A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. December 6.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
9 Akbal, 6 Yaxk'in, 13 Caban

Selamat Balik! Nem könnyű az összeesküvés legyőzésének folyamata. Ravaszul használták az utóbbi választást fel arra, hogy visszaállítsák hatalmukat. Jó része ennek, hogy a jelenleg megválasztott adminisztrációval szembeni kisiklásaik  könnyűvé tették az aktuális letartóztatási forgatókönyvek előkészítését. Közben a hatalmas összegek kiosztási stratégiája előre halad! Itt az új bankrendszeretek felszínre kerülése. A régi bankok nyilvánvalóvá tették hogy, uralmi pozíciójuk visszaállítására tett végső kísérletükként, újjá kívánják építeni pénztáraikat. Ez a felettébb ravasz stratégia be fog fuccsolni. Az Ősök és fenséges társaik most azon szorgoskodnak, hogy letartóztassák azokat, akik keményen át akaráták verni őket! Ez lehetővé tette partnereink számára, hogy átvegyék számos Egyesült Államok-beli bank ,és azok európai párjainak központját. Mi arra számítunk, hogy a kezdeti kiosztások lezajlanak, és a nagy gazdagság megadatik azoknak, akik oly régóta várják már, hogy megkapják az ígért összegeket. A további része ennek a bonyolult procedúrának hasonlóképpen fokozatosan megdöbbentő konklúziója felé halad. Fényes jövő áll a Fény és annak társai előtt. Maradjatok türelmesek! A legjobb még hátravan!

Fontos, hogy igazán tudatosítsátok, hogy a jelenlegi szituációk, melyeknek tanúi vagytok, csak fortélyok. A NESARA Köztársaságot rövidesen kihirdetik, és csodás összegeket különítenek el a pénzcserék és az ígért jólétalapok számára. Használjátok fel ezt a szent időt, hogy istenien felkészítsétek elméteket arra, ami történni fog. Az a sorsotok, hogy olyan összegekhez jussatok, amikkel tudatossá váltok a pénz által ebben a birodalomban szimbolizált hatalommal és terrorral kapcsolatban. A bennetek növekvő tudatosság túllép ezeken a hiedelmeken, és rövid idő alatt olyan különféle eszközök, mint a mi át-anyagító processzorunk, a pénzt elavulttá teszik. Mindazonáltal az embereknek keresztül kell menniük egy perióduson, amikor megtisztíthatják elméjüket a pénzről és gazdagságról tartott súlyos és nevetséges hiedelmektől. A pénz az Anunnaki találmánya volt jóval ezelőtt, hogy hangsúlyozza a különbséget köztük és a kegyeltjeik között. Ezzel el kell engednetek azokat a hazugságokat és hibás nézeteket, amiket régóta a gazdagságról tartotok. Tegyétek amit igazából szeretnétek, és meg fogtok tanulni néhány ezzel a különös témával kapcsolatos alapvető igazságot.

A birodalmatok már régóta szenved azoktól a hamis megosztottságoktól, amiket a vagyon és a hatalom okozott. Osztálykülönbségeket hozott létre, és kialakította a kiváltságosság esztelen fogalmát. A vagyon újrafelosztásának jelenlegi gyakorlata pontot tesz erre. Épp most igencsak növekszik tudatosságotok, ami számos felemelkedési protokoll felvezetője. Ezek a mennyei eljárások előzetes változásokat igényelnek veletek kapcsolatban, hogy a megfelelő időpontban megtörténhessen az átalakulásotok a Kristály Fénykamrátokban. Ennek a projektnek több fázisa van. Az első az, hogy kollektíven meg kell tapasztalnotok egy általános jólétet ahhoz, hogy megértsétek, hogy ezek az összegek miképpen tudják gyorsan átalakítani világotokat. A második az, hogy meg kell tapasztaljátok azt az általános áldást, amit ez az eljárás megteremt. Végül tudatosítanotok kell, hogy egymással összeköttetésben álló csoportokként milyen hatalmasak és csodálatosak vagytok. Ez az eljárás új szemléletre nyit meg benneteket egymással kapcsolatban, és lehetővé teszi ennek a birodalomnak, hogy teljesen más módon működjön. Képessé teszitek világotokat arra, hogy egy igazi globális vállalkozássá váljon! Ez az új szemlélet felszabadít benneteket, hogy könnyen elfogadjátok egymást!

