A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. December 13.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
10 Caban, 0 Mol, 13 Caban

Dratzo! Az események előre haladnak. A pénzátértékelés a tetőpontján van. Ez azt jelenti, hogy a jólétalapok kézbesítései nagyon közel vannak. Arra számítunk, hogy ez a folyamat végül a NESARA és az új amerikai köztársaság bejelentéséhez vezet. Ez a műveletsorozat egy beállított sorrendben fog következni, és számos jogi döntés fogja biztosítani, hogy gyorsan és hatékonyan legyen elvégezve. Így arra számítunk, hogy sok tett fogja követni egymást úgy, hogy ez az új valóság megfelelően valósulhasson meg. Ezeket gyorsan fogja a mi jótékony jelenlétünk teljes közzététele követni! Akkor, mint azt korábban említettük, röviden közzétesszük lehetséges tettek körvonalát, melyek a tömeges landolások potenciális időpontjához vezetnek. Ezek az események mind kölcsönhatásban állnak egymással. Különféle frakciókkal folytatott találkozók hosszú sora szólt bele az összetett menetrendbe. Ez különféle csapatokat hozott össze, akik segítenek minket az előrehaladásban! Ezért türelmeteket kérjük, ahogy ezek a közös időbeosztások végbemennek.

Ennek a planetáris társadalomnak a teljes megváltoztatási folyamata sokkal komplikáltabb, mint azt először képzeltük. Ez a birodalom kezdetben az Anunnaki találmánya volt, egy olyan föld, melynek elsődleges eszméje az, hogy a hatalmon lévők legyőzhetetlenek. A jelenlegi kegyeltekből álló csoport ezért véli önmagát olyan Lényeknek, akik bármit legyőznek ami csökkentheti, vagy megsemmisítheti hatalmukat. Felettébb arrogáns eszméket véstek bele mindenki pszichéjébe. Az egyik oka annak, hogy nehézkes volt segítenünk társainkat a Fényben, pont ezek az idióta alapkoncepciók voltak. Most ez a hiedelem napról napra távolabb kerül, ahogy a Mennyország pozitív és tudatosságemelő energiákkal bombázza az emberiséget. Figyeltük, ahogy földi társaink sikeresen módosították ezt a negatív eszmét, és egy sor letartóztatásba kezdtek a kegyeltek globális csoportján belül. Ezeknek a műveleteknek a célja az, hogy biztosítsák, hogy a jólét közvetlenül a GESARA-hoz vezessen ezen régóta szenvedő világ száámára. Ez a helyzet lépésről lépésre!

Ezek az események egy nagyobb projekt részei, mely az alapját képezi annak a birodalomnak, amire landolni kívánunk, amikor az isteni időpont megfelel rá. Ez egy olyan pozíció folytatása lesz, amit a Felemelkedett Mesterekkel kívánunk beteljesíteni a nagyon közeli jövőben. Gaia népei a populációs ciklus egyre növekvő sorában vannak. A mi felelősségünk biztosítani, hogy a legkritikusabb aspektusai ennek a bolygónak elérjék a szükséges összegeket, amikkel kulcsfontosságú célokat tudnak felállítani. Ezek tartalmazzák a friss víz, az elektromosság, és egy modern szennyvízrendszer biztosítását. Rettenetes számunkra, hogy a bolygó legnagyobb részén hiányoznak azok az eszközök, amikkel hozzáférnek az internethez, és este nincs elektromos világítás. Ezeket a primitív körülményeket gyorsan át kell alakítani. Van elegendő energia és összeg ezen a világon, hogy gyorsan lehessen ezen változtatni. Ezekkel a problémákkal, az írni-olvasni tudással egyetemben, foglalkozniuk kell földi társainknak.

