A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Augusztus 11.
***Colleen Marshall által 2015. Augusztus 13-án korrigált verzió.
- az első bekezdés elején történtek az utólagos korrekciók. 

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
2 Akbal, 16 Pop, 12 Manik

Selamat Jaran! Őseitek nagyjából 900.000 évvel ezelőtt érkeztek erre az élő gömbre. Az összes új gyarmatosítóhoz hasonlóan, először megállapodtak a kezdetekről. Ez lett Muror (Lemuria) elveszett kontinense. Ugyanakkor a gyarmatosítók felállították településeiket Agarthában (Belső Föld). Ezen első lépéseket az elpusztított első kolóniára emlékezve tették, amit Hyborneaként (az Északi Pólusrégió területe) ismertek. Ez a föld nagyjából 2 millió évvel ezelőtt lett betelepítve. Ezek a kolóniák végül a Marsra mentek, és annak belső földjein telepedtek le közel egymillió évvel ezelőtt. Ezen gyarmatosítók ezt a marsi földet egy köztes állomásként használták, hogy sikeresen evakuálják magukat biztonságos Galaktikus Föderációs naprendszerekbe a Lyrán és a Kentauron belül. Egy hasonló tervet másoltak le az Atlantisziak és barátaik, amikor elköltöztek Gaia-ról a Kentaur galaxisban lévő Agena-ra nagyjából 13.000 évvel ezelőtt. Ezt a hatalmas migrációt követően, a Mennyország kijelölt minket arra, hogy őrködjünk, és csak akkor avatkozzunk be, amikor szükséges. Bolygótok (Gaia) ideiglenesen át lett adva az Anunnakinak (Atlantiszból maradt kormányzók csoportja), hogy a helyreállítás dátumáig kormányozza azt. A Mennyország elő akart készíteni benneteket ezen galaxisban betöltendő jövőbéli szerepetekre.

A rendszertörténelem ezen rövid körvonalazása fontos számotokra, hogy jobban megértsétek hol is tartotok most az idővonalban, melyet oly precízen állított fel a Mennyország. Történelmi dátumok lettek kijelölve a Galaktikus Föderációban, melyek kapcsolatban állnak 26.250 nagy földi évvel, ami nagyjából 360 (+5) nap. Ez a kalendárium közel 8.000 évvel ezelőtt az Anunnaki dátumozója által, akit Egyiptomban "Tahuti" istenként ismertek, át lett adva olyan ősi népek számára, mint a Maya, az egyiptomi, és a tibeti civilizáció. Ez szent rendelkezések alatt ment végbe, és a kalendáriumok sora ezekből ered. Folyamatosan felügyeljük ezt, és korrigálni kell ezeket a naptárakat még mielőtt landolunk. Ezek a dokumentumok valójában nagyon pontosak. Olyan csillagok mozgásán alapulnak, mint a "Pleajádok", és bolygók, mint a Vénusz és a Mars. Mindegyik ilyen objektumnak mérhető pályája van, hogy kalkulálni lehessen egy évnyi dátumot. Ezek a dátumok olyan energiákat tükröznek, amik  állandóan változó geometriák sorának összességéből erednek. Ezek felhasználhatók arra, hogy kulcsfontosságú pillanatokat megmutassanak a társadalmak életében és időszakában.

Fontos ezt a galaxist energiák kibocsátójaként szemlélni, melyek azok által összegyűjthetők, akik megértik ezen geometriai kalkulációk jelentőségét. Az Anunnaki később kijelölt maguk közül olyanokat, akik összekavarják ezeket a dátumokat, és így megváltoztatják a történelmet a tanácsaik kívánalmai szerint. Ezért ezek az ősi kalendáriumok, melyek némileg még mindig pontosak, nem képesek tükrözni az eredeti időszabályzók szándékát. A mi szándékunk helyreállítani ezeket a naptárakat, és bevezetni benneteket az Agarthaiak nagyon pontos dátumszabályzásába. Agartha önmagában sok hagyományt tart fenn, amiket először a Lemúriaiak szent örömmel alkalmaztak. Találkozni fogtok őseitekkel, amikor végre landolunk. Ezen nagy esemény előtt, szólni fogunk hozzátok, és lefektetjük előttetek Lemúria (Muror) történelmét. Amikor nagyobb részletességgel áttekintitek a nyelvüket és szokásaikat, tisztán látni fogjátok, hogy az Anunnaki megosztott benneteket, és az Atalantisziak hogyan csökkentették le a tudatosságotokat és módosították az RNS/DNS-eteket. A felszíni és a belső földi emberiség látványos összejövetelének időpontja köszönt be!

Ezzel a történelemmel összhangban, nagyjából két és fél évtizeddel ezelőtt, majdnem megkezdtünk egy első kapcsolatfelvételi küldetést. Kezdetben, amikor az első lépéseket megtettük, nem tudtuk, hogy az Anunnaki és a kegyeltjei hogyan avatkoznak be ezekbe a projektekbe. Ezért segítséget kértünk azoktól, akik annyira várták már, hogy segíthessék szent ügyünket. Most a végső fázisában vagyunk az előkészítő eseményeknek, amelyek valóra válásukkor örökre átalakítják világotokat. A világotok kegyeltjei (a sötét összeesküvés), azon a ponton van, ahonnan már nincs visszaút. Nagy világszinttű csoportok állnak fel ellenük, hogy kimozdítsák őket a hatalomból. Ráadásul ez az összeesküvés jelenleg már nincs birtokában a folytatáshoz szükséges erőforrásoknak. Ezt számításba véve, az idő most közeledik ahhoz, amikor sok szükséges bejelentés nyilvánossá válhat. Mi, a ti érdeketekben, képesek vagyunk egy sor akciót beütemezni. Úgy hisszük, hogy földi szövetségeseitek előléphetnek, és Fénnyé alakíthatják ezt a jelenlegi szomorúságot! Ez azt igényli, hogy csatlakozzatok hozzánk az által, hogy belső fókuszotokat arra irányítjátok, hogy vizualizáljátok azt a valóságot, amit együtt mindannyian valóra váltunk! Gosh ba shen! (szíriusziul "MINDENKI tettre fel").

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Miközben az összevisszaság közepette várjátok a napot, amikor áldásaitok megérkeznek, van néhány megjegyzésünk erről. Az 1990-es évek közepén az Anunnaki bukását követően, azok a korábbi kegyeltek akik aljas terveik iránt kötelezték el magukat, nem álltak le és nem engedték a szent titkos társaságok és a sok ősi család ellenőrzése alatt álló új korszak kiemelkedését. Ez a Mennyországnak való ellenszegülés, egy évtizedig tartott. Aztán az alattomos terveik elkezdtek befuccsolni. A következő évtized közepétől, áldott társaink kezdtek felülkerekedni. Ezek a kudarcok jelezték a Fény számára, hogy a gyors felemelkedés ideje végre elkezdődött. Eldöntöttük, hogy felhozunk néhány kulcsfontosságú témát szövetségeseinknél, és képesek leszünk megszerezni a különféle kézbesítések előzetes dátumát. Eddig ezek a stratégiák működnek, és arra számítunk Drágáink, hogy ezek a dátumok érkeznek. Ezek a körülmények biztosítják, hogy a kézbesítéseknek hamarosan meg kell történniük.

Egyre emlékeznünk kell, hogy miért helyezték ezeket a hatalmas összegeket az első helyre. Szeretett Szent Germain Mesterünk úgy kívánta, hogy ez az idő meg fogja ajándékozni az általa kiválasztottakat bizonyos mértékű összegekkel, melyek elegendők ahhoz, hogy átalakítsák azt, ahogyan a vagyonok el lettek osztva ebben a birodalomban. Ezért kezdetben szükséges volt módosítani azt, hogy a vagyon ezen rettentő egyeduralkodókból álló érzéketlen csoporthoz (a sötét összeesküvés) lett átirányítva. A csel az volt, hogy egy új bank és pénzügyi rendszernek kellett lennie, ami néhány évtized alatt tökéletes kelepcébe (a frakcionális bankügyintézésbe) vezérelte őket. Az a pont, ahol a csapda volt, készen állt rá, hogy először csábító legyen számukra, mint az először történt ennek az évezrednek az elején, és aztán megint egy, és másfél évtizeddel később is. A második pont sokkal előnyösebb, és épp most készítik elő, ahogy beszélünk. A végső pontját ennek a mennyei tervnek ki kell bocsátani, és ezeknek a félrevezetett és félretájékoztatott lelkeknek a végső vereségével kell végződnie.

Ezen felszíni birodalom fura történelmében a tárasainkat gyakran figyelmen kívül hagyták, vagy helytelenítették a hatalmon lévők. Legszentebb lényük Szent Germain tudta ezt, igen ügyesen létrehozott egy áldott forgatókönyvet, ami hosszas két és fél évezredes pályafutása ellenére most képes a vágyott eredményt elérni. Amikor rövidesen megkapjátok áldásaitokat, örvendezzetek, és nagy elkötelezettséggel hajtsátok végre ezen birodalom jobbá alakítását szolgáló szent terveiteket. Legyetek tudatában annak is, hogy szövetségeseitek teljesen felkészültek, hogy védelmezzenek és segítsenek benneteket a sok áldott törekvésetekben! Ez a birodalom egyesülni fog a belső Földről való unokatestvéreinkkel. Együtt megváltoztatjuk ezt a birodalmat és ezt a naprendszert, az emberiség jóléte és a Mennyország felé irányított rendelkezései végett. Hogy Gaia ránk mosolyogjon! Maradjatok összpontosítottak, és legyetek pozitívak azzal kapcsolatban, hogy mi történik. Gaia emberiségének jövője elkezdődik!

Ma folytattuk heti üzeneteinket veletek. Egy nagy változás a felszíni világban most biztosítva van, hogy rövidesen megkezdődik. A sötét összeesküvés az utolsókat rúgja. Ezen folyamat alatt, egy sor különleges megállapodás lép érvénybe. Ezek olyan pozícióba helyeznek minket, hogy elindítsuk műveleteink utolsó sorát, és az eredményeit úgy ismerjétek meg, ahogyan azok történtek. A következő előttetek álló periódus felettébb örömteli lesz! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra


2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt. ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változatTudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!

Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.