A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2013. Március 19.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
11 Lamat, 16 Ceh, 9 Eb

Dratzo! Ismét eljövünk! Világotok tovább inog egy új birodalom peremén. A sötétség kegyeltjei nagyon is tudatában vannak, hogy milyen közel áll valóságotok egy felettébb jelentőségteljes átalakuláshoz. Figyelemmel követünk számos olyan fejleményt, amit a sötét egyének visznek színre abból a célból, hogy valahogyan megváltoztassák sorsuk alakulását. Az Anunnaki "gyermekei" vitathatatlan módon uralták életeteket közel 13 évezreden át, de ez a hosszas kellemetlenség most véget ér. Mostanáig mindig találtak rá módot, hogy valahogyan kiléphessenek a kínos helyzetekből, és még mindig azt remélik, hogy valamilyen eszközzel átformálhatják jelenlegi helyzetüket. Híreink vannak számotokra sötét arrogánsak: "Ezúttal amit elterveztetek, az nem fog megmenteni benneteket. Figyelemmel követjük a legutóbbi ügyetlen kísérleteiteket arra, hogy olyan incidenseket teremtsetek, amik lángra lobbantják széleskörű konfliktusok sorozatát. Ezúttal sötétek, nem lesz megengedve nektek, hogy felforgassátok a világot. Szent szövetségeseink most olyan pozíciókat foglalnak el, hogy képesek hatékonyan lekorlátozni azt, amiben mesterkedtek. Mi is létrehoztunk egy olyan hálózatot, ami képes beavatkozni ez ellen, amikor az szükséges. A hatalomról történő előre elrendelt eltávolításotok ideje valóban sebesen közeledik!"

A Mennyország rendelte el jövőtöket, és a mi feladatunk végrehajtani ezeket a szent döntéseket, amikor azt jelzik, hogy úgy tegyünk, ahogyan mennyei tanácsadóink mondják. Amikor Atlantisz az ő tüzes vizes sírjába hullt, az Anunnaki kiemelkedett és speciális felhatalmazást kapott a Mennyországtól, és mint arra gyakran emlékeztetünk titeket, ez a felhatalmazás egy előre meghatározott időkorláttal is rendelkezett. Ez a kegyes pillanat a távozásotokra itt van. Rövidesen dicsőséges események történnek! A Fény lehetővé fogja tenni számunkra, hogy eljöjjünk és egy nagy győzelmet biztosítsunk nem csak a Fény számára, hanem a régóta szenvedő nép számára is, akik a felszíni világban élnek ezen a szent bolygón. A sötét és félelmetes technológiátok már nem tudja visszatartani az elkerülhetetlent. Ennek az élő birodalomnak és valójában az egész naprendszernek égető szüksége van olyan elsöprő változásokra, melyek egy felettébb illő bevezetést biztosítanak egy 5-D-s valóságba való felemelkedéshez. Különleges feladatunk megkönnyíteni ezeket az átalakulásokat, és elküldeni titeket a hatalomról. Teljesen eltökéltek vagyunk ennek megtételében. Ezen új valóságunk beharangozását várjuk, és akkor átfogóan leszámolunk a régi ósdi paradigmával és azokkal, akik azt elkövették.

"Ez a várakozási időszak gyorsan véget ér. Ti tudjátok ezt, és mégis tovább fontoskodtok és arra kényszerítitek a félrevezetett szövetségeseiteket, hogy továbbra is álljanak ellen az elkerülhetetlennek. A személyzetetek eltávolításának ideje közeledik. Szövetségeseink szorgosan írják hozzá a neveket az őrizetesek már amúgy is hosszú listájához. A különleges bíróságok, melyek azért lettek összehívva, hogy levezessék a pereiteket, a helyükön vannak és iratjegyzékeik a kihirdetésre várnak. A szent események, melyekről a Mennyország beszélt, most történnek, és egy felettébb bámulatos erősödést hoznak létre! Elmebeteg uralkodásotok vége közel van, mivel ez a szent "óra" elkerülhetetlenül a változás irányába ketyeg. Felettetek sötétek, egy hatalmas flotta rejlik, mely garantálja megjósolt végeteket, úgyhogy ne gondoljatok még egy percre sem arra, hogy milyen olyan kis ténykedés marad rendelkezésetekre, ami valahogyan meg tudja akadályozni az események ezen isteni fordulatát! Mindeközben ostromoljátok az atmoszférát és drasztikusan módosítgatjátok Gaia öko-rendszereinek alaptermészetét. Ezek a tetteitek tovább erősítik annak szükségét, hogy mennetek kell, és most."