Ez az a pont, hogy szabadságotok, jólétetek, és új kormányzásotok összeáll, és lehetővé teszi nekünk, hogy finoman beavatkozzunk. A mentoraink akkor láthatják, hogy milyen jól haladtok. Ezen a következő szinten az új tudásotokat arra használhatjátok, hogy elkezdjetek egy új belső dossziét kialakítani önmagatok számára. Tapasztalataitokat saját szemszögetekből kell kiértékelnetek, és a most még nem ismert Atlantisztól folyó történelmetek Fényében. Együtt fogjátok a mentorotokkal eldönteni, hogyan illenek össze ezek az információdarabok. Ez a folyamat egy olyan profilt fog létrehozni, ami lehetővé teszi számotokra, hogy végül a "nagy képbe" beilleszkedjetek. Vagyis meg kell értenetek, hogy a belső nézeteitek hogyan passzolnak ehhez az újonnan kialakított birodalomhoz. Ez egy olyan eljárás, ami mélyreható felfedezést, és őszinte kiértékelést igényel, és ezért vizsgálnak át gondosan minden éjjel benneteket a medikus csapataink. Ezt a fizikai adatot kombinálnunk kell spirituális adatokkal, aminek darabjait a mentorotok és ti rakjátok együtt össze. Ez az eljárás némi közös munkát igényel, amit annak áttekintése követ, hogy ez miképpen illeszkedik bele a kollektívába. Hurrá! Hurrá! Hurrá!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A körülöttetek lévő világ gyorsan változik. A Mennyország szent tüzek hatalmas mennyiségét juttatja Gaia síkjára. Ez az energia átalakítja a körülöttetek lévő életmezőt. Ezek az energiák cserébe kihatnak belső auramezőtök működésére. Ezek az isteni energiavillanások készítenek fel titeket arra, hogy tudatosan változtassátok meg ezen globális társadalom működéséről szóló nézeteiteket. Ez az eljárás az, ami lehetővé teszi, hogy nemsokára lássátok a régi de facto kormány új, jog szerinti NESARA kormánnyá való átalakulását. Ez a váltás úgy van tervezve, hogy hamarosan megtörténik, és lehetővé teszi ennek az új kormánynak, hogy hivatalosan bejelentse Agartha Belső Földi birodalmának valósságát, és a galaktikus családotok hivatalos kinyilatkoztatását. Ezen tettsorozatok megindítják az új globális bankrendszer és az új kincstári bank pénzeinek létrehozását. Ezek az áldott tettek azoknak a nagy vízióknak az eredményei, amiket fenntartottatok. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Amit az álmaitok és vízióitok véghez vittek, az mennyei tettek sorában pozitív módon tükröződik vissza. Voltak akik szorgosan azon dolgoztak, hogy a Mesterek által megteremtett hatalmas összegek segítségével ennek megindulását valóra váltsák. Ezt gyorsan követni fogják azok a dicsőséges bőségek, amiket a NESARA ígér. A Mennyország meg kíván szabadítani titeket azoktól az arrogáns egyénektől, akik jelenleg ezt az illegális amerikai kormányt és sok Szövetségesét üzemeltetik. Ezt a kiterjedt korrupciót el kell tüntetnie a NESARA és egy új tisztességesebb bankrendszer kiemelkedésének. Szent társaink áldott módon létrehoztak egy eszközt, ami lehetővé teszi az ilyen hatalmas változások materializálását. Használjátok ezt a szabadságot és jólétet fel arra, hogy lehetővé váljanak álmaitok, és belső boldogságotokat éljétek. Dobjátok le magatokról az összes félelmet és aggodalmat, amik körülvesznek benneteket. Engedjétek, hogy ez az új idő megmutassa, hogy kik vagytok ti valójában!

Ebben az új birodalomban végre kitörtök azokból a kötöttségekből, amiket először az Anunnaki, majd a kegyeltjeik róttak rátok. Ezeket a szolgálókat le kell tartóztatni, és el kell szeparálni tőletek. Engedjétek, hogy Szívetek ereje és a Szellem által javasolt út legyen lelki vetetőtök. Gyertek össze és formáljatok egy belső együttműködésen alapuló új valóságot. Olyan együttműködésen, ami olyan világot teremt, mely a gyűlöletet és a megosztottságot spirituális egységgé alakítja át, és visszavezet benneteket a minden ember szívénél lakozó hihetetlen Szellemhez és Szeretethez. Ez a szent társadalom az, amit mi Mesterek lassacskán összehoztunk amióta AEON kijelölte Testvériségünket. Ösztönöz minket néhány eseménye ennek az időnek. Ez egy olyan pillanat, amikor egy teljesen új világ épülhet, mely felállítja a terepet a planetáris emberekből galaktikus és Spirituális emberekké való felemelkedésétekre. Halleluja!

Ma folytattuk heti jelentésünket. Néhányan közületek úgy hiszik, hogy amit mondunk, az csak feltételezés. A szavaink egy olyan földet festenek le, ami most születik meg kijelölt helyeken a bolygón. Ezért örömmel dedikáljuk ezeket a jelentéseket. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra


2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló