A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Április 10.

Sheldan Nidle közvetítése

7 Cimi, 19 Mac, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Az események előre haladnak. Húsvétot követően a világban sok minden van kilátásban. Ázsiában nemrég konferenciákat tartottak, hogy meghatározzák az új valóság előfeltételeit, mely rövidesen kibontakozik körülöttetek. Ezeken a találkozókon megállapodtak, hogy számos jólétalapot arra használnak fel, hogy megteremtsék Ázsia állandó gazdagságát. Hasonló konferenciákat tartottak Európában és az amerikai kontinenseken is. A Felemelkedett Mesterek által felhalmozott hatalmas vagyon ki lesz osztva világszerte, hogy véget vessen a szegénységnek, és egészséget és jólétet hozzon mindenki számára. Alapok lesznek kiosztva előre kiválasztott egyéneknek is azzal a céllal, hogy létrehozzák ezen látványos pénzösszegek szétosztásának egy másik sugárútját. Ezek a források arra lesznek felhasználva, hogy bevezessék azokat az új technológiákat, melyeket elérhetővé fognak tenni világotok számára az egészség, a mezőgazdaság, és a szállítás terén. Együtt olyan partnerkapcsolatot fogtok létesíteni egymással, ami lehetővé fogja tenni hatalmas mennyiségű régóta visszatartott információk nyilvánosságra hozatalát. Ez az új információ és új technológia lesz az alapja a jelenlegi társadalmaitok Fényre váltásának.

Az új kormányzást és az új pénzügyi rendszert nagyon meg fogja könnyíteni ez az új globális bőség. A Mennyország arra használta végtelen erőit, hogy biztosítsa ennek a hatalmas tudatosságváltásnak a felgyorsítását. Mi csak egy része vagyunk ennek az összetett műveletnek, mely világotokat Fényre változtatja. Egy másik dolog még az is, hogy az Anchara Szövetség megszűnése hirtelen leállította azt a támogatást, amire a sötét összeesküvés korábban számított. A nagyra becsült szövetségesek ilyen szintű elvesztése elvágta ezeket a sötét egyéneket és csoportokat a "kormánykeréktől", és ez egy másik jel számukra, hogy az összeesküvés napjai meg vannak számlálva. Ez a csoport most teljes erővel próbál alkut kötni a Fénnyel, hogy enyhítse azt a kezdeti büntetést, amivel szembe kerül. A Mennyország célja nem az, hogy olyannyira  megbüntesse ezeket a hitetleneket, hanem, hogy olyan fenyítést adjon, mely a régi sötét energiák világotokból való kisöprésének eszközéül szolgál, és hogy a helyükre örök Fény kerüljön.

A Felemelkedett Mesterek készítik elő azokat az új pénzügyi intézményeket, melyek az új bankrendszer magját fogják képezni. Ennek a rendszernek ki kell bővíteni azt az új kormányzást, melyet az új rezsimek állítanak fel. Például a bankügyeknek az új gazdagság egy elosztó eszközévé kell válnia, mivel minden egyén eszközöket igényel ahhoz, hogy a körülötte lévőkhöz terelje a pénzt, és hozzá kell férjen olyan menedzserekhez, akik biztosítani tudják ennek az új együttműködésnek a sikerét, mely el fogja terjeszteni a régóta eltitkolt technológiákat az egész emberiség körében. Társadalmaitok tele vannak gyakorlott szakértőkkel a törvény, a gyógyszer, és a táplálékgyártás tekintetében, akiknek a szaktudásukat arra kell összpontosítani, hogy az új jólétet szolgálják, és biztosítsák, hogy minden kellő tiszteletben tartsa az újonnan megszerzett szabadságotokat és szuverenitásotokat. Egy átmeneti világban fogtok élni, és ahogy egyre feljebb juttok tudatosságban, megismeritek azt, amit mi galaktikus társadalomnak nevezünk. Ez azzal jár, hogy mélységesen átrendeződik globális társadalmatok működése, és az előrehaladás láthatóvá fog válni, amint az új kormányzás szorgosan dolgozik világotok átalakításán.

