A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2014. Augusztus 5.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
8 Eb, 10 Pop, 11 Ik

Dratzo! Érkezünk! Világotok előre halad célja, a valóságotok nagy átalakítása felé. Összekötőink és diplomáciai testületünk jelenti, hogy kulcsfontosságú döntések történtek, és valami jelentőségteljes cselekmény fog gyorsan következni. Hálásak vagyunk Földi szövetségeseinknek azért, amit jelenleg véghez visznek. Az alap egy új világ felállítása, ami jóléttel lesz tele, és véget vet a sötét mesterek iránti, hosszú szolgálatotoknak. A Fénynek ez a nagy megnyílása hatalmas növekedést hoz nektek tudatosságban, új kormányzást, és végül a mi létezésünk teljes felfedését. Üdvözöljük ezeket a folyó változásokat, és komolyan készülünk a megérkezésünkre. Értjük teljes jelentőségét annak, aminek meg kell előznie a partjaitokra való érkezésünket. Ez azt igényli, hogy véget kell vessenek a sötét összeesküvés gőgös közömbösségének. Aztán időre van szükségetek, hogy felhasználjátok új alapvető jóléteteket, és újra el legyen ismerve szabadságotok és személyes jogaitok. Akkor készek lesztek elfogadni a Felemelkedett Mesterek tanításait. Végül valóban készen fogtok állni rá, hogy végrehajtsunk egy különleges globális tömeges földreszállást. Ez elhozza a kellő személyi mentoraitokat!

Azok a mentorok, akiket betanítottunk számotokra, egy különleges csoport. Mindegyikük elvégzett egy hosszú kurzust, ami felkészítette őket rá, hogy segítsenek nektek előkészülni a teljes tudatosságra. A Felemelkedett Mestereitek keresztül mentek számos életen, mielőtt tarthattak nekik egy különleges ceremóniát. Ez a ceremónia felszentelte őket azokkal a nagyszerű képességekkel, amiket jelenleg birtokolnak. Láthatjátok mi készül történni veletek azon eszközök újjáélesztőiként, amit már közülük mindenki beteljesített. Olyan útra van szükségetek, ami által ti is visszajuthattok egy különleges áldott állapotba. A mi feladatunk, hogy a Mennyország kérései szerint egy olyan ösvényt formáljunk, ami eléri ezt a jelentőségteljes célt. Tekintsetek kristály Fénykamráitokra egyedülálló mennyei adományként. Ez az adomány át fog alakítani benneteket, és lehetővé teszi, hogy csatlakozzatok hozzánk. Örvendünk ennek! A galaktikus emberekként betöltött korábbi státuszotokba való visszatérésetek egy olyan birodalmat nyit meg, mely meghaladja az elmúlt 13 évezred elképzeléseit. A mi érkezésünk teljesíti be a hazatéréseteket, ami akkor kezdődött meg, amikor az Anunnaki újra csatlakozott a Fényhez, és megkérte földi kegyeltjeit, hogy ők is tegyenek eleget ennek. Ezt a sötét összeesküvés visszautasította.

A jelenlegi valóság, melyben laktok, mindössze csak egy átmenetté válik a harmadik és az ötödik dimenzió között. A sötét összeesküvés tudatában van annak amit a Mennyország tesz, és hogy milyen visszafordíthatatlan is ez. A sötétek ideje lejárt. A változás pillanata közeledik. A Mennyország elrendelte, hogy használjuk fel ezt a különleges pillanatot arra, hogy emlékeztessünk benneteket rá, hogy ez az átalakulás egy igazán mágikus pillanathoz közeledik. Ez a pillanat az, amikor könnyedén megismerhetjük egymást, és megérthetjük azt, amit az első Agarthaiak megvalósítottak. A bölcsesség ennek a térségnek a részét képezi. Ti egy olyan helyen vagytok, ami többé nem maradhat az ami. Túl sok energia, túl sok ima, és áldás érkezik a Mennyországból. A sötétség nem képes tovább úgy a kezében tartani benneteket, mint hajdanán. Ezért olyan eszmék és alapelvek beáramlását tapasztaljátok, amik átalakítják világotokat, és véget vetnek a szegénységnek, és ennek a félelemmel teli korszaknak. Valójában egy hosszú gyermekkort hagytok most magatok mögött, és érettekké váltok, ami ezen galaxis, és valójában az egész fizikaiság útjaira juttat benneteket. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna mindenkinek!