A Mennyország még nagyon régen létrehozta ezt a projektet, amikor felkérte a Felemelkedett Mestereket. Elrendelték, hogy annak az új valóságnak, ami szabaddá teszi a felszíni emberiséget, a véget nem érő jólétről kell ismertté válnia, és a régóta várt szabadságotok visszatéréséről. Az emberiségnek vissza kell nyernie egyéni szuverenitását, melyet az Anunnaki törvénytelen kinyilatkoztatásai miatt veszített el, és ezért istenien kell orvosolni ezt a fájdalmas rossz dolgot. Az volt a Felemelkedett Mesterek elsődleges küldetése, hogy felügyeljék és segítsék az emberiséget a Mennyország által kialakított számos szabály által. Ezeket a szabályokat aztán olyan rendeletek követték, hogy biztosítsák a szükséges pénzeket egy hatalmas jólét felállításához. Továbbá létrehoztak egy speciális csapatot arra, hogy törvényesen megdöntsék az Anunnaki kegyeltjeit, amikor az szükséges. Ez a feladat most teljesült, és készen álltok ezen hatalmas törekvés gyümölcseinek a begyűjtésére. Ezeket a projekteket az érkezésünk is támogatja, ahogyan azt a Mennyország elrendelte. A következő lépések lehetővé teszik azon események beteljesítését, amik felállítják ezt a különleges műveletet, és felkészítenek minket az első kapcsolatfelvételre.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ez a következő periódus a spirituális fejlődésetekben kizárja a sötétség bármilyen hatalomra való visszatérését. A Mennyország áldott Igazgatósága előre elrendezte vereségüket. Ez egy olyan isteni eljárás, amit igazán megünnepelhettek. Legyetek valós tudatában annak, hogy mi történik, és használjátok különleges vizionálási képességeteket ezen létfontosságú témát illetően. A Mennyország hangszerelt egy eljárást, ami igencsak isteni. Tekintsetek erre a jelenlegi valóságra egy olyan útként, ami támogatja az elkövetkező rendkívüli változásokat. Tizenhárom évezreddel ezelőtt, a sötétség vette át ennek a valóságnak a felügyeletét, és egy olyan világot teremtett, ami horrorisztikus az egész felszíni emberiség számára. Lényeges, hogy mindenki aki szemben áll ezek megváltoztatásával, kimutassa foga fehérjét, és rákerüljön az isteni módon tőletek elkülönítettek igencsak hosszú listájára. Ezért ez az áldott forgatókönyv készül felfedni, hogy ki támogatja, és ki az aki nem támogatja az új Köztársaságot!

Egyszerűen azt kérjük, bírjátok még ki ezt, és készítsétek fel magatokat egy közelgő nagy bejelentésre. A Mennyország nem kívánja senki további szenvedését. Amint ez az eljárás lezárult, teljes szándékunkban áll bevezetni az igaz amerikai kormányzást, és véget vetni annak a sötét bohózatnak, ami 150 éve kezdődött. Amikor az eredeti Alkotmányt elsőként kihirdették, a Jognyilatkozat hiányzott belőle. Amint hozzátették, a kormányzati rendszert hivatalosan kijelentették. Ugyanez igaz mostanra is. Már csak a NESARA áldott dokumentumait kell legalizálni. Legyetek türelemmel, és tudjátok szívetekben, hogy mi fog rövidesen történni. Gyertek össze és legyetek tudatában mi folyik, és használjátok energiáitokat arra, hogy lehetővé tegyétek győzelmünket! Akik most oly arrogánsan parádéznak körülöttetek, szent társaink által izolálva lesznek! Ez a művelet már megkezdődött! Legyetek nyugodtak, és engedjétek átalakulni és valóra válni ezt a valóságot.

Emlékezzetek rá Drágáink, hogy ez a valóság eltávolodik a sötétségtől, és felveszi a Fényt. Ez egy sor "hamis zászlós" műveletet igényel, hogy biztosítsák, hogy elfogják a régi oligarchia minden aspektusát, és szilárdan elszigeteljék őket tőletek. Ehhez szükség volt egy eszközre, ami lehetővé teszi, hogy előbújva rejtekhelyükről felfedjék magukat társainknak. Ez a művelet az először vártnál tovább tart. Legyetek türelmesek Áldottak! Ez az egész folyamat rövidesen megváltozik egy sor kulcsfontosságú bejelentés által. Akkor az új kormányzás felfedheti magát, és ez a valóság igazán jobbá válhat. Ez az isteni művelet előhozza azokat is, akik oly mélyre bújtak, hogy a társaink tisztogatásai képtelenek voltak fellelni őket. Az istenség által manifesztálni kívánt idő igen közeli. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma heti jelentésünket folytattuk. Áttekintettük mik a fejlemények mindenütt ezen a szép kékes-zöld bolygón, és látjuk ahogy a Fény erői összehozzák nagy győzelmüket. Sok minden bontakozik ki, ami jobbra változtatja ezt a világot. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló