A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Március 10.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
4 Muluc, 7 Ceh, 11 Ik

Selamat Balik! Nagy híreket hozunk nektek! Az új bankrendszer, melyről már időről időre beszéltünk, gyorsan nemzetközi valósággá válik. Közben az Egyesült Államok kormányvállalatának az összeomlása tovább folytatódik. A világ nemzetei egyre jobban megértik mit is jelent ez a közelgő összeomlás. Egy új gazdasági és pénzügyi rendszer kerül felszínre, ami az Egyesült Államokat sok európai, ázsiai, és nyugati nemzet átlagára taszítja. Ezen új valóságok végül véget vetnek azoknak az erősen eltorzított valóságoknak, amik a II. világháború utáni első hat évtizedben kormányozták világotokat. Egy új korszak formálódik, ami bemutatja a NESARA kormányzás kiemelkedését az Egyesült Államokban, és a teljesen új típusú kormányzást Európában, Ázsiában, Afrikában, és a nyugati félgömbön. Ennek fontos mozzanata számunkra a felfedés. Akkor majd könnyedén szólhatunk hozzátok, és végre megláthatjátok a hajóinkat a nappali égboltotokon. Teljes mértékben támogatni kívánjuk a Felemelkedett Mestereitek globális beszédeit, és amint lehet, nyílt kölcsönhatásotokat az Agarthai unokatestvéreitekkel. Sokat tanulhattok majd magatokról, valódi történelmetekről és eredetetekről.

Ami végül történni fog világotokon, az óvni és védelmezi fogja valóságotokat. Sok évvel ezelőtt, amikor ideérkeztünk, szemtanúivá váltunk egy társadalomnak, ami csak tudattalannak és gondatlannak volt mondható. Az utóbbi évtized során, a társadalmatok szó szerint felnőtt. Még a leg-környezet-tudatlanabbak is most valami féle szövetséget kovácsolnak azokkal, akik védelmezik a törékeny élőhelyeket. Ezek a hirtelen váltások Gaia minden társadalmában, egy jel arra, hogy mennyire változóban van most bolygótok. Míg ezen változások mély nyomot hagynak a társadalmatok ökológiai reakcióiban, ez mégis csak egy kezdet. Sok teendő lesz amint tömegesen landolunk világotokon. Számos állat és növény élőhelye rohamosan csökken. Olyan technológiákat kell alkalmaznotok, amik képesek megváltoztatni ezt a sajnálatos körülményt. Szükségetek van sokkal tájékozottabb okfejtésekre arról, hogy miképpen lehet visszaállítani a világotok nagy részét egy sokkal természetesebb állapotba. Olyan technológiákat kell alkalmaznotok, amik megfelelő élőhelyeket teremtenek, és nem pusztítják azt. 

A mi világainkon a felszín és a belső világ birodalmainak természetes érintetlensége zavartalan. Valójában, ha valaki hirtelen hívatlanul megjelenne valamely világunkon, úgy tűnne neki, mintha az a világ lakatlan lenne. Ez az elv a mi szent törvényeink fontos következményeit tükrözi: minden élet szent, és meg kell őrizni azt annak természetes létállapotában. Ezt a naprendszert több millió évvel ezelőtt durván lerohanták, és rettenetes árat fizetett ezért. Nekünk támogatni kell titeket és a mennyei Elohim-ot ezen naprendszer korábbi érintetlen állapotának a helyreállításában. A Marson és a Vénuszon hajdanán nagy óceánok voltak, melyek az összes életformában bővelkedtek. Ezeket a dolgokat helyre kell állítani. Nemcsak ezek és más szoláris világok hatalmas óceánjai, hanem egyedülálló jelenségei is elvesztek. Ez az újjászületés csak egy azon dolgok közül, amit meg kell tennünk. Ott van annak felelőssége is, hogy megjavítsuk a kapcsolatot nagyszámú nem együttműködő Lénnyel is, melyek a gázóriás világaitok belső világaiban élnek.

Mint látjátok, új felelősségek sora helyeződik rátok, amint visszatér tudatosságotok. Számunkra ezek a kötelességek szentek. Amikor planetáris és csillagőrzőkké váltok, megörököltök egy nagyon szép helyet, melynek fenntartása mindennapi kötelességetekké válik. Amikor tagjává váltok a tudományos és felfedező flottának, ezek a kötelességek tovább növekednek. Több mint két évtizede vagyunk itt ebben a naprendszerben, és némileg visszacsináltuk azt, amit az Anunnaki és a planetáris kegyeltjei "munkálkodtak". Leginkább undorral töltött el minket az ahogyan ezek a Lények kezeltek benneteket évezredeken át. A hajóink időről időre látogattak titeket, és történelmi számvetést adtak erről a beteges bánásmódról a naprendszerben történt előrehaladásról szóló speciális flottajelentésekhez. A Mennyország felszólítása elsőre sokkoló volt. Mindazonáltal végighallgattuk, és itt vagyunk, hogy teljes mértékben benneteket szolgáljunk. Arra számítunk, hogy gyorsan haladtok az elkövetkező évben a teljes tudatosság felé az által, hogy teljesen átrendeződik az a valóság, amiben most laktok. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesteritek vagyunk! Annak hangismétlésével érkezünk, amit a családunk az űrből oly őszintén mondott. Földi társaink létrehoztak egy új nemzetközi vagyonátutalási rendszert. Továbbá egy sor változás történt, ami az összes nagy bankot a Basel III elfogadására késztette. Ez csak a kezdete annak, ami várható. A BRICS csoportfejlesztési bank készen áll a beindulásra, és a SWIFT rendszer, valamint a Federal Reserve és az IMF nemzetközi státuszának a felváltására. Ez az áldott fejlemény két dolgot foglal magába. Az első, hogy a nemzetközi pénzátutalások többé nem érintik az 1944-es Dumbarton egyezmény által felállított bankrendszert. A másik, hogy azok a nyugati bankkritériumok, amiket az IMF használt, most felülíródnak olyanokkal, melyek nemzetközi fejlődéshez vezetnek. Ezek a módosulások lehetővé teszik nagy összegek könnyű átutalását, amik gyorsan beindítják világotok infrastruktúrájának fejlesztési igényét.

A fejlett és a fejletlen világ egyaránt vagyonokat igényel ahhoz, hogy megépítsen, vagy átépítsen egy hatalmas vízvédelmi és vízszállító hálózatot. Adni kell ennek a birodalomnak pénzeket, hogy egy hatalmas hálózatot tudjon felépíteni a gyerekek és a felnőttek oktatására. A kormány már túl régóta elhallgatja, vagy ignorálja ezt a nagy felelősséget. Növekedtek tudatosságban, és eszközökre van szükségetek, hogy teljesen megértsétek mi is történik a bolygón. Ráadásul egy speciális oktatást kell adni igazán jelentőségteljes ökológiai leckékkel mindenki számára. Véget kell vetni a nőkkel és a vallással szembeni előítéleteknek. A Teremtő valójában egy népnek alkotott meg minket. Áldott módon engedelmeskednünk kell ennek a szent rendelkezésnek, és meg kell tanulnunk együtt élni. Minden vallás ezt a nagy igazságot tanítja. Globálisan engedelmeskednünk kell ennek. Gondoljátok csak át, hogy a háború, a helytelen gyűlölet, és a szimplán helytelen logika hogyan tartotta fenn ezeket a korlátokat.

Ahogy összejöttök, mindig legyetek tudatában bizonyos új felelősségeknek az újonnan felfedezett emberségetek megtartása, a természetes környezet integritásának fenntartása érdekében, és legyetek készek segíteni egymásnak az előrehaladásban. Az új tudatosság spirituálisabb tudatúvá tesz benneteket egymásról, és különösképpen a Gaia által ingyen nektek adott ajándékokról. Ez a világ azt igényli, hogy tiszteljék, és szívből gondozzák. Ez az isteni kegy működés közben. Kiléptek egy gondatlanok által üzemeltetett világból egy olyan birodalomba, amit a gondoskodás, és önmagatok vezérel. Ez az új valóság új hozzáállást igényel, és fel kell nőjetek abban, ahogyan az új és táguló tudatosságotokat használjátok. Szilárd céllal kezdjétek meg minden egyes napotokat, ami meditációtokból, vagy imátokból ered. Társalogjatok másokkal, és állítsatok fel egy tervet. Létfontosságú kulcs, hogy minden nap egy pozitív és egyben spirituális célotok legyen. Ily módon, igazán csodákat teremthettek!

Ma, mint mindig, kifejtettük mi is folyik ebben a birodalomban, melyben laktok. Tanuljátok meg tisztelni egymást, és a természeti környezeteteket, ami körülvesz benneteket. Ez a világ gyorsan jobbra változik, és igazán meglepő változások szó szerint csak pillanatokra vannak. Álljatok készen, és legyetek tudatában ezen egyszerű tényeknek! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt.
Oxigénnel
teli

ÉLŐ VÍZ
a Csapból!JÓ a TESTNEK, 
a LÉLEKNEK.
a KÖRNYEZETNEK!
ENERGIA
ÁTALAKÍTÓ

a NEGATÍV ENERGIÁK ELLEN!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.phphttp://www.porthologos.hu/