A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Március 15.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
11 Ahau, 13 Ceh, 12 Manik

Selamat Jalwa! Egy hatalmas globális siker felé haladunk! A múltheti eljárásfinomítások ellenére, az összegek átmozgatása tovább folyik. Jelenleg a speciális történelmi kötvényeket mozgatták és számolták el. A világ készen áll egy új valutára, ami sokkal tisztességesebben elszámolható, és valóban minden egyes nemzet gazdaságának a valós értékét reprezentálja. Ehhez most hozzáadódik az arany végső világszinttű átköltöztetése biztonságos raktárakba, melyek megkönnyítik minden nemzet valutájának az aranyhátterűvé tételét. Ezt a műveletet némiképp visszatartották, mivel számos biztonsági procedúrát kellett összehozni, és az aranyat megfelelően bebiztosítani. Az Ősi Családok és Fenségek ragaszkodtak azokhoz a speciális megállapodásokhoz, amikben korábban az irányelvek szerint megegyeztek. Ezek a dolgok jelenleg készek, és különleges időzítő intézkedések léptek hatályba. Ez azt jelenti, hogy a kézbesítések folyamatban vannak, és hamarosan összegek kerülnek azok számlájára, akik korábban be lettek ütemezve rá, hogy ezeket a pénzeket megkapják a különféle humanitárius projektek megkezdésekor. Amikor ez végbemegy, egy sor más forrás is a játékba kerül. Ezek az összegek lesznek az új kormányzás beharangozói, és ezzel vége szakad az évtizedek óta folyó UFO álcázásnak.

Ahogy ezen események előre haladnak, a bankárok és a politikus cimboráik tömeges letartóztatásai nagyon felgyorsulnak. A NESARA kiemelkedése Amerikában rövidesen hasonló kormányzás elterjedést jelzi Európában, Ázsiában, és Amerika mindkét felén. Ezt hívjuk mi "GESARA"-nak. Más szavakkal új kormányok terjednek el bolygó szerte. Így a globális verseny átalakul világszinten, és radikális változások mennek végbe a bankügyben, ami egy új pénzügyi rendszert képez. Ez a rendszer elősegíti az adósrabszolgaság végét, és egy növekvő globális jólét megkezdését. Ráadásul ott lesznek a Felemelkedett Mesterek tanításai, miközben a mi jelenlegi kapcsolatunk a felszíni emberiséggel megnövekszik. Növekedtek tudatosságban, és sokkal jobban tudatában lesztek, hogy ez az új birodalom hogyan fog hivatalosan funkcionálni. Nagyon fontos szerepetek van ennek sikerében. Létfontosságú, hogy több időt használjátok fel arra, hogy felügyeljétek ami körülöttetek mindenütt folyik. Ez a világszinttű együttműködés jelentős eleme kell legyen új birodalmatok működésének. Ez a valóság rendkívül interaktív és törékeny. Teljes támogatást igényel.

Ez a változó tudatosság természetesen a Mennyország és az Őrangyalaitok munkája. Az emberiség nem lehet ugyanabban a valóságban, mint amiben könnyelműen éldegélt a huszadik század kezdetén. A világ már nem az, amit az Anunnaki és nagy tanácsai oly ügyesen kimunkáltak. A kegyeltek is ráeszméltek, hogy elvesztették hatalmuk és gazdagságuk fennmaradását. Az Anchara megállapodása azonnal megváltoztatta a galaxisban lévő szekciótok látképét. A Föld és a Napja most készen áll egy új sorsra, és sokak akik nagy hatalmat élveztek, el lesznek távolítva a korábban legyőzhetetlennek vélt pozícióikból. Ez az utóbbi évtized különféle felvilágosult csoportok kiemelkedésének volt tanúja, akik már a siker szélén állnak. Ez a siker mindegyikőtöket egy új valóság peremére juttat. Ez a valóság lehetővé teszi számotokra, hogy találkozzatok földön kívüli őseitekkel, és teljesen beteljesítsétek azt a lázadást, amibe még 13 évezreddel ezelőtt, Atlantisz utolsó napjaiban kezdtetek. Ennek a lázadásnak az a sorsa, hogy visszaállítson benneteket a tiszteletben álló fizikai Angyal státuszotokba.

