A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Augusztus 16.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 Batz, 14 Pop, 13 Caban

Dratzo! Bámulatos események vannak láthatáron. Azok az egyének, akik szorgosan lehetővé teszik az új valóságotokat, épp a végső részleteit teszik helyére sikereteknek. Ezek a tettek fogják bebiztosítani, hogy az összegek nagyobb sorozata hivatalosan átutalásra kerüljön. Nagyon várjuk, hogy jóvá hagyják ezeket az átutalásokat, és hivatalosan számba vegyék azokat. A sötétség a végső vereségük agóniájában van. Az elkövetkező eszmecserék véget fognak vetni azoknak, akik oly arcátlanul uralkodnak felettetek. Ezek a legyőzött egyének jelenleg nagyon közelről vannak felügyelve. Amint az első összegek átkerültek, a sötétség teljesen el lesz különítve egymástól. Az utóbbi néhány évtizedben ezek a rettenetes egyének majdnem megszerezték a lelketeket. A Mennyország közbelépett, és a változás eszközeiként most itt vagyunk. Sok hihetetlen ember dolgozik a Felemelkedett Mesterek szárnyai alatt titokban azon, hogy véget vessen a felszíni emberek iránti fenyegetésnek. Következésképpen, egy új, szabad, és jóléti korszak peremén álltok! A NESARA kiemelkedése és az új kormányzás csak egy jele ennek a csodás időnek.

Amikor először ebbe a naprendszerbe jöttünk, nagyjából két és fél évtizeddel ezelőtt, az Anunnaki végső manipulációjában voltatok. A sötét Anchara kontinuum elkészített egy tervet arra, hogy a Mennyország által javasolt megállapodást figyelmen kívül hagyják Atlantisz bukása után. A sötétség megtett mindent, hogy elferdítse, mi is történt Atlantisztól ez idáig. A felszíni emberiség egy undorító kísérlet részévé vált, melyben egy olyan alárendelt fajt akartak belőlük létrehozni, ami teljes mértékben a rendelkezésükre áll. Ez az ostobaság egy azon uralkodók utódaira mért hirtelen támadással ért véget, akik egy a mai Görögországhoz közeli területre lettek küldve. Az ebből eredő ellentámadás süllyesztette el Atlantiszt, és hagyta magára távoli őseiteket, miközben sebezhetővé váltak a gyors kipusztulással szemben. Az Annunaki ezt egy esélynek tekintette, hogy maga végezze be az Atlantisziak brutális kísérleteit. A következő 3.000 évben az életben maradt őseitek, az Agarhaiak és mi általunk titokban támogatva voltak. Ez a segítségnyújtás végül a Felemelkedett Mesterek különféle rendjeihez vezetett, és egy tervhez a korábbi teljes tudatosságú állapototok visszatérítésére.

Ezt a speciális mennyei tervet fázisokban hajtották végre, melynek beteljesítése közel 4.000 évbe telt. Az első fázis azon szertartások voltak, amiket titokban végeztek és különféle egyatomos aranyat, ezüstöt, és platinát fogyasztottak el. Ezek a különleges események segítették, hogy kiválasztott emberek gondolatai közelebb kerüljenek a teljes tudatosságba való teljes visszatéréshez. Ezek a különleges "elhivatottak" voltak azok, akik a Mesterek szent társaságainak a magját alkották. Az ő feladatuk volt, hogy mentális és tudatossági növekedésüket felhasználva, felfedezzék a módját annak, hogy ezt a valóságot lassan, de biztosan a Fény felé juttassák. A mi érkezésünk két és fél évtizeddel ezelőtt, valójában felgyorsította azt amit most teszünk. A Mennyország szent Fénye felkészített benneteket olyan új szemléletekre, melyek a közöttetek való jelenlétünk elfogadásához szükségesek. Kezdetben az Anunnaki nagyon bonyolulttá tette számunkra ezt az által, hogy mély idegengyűlöletet ültetett el bennetek. Ez arra késztetett minket, hogy lassabban járjunk el annál, mint azt szeretnénk. Mindazonáltal most képesek vagyunk elnyerni bizalmatokat, mivel a nézeteitek erről az univerzumról gyorsan változnak. Mind egy nagy közös elfogadás peremén állunk.

