A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Április 17.

Sheldan Nidle közvetítése

1 Ben, 6 Kank'in, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Azt a nagy váltást, melyen világotok most megy keresztül, először 13.000 évvel ezelőtt az Ősök már megjósolták. Ez annak a része, amit ők "a nagy galaktikus évnek" hívtak. A Mennyországnak tiszteletben kell tartania ezt az időt az által, hogy olyan nagy Fényt létesít, mely elmossa a sötétséget és annak összes kegyeltjét. Arra kértek minket 20 évvel ezelőtt, hogy jöjjünk ide és álljunk készen egy kijelölt időpontra, hogy véghez vigyük személyzetünk egy tömeges földreszállását csodás partjaitokon. Így eljöttünk, és aztán úgy láttuk, hogy a Mennyország ezen vállalkozást érintő dátumai nem annyira egyértelműek. Úgyhogy alkalmazkodtunk, és arra használtuk fel ezeket a pillanatokat, hogy jobban megismerjünk titeket. Ideérkezésünk óta, egy szent szervezkedés része lettünk, mely előkészíti Gaia felszíni embereit az ezen bolygó számára kiadott isteni rendelkezések követelményeinek megfelelően. Az egyik ilyen rendelkezés azt mondja, hogy szent kitakarítással kell megoldani a bolygótokon lévő sötét kegyeltek fennhatóságának útvesztőit. Ez egy hatalmas hivatalos változással fog indulni társadalmaitok működését illetően, és annak módjában, ahogyan valóságotok természetére tekintetek.

Valóságotoknak ez a nagy átalakulása valójában már a Mennyországban végbement, és mindaz ami hátra van, hogy manifesztálódjon a fizikaiságban is. Fő kormányaitok alapvető szekciói összejöttek sok titkos szent társasággal, és szövetséget alkottak, mely magába foglal sok nemzetállamot. Ez az unió érte el azokat a törvényi és erkölcsi megállapodásokat, melyek felállítják egy fontos akció színterét, ami most tavasszal fog történni. Fogtuk ezt a koalíciót és egybefontuk szándékait a Belső Földiekével. Mindannyian elköteleztük magunkat, hogy megfelelő gondossággal és a megfelelő időben hajtjuk végre a sötétség és ügynökei eltávolítását a világotokban elfoglalt hatalmi pozícióikból. Ez az akció fogja megtisztítani az utat olyan tettek hurikánja számára, mely a mi bolygótokon való tömeges landolásunkban tetőzik. Aztán gyorsan elő tudjuk készíteni a teljes tudatosságba való visszatéréseteket, és a Belső Földi, és űrcsaládjaitokkal való újraegyesüléseteket. Mindez egy sokkal nagyobb, és fontosabb terv részét képezi: ennek a galaxisnak a Fénybe fordítását.

A mi galaxisunk békéjének eljövetele óta, a Mennyország képes volt egyesíteni Föderációnkat a korábbi Anchara Szövetséggel. Ez a Fény kibővült Galaktikus Föderációja most arra összpontosít, hogy eljuttasson titeket a teljes tudatosságba. Sok tekintetben egy nagy szimbólum vagytok a sötét Anchara Szövetség volt tagjai számára, akik napi szinten kérdezősködnek a részletekről tőlünk, hogy mi történik világotokban. Lelkesen várják, hogy eljöjjetek és segítsétek őket saját egyedülálló felemelkedési folyamatukban, és ezért a naprendszeretekben lévő flottánk közel fele, ezen újonnan csatlakozott csillag-nemzetek hajóiból áll. Az összekötőink egy szoros adatcserét és találkozókat tartottak fenn velük, hogy megbeszéljék a bolygótokon folyó fejleményeket. Épp most, információt gyűjtünk arról, ami rövidesen történik. Különféle katonai és rendőri erők készülnek a kormányaitok, a globális pénzügyi hálózat, és a fő bankok kulcsfiguráinak tömeges letartóztatására világotok szerte. Ezek a letartóztatások alkotják annak a hatalmas vállalkozásnak a kezdeti löketét, hogy újra-alakítsák valóságotokat.

