A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Július 28.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
I Muluk, 2 Pop, 12 Manik

Dratzo! Sok minden történik! A különféle eljárások, melyeket földi szövetségeseink kiválasztottak, megkapták a szükséges menetrendeket. Megszokott módon, megbízottak sora időnként a sötét összeesküvéssel találkozik. Ezen találkozókon földi szövetségeseink ultimátumok sorát adják át a sötétség küldötteinek. Ezek az ultimátumok általában olyan jogi döntéseken alapulnak, melyek azt bizonyítják, hogy a sötétség alapvetően csődbe ment, és nincs már ereje véghezvinni eszetlen hadi tetteit. Röviden szólva, a világvélemény szilárdan ellenük fordul. Az ősi családok sajátos módon olyan hivatalos tartozási kötelezvények birtokában vannak, melyek képesek arra, hogy bebizonyítsák a sötétség fiat pénzrendszerének végső elgyengülését. Mi állandóan emlékeztetjük őket arra, hogy szerencsétlen embereknek, melyekkel tele van ez a bolygó, fájdalmaik vannak és haldoklanak. Erre azt a választ kapjuk, hogy a változási eljárás folyamatban van, és épp lendületet nyer. Idő kell minden számára. Mi erre azt válaszoljuk, hogy a Mennyországnak is van egy csodás napirendje!

Amikor az atlantisziak oly hálátlan módon lemondtak az emberiségről, a népet magára hagyták, hogy éhezzen és végül meghaljon. Ebbe csöppent bele az Aunnnaki, és a Mennyországgal kötött szigorú megállapodás részlegesen kiemelte ebből az embereket, és sötét uralkodójuk igája alá vonta őket. Az őseitek először méltányolták segítségüket. Mélyen a szívükben azért derengve tudták, hogy milyen önös érdekű dolog történt. Ezek az új sötétek megkísérelték felváltani az Atlatisziakat, és kitörölni az emlékeiket arról, hogy kik is voltak ők valójában. Ez aggasztotta őseiteket, mivel tudták, hogy valami csodás dolognak kell történnie ahhoz, hogy visszakerüljenek korábbi státuszukba. Végül ahogyan az évezred haladt, az őseitek alkalmazkodtak ehhez a korlátozott valósághoz. Az Atlantiszt követő aranykorok azt bizonyították őseitek többsége számára, hogy volt némi haszna a könyörgésnek. Mindazonáltal azok reménye, akik emlékeztek még a régi világra, egy állandó mantra volt a Mennyországhoz, hogy küldjön egy igazi harcost. Minket titokban jelöltek ki arra, hogy őrködjünk felettetek és várjuk a további instrukciót.

Atlantisz pusztulása óta, az őseitek csak szenvedtek, ahogyan az Anunnaki könyörtelenül uralkodott felettük. Az utolsó aranykor után, mely a nagy özönvízzel ért véget, az Anunnaki kegyelteket választott ki arra, hogy helyettük ők a ti mestereitekként szolgáljanak. Az Anunnaki különböző csoportokra kezdett felosztani benneteket, és ezt arra használta, hogy jobban kontrollálhasson titeket. Erkölcsi szabályokat hagytak örökül ezen társadalmak kormányzásához, és még más olyan szabályokat, amikkel biztosították, hogy segítsék kegyeltjeiket ezen rendkívül sokszínű csoport kormányzásában. A kegyelteket háborúról, gyűlöletről, és más olyan módszerekről tanították, melyekkel manipulálhatnak egy társadalmat. Manapság javarészt már elfelejtettétek múltatokat, és elfogadtatok olyan rátok hagyományozott szemléleteket, melyek az előző nyolc évezredből valók. Jelenlegi társadalmaitok egy olyan valóságban vannak, mely változik. Az Anunnaki elment. A kegyeltek igazán alkalmatlan csoportnak bizonyultak. Csak azt tudják, amit a nagyon ravasz Anunnaki megtanított nekik. Könnyen hozzáférnek a gazdagsághoz, hatalomhoz, és egy általános kormányzati közönyt tudnak okozni. Ez egyfajta kábulatot hoz létre, amit most fel lehet használni arra, hogy végül leszámoljanak velük.

