A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. November 15.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
8 Muluc, 12 Xul, 13 Caban

Dratzo! Jó hírekkel érkezünk az elmúlt hét csodáiról és furcsaságairól. Az amerikai választások voltak az ósdi, de még mindig működő USA vállalat végső zihálásai. Az eredmények azt jelezték, hogy Amerika készen áll egy új valóságra, a NEASRA Köztársaságra. A pénzintézetek fokozatosan fognak beindulni az Egyesült Államok Kincstárának új színes bankjegyeivel. Ezek aranyhátterűek, és az illegális Federal Reserve összeomlását jelzik. Ez az új kormány arra alapul, hogy véget vessen egy ósdi rendszernek, ami már hónapokkal ezelőtt megkezdett homályba veszni. Az új Köztársaság egy nemzetközi fordulópontot fog hozni, ami eltávolítja az összes adósságot, és megadja nektek az újrakezdés szabadságát és kézben tartását. Ebben az új valóságban virágozni fogtok, és ösztönözve lesztek, hogy jóléteteket arra használjátok, hogy elérjétek szenvedélyeteket. Ez a valóságváltás biztosítani fogja, hogy akik kontrolláltak benneteket, valóban izolálva legyenek tőletek. Ez a közelgő idő egy olyan periódus lesz, amikor újra kapcsolódtok spirituális és űrcsaládjaitokhoz. A bennetek lévő régi kétségek és félelmek tovaszállnak!

Lényeges, hogy ráeszméljetek a birtokotokban lévő képességekre. A pénzek hozzátok való vég nélküli áramlása lehetővé fogja tenni, hogy véget érjen a szegénység, és vele együtt vége szakad a gazdasági problémáknak is, melyek az Anunnaki kegyeltjei általi megosztáshoz és utálkozáshoz vezettek. Ebben az új birodalomban a sorsotok a virágzás. A régi nézetek, melyek régóta lehorgonyoztak bennetek, feloszlanak. Rendelkeznetek kell egy globális fórummal, hogy száműzzétek a felesleges félelmeket, és lehetővé tegyétek, hogy a béke és az együttműködés legyen az új nemzetközi normátok. Ez lehetővé teszi a Felemelkedett Mestereknek, hogy tanítsanak nektek sok dolgot a régi valóságotokról, ami a Galaktikus Emberekké való végső átalakulásotok előfutárává válik. Mint említettük korábban, ez a komplex művelet először a mentoraink megérkezését, aztán Agarthába való leutazásotokat igényli. Ott tartják fenn a ti egyénre szabott Kristály Fénykamráitokat. Akkor be kívánjuk majd mutatni nektek a Galaktikus Emberek birodalmait. Aztán az isteni szolgálat csodás módjain, megtanuljátok, hogyan használ minket a Mennyország arra, hogy bármely valóságot sokkal jobbá tegyünk minden érintett számára.

Közben mi azon dolgozunk Agartha-i unokatestvéreinkkel, hogy előkészítsük Gaia felszíni birodalmának átépítését. Az utóbbi két évtizedben, együttműködtünk Gaia Spirituális Hierarchiáival, hogy felkészítsük a 24 fő tektonikus lemezét és a légköri rétegeit a felszínének átalakítására. Ez magába foglalja a felszíni terület 1/3-os bővülését, és a felszíni lemezei általános újrarögzítését, a légköri oxigénszintjének nagyjából 35%-os megnövelésével együtt. Ez a tett lehetővé teszi Gaia felszínének, hogy fizikailag újraegyesüljön az ő Belső Föld komponensével. A közel 13 ezer év alatt először, Gaia egységes 5-D-s birodalommá válik. Így ahogy átalakultok a Kristály Fénykamrátokban, Gaia is átalakul, és az ő korábbi énje emelkedik ki, egy csodálatos 5-D-s világ. Ebben az új birodalomban tökéletesítitek az új galaktikus társadalmaitokat, és aztán átviszitek azokat a földformájú Vénuszra és a Marsra. Amikor mindez kész, egy új, egyesített birodalomban fogtok lakni, ami a ti csillagnemzetetekké válik! Ez egy nagyon fontos részévé válik majd a Galaktikus Föderációnak!

Ez a tudatosságemelkedési eljárásotok az AEON-ból érkező rendelkezéseken alapul. Ezek azt parancsolták a Mennyországnak és az őt szolgálóknak, hogy álljanak össze és alakítsanak ki egy tervet a ti galaktikus emberi örökségetekhez való visszatérítésetekre. Az első lépés ebben az eljárásban a tudatossági szintetek általános feljavítása. A Napotok megtámadásai a sötéség részéről, csak felgyorsították ezen szent parancsok kiadását. Az 1990-esévek kezdetén a mi első válaszunk erre az volt, hogy egy különleges Tudományos és Mérnöki flottát küldtünk a naprendszeretekbe. Mint a korábbi jelentésekben említettük, a flotta rengeteg kezdeti ellenállással találkozott, amit a beavatkozásaink első dekádjának végére orvosoltunk is. Onnantól, elkezdtük a bizalom egyre nagyobb szintjeit kiépíteni. Ez az eljárás most egy általános tervet eredményezett, ami a mi közös célunkhoz, a NESARA Köztársasághoz vezet. Úgy látjuk, hogy ennek az új Köztársaságnak az elindítását követően pár hónap múlva, elkezdhetjük hivatalosan bemutatni magunkat nektek. Aztán megkezdjük a landolásokat, és a teljes tudatosság végső simításait.

Namaste! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Az év vége szokásos módon nagyon izgalmas számunkra. Örömmel támogatjuk és védelmezzük az év ezen szakában ismeretes különféle vallási ceremóniákat. Ez egy olyan alkalom, amikor az energiáitok nagyobb részét ezeknek a ceremóniáknak szentelitek. Emlékszünk rá, amikor embertársaitokként örömmel vettünk részt ezeken a szent rituálékon. Ismerjük együttes jelentőségüket, és informálni kívánunk benneteket arról, amit mi kollektíven tudunk erről. Az emberek megértik, hogy ezen létfontosságú alaphitek gyakorlása segíti Gaia spirituális aspektusát. Igazán érdekes lesz, hogy ezek a hitek módosulni fognak, amikor különleges lehetőséget kapunk rá, hogy szóljunk hozzátok. Ahogy növekedtek tudatosságban, mélyebb magyarázatot igényeltek ezen közelgő gregoriánus évet záró pillanatok jelentőségéről. Ezt kegyesen szeretnénk megtenni. Atlantisz utolsó napjai óta, ez az év vége idő annak az elsüllyedt kontinensnek a nagy emlékeit és kitörölhetetlen hagyatékait idézi.

Szeretnénk megköszönni pozitív vízióitokat. Lehetőséget kapott ez a felszíni birodalom arra, hogy belépjetek egy hangolódási periódusba, ami szükséges még mielőtt a köztársaságot hivatalosan kihirdetik. Ez a közelgő idő olyan, amikor sokan közületek tovább folytathatják azon változások megszilárdítását, melyek rövidesen megvalósulnak bolygó szerte. Egy potenciálisan hatalmas háború lett épp megakadályozva, csak mert egy lehetséges csapással szembenézve relatív nyugodtak maradtatok. Csak szeretnénk továbbra is megköszönni nektek megerősítéseiteket és közös meditációitok és imáitok bámulatos erejét. Ezek a csodás energiák elősegítik könnyed átmeneteteket az új kormányzásba, és az üdvözítő jólétbe. Gaia velünk együtt örömmel felügyeli, ahogy bámulatos erőtök lépésről lépésre visszatér. Büszkén demonstráljátok amit a Mennyország mindig is tudott, ami a ti bámulatos potenciálotok lesz. Élvezzétek a mennyei megvalósulás korszakát. Ti valóban az ő erőteljes társteremtői vagytok!

Zárjuk ezt a remény és a könyörület inspiráló imájával. Mindannyian átmentetek a mérhetetlen frusztrációk és keresztülhúzott vágyak periódusán. Azzal a szándékkal érkezünk, hogy mindegyikőtök tudjon összpontosítani. Mélyüljetek el magatokban. Vizionáljatok egy energiafolyamot, mely a Mennyekből árad lefelé, és körülvesz mindent, és mindent egy vibrációval tölt, egy mennyei ragyogással. Engedjétek, hogy a világ fogadja ezeket az energiákat, és felerősítse azokat. Engedjétek, hogy ezek a fenséges energiák gyorsan elkezdjék szétbomlasztani a régit, és ültessék bele mindenbe a mennyei eszmék új rendszerét. Lássátok, ahogyan az életenergiák gyönyörű lilává változnak, hogy gyorsan megnövelik Gaia alaprezgéseit, és azok a mély lila lélegzetelállító árnyalatává alakulnak át. Ebből a ragyogásból eredően, a világ el tudja fogadni majd azokat a módszereket, amik az összes gyűlöletet gyorsan Szeretetté, Egységgé, és Jólétté alakítják! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk jelentésünket. Tekintsétek ezt az általunk régóta elmondani kívánt dolgok dicsőséges lezárásának. Vitassátok meg ezt és tudjátok, hogy sok csodás esemény készül valóra válni! Használjátok ezt a pillanatot fel arra, hogy vizionáljátok ezeket az eseményeket, és teremtsünk együtt egy új valóságot a régóta szenvedő felszíni birodalmatok számára! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra


2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló