A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Július 12.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
12 Caban, 11 Kumku, 12 Manik

Dratzo! Nyugtalanság van most a sötét kegyeltek régi rendje és azok között is, akik egy új valóságot hoztak létre ezen birodalom számára. Ez a patthelyzet közel áll a megoldáshoz, és ezért mi is hozzájárulunk, hogy lerövidítsük ezt az állapotot. Tudatában vagyunk, hogy számos dolog képes megtörni ezt a patthelyzetet, és azt gyorsan előnyünkre fordítani. Addig ideiglenesen tűrjük az ügyek jelenlegi állapotát. Közelgő események sora lesz a beharangozója annak, hogy a jelenlegi valóság egy olyan valósággá alakult át, ami sokkal pozitívabb eredménnyel fog szolgálni. Az első néhány finanszírozás állítja fel azokat a precedenseket, amik lehetővé teszik, hogy sok más hasonló esemény hogyan vihető végbe. Amint ezek megvannak, az új jogi eseményeket arra fogjuk felhasználni, hogy felelősségre vonjuk a sötétséget és a kegyeltjeit.

Ezek a bevezető dolgok jóváhagytak olyan eszközöket, hogy megteremtsünk egy fontos jogi pozíciót a további stratégiáink számára. Csigaléptékben kellett haladnunk, hogy létrehozzunk néhány pénzügyi áramlást. Ez a művelet javarészt még most is mutatja a régi rendszer rugalmasságát nekünk. Ezek a céltudatos arisztokraták arra használták ravasz fortélyukat, hogy a helyén tartsák a régi rendszer néhány kulcsfontosságú részét. Szerencsére ezeket megreformálják, és a sötétség arra kényszerül, hogy hozzájáruljon a mi követeléseinkhez. Számunkra ez az eljárás még mindig lassú. Mindazonáltal Földi szövetségeseink már látják félsikerüket a mindenki számára várható jobb idők jeleként. Ezért együtt haladunk ezzel az unalmas eljárással. Közben az összekötőink megalkotnak számos kulcsfontosságú forgatókönyvet, ami végül megtöri a fennakadást. Több további finanszírozás áll készen a felhasználásra, hogy elérjék az összekötőink által felállított eredményeket. A különféle egymással kapcsolatban álló tanácsadóink elfogadták ezeket az új terveket. Igen közel állunk ahhoz, hogy előléptessünk egy sokkal nagyobb finanszírozási csomagot mindenütt a bolygón. 

Azon dolgok között, melyekben asszisztálunk, ott van az America Inc. teljes csődje és összeomlása. Ezt kezdetben annak fedezésére állították fel, hogy átszervezzék a teljesen eltiport városi (Washington főváros) kormányt, de a jelenlegi de facto nemzeti közigazgatás létrehozásának eszközévé vált. Jelenleg ez a rettenetes rezsim az üdvözítő összeomlás végső stádiumában van. Valójában azt remélik, hogy ennek az illegális kormányzásnak a bukása elkerülhetetlen. Jelenleg egy alkutárgyalás folyik arról, hogy lecserélik ezt az eladósodott kormányt egy új, helyreállított köztársaságra, és visszatérnek a Szokásjog tisztességes folyamatához. Ez egy másik módja annak, amivel a NESARA végül teljes működésbe léptethető. A NESARA kiemelkedésével együtt,  lesz egy arany-hátterű amerikai valuta is, amit az új Egyesült Államok Kincstár nyomtat és ad ki. Az közelgő újonnan megválasztott elnöknek le kell tartóztatnia és el kell szigetelnie mindenkit, aki az amerikai emberek szándékával ellentétben álló illegális politikát hirdet. Ez a globális harmónia és a világbéke korszaka lesz.

A csodák kora, amikor az igazi isteni kegy uralkodik, most formálódik. Alig várjuk ezeket az eseményeket, mivel azok a globális közzétételi esemény felvezetői. Akkor előléphetünk és elkezdhetünk ezekkel az új kormányokkal azon dolgozni, hogy nyilvánossá tegyük olyan új technológiák széles skáláját, amiket a régi sötét rezsim évtizedeken át rejtegetett előletek. Része ennek a küldetésnek az, hogy megosszunk sok olyan eszközt, melyekkel megtisztíthatjátok ezt a bolygófelszínt a szennyezettségtől, és véget vethettek Gaia ásvány és növényforrásai iránti függőségnek. Ezek a technológiák, társadalmatokat a világ erőforrásainak kihasználásából azok valódi gondnokaivá fordítják át. Ez az egyik olyan dolog, amit akkor értek el, amint kiléptek azon korlátozásból, hogy magasan tudatos Lények legyetek. Ez az egyik olyan növekedési pont, amit el kell érnünk veletek, mielőtt és miután landolunk. A másik természetesen a Felemelkedett Mesterek leckéi és az Agarthaiak érkezése. Ezek az események lesznek a teljes tudatosságba (a Galaktikus emberségbe) haladás végső fázisai!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Nagy hírekkel jövünk ezen a napon. Megkezdődött az összegeitek első csepegtetése. A művelet már közel áll a befejzéséhez. Társaink ezzel együtt haladva, a végső fázisában vannak annak, hogy véget vessenek az összeesküvésnek és kollaboránsainak. Már túl sokáig tartott, hogy az összegek elérjék ezt a stádiumot. Ezért akik annak szentelték magukat, hogy lássák ennek beteljesedését, olyan más projekteket is használnak, amik végül véget vetnek a sötétség ezen birodalmon belüli több évezredes dominanciájának. Felettébb hálásak vagyunk a Mennyországnak és űrcsaládjainknak, hogy rákényszerítették a sötétséget, hogy elengedje valóságotokat. Ez a szövevényes eljárás végre lehetővé tette azokat a változásokat, aminek mindannyian örülni fogunk. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy ezek a csodás események most valóra válnak mindenütt a bolygón. A Mennyország által régóta jósolt idő most kegyesen utolér minket! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ahogy ezek a csodás események elkezdenek megtörténni, használjátok ezen pillanatokat fel arra, hogy javítsátok magatokat és segítsétek a nálatok szerencsétlenebbeket. Elő kell hoznunk a türelmet és a hitet egymásból. Tartsátok fenn pozitív látomásotokat és tartsátok fenn a hitet, mivel a társaink a Teremtő nevében dolgoznak azon, hogy a jólét peremére juttassanak benneteket. Ahogy ez elterjed a bolygón, tudjátok drága Szívek, hogy kegyes támogatásotok volt a kulcsa annak ami történik. Köszönjük mindenkinek a támogatást és a jóindulatot, valamint a könyörületet, mely betölt benneteket. Így csökkentettétek az azokra nehezedő terheket, akik hajthatatlan módon a képviseletünkben dolgoztak. Ezek a humanitárius projektek igencsak a ti pozitív támogatásotokat igénylik. Így mindannyiunk hasznára válik ez a kegyes gondoskodás. Isten áldjon bennetek, és ezek az első becsepegtetések valami sokkal nagyobb terjedelmű dolog kezdetei.

Ahogy ezek a felettébb csodás dolgok elkezdenek megtörténni, legyetek hálásak! A ti időtök közeleg! gondoljátok át szívetekben, hogy milyen régóta vártok erre! Legyetek örömmel és vágyakozással tele. Tudatában vagyunk, hogy erőteljes látomásaitok hogyan teszik mindezt lehetővé. Egy olyan idő áll előttetek, hogy ezeket az összegeket álmaitok elérésére használhatjátok, hogy gyógyítsatok, és nagy dolgokat teremtsetek. További események is tervbe vannak, melyek lehetővé teszik az új kormányzást és egy örömmel és fénnyel teli valóságot! Mi Mesterek eksztázisban vagyunk attól, ami most történik! Az emberiség álma válik valóra. Az éhezéssel és állandósággal  teli évezredek véget érnek! A sötétséget épp legyőzik, és egy izolálási eljárás van folyamatban. Ez az a jó hír, amit végre átadhatunk. Végtelen köszönetet mondunk a Mennyországnak! Nagyon büszkék vagyunk az emberiségre és arra, amit végre véghez visz! Halleluja! Halleluja!

Hurrá! A dolgok meg fognak változni, és csodás események válnak valóra! Örvendezzetek és tudjátok, hogy egy évtizedek óta folyó eljárás most be fogja teljesíteni azt ami történik mindenütt ezen a szép kékes-töld bolygón! Használjátok a közelgő időket arra, hogy gondosan felügyeljétek a régóta megjósolt csodák valóra válását. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.