Nagyon hálásak vagyunk a Mennyországnak és az Agarthaiaknak. A Mennyország látott el minket a küldetéssel, és az Agarthaiak nyújtottak nekünk otthont. Sok kutató már felfedezte az "Elektromos Holografikus Univerzum" koncepcióját. Ez alapjában véve az, amiben a mi tudósaink már régóta hisznek. Amikor landolunk, meg fogjuk mutatni az Igazságot, és megváltoztatjuk a koncepciótokat arról, hogy a periódusos tábla Elemei hogyan is működnek. Ez a tudás beigazolja az ősi Alkímiát, és lehetővé teszi számotokra, hogy könnyen átváltoztassátok az elemeket, és belemélyedjetek némi egyatomos energia-"mágiába". A lélek ezen tudománya képes tárgyakat mozgatni súlyukra való tekintet nélkül, és elvégezni egy sor olyan bravúrt, melyeket most lehetetlennek mondtok. Ezen bölcsesség része egy teljes tudatosságú Fénylény nagyobb ismereteinek. A Mentoraink meg fognak tanítani nektek néhány ilyen dolgot. A továbbiak már azt igénylik, hogy érezzétek mikor helyénvaló felhasználni ezeket az újonnan megszerzett képességeket. Amikor megérkezünk, a tanulási időszakotok akkor kezdődik meg ezekről a nagy felelősségekről. Ez lesz a szabadság és a jólét ideje is. Ezek az események rövidesen megindulnak, amint az első összegek kézbesítése megvalósult.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Mint láthatjátok, olyan események vannak a láthatáron, melyek megváltoztatják ennek a valóságnak örökre a természetét! Áldjuk ezeket a változásokat, miközben tudjuk, hogy ezek az átalakulások egy csodás terv részei, melyet a Mennyország először eónokkal ezelőtt ötlött ki. A Mennyország tudta, hogy egy különös időszak kell, hogy elrendeződjenek események sorai, hogy a galaktikus sötét idő felelevenítse annak régen odaszánt speciális kinyilatkoztatását. Ez a kinyilatkoztatás az ami lehetővé teszi, hogy megújulásotok végső fázisába lépjetek. Jelenleg léptek be ezekbe a végső fázisokba. Ennek kezdetét fogja a gazdagság, a bölcsesség, és a tudatossági növekedés jelölni. Ez a növekedés állítja fel az új kormányzás és az extra-planetáris látogatók elfogadásának színterét. A körülmények ezen bámulatos sora fogja jelezni nekünk, hogy elszigeteltségetek időszakának vége. Azon a ponton, megkezdhetitek új életeteket, az ezen különleges galaxisba való visszatérésetek idejét.

Mi Mesterek látjuk, hogy mikor lesz amikor nyíltan újra megismerhetjük egymást veletek. Sok különleges tanítást kell prezentálnunk nektek. Régen azelőtt, amnéziába lettetek lökve, amitől elfeledtétek, hogy kik vagytok, és miért vagytok itt. Teljes szándékunkban áll bemutatni nektek hatalmas mennyiségű információt, ami lehetővé teszi, hogy teljesen megértsétek ezeket a kérdéseket, és ezen bölcsességet bevezetőjeként alkalmazzátok annak, amit a galaktikus mentoraitok fognak átadni nektek. Ahogy nőtök tudatosságban, több ismeretet igényeltek arról, hogy miképpen kerültetek ide. Ezek a leckéink lesznek az első betekintések ebbe a régóta érintetlen területbe. Sok ellentmondásos információt adtak számotokra távoli múltatokról. Ez a kavarodás teljes felfedést igényel, hogy véget vessen a zűrzavarnak, és lehetővé váljon szélesíteni tudásotokat ezen ősi időkről. Akkor könnyedén megérthetitek, hogyan jutottatok Atlantisztól a Jelen Napokig.

Mindezen adatokkal folytathatjátok a kérdezősködést mentoraitokkal ezen témákról, és hogy mi történt veletek utatokon. Észre kell vennetek fókuszotok kiszélesedését, és ugyanígy létfontosságú, hogy megerősítsétek víziótokat, és megértsétek milyen fontos ez az átalakulási eljárásotokhoz. Elragadt erőtök még mindig megvan. Itt az idő, hogy lecsapjatok rá és együttesen összecsatlakozzatok, hogy hasznosítsátok ezen képességeket, és megtanuljátok hogyan lehet felerősíteni azokat egy felettébb pozitív módon. Közvetlen előttetek egy olyan idő áll, hogy ezen erőteljes nyugodt pillanatokat arra használjátok, hogy mindezt ötvözzétek. Sok minden fog történni egy időben, amint a jólét valóban megkezdődik. Ezért létfontosságú, hogy ezen különleges pillanatokat felhasználva teljesen abszorbeáljátok ami körülöttetek kibontakozik. Mindig tartsátok észben, hogy sokat várnak tőletek, amint az idő megkezdi első felgyorsulásait.

Ma heti jelentéseinket folytattuk. Ez a pillanat különleges, mivel sok fontos említett "felgyorsulás" megindulását jelöli. Legyetek felkészülve, és készek elfogadni csodás események teljes skáláját! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php