Valóságotok újra-alakítása lehetővé fogja tenni számunkra, hogy nyíltan eljöjjünk és együttműködjünk világotokban. Évtizedekkel ezelőtt, lehetővé tettétek a nukleáris "dzsin" számára, hogy olyan nukleáris erőművek hálózatává növekedjen, melyek jelenleg az elektromosság elsődleges forrásaként szolgálnak. Szomorú, hogy ezeket hibás tervek alapján építették meg, és napi szinten nem biztonságos sugárzási szintet szivárogtatnak ki a levegőtökbe, vizetekbe, és a talajba is.  Lényeges, hogy bezárják ezeket, és az összes nukleáris hulladéktároló semlegesítésre kerüljön. Jelenleg számos nukleáris erőmű van Japánban, melyből nagy mennyiségű sugárzás kerül a Csendes óceánba és mindenhová bolygótokon. Nagy mennyiségű rádió-aktív mérgezést szedünk ki titokban minden nap a tengereitekből és a levegőtökből személyzetünk által, de egy ilyen potenciális egészségi kockázat a hajóhálózatunk általi sokkal kézzelfoghatóbb beavatkozásokat igényel. Ez az egyik fő oka annak, hogy az új kormányaitoknak meg kell tenniük a mi felfedésünket a hatalomra jutásuk első napjaiban, és nem heteiben, mint ahogyan az korábban még tervezve volt. Sok dolgot el kell mondanunk ezekben a híradásokban arról, hogy hogyan lehet ezeket a komoly egészségi kockázatokat semlegesíteni, és hogyan lehet megtisztítani a levegőt, a vizet, és a talajt.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Új hírekkel érkezünk arról, hogy társaink miképpen haladnak a jólétetek és az új kormányzás manifesztálásában. A tömeges letartóztatások nagyon közel vannak. Számos figura a bank és pénzügyekben már leköszönt sokféle intézményből világszerte, és most ezek az éppen csak megemlített események, magukba foglalják néhány fő nemzetközi vállalat felső-vezetését is. Társaink korlátozzák számos magas-szintű hivatalnok mozgásterét a készülő történésekre való felkészülésüket illetően. A kormányban való változás csak azután válik nyilvánossá, miután bebiztosítottuk számos fő bankvállalat irányítását, és felügyelői szerephez jutottunk számos kulcsfontosságú központi bank működtetésében. 

A mi szándékunk az, hogy leállítsuk a jelenlegi korrupt pénzügyi rendszert, és feltakarítsuk globális társadalmatok kereskedelmi piacait. A vállalatokat és azok tőzsdemanipulációit és igazságtalan áruspekulációikat drasztikusan át kell alakítani. Hogy eljuttassunk titeket a hiányból és nélkülözésből a határtalan jólét birodalmába, gazdaságotok mélyre törő tisztogatást, és teljes átszervezést igényel. Véget vetni az illegális adózásnak, valamint alkalmazni a különféle félelmetesen inspiráló új technológiákat, egy jó kezdés lesz. A fő pénzügyi intézményeitek működése az eddig ismertekhez képest gyorsan teljesen meg fog változni; olyan eszközökké kell válniuk, melyek képesek szívbéli álmaitok menedzsmentjére és megnyilvánítására, miközben egy optimális környezethez vezetnek, teljes tudatosságú Fénylénnyé való saját transzformációtok számára.

Ami a kormányzásotokat illeti, feltétlen szüksége van egy teljes generálra! A politikusoknak és azok pártjaiknak, emberemlékezet óta pénzt kell felhalmozniuk ahhoz, hogy megválasszák őket, vagy megtartsák köztisztviselői állásukat. Ez a követelmény egy nyílt felhívás morális kompromisszumra, jogellenes tettekre a felső hivatalokban, vagy akár "különleges érdekek" vezérelte hatalomátvételre is. Az új kormányzásotok gyorsan túl fog lépni az ilyen szempontokon, és egy olyan környezetet fog felállítani, ami helyteleníti az ilyen tevékenységeket. Ez egy hatalmas nyilvános házfelügyelői hálózat bevezetése által fog végbemenni, amit a kormányzathoz való új hozzáállás, és a kormányzáshoz való nagyban megkönnyített hozzáférés, valamint a nép és a hivatalnokok közötti kölcsönhatás inspirált. Egy teljes mértékben informált és tanult népesség, és egy gyorsan egyre nagyobbra növő kormányzati átláthatóság fogja átalakítani a jelenlegi mocsarat. A mi szándékunk közelről felügyelni a dolgok haladását, és hogy informáljunk titeket arról, hogyan a legjobb a kormányzást az igényeitekhez alakítani.

Ma néhány azon eseményekhez vezető elemet tárgyaltunk, melyek jobbra fogják változtatni világotokat. Megbeszéltük néhány aspektusát, hogy mit kell tennünk Gaia öko-rendszerének megtisztításához. Közeledik az idő néhány nagyon fontos esemény megnyilvánulásához! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?