A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Március 13.

Sheldan Nidle közvetítése

5 Etznab, 11 Ceh, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Jólétalapjaitok kiosztásának ideje közeledik. A Felemelkedett Mesterek azt ígérték, hogy készen áll a titkos world trust-jukból való alapok átruházásának megkezdése. Ezek az átruházások csak akkor kezdődhettek meg, amikor a szükséges biztonsági intézkedések megtörténtek. A sötét összeesküvésnek ezen átruházások leállítását szolgáló rendelkezéseik voltak hatályban az elmúlt két évtizedben. Eredetileg az összeesküvőknek szándékukban állt az alapokat elkobozni, amint az Új Világrend kormányai, és a velük együtt járó hadi-törvény rendeleteik teljes mértékben a helyükre kerülnek. Mint azt láthatjátok, ez nem történt meg. Mindazonáltal a Felemelkedett Mesterek meg akartak győződni arról, hogy a hatalmon lévő barátságosabb kormányok, vagy mások, készen állnak a hatalomra jutásra, még mielőtt az alapok kibocsátása megkezdődik. Ennek előfeltételei most mennek végbe, és így ez a pénzátruházás készül megtörténni. Ennek a pénznek az átköltöztetése egy jel a különféle titkos szent társaságok számára arról, hogy elérkezett a pillanata, hogy megkezdődjön a sok sötétség orientált rezsim eltávolítása. Ez kormányzati vezető hivatalnokok széleskörű letartóztatásával fog kezdődni ezen rezsimekben.

Az első cikk az új kormányok napirendjében a nemzetközi bírósági rendelkezések, és a számos fő kormány korábbi vezetői elleni letartóztatási parancs teljes mértékű törvényességének biztosítása mindenütt a bolygón. Ami most történik, az a Lex Romana (Római Jog) hamis törvényességének megszüntetése. Róma bukását követően az i.sz. 5. században, az Egyház arra használta ezt a halom dokumentumot, hogy törvényesítse hatalmát az akkori nagymértékben törvényellenes Nyugat Európai világban. Ez a törvénytradíció a modern időkig folytatódott, és a modern nemzetállamok törvényes létesítésének alapjaként fennmaradt. Ezt a hagyományt a sötétség is magáévá tette, és arra használta, hogy tetteit érvényre juttassa már a korai Szent római Birodalom első napjai óta. Ez a hatalom a nullára lesz redukálva és semmissé lesz téve az új gondviselő kormányaitok intézkedései által, és egy új korszak kerül hatályra a kormányzásban. Ez az új kormányzás jelzi a teljes tudatosságba való utazásotok utolsó fázisát, és a spirituális és űrcsaládjaitokkal való újraegyesüléseteket.

A mi feladatunk felügyelni világotokat, és támogatni azokat a különféle tevékenységeket, melyek új valóságotok felé vezetnek. Figyeltük milyen eltökéltek Felemelkedett Mestereitek, hogy befejezzék azokat az előkészületeket, melyek a jóléti alapjaitok kibocsátásához kellenek. Sok csoportotok elkötelezte magát, hogy visszajuttatja a Fényt világotokba, és szorgalmasan dolgozik, hogy biztosítsa a sötét kegyeltek megfelelő módon való letartóztatását, és a tény szerinti kormányok kivételét a világ ügyeiből. Sok előrehaladás történt. A sötétek most igazán felfogták a tényt, hogy dilemmájukat nem söpörhetik a pokróc alá, és leváltásuk közelsége öröm a szívünknek! Az 1940-es évek vége óta a közzétételért dolgozunk. Világotok összes fő kormánya alapvető módon semmibe vette a mi létezésünket, amíg a korábbi Sötét Anchara szövetség tagjainak udvarolt. Most ez a sötétséggel való szövetség véget ért, és itt az idő a Fénnyel való első kapcsolatfelvételre, és a vele járó bejelentésekre.

A titkos szent társaságok a végső simításokat végzik azokon a hivatalos bejelentéseken, melyek be fogják indítani az új kormányokat. Ezek a nyilvános bejelentések ki fogják fejteni nektek, hogy miért volt fontos új kormányokat felállítani, és elmondják azokat a programokat, amiket mindegyikük követni fog. A sötét összeesküvés és annak kegyeltjei azon vitatkoznak, hogy miképpen lehet kivergődni abból a nagy bukásból, mely készen áll kiütni őket a nyeregből, és ahogy civakodnak, engedelmes kormányzati frakcióik tovább folytatják szokásos hazudozásaikat a pénzügyi krízisről, az állítva, hogy valamiféle "helyreállítás" van folyamatban. Mint azt tudjátok, semmi sincs messzebb igazságtól, és behajthatatlan követelések elsöprő óceánja készül elnyelni őket! Az alapok utáni kétségbeesett vadászata közepette az összeesküvés számos kormányt megfenyegetett, de úgy találta, hogy ezek a zsarolások nem eredményeztek annyi pénzt, ami a saját maguk által kirótt pénzügyi összeomlásuk visszafordításához szükséges. Itt az idő, hogy letartóztatás alá helyezzék ezeket a tékozlókat, és leállítsák azt a szenvedést, amit mindegyikőtök tapasztalt az utóbbi fél évtizedben!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Csodás híreket hozva érkezünk! Az elmúlt néhány héten, hatalmas pénzösszegek átruházását készítettük elő azokba a letétekbe, amiket felállítunk világszerte, hogy kiosszák a jólétalapokat nektek. Társaink nagyon sikeresek voltak ezen számlák biztonságának bebiztosítását illetően, és hogy elérjék a sok fő kormány elbocsátását. Ezen a múlt héten, elkészítettük a listákat és az új kormányok hatalomra juttatásának procedúráit. Mindenek előtt meg kell szereznünk a sötétség régi pénzügyi rendszeréből való legutolsó jogerős megállapodásokat, amik lehetővé teszik a feljelentését és letartóztatását a kormányzati és bankhivatalnokok sokaságának. Társaink most fektetik le ezen vádeljárások előzetes időpontjait. Szilárd időbeosztás van a kormány hivatalos átruházására is, és fogadalom köt minket az elkövetkező bejelentésekhez, amik bemutatnak minket nektek.

Felemelkedett Mestereitekként, be kell mutatkoznunk nektek, és teljesen el kell magyaráznunk, hogy mit vár a Mennyország mindannyiunktól. Ez a mindenek felett álló hatalmas váltás a valóságotokban, egy tudatváltás. Ez azt jelenti, hogy spirituális felelősségeitek nagyban megnövekednek, és egy formális listára van szükségetek arról, hogy mik is ezek a felelősségek, és hogyan kell együtt beteljesítenünk azokat. A teljes tudatosságba való utazásotok mély elkötelezettséget igényel belső énetek iránt, és a valóság átalakítása iránt. A mi feladatunk az, hogy ünnepélyesen és áldással megbeszéljük ezt veletek, mivel a Mennyország isteni terve mindannyiunktól azt igényli, hogy szent becsületünket annak szenteljük, hogy orvosoljuk azokat a sérelmeket, amikkel már oly régóta küszködik a Földanya. Az ő meghívott vendégeiként, tetteinkkel kell kinyilvánítanunk az iránta való nagy Szeretetünket, és valójában az összes élet iránt, mely ebben a felettébb szépséges birodalomban létezik.

Az a jólét, amit kapni fogtok, arra lett tervezve, hogy túljussatok azokon a hiedelmeken, amiket a hiányról és a korlátozottságról tartotok, melyeket rátok mértek szüleitek, barátaitok, és a társadalmatok. A bőség a természetes létállapototok; a hiány és a korlátozottság egyszerűen mesterségesen lett rátok róva. Az egyik téma, amit be kell integrálni a Felemelkedett Mesterré válás útján, az univerzum és a természet abszolút bőségének ismerete. Ez az amibe készültök újra belemerülni. Teljes potenciálotok megnyilvánulása azt jelenti, hogy nincsenek rátok helyezett vele járó korlátok, és elkezditek megtapasztalni a Teremtővel kötött természetes szerződéseteket. A ti küldetésetek az, hogy terjesszétek Szereteteteket, jóindulatotokat, és Fényeteket minden Lény felé, akik ebben a fizikaiságban élnek; és a félelmet, ebben a környezetben valótlannak tartják, és az is. Életetek további része most dicsőségesen elkezdődik!

Ma megbeszélésünket a körülöttetek való történésekről folytattuk. Egy nagy váltás közelít sebesen a valóságotokban minden egyes nappal. Ami szövevényes marad, de készen álltok bámulatos hírek befogadására, melyek drasztikusan jobbra fogják változtatni világotokat. Legyetek rá készen, és készüljetek élvezni ezeket az eseményeket, ahogyan azok kibontakoznak előttetek! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?