A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Május 10.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Imix, 14 Moan, 12 Manik

Dratzo! Ez a birodalom lassan megváltozik. A valódi köztársaság, a NESARA törvénnyel karöltve, lassacskán felszínre kerül Amerikában. A sötétség számos kísérlete arra, hogy hamis módon ilyennek hirdessen ki egy rezsimet, kudarcra van ítélve, és végül be is fuccsol. Közben a Fény elnyomja a sötétség azon képességét, hogy hazudjon, és ilyen valótlanságokat próbáljon elültetni. Ez, sok más dolog mellett, ideiglenesen lassította a Fény erőinek előrehaladását. A kapcsolattartó személyzetünkkel kiiktattuk ezt a végső ostobaságot. Ez tette lehetővé a Fény számára, hogy visszaálljon a pályájára. Ezért a Fény számos szekciója ismét képes könnyedén kommunikálni egymással. Rendkívüli haladásra számítunk, ami lehetővé teszi ezen összegeknek az előre juttatását. Mindez számunkra azt jelzi, hogy a sötétségnek ezek az utolsó beavatkozásai az új kormányzásba, és az új pénzek felszínre kerülésébe. Ez természetesen arra utal, hogy az új bankszervezeteknek szigorúbb eljárásokat kell beiktatniuk, és olyan új szabályokat kell felállítaniuk, melyek támogatják ennek az új aranyszabványnak a sikeres bevezetését. Ezek a dolgok most megoldódnak, és egy sor új eljárás áll készen, hogy nemzetközileg elfogadják azokat.

A végső késleltető tettek megmutatják nekünk, hogy milyen álnokok is az összeesküvés kegyeltjei. Taktikáik azonban halálra vannak ítélve. Új módszereket vezettünk be, hogy közelről figyeljük miben is mesterkednek. Mindannyian rendelkeztek egy általános látképpel ezen átalakulási szakasz utolsó fázisát illetően. Felhasználtuk ezeket a csodásan részletes koncepciókat, hogy taktikákat alakítsunk ki mindezek elvégzésére. A sötétség erősen azt hiszi, hogy még mindig lehetséges valamiképp egy utolsó csűrés-csavarást felhasználnia arra, hogy lehetőségük legyen a jelenlegi mocsarukból kihátrálni. Nem ez a helyzet. Mi tudjuk, hogy mit tesznek és miért. A megfelelő pillanatban ketté tudjuk hasítani ezt az elképzelést, és lehetővé tudjuk tenni a NESARA Köztársaság kiemelkedését. Ezek az ideák feletti végső csaták, sikeresek lesznek, és aztán egy új nap kel fel a felszíni emberiség számára! Addig még van néhány végső művelet. Ki akarjuk venni részünket ebben, és felhasználni amiket kiderítettünk, hogy letartóztassuk és izoláljuk ami ebből a hajdanán mindenható összeesküvésből maradt. Az idő közeledik, hogy az igaz kormányzás alapvető dolog legyen, és végre lehetőségünk legyen szólni hozzátok.

A tett intézkedések csak egy példája ennek a fura "szemet szemért" játéknak a Fény és a sötétség között. Az utóbbi néhány héten láttuk, hogyan is hat ez rátok. Látjuk miképpen próbáljátok kitalálni hogyan is fog végződni, és végre mikor kezditek megkapni ezeket az összegeket. Számítsatok váratlanra. A macska-egér játéknak már majdnem vége. Mostanra a sötétség felfogja, hogy csak néhány végső dolog van hátra, mielőtt minden elveszne. A sötétség ezen ráeszmélését azon csoportok letartóztatása követi, akik ezt a játszmát az ő alsóbb szintjeikről játsszák. Az általuk eltulajdonított arany és ezüst visszakerült hozzánk. A Federal Reserve és Puerto Rico-i bérenceik sarokba lettek szorítva, és rá lettek kényszerítve, hogy vessenek véget illegális tevékenységüknek. Sokan mások hasonlóképp a letartóztatás peremén állnak. Mint azt mondtuk, ennek a rettenetes játéknak már majdnem vége. Csak néhány lépés van hátra. Az a legjobb az összeesküvés számára, ha kiszáll, és lehetővé teszi számunkra, hogy véget vessünk ennek az egész dolognak.

Mint azt láthatjátok, sok minden történik mindenütt széles körben. A végső döntő az összeesküvéssel és kegyeltjeivel, jelenleg mindennapi eseményként zajlik. A legfontosabb része ennek a jelentésnek behelyezhető néhány egyszerű frázisba. A sötét összeesküvés veszít, a Fény már majdnem készen áll, hogy kihirdesse győzelmét. Ez a művelet több időt vesz igénybe annál, mint azt először szerettük volna. Mindazonáltal egy sor előjele van győzelmeteknek. Jelenleg a mi képviselőink világotokban egy globális tisztogatási műveletbe vannak elmélyülve. Ez az eljárás olyan ütemben folyik, ami a sötétséget és kegyeltjeit elszámolásra készteti. Bármilyen komplikáció is lehet még, tudjuk, hogy összekötőink elhatározták, hogy véget vetnek neki, és stabilizálják a problémás pontokat. Ezek a műveletek fontosak, de nem fognak nagyobb csúszásokat okozni abban az eljárásban, ami biztosítja számotokra az új pénzügyi rendszert, és hogy beköszöntsön jólétetek korszaka. Új kormányzás és az annyira várt közzététel előtt álltok. Ezek az idők valóban bámulatosak, és tele vannak sok nagy eseménnyel és mennyei csodával!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Számos társunk szorgosan végzi az áldásaitok elküldéséhez szükséges hátralévő kulcsfontosságú dolgokat! A sötétség továbbra is többféle manipulációt folytat, hogy lehetőleg okozhasson néhány előreláthatatlan késleltetést. Ezért fontos, hogy tartsátok fenn napi vizualizációtokat. Ezek a miéinkkel együtt, segítenek egy olyan mezőt képezni, ami könnyebbé teszi ezeknek a kijelölt feladatoknak az elvégzését. A Mennyország minden nap hozzáteszi a saját rendelkezéseit ahhoz amit végzünk. Ezek az isteni gondolatok kellően működnek ezen műveletek háttereként. A Mennyország a mi közös segítségünkkel, egy új valóságot teremt mindannyiunk számára. Ez egy átmeneti birodalom, ahol tudatosságban nőhetünk, és képesebbé válhatunk Gyermekeink, alkalmazkodni ahhoz, hogy miképpen tudunk életben maradni. Ez az eljárás vezet el ahhoz az időhöz, amikor együtt lehetünk, és üdvözölhetjük új mentorainkat. Akkor találkozni fogtok őseitekkel is, az Agarthaiakkal!

Ahogy tudatosabbá váltok, tudatosságotok megemelésének ezen eljárása egyre nagyobb frusztrációs érzéshez vezethet, miközben várjátok az elkerülhetetlent. Fokozott kíváncsiságotok csodálatos számunkra. Megváltoztatja ennek a birodalomnak a régi szemléleteit. Új energiáitoknak köszönhetően a régi nem tűnik helyesnek, és a szükségtelen háborúk már nem inspirálnak benneteket. Akik régóta uralják ezt a világot, már nem tekintenek szófogadó bábjaiknak benneteket, és népként számolniuk kell veletek. Ez is egy másik jele annak, hogy amit eddig normálisnak véltek, az többé már nem az. Jobban megértitek a türelmesség módjait is. A Mennyország imádja az új birodalomért mondott imáitokat. Ezek a bennetek folyó változások felettébb örömteliek. Tudatossági növekedésetekként még többre számítunk. Mindegyikőtök egy kísérlet, egy olyan eljárásban, amit a Mennyország az 1970-es években kezdett el igazán.

Akkoriban a sötétség majdnem azt okozta, hogy a Napotok novává váljon és egy szempillantás alatt eltűnjön. A galaktikus barátaink és a Mennyei feletteseink leállították ezt az eseményt, és lehetővé tették számotokra, hogy tovább folytassátok. Ez is egy nagyobb beharangozója volt egy másik jelenségnek, ami keresztülsöpört a galaxison. Ez azt jelentette, hogy nagy változások megindulását igénylitek amilyen gyorsan csak lehet. Közel négy évtizedet vett igénybe, hogy szilárdan visszaállítsuk ezt a birodalmat, és lehetővé váljon látnunk, milyen közel is vagyunk a hivatalosabb beavatkozáshoz. Nekünk Mestereknek el lett mondva, hogy amíg a sötétség kegyeltjeit le nem győzik, egy védelmezőbb módot kell felvegyünk. Ezért váltunk ismertebbekké az utóbbi néhány évben. Nagyon közel állunk ahhoz, hogy képesek legyünk nyíltan útmutatást adni nektek egy sor létfontosságú témában. Ezek segíteni fognak abban, amit bevezetésként meg kell tudnotok az új NESARA kormánytól. Halleluja! Halleluja!

Ma szokásos módon, jelentést adtunk nektek arról, hogy mi folyik a bolygón. Most események jelölik, hogy a peremén vagytok annak, hogy megkapjátok különleges összegek sorát. Ezek lesznek a hírhozói azon nagy jólétnek, ami megváltoztatja ezt a valóságot! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.