Ez az időszak, ezért azzá az idővé válik, amikor beteljesítitek metamorfózisotokat, és magatok mögött hagyjátok gyermekkorotok útjait. A korlátozott tudatosság sok dolgot megtanított nektek. Most használjátok fel ezt a bölcsességet, és alakítsatok ki egy galaktikus békét. Ez a béke lehetővé fogja tenni az Anchara kontinuum számára, hogy megváltoztassa megát, és azzá legyen, aki a Mennyországgal együtt terjeszti a Fényt ebben a galaxisban. Ez a Fény nem csak erre a galaxisra van hatással, hanem a Teremtés ezen szektorának egészére is. Képzeljétek csak el magatokat a körülöttetek lévő valóságok sokaságának képzeletbeli teremtőiként. Ez az amik ténylegesen vagytok. Mindegyikőtök speciálisan lett kiválasztva arra, hogy megtestesüljön ebben a valóságban. Ti vagytok a valóságváltók és a galaxis-váltók. Eljöttetek, hogy elhozzátok szivárványaitok halmait, terjesszétek a Fény Örömét magatok körül. Azért vagytok itt, hogy egy új korszakot indítsatok útnak a felszíni emberiség számára. Egyesülni fogtok ezzel az emberiséggel, és visszavezetitek őket a rég elfeledett csodákba. Mi azért vagyunk itt, hogy csatlakozzunk hozzátok, és valóra váltsuk a Mennyország rendelkezéseit. Együtt egy új valóságot hozunk, és terjesztjük a teljes tudatosság nagy idejének eljövetelét.

Sok Áldás, a Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó hírekkel jövünk most. A több éve várt programok végre készen állnak megindítani egy egyedülálló kiosztási eljárást. A sötétség és földi kegyeltjei ellenálltak ennek azon egyszerű tény által, hogy fenntartották abszolút hatalmukat a világ kormányai felett. Földi és űrbéli szövetségeseink áldottan összejöttek, és orvosolják ezt a szituációt. Az első rész, földi társaink nagy bátorságán múlik. A sötétségtől jövő folytonos fenyegetések ellenére, ezen áldott nők és férfiak életüket küldetésük ezen végső részének sikerre juttatása iránt kötelezték el. Ennek a résznek egy új bank és pénzügyi rendszert kellett megalapítani, és meg kellett teremtenie egy globális szokásjog hálózatot. Ez a szent küldetés most gyümölcsözik, elhozva nektek a jólétet, és valódi igazságszolgáltatást a sötétségnek. Az új bankrendszer nemesfém alapú lesz, és támogatja gyarapodásotokat. Áldjuk a Mennyországot azért, amit most tesz!

Vidáman készülünk a különféle leckékkel, amiket át fogunk adni nektek. Ezek a leckék tartalmazzák a 900.000 évvel ezelőtt ezen világba érkezéseteket; a teljes tudatosság örömét, és annak a sötét birodalomnak a hamisságát, amiben éltek az elmúlt 13 évezredben. Különösképpen hangsúlyt kívánunk fektetni az elmúlt két és fél évezredre. Meg kell értenetek, hogy mit is mondott a sötétség nektek, és szintúgy az Európa, Ázsia, és Amerika történelme mögött álló igazságot is. Részletességgel meg kell tudnotok miért vagytok itt, és mit várnak tőletek. Gaia egy hatalmas Spirituális hierarchiával rendelkezik, és mi része vagyunk ennek a szent kíséretnek. Fel kell fedeznetek, hogyan tudtok kapcsolatba lépni és beszélgetésbe folyni különféle spirituális és fizikai őrzőitekkel. Ezekben a beszélgetésekben sokat tanultok magatokról, és képesek lesztek terjeszteni azt, amit mi már számos leckénkben kifejtettünk nektek.

Felvillanyoznak minket a közelgő idők! Sok esemény fogja lerántani a leplet nagy jólétetekről és óriási szabadságotokról, ami a tiétek. Az új kormányzás is leleplez sok eltitkolt találmányt. Ezek lehetővé teszik számotokra, hogy megtisztítsátok a Földanya levegőjét, vizét, és szárazföldjét. Ezt téve, elkezditek beteljesíteni Gaia feletti isteni gondviseléseteket. Ez egy élő univerzum. Élet és energia tartja fenn azt mindenütt. Csatlakozni fogtok hozzánk a Termető és a fizikaiság iránti isteni szolgálatban. Ebből a szolgálatból egy belső öröm ered, ami felöleli mindazt, akik valójában vagytok! A fizikaiságban a Mennyország támogatása mélyen bennünk ered, abból akik vagyunk. Hamarosan az egész naprendszer és a benne lakó Lények hasznára leszünk. Amikor először teljes tudatosságra kerültetek, egy rövid tanuláson mentetek keresztül. Mi sokat tanultunk ebből a bevezető időszakból. Együtt nagy dolgokat fogunk mind megtenni!

Ma folytattuk üzenetsorozatunkat veletek. Nagy események történnek. Élvezzétek ezt az időt, és készítsétek magatokat az érkezésünkre. A rossz időknek, melyeket gyermekkorotok óta tapasztaltok, valójában vége. A Szeretet és a Fény a valódi győztes. Élvezzétek! És álljatok készen ezen nagy győzelmek megünneplésére! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/2589DA2F-1BEE-4A25-9664-0177E0230164.html
 
Eredeti Víz-Revitalizáló
 
Kvantumfizika alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer 
a Földi Mennyország ajánlásával
- Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költsége
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas
“Az Angyalok is ezt használnák, ha itt élnének velünk...”
Jobb egészség, jobb élet, testi-lelki tisztulás, tudati emelkedés...