A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Március 29.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Manik 0 Mac, 12 Manik

Dratzo! A húsvét körüli enyhe időhúzásnak most vége, és a finanszírozások ismét előre haladnak. Ez a mehet/nem mehet macska-egér játék az ősi családok és az előkelőségek azon aggodalmaival áll kapcsolatban, hogy az oligarchiák túl gyakran megszegik amiben már megállapodtak, és hirtelen csapnak le. Ezt az óvatosságot tükrözik azok a fura módok, ahogyan az összegek az utóbbi néhány héten továbbításra kerültek. Komolyan megkérdőjeleztük ezeket a taktikákat, és egy alternatív megoldást javasoltunk arra, hogy szembeszálljunk ezen eljárásmódot illető állandó bizalmatlansággal, aminek már be kell fejeződnie. Így vagy úgy, végül megkapjátok a kezdeti összegeket, és látni fogjátok azon uralkodók bukását is, akik a sok de facto rezsimet alkotják. Valójában közismertté vált, hogy a nevetséges hamis zászló műveletek Brüsszelben és Párizsban, csak a sötétség által használt módszerek arra, hogy megmutassák, hogy manipulációiknak még nincs vége. Amíg bábkormányaik uralkodnak, több kísérletre számíthattok, hogy ijesztgessenek benneteket. Szerencsére a NESARA által javasolt új Amerikai Köztársaság megvalósulása közel van. Már csak néhány bonyodalmat kell megoldani és erőteljesebb megállapodások történnek.

A sötét összeesküvés olyan, mint egy sarokba szorított állat. Folyton olyan életben maradási stratégiákat alkalmaz, melyek a múltban még működtek neki. Ezek a hamis zászlók egy másik példa erre. Az ISIS egy eszköze ennek az eljárásnak. A támogatásuk a titkos kormány gondos finanszírozásából származik, és arra használják a különlegesen kiképzett zsoldosokat, hogy szabálytalan hadviselési taktikákra tanítsák erőiket, amiket jelenleg is alkalmaznak. Létrehoztak "sejteket", azokhoz hasonlókat, mint amiket az 1950-es Franciák elleni Algériai háborúban, valamint más gerilla háborúkban használtak akkortájt. Ezen stratégiákat alkalmazzák most is, hogy elérjék, hogy úgy tűnjön, mintha ezek a katonák valamiképp a Közel Keletről származnának. Amit csinálnak, az az, hogy zavart keltenek, ami az 1910-es Ottomán Birodalom elleni pán-Arab forradalom óta létezik. Ezt a folyamatos irritációt, és a több millió Iszlám emigráns sorsát Európában megfelelő módon rendezni kell. Ezeket a témákat a Fény által, és annak kormányai által kell megoldani.

Ezen problémák mindeddig nem fenyegették a finanszírozásokat, de elérték, hogy sok ember megunja a sötétség és cimborái folyamatos trükközéseit. Amikor az új kormányzás hamarosan megalakul, ezeket a diverzitásokat gondosan felülvizsgálják a Fény képviselői. Azok a programok, melyek ezek megoldására lettek kialakítva, jóvá lesznek hagyva, és ha kell, akkor megsegítve is. A kulcsfontosságú elem a béke és az együttműködés. A NESARA egy új birodalmat formál, mely béke, jólét, és bizalom alapú. Tudjuk mi történt, amikor az "Anchara-utáni" korszak megkezdődött néhány évtizede a galaxisban. Folyamatosan tanácsokkal kívánunk szolgálni számotokra arról, hogy mi a legjobb ahhoz, hogy előkészítsük ezt a birodalmat az első kapcsolatfelvételre. A sötét összeesküvés olyan szervezetek és emberek sora, melyek mélységesen arra vágynak, hogy fenntartsák az ő "ossz meg és uralkodj" stratégiáikat. Amint győz a Fény, ezek az undorító egyének izolálva lesznek, és sötét ügynökségeik feloszlatásra kerülnek. Emlékezzetek, hogy mind egyek vagytok, és a Mennyország nagyon szeret mindannyiótokat!

Eljövünk, hogy valóra váltsuk a teljes tudatosságba való végső lépéseiteket. Ez az átmenet azt igényli, hogy belső bölcsességeteket felhasználva jobbra változtassátok ezt a valóságot. Annyira örvendeni fogtok globális jóléteteknek, és hogy összejöjjetek megmutatni Gaia-nak, hogy növekvő tudatosságotok megváltoztatta annak módját, ahogyan látjátok őt, és az ő sokféle lakóit. Használjátok fel ezt a megszerzett tudást arra, hogy véget vessetek Gaia klímájának, óceánjainak, atmoszférájának, és szárazföldjeinek a sötétség általi kizsákmányolásának. Használjátok fel képességeiteket arra, hogy egyensúlyba hozzátok birodalmatokat, ami ösztönzi az élet terjedését. Használjátok Szereteteteket, hogy felkészítsétek ezt a felszíni birodalmat a Mesterek tanításaira, és az unokatestvéreitek, az Agarthaiak visszatérésére. Ők el akarják mondani nektek, hogy vannak gyógymódok mindenre, ami most aggaszt és boldogtalanná tesz benneteket. Végül ott lesz a földreszállásunk, és a speciális mentoraink, akik felkészítenek benneteket a nagy átmenetre, ami a teljes tudatosság. Igazán áldottak vagytok! Tekintsétek a jelenlegi időt azon végső káosznak, mielőtt ezen új birodalom végre megnyilvánul a szemeitek előtt!

Sok Áldás és öröm! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Voltak idők az emberiség hosszas történelmében, amikor nagy fordulópontokhoz értek. Valójában ez egy ilyen idő! Nem túl gyakori dolog az, hogy az érzéketlen igahajtók kerülnek alulra. Ez egy ilyen idő, és sokára jött el! Ennek peremén álltok, miközben azon aggódtok, hogy meddig fog ez még tartani. Megindulásokkal és megtorpanásokkal kezdődött, ahogy az ügy látszólag végtelen célja felé halad. Ennek vége lesz! Jobbat érdemeltek! Mi emlékszünk rá, amikor halandó emberi alakban figyeltük, ahogyan a diákjainkat tudatosan eltávolították tőlünk. Láthatjuk, hogy a sötétség ezen gondatlansága hogyan hatott ki mindannyiunkra. Ismerjük ezeket a távoli incidenseket, és annak nagyobb látképét is. Mi Mesterek megteszünk amit tudunk, hogy megváltoztassuk ezt a képet, és jólétet, békét, és Szeretetet hozzunk nektek. Azt kérjük legyetek pozitívak és segítsetek nekünk ebben a rendkívül szent feladatban!

Egy új birodalom látomásának felidézése azt jelenti, hogy a réginek elkerülhetetlen módon mennie kell. Ez a művelet időt vehet igénybe, mivel az észleléseknek módosításra van szükségük. Közös projektünk ezt látni. Ezért vizionáljuk együtt ezt a birodalmat, és váltsuk valóra azt egyértelműen szívünkben. Akkor valósággá válhat. Ahogyan a finanszírozások formát öltenek, használjátok fel ezt az időt arra, hogy összhangban ténykedjetek velünk, amikor ezeket a napi ceremóniáitokat végzitek. Teremtsenek közös meditációink és imáink egy új világot. Ti drága Gondviselők, már túl hosszasan szenvedtetek. Ez a pillanat az, hogy előlépjetek és kialakítsatok egy spirituális együttműködést, mely segít ezt vizionálni. Sok bámulatos dolog történik. Együtt biztosítani tudjuk, hogy ezek az események valóban a Fény Korának a megindítói legyenek. A Szeretet és a Fény egységeként, meg tudjuk változtatni ezt a világot! Használjátok hihetetlen energiáitokat fel arra, hogy lehetővé tegyétek ezen csodák megjelenését. Több minden a segítségetekre lesz!

Ez a birodalom már majdnem 13 évezrede a sötétséget látja szolgálni. Ez volt az amikor az Anunnaki elsőként megkezdte utazását veletek. Ezen sötét zsarnokok már átalakultak, és most a kegyeltjeik azok, akik baljós árnyaikat vetik rátok. A kocka most fordulni fog, és meg kell mutassátok nekik, hogy a könyörület és a megbocsátás hogyan is működik. Tanulni fogtok ebből, és mindannyiunkban az isteni Egyet fogjátok keresni! A leckesorozatok meg fogják mutatni belső erőtöket, és az Egy iránti nagy Szereteteteket is. Ez a nektek adott út egy olyan, amit a Mennyország választott ki. Mindazon dolgok, melyek felbosszantanak és zavarnak benneteket, a végső illúzióitok ebben a furcsa fizikai valóságban. Ne gondoljátok, hogy a gazdagság önmagában képes megváltoztatni ezt az illúziót. Tanuljatok bölcsességet és használjátok fel azt minden dologban. Értsétek meg, hogy az univerzum és a valóság hogyan működik. Ezek az egyszerű leckék távolra juttatnak benneteket. Mindig legyetek készek bölcsességet tanulni és a legjobban felhasználni azt. Hozsanna! Hozsanna!

Ma a szokásos módon folytattuk heti jelentéseinket. Mint mondtuk, sok dolog történik! Ne kedvtelenedjetek el miközben az események formálódnak, és sok csodás dolog készül testet ölteni. Ez biztosan a csodák ideje! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.