A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Szeptember 20.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
4 Ben, 16 Zip, 13 Caban

Dratzo! Amikor együtt tömegesen megérkeztünk a 20. század vége felé, részletesen megtanultuk, hogy világotok hogyan működik. Szövetségre léptünk a Felemelkedett Mestereitekkel, és azok Földi Szövetségeseivel. Továbbá sok tervet készítettünk Agarthai unokatestvéreinkkel. Az összes megbeszélésünk, a hosszas tudományos tanulmányi repüléseinkkel, és a feljegyzések vezetésével, előkészített minket arra ami jelenleg bolygótok felszínén történik. A felszíni emberiség most keresztúthoz érkezett. Akik a Fényt keresik, sok mindent vittek véghez, és végül készen állnak, hogy megkezdjék hihetetlen győzelmük bejelentését. Egy új globális pénzügyi rendszer, világszinttű szabadság, és új kormányzás szimbolizálja ezt a győzelmet. Két évtizeddel ezelőtt, a sötétség kegyeltjei eldöntötték, hogy elodázzák, hogy feladják, pedig korábbi mestereik, az Anunnaki megkérte rá őket. Ennek visszautasítása juttatott benneteket két évtizednyi felesleges háborúkba, kormányzat által kieszelt terrorizmusba, folyamatos korrupcióba, és céltalan erőszakba. Ezen vétségek korának a vége közeleg. Az annyira várt béke, szabadság, és a jólét készül megkezdődni.

Ahogy ez az új idő elkezdődik, el szeretnénk mondani több dolgot nektek önmagatokról. Elsődleges szándékunk egy teljes közzététel. Ez lehetővé tudja tenni, hogy nyíltabb kölcsönhatásban lehessünk veletek. Nagyon szeretnénk akkor széleskörű nyílt kommunikációt veletek. Sokan még azt hiszik, hogy annak gondolata, hogy ezt a világot ET-k folyton látogatják, ostobaság. Szándékunkban áll hamarosan feloszlatni ezt a koncepciót. Amikor azt mondta nekünk a Mennyország évtizedekkel ezelőtt, hogy hozzuk össze ezt a különleges első kapcsolatfelvételi küldetést, némileg szkeptikusok voltak a Tudományos és Mérnöki flottáink, akik civilizációtokat egyhangúan nem tartották késznek a kapcsolatfelvételre. A hirtelen beavatkozásunk, hogy megmentsük a Napotokat, kombinálva a Föderációs Spirituális Tanácstól érkező számos rendelkezéssel, az előfutára volt annak, ami később történt. Így lelkesen támogattuk ezt a bolygótok és a népe iránti hatalmas elkötelezettséget. Küldtünk egy még nagyobb flottát, és elkezdtünk kölcsönhatásba lépni az olyan Fény iránt elkötelezettekkel, mint pl. a fény aktív támogatói. Közel két évtizedet vett igénybe, hogy számtalan kezdeti célt elérjünk.

Ezen évek eredménye az volt, hogy sikerült megismerni egymást, és a Föld szülöttei most teljes mértékben elfogadnak minket a felettébb sokszínű csapat részeként. Értjük terveiket, és hozzájárulunk a jelenleg mérhetetlenül összetett művelet végső menetrendjéhez. Alaposan elköteleztük magunkat ennek a projektnek, és tudjuk, hogy a közeljövőben landolhatunk, és személyes kölcsönhatásba kerülhetünk veletek. Ezért mentoraink el tudják végezni a napi előkészületeiket, miközben tudják, hogy mindez mikor fog megtörténni. A felszíni világotok meg lesz lepve, amikor az amit megbeszéltünk, majd kibontakozik. Az új bankrendszer, a jólét és a szabadság, mely új kormányzással érkezik, élénk részvételt kíván tőletek. Az a világ, amiben nevelkedtetek, hirtelen a szemeitek előtt fog "megdőlni". Ez azonnal azt igényli, hogy elfogadjatok sok mindent megváltoztató eseményt. Rátok hárul, hogy amit hallani fogtok, gondosan tekintsétek át, és aztán cselekedjetek.

