Kiegészítő Információk
A Kozmikus Űrflotta

Léteznek a Földünk felett állomásozó, a Földbolygó védelmét szolgáló űrhajók, melyekről már a Homorú Föld és a Galaktikus Föderáció üzeneteiben is olvashattunk. Az alábbiakban, ezekről a különleges feladatot végző barátainkról készült képek láthatók, melyek a www.universe-people.com weboldalról  lettek feltöltve, hogy magyar feliratozással is megtekinthetők:


A SHARE űr anyahajó Ashtar Nagy Kozmikus Rajának Főhadiszállásával

Méretei: 42x13x8 km, multidimenzionális létezésű (több dimenzióban képes egyidejűleg létezni), 1 millió éves, ezért sűrű csillagközi porréteg tapadt a felszínére. Van 12 db 600 méter hosszú alapfedélzete, magasföldszintje, a szobák belmagassága 12 méter. Ez egy olyan legömbölyített kialakítású hajó, mint az időutazás számára alkalmas fülkék. A hajó ÁLLANDÓAN védelmezi a 4. Univerzális szektor bolygóközi részlegét. A legénység 8 óránként, napi szinten összesen 3-szor vált szolgálatot. A vezérlőrendszerek a hajó körüli külső periféria középső részén helyezkednek el, ahol szobákat és csarnokokat találhattok display-falakkal, melyeken át lehet látni. Itt találkozik a Bolygók Kozmikus Konföderációs Tanácsa (2-3 millió Fényhatalmi civilizáció a Galaxisunkban), a döntő és tanácsadói fedélzeteket magas spirituális lények alkották. Itt van a Földbolygó és minden számunkra elérhető szárazföldi élőlény teljes történelme (a kristályszámítógépeken). A kép egy fotómontázs. Ashtar legénységének és Ashtar rajának leírása az - üzenetek 1369-1371, SHARE űr anyahajó - üzenetek 1442, 1443, 1445 alatt a www.universe-people.com oldalon található.


A PLEYA III evakuációs űrhajó képe - 1,5 km hosszú

Színes fotómontázs a PLEYA III evakuációs űrhajóról, mely 1,5 km hosszú, 600 Kozmikus Emberből álló legénységgel rendelkezik. Az alaphajónak sok kis felderítő hajója van, melyeket az űrhajó fenekében tárolnak. A hajó alapvető részének formája 2:1 arányú ellipszis (a hajó szélessége 750 m) és 7 szintből áll. A három felső szintet a munkára használják, a középső szinten (mely 30 m magas) zöld környezet van - fák, bokrok, fű és szökőkutak. A három alsó szintet a mindennapi életre és szabadidő eltöltésére használják. További információk az 531. riportban vannak a www.universe-people.com oldalon.


A FÉNYERŐK Civilizációjának hajói

METHARIA - 31 méter átmérőjű, a pilótafülke feletti fény egy adó-vevő az anyahajóval való kommunikációhoz. PTAAH

PTAAH-ról, a Plejádok felettünk állomásozó több, mint 100.000 hajóból álló Kozmikus Raj, Földünket védelmező ürflottájának parancsnokáról készült illusztráció, aki 732 éves


ASHTAR

ASHTAR SHERAN-ról, a Fény Testvériségének Földünket is védelmező ürflottája parancsnokáról készült illusztráció


ASKET

Fotó ASKET-ről egy űrhajón. A felvételt 1975.06.26-án E.A. Meier készítette Asket hajóján. Fizikai teste van. Az ERRA bolygóról érkezett.


Az UMMO Civilizáció hajója

Az UMMO civilizáció űrhajója, melynek átmérője 50 méter, itt volt vele három kozmikus ember bemutatkozó repülésen. A fotót Mr. Edmund Meier 1976.08.03-án Svájcban, Bachtelhörnli-ben készítette.

További részletes információk a www.universe-people.com oldalon olvashatók.

Vissza az előző oldalrahttp://www.universe-people.comhttp://www.universe-people.comhttp://www.universe-people.comhttp://www.universe-people.com19BE117F-71A7-4AFB-8F8D-D4C603CF0CD1.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4
“ Ez a másfajta emberiség egy nagyon magasszintű civilizációval rendelkezik gazdasági, társadalmi, kulturális és szellemi fejlődés tekintetében egy különös tudományos előrehaladással együtt, és összehasonlítva velük a Föld felszínén élők, 
talán barbár fajnak mondhatók. ”  O.C. Huguenin, Író


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?