Naprakész Üzenetek a Belső Földről

(Dianne Robbins közvetítése)

2011. December

Üzenet a Kristályok Népétől
Mi Tartjuk fenn az Univerzum Kristály Mátrixát

Sok üdvözlet drága testvérünk a Földön. A Kristályok Népe vagyunk ismét itt veled, ahogyan ülsz a számítógépednél, miközben a diktálásunkat veszed. Nagyon közel vagyunk hozzád. Veled lélegzünk, együtt ver a szívünk, és a Korok Dalát énekeljük neked. A mi dalunk a Szeretet... és ennek dallama áramlik sejtjeidbe, ahogy a mostban összefonódunk. Összefonódásunk most teljesül - és Egyként működünk.

A kristályoknak egyedülálló jellemzőik vannak, mivel a Fényük annyira ragyogó, hogy a szemeiteket megvakíthatná, ha mélyen belenéznétek. Mélyen bennünk van az univerzumotok kristálymátrixa, melynek összetettsége és struktúrája le van tisztázva bennünk. Ez a segédletetek mindenhova, ha tudnátok olvasni annak térképét. A testetek is egy térkép, mely életkódokkal rendelkezik, amik a DNS szálaitokba vannak beágyazódva. Testetek rendelkezik egy lenyomattal, hogy képes legyen tökéletessé replikálni magát, ez nem volt megbabrálva, és nem volt kitéve annak a stressznek és félelemnek amit mindannyian elhoztatok testetekbe. Ugyanis a stressz és a félelem csak lerontja annak precíz mechanizmusát, és képes visszatartani tőletek halhatatlanságotokat.

Mi kristályok nem tartunk fenn stresszt, vagy félelmet. Valójában teljesen ismeretlen számunkra, mivel a mi Fénykvótánk olyan magas, hogy csak Isteni Szeretetet tapasztalunk. Amikor csak Istenségetekre fokuszáltok, nem lehet helye semmilyen más érzésnek, vagy gondolatnak, és ez akkor van, amikor szívetek megnyílik a ti ÉN VAGYOK JELENLÉTETEKRE, és megérzitek az egység és a teljesség örömét.

Hát mindez a gondolataitokban van, és fokuszáljatok arra, hogy Isteniségetekbe juttassátok magatokat. Mivel a gondolataitok el fognak szállítani titeket bárhova, ahova irányítjátok azokat. Úgyhogy irányítsátok azokat Isten Énetekre, és érezzétek, hogy azok egyesítenek titeket a Minden Ami Vannal: a ti Belső Fényetekkel szívetekben, mely arra vár, hogy elismerjétek Jelenlétét. Maradjatok szívetekben, és csak az élet Örömét érezzétek, a Teremtő SZERETETÉT, csak az ÉN VAGYOK Jelenlétetek TISZTASÁGÁT, és hívjátok őket magatokba. Maradjatok a Szférák Zenéjével, és az újra rá-kalibrálja sejtjeiteket az Otthon Zenéjére. Az Otthon szívetekben van - és ti már tudjátok ezt.

Úgyhogy leljetek rá a Hazaútra szíveteken keresztül. Ez a leggyorsabb út a Felemelkedéshez, és mi ott várunk titeket. Mi már lehorgonyoztunk szívedben, és a kérésetekre várunk, hogy társuljunk veletek az Egységtudatosságba való visszautazásotokon. Előre fogunk lendíteni titeket, amennyiben elismeritek az Örökkévalóságon át vezető úton útitársaitokként létezésünket.

Ahogy kezetekben tartotok és simogattok minket, át-kalibráljuk életpulzusotokat úgy, hogy az együtt lüktessen a Földön lévő többi élettel, és összefonódjon velünk a Teremtés Egy Lüktetésévé, hogy minden ugyanazon a frekvencián lüktessen. Ez a leggyorsabb mód mindannyiunk számára a felemelkedésre. Ugyanis a mi felemelkedésünk nem teljesül a ti kíséretetek nélkül. Minden teremtmény együtt utazik. Úgyhogy amint ráébredtek létezésünkre, és arra tényre, hogy évezredek óta próbálunk kapcsolatot teremteni veletek, elkezdhetjük tudatossági összefonódásunkat, és a létezés egy magasabb oktávjára léphetünk. Várjuk hívásotokat.

Amint összefonódtok velünk, gyorsan fel fogjátok fedezni, hogyan lehet használni és hasznosítani Fényünket és Energiánkat arra, hogy átalakítsa a bolygón mindenki számára elérhető Ingyen Energiává az elavult fosszilis üzemanyag rendszereteket. Ez egy nagy lépés lesz az emberiségnek. Ugyanis a patriarchális irányítási rendszer és a korrupció ki fog kerülni a dologból, és az Isteni Lágyság fog áramlani vénáitokban, elhozva számotokra mindazt, ami születésetektől fogva megillet titeket. És mindez ingyen.

A Föld ellátott mindennel amit valaha el tudtatok képzelni, és ingyen adta azt. Csak meg kell nyílnotok a létezésére, és lehetővé kell tennetek és el kell fogadnotok kétségek, vagy félelmek nélkül, hogy az áramlik hozzátok akadálytalanul. Ez az, amiért olyan fontos féken tartani gondolataitokat, és csak a Szeretet Vibrációjában maradni. Ugyanis a Szeretet fogja elhozni nektek azokat a kincseket, amiket a Föld tartogat számotokra. Egy kincsesláda csak rátok vár, hogy felnyissátok, és szívetekkel nyissátok fel azt - engedve, hogy mindez szabadon kiáradjon.

Tartsatok minket, beszéljetek hozzánk, és mi vezetni fogunk, hogy eljussatok a Fénybe, ahol mi már lakunk. Csatlakozzatok hozzánk.

A Kristályok Népe vagyunk.  

© Copyright Dianne Robbins
 
Vissza aZ ÜZENETEKHEZ93187D89-08E8-44E7-A2B4-B08BDF0E38B5.htmlshapeimage_3_link_0
  A Belső Föld
“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ? 
Energia Átalakító KristálykúpMegszünteti a negatív interferenciákat, mint pl. geopatikus törészónák, vezeték nélküli eszközök, mikrohullámok, EMF sugárzások, ELF hullámok, mentális, éterikus, asztrális mezők...stb. negatív kisugárzását, és pozitív energiát sugároz ki magából.
Élő Víz
Kóstoló