A Galaktikus Föderáció Főtanácsa több mint két évtizeddel ezelőtt beidézett minket, hogy hajtsuk majd végre azt amire a Mennyország most utasít minket, név szerint személyzetünk tömeges landolását Gaia szent partjain. A sötétség már ennek csak a gondolatától is szenved; mindazonáltal ez a pillanat már majdnem elérkezett. Számtalan gyakorlatot és megannyi finomhangolást és átdolgozást végeztünk, és nagyon készen állunk rá, hogy tömegesen eljöjjünk és meglátogassunk benneteket. Ez a küldetés sok inkarnáción át folytatódott, és készen állunk rá, hogy elhozzuk szeretett testvéreinket ebbe a világba egy nagy ajándékkal együtt: egy most teljesen megnyílt, a teljes tudatosságba vezető országút végső nyúlványát azok számára, akik Gaia felszíni birodalmában élnek. Mindegyikőtök sorsa az, hogy újra megtapasztalja a teljes tudatosság örömét. Még a sötétség legvaskalaposabb kegyeltjei is végül újra fognak kapcsolódni ezzel a felettébb dicsőséges Létállapottal! Ez egy igazi bolygószintű váltás! A naprendszeretek és mindegyikőtök ennek az új csillagnemzetnek a tagjává fog válni. Aztán újra csatlakozhattok Agarthai családotokhoz, és visszatérhettek szépséges otthonotokba, a Fényt egyesítve!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Örömmel érkezünk Szívünkben, és felettébb ragyogó Fényben, mely vezet minket! Nagy Ügyintézőink a Mennyekben arról informálnak, hogy egy felettébb kedvező idő közeledik! A Mennyek elkezdenek oly módon cselekedni, hogy a Legfelsőbb Teremtő szent szándékait tükrözzék. Ez azt jelenti, hogy most a változások küszöbén vagyunk. Ha a szívetekben rejlő tudásra hallgattok, érezni fogjátok, hogy valami igazán hatalmas dolog történik. A Mennyek egy hatalmas interdimenzionális birodalom. Az alacsonyabb rezgésű birodalmakban a Mennyország egy fizikai aspektust kezd formálni, ami ahogyan leereszkedik, fizikaivá válik. Mi most felfelé mozgatjuk a fizikaiság egyik aspektusát, és az visszamenőleg újraformálja azt, ahogyan a fizikaiság kibontakozik. Ahogy ez az eljárás folyik, képesek vagyunk érvényre juttatni áldott kegyünket, és úgy tevékenykedni, mint ahogyan egy isteni megbízott társteremtő a fizikaisággal általában.

Egyetlen célból említjük most meg ezt: meg kell értenetek mi történik itt, ami nem csak valami "villanás az éjszakában (flash in the night)". Az itteni fejlemények egy magas spirituális és fizikai céllal rendelkeznek. Vissza fogtok kerülni a természetes teljes tudatossági állapototokba úgy, hogy megfelelő módon segíthettek nekünk egy felettéb különleges és szent szolgálatban. Ez az az idő, amikor nehezen megszerzett bölcsességeteket jóra használhatjátok, hogy átformáljátok a fizikai állapotot és segítsétek annak kibontakozását. Erre a jövőbeli küldetésre számított a Mennyország, amikor engedélyezte a sötétségnek, hogy végrehajtsa drasztikus hamisítások sorát a tudatosságotokkal. Ez magyarázza miért olyan létfontosságúak ezek az idők. Ez az amikor nem csak visszaveszitek eredeti képességeiteket, hanem nagyban kibővítitek azokat, a sötétség árnyékbirodalmain át vezető hosszú látogatásotok alatt megszerzett bölcsességetek eredményeként. Ez a fájdalmas munka olyannyira megedzett benneteket, hogy most nagy osztalékkal szolgál annak tekintetében, ahogyan a fizikaiság átalakul az előttetek álló időben.

A külső és belső változás ezen folyamata az oka annak, hogy miért kapott felmentést azoknak a lelkeknek a nagy kollekciója, akik ti vagytok. Egy spirituális energiából álló felettébb ígéretes vegyes csoport vagytok. Valójában ti vagytok az emberiség krémje! A Gaia-n töltött időtök előkészített benneteket arra, hogy a legszentebb Lények egyike legyetek a fizikaiságban. Ebből a csoportból jöttünk mi, a ti Felemelkedett Mestereitek, és most rövidesen majd mindegyikőtök. Ráadásul ott van Agartha szentélybirodalma. Amint mindannyian összekapcsolódtunk, a szent Mennyei Ügyintézőink kegyével végre fogunk hajtani egy csodálatos megbízást a fizikaiság összessége számára. Ez arra késztet benneteket, hogy nagyot gondoljatok és vegyétek igénybe a türelem és állhatatosság minőségeit. Tartsátok ezt fenn, nézzétek meg, hogy mi került már felszínre körülöttetek, és segítsetek megteremteni ezt a Teremtőtől származó felettébb kitűnő ajándékot: a teljes tudatosságot. Mi ott leszünk, hogy elvezessünk titeket sorsotokhoz. Hallelujah! Hallelujah!

Ma arról beszéltünk, hogy birodalmatok miképpen fog átalakulni. Sok minden történik, ami igen rövidesen meg fogja változtatni az általatok ismert világot. A sötétség fennhatóságának ideje már majdnem véget ért, és a Fény ideje fog most körülöttetek megnyilvánulni! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló