A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Július 26.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
13 Caban, 0 Pop, 13 Caban

Dratzo! Azért jövünk, hogy megbeszéljük ennek a szépséges kékes-zöld bolygónak a készülőben lévő változásait. A sötét összeesküvésből fennmaradtak sok éven át azon fáradoztak, hogy megakadályozzák, vagy késleltessék az elkerülhetetlent. Most a hivatalos megbízottak végül összejöttek velünk és felállítottunk egy időbeosztást a jólétalapok kiosztására, és azok nagy következményére, a valuta-átértékelésre. Ezek a globális kiosztások lesznek a végső döfések az amerikai de facto rezsim és társa, az Európai Unió számára. Ahogy a Brit kilépés kezd köztudottá válni, ez az új kincstárrendszer végre felkészíti magát a BRICS és egy tisztességesebb globális bankrendszer számára. Számunkra ez azt jelzi, hogy ez a művelet megkezdődött, ahogy a Galaktikus Új Év ki lett nyilvánítva! Ezért eljött új valóságok sorának ideje, miként rengeteg új energia vált lehetségessé. A Fény munkásai és azok akik felügyelik az új pénzek mozgását, el vannak ragadtatva, és látják beindulását ennek az új birodalomnak. Pillanatnyilag, néhány csodás esemény valósul meg, és ezen események a Globális Valuta-rezettel érik el csúcspontjukat!

Ez az egész művelet még a középkor végén kezdődött Ázsiában és Európában. Aranyat és sok más értékcikket halmoztak fel, miközben nagy nyugtalanság dúlt ezen a nagy nemzetközi kapcsolatban álló kontinensen. Egy kiválasztott Felemelkedett Mesterekből álló különleges bizottság kijelölt néhány jómódú családot, akik már hosszú múlttal rendelkeztek az okkult Művészetek terén. Ezen Mesterek vezetője eredetileg Lord Lanto volt, akit egy speciális mennyei tanács Mihály Arkangyal vezetésével jelölt ki erre a pozícióra. Ez a mennyei bizottság arra kérte Lanto-t, hogy kezdjen el nagy vagyont összegyűjteni, és raktározza el azt titkos helyeken. A raktárak helye titokban maradt, hogy megvédjék azokat a sötétségtől, míg a megfelelő isteni időpont elérkezik. Lord Lanto kiválasztotta az ő szerzetes tanítványát, Kuan Yin-t is. Aztán elkezdte megkeresni az ő hasonmását Nyugaton. Akkor ért véget a keresés, amikor rátalált Szent Germain Gróf Felemelkedett Mesterre a 16. század kezdetén. A Mennyország ezen kívánalmai akkor kezdtek el isteni szinten beteljesülni.

A következő századokban a nagy raktárak felépültek. Szent Germain vezette a Nyugatot és annak számos monarchiáját be a modern Bankkorszakba. Ez a merész vállalkozás tette lehetővé a Nyugat számára, hogy elterjessze titkos rendszerét, és egy birodalmi korszakot kovácsoljon. Ezek a zavaró dolgok biztosították, hogy az alapvagyon növekedjen, a Kuan Yin és társai által titokban tartott távoli összegeket tükrözve. A 20. század kiemelkedésével, egy olyan terep állt fel, amikor a világban bekövetkező nagy változások lehetővé váltak. Ez a lehetőség a múlt században, a második világháború hirtelen végével vált valóra. A Nyugat által felállított új intézmények a globális konfliktust követve, felállították a színterét egy sor olyan törvényi stratégiának, amiknek a gyümölcsözését az 1990-es évek közepére várták. Akkor a hirtelen "Anchara Megállapodás" a bolygó sötét összeesküvését kitette egy olyan eljárásnak, ami ezt a birodalmat a Fény, a béke, és a jólét korába juttatja. Ez hozott minket a jelen időkbe, amikor a peremén állunk annak, hogy véget vessünk a sötét kegyeltek pénzügyi hatalmának, és egy hatalmas új bankrendszer kiemelkedése történik, egy igazi globális valuta-rezettel együtt.

Ez egy olyan időszak is, ami tele van a mi alig várt tömeges landolásunk felvezetőivel. Ezek a landolások elhozzák mentoraitokat, és annak idejét, hogy mély szinten tanuljatok egymásról. Ennek egy évig kell tartani, mivel egy igazi bizalmat és igaz történelmet kell lefektetnünk. A Felemelkedett Mesterek segíteni fognak úgy, hogy egy rendkívül találó történelmi leckét adnak nektek. Nagy részét fel kell fedni annak, amit Atlantisz az utolsó napjaiban képviselt. Sok dolgot kell megbeszélni, mint ahogyan azt is, hogy az Anunnaki miképpen manipulált titeket az által, hogy nézőpontokat adott nektek, amiket sokáig valósnak véltetek. Sok ilyen dolgot át kell tekinteni, és általános beszélgetésnek kell zajlani köztünk. Sok szempontból magatokra lettetek hagyva. Van egy tanulmány arról, hogy az Anunnaki és a kegyeltjei hogyan tették lehetővé, hogy kontrollálhassanak benneteket. Tudnotok kell azt is, hogy mi történt valójában veletek az "bibliai Özönvíz-nek" nevezett dolog után. Lényeges, hogy sok létfontosságú megbeszéléssel együtt, ez nyíltan legyen kifejtve. Ez az eljárás és még sok más kérdés az, amiért most úgy véljük, hogy ez közel egy évig is tarthat!

A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Tisztázni jövünk azt, amit már mondtunk nektek. Amikor először formát öltöttünk a Mennyország kegyes Fényében, az isteni céllal történt. Az emberiség szigorúan a sötét Anchara könyörületére volt bízva. A Mennyország adott nekik egy félreérthetetlen felhatalmazást arra, hogy uralják ezt a felszíni világot, amíg a Mennyország másképp nem rendelkezik. A mi feladatunk az volt, hogy ezt kegyesen és könyörületesen figyelemmel kövessük, és enyhítsük a sötétség általi gonosz tetteket. Ezt tettük és most is tesszük, amihez hozzájött az a szent eljárás, ami jelenleg hatályban van. Örülünk a ténynek, hogy űrcsaládjaink eljöttek a Mennyország különleges iránymutatása alatt. Most olyan események peremén vagyunk, amik átalakítják ezt a sötét birodalmat, és lehetővé teszik nekünk, hogy tanítsunk benneteket arról, hogyan érkeztetek a jelenlegi szituációba. Köszönjük a Mennyországnak ezen tetteket, és a sötétség folytonos vereségét, és azokat az áldott átalakulásokat, amik jelenleg zajlanak.

Nektek is köszönetet mondunk, és naponta áldjuk ami jelenleg történik ezen a csodás gömbön. A sötét összeesküvés nagyon a határaira lökte Gaia-t. Fenn kell tartanunk kollektív víziónkat, és arra kell használnunk igaz szándékunkat, hogy véghez vigyünk bátor és csodás megbocsátó tetteket. Mindegyikőtök teljesen tudatában van, hogy míg ezen események ugyan időbe telnek, de megtörténnek. Csodás pozitív energiáitok változást hoznak. A hittestvéreitek energiáival párosulva, lehetővé teszik a pénzek kiosztását, az új pénzügyi rendszer kialakulását, és egy új kormányzás közzétételét. Egy csapattá válunk, mely csodásan támogatja mindazokat, akik fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy ezeket a jelentős eseményeket eredményre juttassák. Most egy olyan régóta várt korszak szélén állunk, amikor a béke, a szabadság, és a jólét uralkodik.

Használjátok ezt az értékes időt arra, hogy tisztelegjetek magatoknak, és tudjátok mélyen szívetekben, hogy a Mennyország hallotta nehéz helyzeteteket, és cselekedett. Sok dolognak kellett tisztázódnia, és számos körülménynek kellett hozzáadódnia a Mennyország nagy rendelkezéseihez. Sok szent lény használta fel bizonyos fokú hatalmát arra, hogy a Mennyországot és a Földet a jó irányba juttassa, a jelentős változás felé. Ez most kész, és nagy munkájuk most kezdi kikényszeríteni azokat a változtatásokat, melyek ahhoz kellenek, hogy véget érjen a korlátozott tudatosságotok hosszú rémálma. A teljes tudatosság felé vezető úton vagytok, és hogy elkülönítsék tőletek azokat, akiknek szentségtelen arroganciája tartott távol benneteket megjövendölt áldásaitoktól és szükséges szabadságotoktól. Üdvözöljük ezt is, mivel lehetővé teszi, hogy a galaktikus szabadság és felelősség következő szintjére lépjünk veletek. Ezen isteni energiákból eredő tettek a mi népközösségünk kezdetei. Olyan végzetünk van, amiről imádunk mesélni nektek. Hozsanna! Hozsanna!

Ma ízelítőt adtunk arról, hogy mi készül történni. Rendkívül hálásak vagyunk mindazért ami minimális nézeteltéréssel véghez lett víve. Nem könnyű szépen távoltartani a sötéteket és a végtelenül sötét elhamarkodott gondolataikat. Legyetek bátrak és folytassátok víziótokat! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php