Ahogy a tudatosság növekszik, elkezditek látni, hogy ez a birodalom megváltoztatható. Az ősi családok javarészt a régi valóság közegében tevékenykednek. Valami újra van szükség, ami gyorsan át tudja alakítani ezeket az évezredek óta folyó küzdelmeket. Mi abban hiszünk, hogy egy átlátható és erőteljes esemény gyorsan meg tudja változtatni ezt a birodalmat. Ezt javasoljuk már évek óta. Mindenütt bolygótokon felbukkannak olyan kis csoportok, melyek szándéka javítani a helyi körülményeken. Ezek a kis mozgalmak fokozatosan egyértelművé teszik, hogy mi kell ahhoz, hogy nagyobb csoportok összejöjjenek és ezt befolyásos jótevők segítségével megvalósítsák, akik vagyonukat ezen projektek javára fordítják. Számunkra ez az elfogadhatóbb út. A sötétség aztán próbálkozhat beavatkozni. Ne törődjetek velük és használjátok fel ezt arra, hogy fellendítse ennek az ügynek az erejét. A korrupt módszereik mindössze egy valódi "csendes forradalomhoz" vezettek. Ezt egy fél évtized alatt kellett elvégezni. Az eredménye ennek az, hogy nő a tudatosság, mely aztán elzavarja ezeket a csirkefogókat a hatalomról. Ugyanolyan eredmények egy jóval kisebb időkereten belül.

A Felemelkedett Mesteritek vagyunk! Egy üzenettel jövünk mindenki számára!! Gaia-n épp most, egy nagy energia jut be a különféle életzónákba. Ezen energiák mindegyike egymásra épül. A közelgő Augusztus az, amikor ezek az energiák egy erősödéshez érnek. Ezek az energiák lesznek az alapjai más nagyobb energiáknak, melyek következnek. Ezek az energiák aktiválják elmétek, szívetek, és testetek részeit. Ezek a szervek a középpontjai olyan áldott változások sorának, melyek még tudatosabbakká tesznek benneteket a dimenzióátalakulásról. 1972-re visszatekintve, számos akció folyt a naprendszer megóvása érdekében. Ezek kezdeti példák arra, hogy segítjük valóságotokat. Tudjatok róla, hogy számunkra Gaia egy különleges bolygó, mivel fókuszpontként szolgált ezen galaxis beindításához. Azóta mi Mesterekké váltunk, és mélységesen tudatában vagyunk, hogy mi is valójában ez az isteni élő gömb. Egy áldás tudni, hogy a megóvása isteni része a mi szent kötelességeinknek. Ahogy növekedtek tudatosságban, jobban megértitek, hogy ő rendkívül fontos ezen naprendszer számára.

Ezek az új energiák egy folyamatos energiarendszer részei, mely ennek az évezrednek az elején kezdett beáramlani Gaia-ba. Ezen energiák lesznek a megindítói a változásaitokat ösztönző kezdeti energiáknak. Jelenleg a legtöbbetek aurája integrálva van olyan mezőkbe, amik Gaia-t vezérlik. Ahogy ő természetes módon növekszik, ti is így tesztek. Augusztusban meg kell kezdődnie a bolygóra beáramló energiák következő sorának. Mi szabályozzuk ezeket az energiákat, és azt az átalakulást is, amit ezek eredményeznek. Ezek valójában egyfajta tónusminták, amik ahhoz kellenek, hogy a növekedésetek következő szakaszába jussatok. A sötétség rájött, hogy mi is történik, és biztosítjuk a Mennyországot róla, hogy védelmünk a felszíni világ egészére kiterjed. Közben a sötétség is felfedezi, hogy ezen átalakulások megállítására szövött terveik rosszul végződnek. A Fény egyre közelebb kerül minden egyes nap egy rendkívül áldott győzelemhez!

A Mennyország ezen áldott dalai visszhangoznak ebben a birodalomban. Azt kérjük, hogy maradjatok pozitívak, és használjátok fel a javarészt még kiaknázatlan belső erőtöket arra, hogy lássátok ezt az időszerű változást a tervek szerint megtörténni. Valójában mindegyikőtök a Mennyország ékköve. Használjátok fel kollektív képességeiteket, hogy lehetővé tegyétek ezen briliáns belső ékkövek ragyogását. Ha magatok köré néztek, ezt a nagy energiát láthatjátok tevékenykedni. Vizualizáljátok ezt, és általa tegyétek lehetővé hittestvéreiteknek, hogy oly nagy fénnyel ragyogjanak, ami beengedi a Mennyország Fényét, és véget vet a sötétség hatalmának. Legyen ez a nagy végidő azok számára, akik a sötétség nevében mindannyiótokat kétkedésben tartottak arról, hogy kik vagytok, és mi mindenre is képesek. Eljön az ideje, hogy ezen birodalom megismerje irgalmas védelmező energiáitokat, melyek készülnek kiemelkedni, és egy új birodalmat teremteni, ami békével, együttműködéssel, és örömmel van tele. Halleluja! A szabadság és a jólét új ideje már majdnem elérkezett!

Ma folytattuk heti üzeneteinket, hogy informáljunk benneteket arról ami történik mindenütt a bolygón. Űrbéli és belső földi családjaink biztosítják a talajt a jelenleg folyamatban lévő nagy változások számára. Köszönetet mondunk mindenkinek, aki oly kegyesen támogat mindannyiunkat ebben az emberiséget átalakító küldetésben. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra


2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt. ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változatTudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!

Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.