Ez a gyorsan változó valóság úgy áll fel, hogy lehetővé tegye számotokra, hogy lássátok milyen csodássá is válik a környeztetek. Ez egy olyan új világ, amiben rengeteg fontos információ lesz átadva nektek. Be kell fogadnotok mindent, és időt kell szakítanotok azok felülvizsgálatára. A kormány elhivatottan ismételgetni fogja számtalanszor mindezt. Lényeges, hogy megértsétek, hogy mit várhatnak tőletek. Ráadásul sokaknak közületek el kell kezdeniük egy hatalmas tanulási ciklust új jólétetekről és annak a ti új és barátságosabb pénzügyi rendszeretekkel való kapcsolatáról. Ezek a tapasztalatok segíteni fognak nektek elérni álmaitokat, és elterjeszteni egy egyre növekvő globális jólétet. Ezen különleges eseményekkel egyetemben, új kormányzás lesz, mely igencsak aktív részvételeket igényli. Közösségi csoportoknak kölcsönhatásban kell lenniük ezzel a kormányzással helyi és regionális szinteken. Szeretnénk néhány iránymutatást adni, és lehetővé tenni nektek, hogy teljes résztvevői legyetek a mi kapcsolatfelvételi procedúránknak. Jelen időtök, gomba-módra szaporodva készül véget érni.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesteritek vagyunk! Társaink nagyszerű munkája végre gyümölcsözővé válik. Régen azelőtt a Mennyország azt mondta nekünk, hogy eljön az idő, amikor az Anunnaki és a kegyeltjei már nem fogják tovább uralni ezt a birodalmat. Ez a régóta várt idő készül kiemelkedni. Akik eljöttek hozzánk évszázadokkal ezelőtt, és felállították a Fény iránt elkötelezett titkos spirituális rendeket, a kiváló munkájuk hatalmas siker peremén áll. A Fény rákényszerítette a sötétség maradványait, hogy fontolják meg, hogy feladják, és ennek megfelelően rendeződjenek át. Minden nagyobb kegyeltjük nem hivatalosan már feladta, és elfogadott speciális dátumokat. A sötétség utolsó tetteit jelenleg épp most hajtják végre. Készülünk hamarosan örvendezni. Dicsőség a Mennyeknek mindezért a bámulatos áldásért! A kellő átalakulások már készülnek megtörténni. Ezen dicsőséges tettek a ti folyamatos összpontosításotoknak és támogatásotoknak köszönhető. Használjátok a fennmaradt időt fel arra, hogy összejöjjetek, és köszönjétek meg mindenkinek a Mennyekben ezeket az igazán nagyszerű eseményeket.

Ami most zajlik, az egy hosszú és nagyon eseménydús stratégia, ami eredetileg a második világháború végén kezdődött. Akkor az amerikai kegyeltek és követőik végül elérték évszázados céljukat. Létfontosságú részévé váltak az Anunnaki háború utáni terveinek. Amerika nem egy potenciális világhatalomnak lett megalapítva, hanem valami másnak. Mi Mesterek azt akartuk, hogy példaként álljon, és egy áldott alternatívát nyújtson a világ számára, és a globális kegyelteknek, melyek vezették ezt a birodalmat. Mi tudtuk, hogy egy napon az Anunnaki a Fény felé fordul, és ennek a bolygónak szüksége lesz egy másik példára egy nagy nemzet irányításával kapcsolatban. Mindazonáltal Amerika valójában két különböző irányítási módszerre szakadt. Ez a kettő az utóbbi fél évtizedben tetőpontjára ért. Jelenleg a "hatalmasok" és az ő gonosz tervük velük együtt a semmibe vész. Egy új idő érkezik el minden nép számára.

Amerika jelenleg egy új periódusba vezeti ezt a birodalmat, ahol a szabadság, a jólét, és az egyenlőség határtalan. Akik ezt a nemzetet és a világot általános kötöttségben tartották, többé már nem lesznek semmi olyan pozícióban, hogy ellenállhassanak ennek az új iránynak. A betanult régi nézőpontok tova szállnak. Egy új Létállapotra való összpontosításotok és a vele kapcsolatos Látomásaitok győzedelmeskednek! Amerika történelme fel lesz fedve, és nyíltan meg fogjuk vitatni azt. Használjátok fel ezt a bámulatos történetet arra, hogy elkerüljétek a gonosz dolgokat ebben a csodásan fejlődő világban. Maradjatok erősek, és akarjatok hallani és tudni mindent Amerikáról, és az ő bámulatos próféciájáról! Sok más dolgot is el kell mondanunk nektek. A sötétség tetteit és hazugságait meg kell ismerni, és ezen tettek energiáját Fénnyé és igazi áldássá kell átalakítani. Egy új tudatosságba mentek át, és egy igaz, és újonnan növekvő bölcsességgel kell kezelni benneteket. Halleluja! Halleluja!

Ma heti jelentésünket folytattuk. Láthatjátok, hogy sok izgalmas esemény készül történni! Ezek közül néhány elsőre megdöbbentő lehet számotokra. Maradjatok türelmesek, és összpontosítsatok a jóra, hogy az mutatkozzon meg! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php