A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Szeptember 13.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
10 Cimi, 9 Zip, 13 Caban

Selamat Jalwa! Valóságotok egy hatalmas változtatáson készül átesni örökké változó világotok megjelenésével kapcsolatban. Régen azelőtt, amikor az Anunnaki vette át ezt a bolygót, különleges emberek kis csoportját látta meg itt, akiket az atlantisziak módosítottak saját önző céljaik számára. Az elmúlt 13 évezred során, ezek az emberek az Anunnaki sötét vágyaira lettek formálva. Ez már majdnem elért egy olyan pontot, ahonnan nincs visszaút, de a Mennyország hivatalosan beavatkozott ebbe négy évtizeddel ezelőtt. A Mennyország elrendelte, hogy jöjjünk ebbe a naprendszerbe és azonnal kezdjünk meg egy küldetést, ami végül visszajuttat benneteket Galaktikus Emberi státuszotokhoz. Először felvettük a kapcsolatot a Belső Föld-i Agarthaiakkal és társaikkal, a Felemelkedett Mesterekkel. Ezek a kezdeti kölcsönhatások csak nagyon rövid betekintést adtak arról, hogy miképpen zajlottak az események fázisai ebben a valóságban. Aztán, beszéltünk a Felemelkedett Mesterek első számú segítőtársaival, a különleges spirituális Ősökkel és Fenségekkel, akik a mi eredeti kapcsolattartóinknak lettek kijelölve. Több mint egy évtizedes állandó konzultációt vett igénybe, hogy elérjünk számos megállapodást. Ezek a megbeszélések tették lehetővé számunkra, hogy egy sor tervbe kezdjünk, melyek csak most válnak járhatóvá.

Ezek a tervek a jelenlegi valóságotokat jelentős mértékben megváltoztatják. A legnagyobb módosulások a ti tudatossági növekedéseteknek köszönhetők, ami lehetővé teszi, hogy elfogadjatok két fontos pontot. Az első az, hogy nem vagytok egyedül, a másik pedig, hogy az eredetetek nem evilági. Galaktikus emberi gyarmatosítókként jöttetek isteni módon szolgálatot végezni ide, hogy áldott módon támogassátok Gaia különféle öko-rendszereit. Az Atlantisziak, majd körmönfont utódaik az Annunaki, letereltek benneteket erről a nemes útról. Ez az eljárás korlátozott tudatosságba juttatott benneteket, és lehetővé tette az Anunnaki számára, hogy onnantól játszogathasson veletek. Kezdeti feladatunk az volt, hogy lássuk a Mennyország és a spirituális vezetők, hogyan dolgoznak ennek az abnormális szituációnak a megváltoztatásán. Számos tervet mutattak nekünk arról, amik megelőzik landolásunkat. Ezek a nagyon szükséges változások gyorsan átalakítják azt a rendszert, ami jelenleg csúnya rabszolgaságban tart benneteket. Ezek az átalakulások rövidesen működésbe lépnek. Akkor különféle új kormányok felkészíthetik a világot a már nagyon szükséges érkezésünkre.

Akik ezt a bolygót átalakítják, mélyen arra vágynak, hogy véget vessenek a zsarnokság uralmának, mely mióta az Anunnaki eltávozott az 1990-es évek közepén, azóta létezik. Az Anunnaki kegyeltjei maradtak hatalmon, és szigorúan megtagadták, hogy engedjék a változásokat. Helyette terveket eszeltek ki arra, hogy meghosszabbítsák trónszéki pozíciójukat ebben a felszíni világban. Ezt az arroganciát az 2015-ös év végéig nem sikerült legyőzni. A jelen pillanatok azzal folynak, hogy megvalósuljon egy terv, mely csak ez év kezdetén lett elfogadva. Ahogy ez a terv előre halad, figyeljük, hogy a Fény képviselői hogyan működnek ebben a birodalomban. A sötétség kegyeltjeinek arroganciáját nem lehet felülmúlni. Vereségük ellenére arra akarják késztetni a Fényt, hogy tartsa fenn ezt a valóságot úgy, mintha soha nem változott volna. A tény mégis az, hogy a sötétség ezen birodalom felett szorítása törvényesen véget ért. Olyan megállapodások lettek aláírva számos rezsimjük által, melyek a Fény felé mutatnak, és annak új bank és pénzügyi reformjaira a felszíni birodalom számára.

Felvillanyoznak minket ezek a bámulatos körülmények. Ezek az átalakulás kezdeti eszközei, amiktől az események úgy alakulnak, hogy gyorsan megváltoztatják ezt a világot. Egy új rendszer a helyére került, és készen áll megváltoztatni a világ működését. A mi birodalmunkban ez már évekkel ezelőtt végbement volna. Azoknak akik feladták, le kell mondaniuk, és felelősséget kell vállalniuk azért amit tettek. A jelenlegi globális gyalázatnak véget kell vetni, és az új kormányzást teljes mértékben hivatalba kell léptetni. A sötét kegyeltek keményen és furfangosan játszottak, hogy hatalmon maradhassanak, de egyértelműen veszítettek. Ez a hatalmas várjuk ez elkerülhetetlent, de hátha valami megoldás hirtelen megjelenik játék, a javukra túl sokáig tartott. Ennek ellenére, akik ismernek benneteket, megesküdnek rá, hogy a jelenlegi színlelés helyénvaló, ugyanis egy sor kulcsfontosságú döntést kell meghozni, melyekhez bizonyos körülményre volt szükség. Ezért hozzájárultunk ezekhez. Arra számítunk, hogy ezek az események és finanszírozások, melyek most folyamatban vannak, a kiválasztott időpontban valóra is válnak. Továbbá, hogy ezek a napirendek passzolni fognak, és lehetővé teszik, hogy alaposan kiélvezzétek ezt a régóta várt győzelmet!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az utóbbi néhány évtized során azt láttátok, hogy életetek mindössze csak függőben van tartva, mivel azok akik a Fénynek dolgoznak, azt kutatták, hogyan lehet a legjobban helyreállítani ennek a birodalomnak a természetes rendjét. Évszázadokkal ezelőtt, a sötétség rájött hogyan tudja az olaj és más természeti források iránti kutatását olyan eszközként felhasználni, hogy eltorzítsa a bolygó gondviselőinek útját. Ez a hirtelen igény a bányászatra, gyáriparra, és üzemanyaggyártásra, nagyban megváltoztatta minden működését. Gaia hirtelen nagy kavarodással szembesül, ami elkezdett növekedni, ahogy az időjárás és az árapályok egy új ritmust vettek fel. Mi Mesterek rémülettel néztük, ahogyan Gaia időjárás és vízmintái elkezdtek lassan új folyamatokat követni. Ez csupán a kezdete volt egy évszázadok óta folyó kísérletnek arra, hogy megkíséreljék megszerezni ezt a birodalmat, és annak minden aspektusa az Anunnaki és kegyeltjei vágyai szerint mozogjon. Áldott módon, ez az őrült átrendezés most befuccsol, és a régi rend rövidesen helyreáll. Ez is egy másik jele a sötétség bukásának.

A jelen idő drága Szívek arról szól, hogy alkalmazzátok valódi vágyaitok csodás vízióját. Összegek hatalmas bősége lesz kiosztva a közelgő hónapokban, amik felvérteznek benneteket. Mélyüljetek el magatokban és határozzátok el milyen projektek vonzzák Lelketeket, és aztán vessétek bele magatokat. Amikor ezek a kért összegek megérkeznek, örömmel telve kezdjétek meg valóra váltani ezt a szent álmot. Másokkal együtt vegyetek részt benne, és tegyétek azt valódi közös törekvéssé. Ebből egy új világnézet fog előugrani. Ez lesz az egyik, mellyel mindenki bele tud fonódni a Szeretet, Fény és közös gondoskodás nagyobb közösségébe! Akkor közelebb kerültök ahhoz, hogy megértsétek azon vágyaitok dicsőséges birodalmát, hogy segítitek egymást, és a belső beteljesedés örömét. Ezért növekednetek kell tudatosságban és kegyben.

Ez az új világ belekezd egy eljárásba, hogy visszajuttassa az emberiséget a Mennyországhoz és a csillagokhoz. A legnagyobb öröm egymás Szeretetben való segítéséből származik, és megmutatja mindenkinek a megbocsátás csodáit. Ez az öröm olyan, amit mindannyiótoknak meg kell tapasztalnia. Mi Mesterek örvendünk ennek, főleg amikor azok akik nem szeretik egymást, megtudják, hogy mennyivel jobb Szeretni és megbocsátani egymásnak. Így mindig tartsátok készen magatokat a megbocsátás csodájára. Minden egyes élet itt csupán egy mérföldkő az isteni erő és kegy, és azon csodák megértése felé, melyek az isteni kegy elfogadásából erednek. Gyakran mondják, hogy a kegy és a könyörület a bölcsesség két pillére. Használjátok szenvedélyeteket fel arra, hogy hozzátok ezt ki magatokból, és különösképpen másokból. Ami itt kibontakozik, az valóra váltja a könyörületet és az igaz megbocsátás örömét. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk jelentéseinket. Gaia mindenütt készíti fel ezt a felszíni birodalmat egy igazán élvezetes meglepetésre. Tartsátok észben, hogy a Mennyország szorgosan azon van, hogy dicsőségesen visszajuttasson benneteket a teljes tudatosságba! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php