Galaktikus társadalmatok minden egyén egymás iránti tiszteletén alapul majd, valamint a Földanya és különféle Élethálózatai teljes mértékű megbecsülésén. Ez érvénybe lépteti a Belső Föld és a felszín egyesítését is. Ezeknek a jelenleg elkülönült entitásoknak össze kell jönniük, és lehetővé kell tenni mindegyikőtök számára, hogy egyedülálló képességeiteket és készségeiteket arra használjátok, hogy fenntartsátok otthont adó világotokat, és annak egymással összeköttetésben álló ökológiai hálózatait. Ez az elsődleges feladat kibővül a nagyon közeli jövőben, és magába foglalja a naprendszeretek összes víz-világát. Fel fogjátok fedezni, hogy ezek a világok valójában összekapcsolódnak, és egy olyan entitás részét képezik, melynek jólétét rátok bízták. Ez az amiért istenileg el van rendelve, hogy a lehető leggyorsabban át kell alakulnotok teljes tudatosságú Fénylényekké. Ez a mi első kapcsolatfelvételi küldetésünk által lesz elérhető. Az Agarthaiak és mi teljesen elköteleztük magunkat, hogy eljuttatunk titeket ebbe a kegyes isteni állapotba, és ezért felállítottunk egy időbeosztást a Mennyország jóváhagyásával arra, hogy véghezvigyük ezt a feladatot, és bejuttassunk titeket a Fény Galaktikus Föderációjának teljes körű tagságába.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Társaink sok fontos tettet terveznek húsvét utánra. Ez az időszak az, amikor lezajlik az összes alap nagyon gyors és részletes könyvelése. Meg fogják tartani a végső tervezeti üléseket is egy speciális akciócsoporttal, melyet a Fő Agarthai Tanács jelöl ki. Így a következő hét lesz az, amikor minden szükséges lépést megerősítenek, és beütemeznek a szükséges kormányok elűzésére, és lefektetik a közös tettek naptárát. Ez a naptár tartalmaz egy időbeosztást azon tettek véghezvitelére, melyek beiktatják a sok gondviselő rezsimet világotok szerte. Jelenleg az új pénzügyi és bankügyi rendszer a helyére került, és csak a sok sötét rezsim bukását várjuk, még mielőtt ez az új rendszer az összes fő nemzet normájává válik. Egy új pénzügyi rendszer társul ehhez, és teljesen véget vet az amerikai dollár jelenlegi uralmának.   

Ez az átalakítása a pénzügyi hálózatoknak, meg fogja szabadítani világotokat a hiány nyomorúságától, és attól a sokfajta nélkülözéstől, mely most szorongatja társadalmaitokat. Világotoknak egy átmeneti pontra van szüksége, hogy felkészüljön arra a hatalmas jólétre, ami gyorsan elfogadott normává válik. Az új technológiák fogják eljuttatni ezt a kincstári bőséget arra a pontra, ahol egy pénz-alapú kultúra igénye elavulttá válik. Akkor éritek el azt a pillanatot, amikor jelenlegi társadalmi nézeteitek és annak tradíciói végül eltűnhetnek, és felválthatja azokat az igazság ás az isteni bölcsesség. Elkezditek megérteni, hogy a galaktikus társadalom hogyan, és miért működik. Valójában naponta látjuk ezeket a koncepciókat működni, miközben Agartha kristályvárosaiban lévő rezidenciáinkon vagyunk. Isten kegyessége megadta nekünk azt a lehetőséget, hogy mindannyiótokat a teljes tudatosság és egy új valóság felé vezessünk.

Az év ezen jelentős időszakában egy csodás szinkronicitást adományoztak közelgő új valóságotok számára. Próbáljátok ösztönösen megérezni, milyen drámaiak lesznek ezek a változások! Be lesztek mutatva mindegyikünknek. Aztán egy sor fontos tanítást adunk nektek, ami félrelöki a sok hiedelmet, amit most a Mennyországról és a Földről tartotok. A Mennyország egy isteni energia, melyből minden élet ered. Ez nem a félelemről, hanem a Szeretetről szól. Teljes mértékben az isteni kegyről és az egyetemes egységről szól. A megosztottság nem a Mennyországtól, hanem a sötétségtől ered. Úgyhogy ne féljetek. Szeressetek. Érezzétek azt az Egységet, melynek mindannyian részei vagytok! Örvendezzetek ebben az energiában, és tudjátok szívetek mélyén, hogy jelenlegi valóságotok és annak durvasága, örömbe, csodába, és végtelen Szeretetbe fog feloldódni. Mi ebben a csodálatos valóságban élünk, és tudjuk, hogy ez a bámulatos energia ereszkedik a Föld egészére!

Ma megbeszéltük mi készül történni világotokon. A Mennyország begyorsította a világotok Fénnyé változtatásához szükséges energiákat. Mindegyikünk Szeretetben és nagy vágyakkal jön el hozzátok, hogy amilyen gyorsan csak lehet, Fénnyé alakítsuk valóságotokat! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?