A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. November 8.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 Ik, 5 Xul, 13 Caban

Selamat Balik! Sok minden alakul, ahogy a Köztársaság stabilizálja a mostanitól eltérő jogi helyzetét, a 2015-ös párizsi klímaváltozás egyezményben aláírtak és jóváhagyottak végett. Ez az egyetértés lehetővé tette egy új pénzügyi és kincstárpolitika hatályba lépését. Mostanra ezt több mint 209 szuverén nemzet aláírta. Az új világ, melyről utóbbi üzeneteinkben írtunk, valójában épp most születik. Sok időbe telt ennek az új birodalomnak a megvalósulása. Amikor az emberiség potenciális lehetőségeire tekintetek, az Anunnaki kegyeltjei által következetesen tagadott dolgot látjátok. Ez a tagadás már nem tolerálható. A NESARA szavaival szólva, mi egy nagyon értékes és szuverén emberi csoport vagyunk. Egy sokkal helyénvalóbb kormányzás, és a potenciálotok elérésének lehetősége, részét képezi a Termető által nektek adott jogok hatalmas rendszerének. Ezek már nem tagadhatók meg tőletek. Így rövidesen birtokotokba kerülnek azok az erőforrások, amikkel eléritek legmélyebb álmaitokat. Használjátok ezeket az  adományokat arra, hogy változtassátok a felszíni világot egy olyan becses törekvéssé, ami egy igazán figyelemre méltó valóságot tart fenn. Tegyetek minket büszkékké arra, amikké váltok!

A változás ezen koncepciója együtt jár a globális tudatosság folyamatos növekedésének elismerésével. Világotok a működési módját illető hatalmas változás közepette van. Az elmúlt hat évezredben, az Anunnaki tekintélyt parancsoló viselkedése vitathatatlan volt. Az utóbbi négy évtizedben, ez elkezdett megváltozni. A hatalmon lévők kezdetben figyelmen kívül hagyták a kelet európai "népi forradalmakat". A kegyeltek által vezérelt hajthatatlan nyugati vagyongépezetek mellől lenézték ezt. Pedig ez egy kísérlet volt arra, hogy fokozatosan valahogy visszaállítsák ezt a bolygót korábbi voltára. A nyugati gazdagok és hatalmasok általi ellenpuccs kezdetben sikeres volt: mindazonáltal a 20. század utolsó évtizedében ez az arrogáns hozzáállás kezdett megbomlani. A fejletlen világ kezdett lehetőséget látni arra, hogy gyorsan reformokat alakítson ki a dolgokat fenntartó gyengén működő pénzügyi rendszerre. Ennek eredménye volt annak lassú beindulása, amit később "BRICS felkelésnek" nevetek. Ez a látszólag lehetetlen mozgalom a 2010-es években kezdett lendületet nyerni. Ez a lázadás az, ami jelenleg a professzionális nyugati rendszer összeomlását okozza. Azon sok csodás esemény peremén állunk, melyek a párhuzamosan zajló események eredményei. 

Világtekintetben sok nemzeti vezető arra törekszik, hogy eltörölje a korrupciót és a részrehajlást, és hogy azt az általános rossz állapotot, amit korlátozta a nagy váltást, a globális társadalom túlélje. Ez nagyrészt a változás iránti igénynek köszönhető. Ehhez társul a Szellem hirtelen időzítése, hogy lehetővé tegyen olyan forrásokat, melyek nagyban segíthetik az ilyen átalakulás szabad megtörténését. Ez a bámulatos kombináció tesz lehetővé egy dicsőséges forradalmat. A Felemelkedett Mestereknek régen azt mondták, hogy halmozzanak fel megdöbbentő mennyiségű pénzt, és rejtsék el azokat. Aki felügyelte ezt, az tisztában volt vele, hogy ezek a források kegyelemdöfések olyan események számára, amiknek meg kellett szabadítani a társadalmat az Anunnaki és globális kegyeltjei despotikus uralmától. Ez az eljárás a 2013-as gregoriánus év elején indult meg. Attól a ponttól, egyfajta hógolyó effektus lépett működésbe, ami olyan csoportok felbukkanását okozta, melyek egy új politikai, pénzügyi birodalmat manifesztáltak.

Ez az új birodalom Amerikára lett összpontosítva. A Mesterek a kezdetektől tisztában voltak azokkal az eszmékkel, melyekre Amerika alapítva lett. Ezek az alapeszmék lassan mellőzve lettek a polgárháború és a II. világháború közötti periódusban. Amerika olyan földnek indult, aminek ahhoz kellett volna hasonlítani, amit Jefferson és Szent Germain 1776-ban kinyilatkoztatott. Ehelyett egy félrevezetett nemzetté vált a sötétség és a sajnálatos módon arrogáns kegyeltjei behatása alatt.    Közhelyeket vett fel számos módon, és elveszítette amivel indult. Egy sor helytelen mozzanat adódott hozzá ehhez a gyengeséghez. Valamilyen módon vissza kellett hozni a józan észt. Ez is a nép fájdalmával kezdődött. Az 1990-es évek végén, egy farmer követelése vezetett el ahhoz a formációhoz, ami végül a NESARA-vá vált. Erről a felvilágosodásról nem igazán lehetett hallani 2010 közepéig. Most egy kereszteződésnél vagyunk, ami csodás globális mozzanatokat fog ösztönözni, hogy megóvják ezt a földet és ezt a világot.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ez egy egyre tornyosuló pillanat történelmetekben. Egy eposzi küzdelem, ami lehetővé teszi a NESARA megvalósulását, és új kormányzás kiemelkedését. Ez egy olyan idő is, amikor a mi küldetésünk megváltozik. Az utóbbi három évezredben együttérzően azon fáradoztunk, hogy könyörületet és irgalmat nyújtsunk az elnyomott és eltaposott birodalom számára. Engesztelést, vigaszt, és kitartást adtunk sokaknak, és lehetővé tettünk nagy reményt és kedvességet, hogy az emberiség előbbre lépjen a mérhetetlen szomorúság és kétségbeesés ellenére. Több mindent tettünk, és elkezdtünk tanítani és előkészíteni titeket a Felemelkedésetek felé vezető út első lépéseire. Ez a művelet gyorsan arra készteti a sötétséget, hogy eltávolodjon, és a Fény egy új, tudatosabb valósággal szolgáljon. Természetes teremtő erőtök, és ezen új birodalom támogatása helyre fog állni! Üdvözöljük ezt azon időként, amikor ismét szabadon sétálhatunk közöttetek. Halleluja! Halleluja!

Az emberi korlátozott tudatosság történelme sok olyan szemellenzőt tartalmaz, amit az Atlantisziak róttak rátok rosszindulatú kísérletük részeként. Ezek a korlátozások az ő potenciálisan horrorisztikus játékszereikké akartak tenni benneteket. Ez akkor maradt abba, amikor Atlantisz hirtelen eltűnt 13.000 évvel ezelőtt. Mi emberek egy rettenetesen félelmetes helyzetben maradtunk, a túlélési alapeszközök soha nem voltak a nekünk átadott képzések részei. Sokan közülünk bizonyos mértékben megtartották a Mennyországgal való kapcsolatukat, és elkezdték ezt a képességet arra használni, hogy segítsenek egymásnak. Így Mi Mesterek, egy hosszú utazásba kezdtünk, hogy átsegítsük az emberiséget a nagyon sötét napokon. Végül a Mennyország különleges Angyalokat küldött hozzánk, hogy kiértékeljék támogató munkánkat, és nemsokára újra összekapcsoltak minket mennyei Testvériségünk Tanácsaival. Ez volt a mi különleges földi küldetéseink szerény kezdete.

Ekkor a közös megbecsülés egysége voltunk. A Mennyország őszintén azt akarta, hogy ez legyen az a pont, amikor a korlátozott tudatosságon át vezető utatok hamarosan véget ér. Sokszor elmondták nekünk sorsotokat. Űrcsaládjaitok felettetek állomásoznak a ti elsődleges védelmezőitekként. Mi pedig az alattatok lévő spirituális elemek vagyunk, melyek biztosítják, hogy a Mennyország nagy terve teljesen megvalósuljon. Alattatok ott a Belső Föld (Agartha), ahol mi táplálékra és szállásra leltünk. Együtt mindannyian azok vagyunk, akik egy új birodalom után kutatnak, és találni is fognak egy olyat, ami mentes a sötétség és a kegyeltjei által rátok rótt terhektől. A Fény egyesített energiái ezeket elhessegetik. A Fény üdvözöl benneteket, és kegyesen nyugtázza azon újraegyesült emberiség ezen új korszakát, akik eme csodálatos időkben itt laknak, melyek Fényt, Szeretetet és teljes tudatosságot hoznak!

Ma ismét átbeszéltük a felszíni birodalom állapotát. Azt kérjük használjátok pozitív és korlátlan energiáitokat arra, hogy hozzátok elő ezt az új kort. Egy bámulatos csoda ideje közeledik, ami fel fog szabadítani benneteket, hogy megragadjátok mérhetetlen potenciálotokat. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat 
és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, 
mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php