A Mennyország elfogulatlan tanúiként figyeltük ezt a hosszú küzdelmet. Így tartottuk az előírt minimumon kölcsönhatásunkat veletek. Eszesek és tanultak vagytok abban, hogy miként a legjobb engedelmeskedni, és mikor kell ellenállni mestereiteknek. Végül ebből a kontrollált ellenállásból olyan bölcsek emelkedtek ki, akiket a ti "Felemelkedett Mestereiteknek" hívnak. A Mennyország támogatta ezen Lelkek csoportját, akiket kiválasztott arra, hogy gondozza és segítse az emberiséget. Sok  mindent tanultunk tőlük rólatok. Bölcsességük mérhetetlen, és az érdeketekben alkalmazott tetteink útmutatójaként használjuk. Ezek a szentek mélységesen Szeretnek titeket. Kegyességük és odaadásuk nem ismer határokat. Elmondták nekünk, hogy a Fénnyel felvértezett szent titkos csoportjaik hogyan készítik fel a világot az új valóságra. Ezek az isteni stratégiák a transzformációtok peremére juttatnak benneteket. A végső lépéseket az Agarthaiak, a Felemelkedett Mesterek, és a mi közös együttműködésünk kezeli. Ezen célból, hatalmas mennyiségű Kristály Fénykamra lett megépítve Agartha szerte. Egy sor rendkívül bámulatos dolog megtörténésének peremén álltok!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Régen azelőtt, az emberiség hirtelen, korlátozott tudatosságba lett kényszerítve egy alattomos, sötét atlantiszi csoport által. Amikor Atlantisz elsüllyedt, az emberiség az elődeik, vagyis az Anunnaki könyörületére lett bízva. Az emberiség egy eléggé lázadó csoportként, számos aranykort "veszített", és hosszas üldözöttségtől szenvedett. Mi Mesterek is csatlakoztunk hozzátok és osztoztunk veletek ebben a fura eljárásban. A Mennyország, mely mélységesen szeret titeket, azért teremtett minket, hogy időről időre felügyeljünk és védelmezzünk benneteket ezen az emberiség számára igencsak sötét periódus alatt. Így elsődleges feladatunk a kezdetektől az volt, hogy védelmezzünk benneteket, és könyörületet nyújtsunk amikor az szükséges, és szorosan kövessük a Mennyország kegyes rendelkezéseit. Ez az isteni kötelesség vezetett minket most el egy szent ponthoz, amikor a Mennyország nagy rendelkezései valóra válnak. Ezek lehetővé teszik az olyannyira szükséges változásokat ezen valóság számára. Valójában nagy tudatosság és valóságváltási sorozat lép hatályba. Ez a művelet az ami jobbá változtatja ezt a birodalmat.

Jelenlegi feladatunk az, hogy előkészítsünk benneteket a felemelkedési eljárás végső aspektusaira. Jelenleg már több mint a felét teljesítettétek annak ami szükséges. Az elmúlt évben a Mennyországtól érkező különféle felgyorsításoknak köszönhetően, a következő hónapok a "felemelkedési tünetek" hatalmas megnövekedését ígérik közöttetek. A legkoncentráltabb tünetek a fejetekben, nyakatokban, és a mellkasotok felső részén lesznek fellelhetők. Ezek a dolgok épp most kerülnek elvégzésre, hogy jóval feljebb juttassák tudatosságotokat. A szív idegrendszerét fel kell készíteni a módosítására, ami akkor megy végbe, míg a kristálykamrátokban vagytok. Az agy egy sor hangolást igényel, hogy ne csak új csakrák kerüljenek bele, hanem jobban megnyíljon a nagyban módosult szívetekkel való kommunikációra. Ezek a módosítások időnként igencsak fájdalmasak lehetnek. Mindannyian készek vagyunk segíteni és tanáccsal szolgálni nektek ezekről a dolgokról. A csodálatos változás ideje áll előttetek! Hozsanna! Hozsanna'

Mint említettük, ezek a változások részei számos eseménynek, melyeket a Mennyország igényel. A Létezés kegyes állapotába tértek vissza. Minden egyes mesternek véghez kell vinnie egy sor különleges tettet a sok élete során, még mielőtt a Mennyország biztosítja számunkra a Felemelkedési ceremóniát. Ez most egy tömeges felemelkedés, ami igen ritka, és a sötétség és az Annunaki szövetségeseinek a hosszas visszaéléseit és megtorlásait követően elérkezik. Ezek a rettenetek jelenleg vissza lettek kanyarítva. Amire a továbbiakban szükség van, az a ti részvételetek ezekben a könyörületes és kegyes tettekben. Amint ez kész, örömben felemelkedtek a kristálykamrák által. Amikor ezt elértétek, olyan fényben tündököltök majd, amit most alig tudtok elképzelni! A mi isteni feladatunk az, hogy gondosan őrködjünk felettetek, és különösképpen áldjunk mindannyiótokat. Ne hezitáljatok! A Menyország előkészített egy új valóságot mindenki, és gyermekeitek gyermekei számára is, hogy abban lakjatok. Ez az új Föld  birodalma (Csillagnemzete), ami a jutalmatok azért, amit ezek a közelgő fájdalmak hoznak nektek. Halleluja! Halleluja!

Ma közel vagyunk egy különleges ponthoz a szolgaságól a szabadságba való nagy meneteléseteken! Ez a haladás azt jelzi, hogy végre egy jelentős átmenet idején álltok. Tudjátok ezt, és maradjatok pozitívak, és képesek átadni ezt a belső örömöt másoknak is, akikkel naponta találkoztok! Ez a valóság igazán változik, és azon isteni fény lámpásává válik, amit korábban megtestesített! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.