A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Február 9.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
2 Chicchan, 18 Yax, 12 Manik

Selamat Jalwa! Jó híreket kaptunk! A kézbesítési eljárás előre halad. Mint mindig, az eljárás összetettebbé vált abból a tényből adódóan, hogy a sötét összeesküvés most fogja fel, hogy mi is folyik mindenütt a bolygón. A Fény erői arra használták a szövetségeseik és társaik tettei által szerzett előnyt, hogy az összeesküvést lekényszerítsék a hatalomról. Régen, amikor az Anunnaki mesterek uralták ezt a felszíni világot, az olyan tettek, mint amilyenekkel jelenleg eljárunk, természetesen lehetetlenek voltak. Ezek a sötét hierarchiák nem számoltak azzal, hogy súlyos hibáik miket is okoztak. Egy nagy bukás peremén állnak, ami egy új időt biztosít számotokra, mely szabadsággal, jóléttel van tele, és ezen dicsőséges rendszer fenntartásának egyre nagyobb felelősségével. Ez az eljárás a vártnál tovább tartott. Ez részben ezen gonoszak még megmaradt képességeinek volt köszönhető. Közeledő tönkremenetelük véget vet annak az álcázásnak, ami távol tart minket attól, hogy olyan mértékben kölcsönhatásba kerüljünk, mint ahogyan eredetileg arra vágytunk. Ők ezt az álcázást arra használták, hogy létrehozzanak egy titkos kormányzást, mellyel szinte meghiúsítják a Mennyország szándékait.

Ez a hatalom kezdetben olyan volt, amit titokban kellett legyőznünk ahhoz, hogy kivitelezzük a Mennyország szent rendelkezéseit. Elég nehéz feladat volt, mivel képtelenek voltunk egy sor olyan stratégiánkat használni, amik a földön kívüli világok korábbi sötétség elleni forgatókönyveit alkalmazzák. Ez volt az az idő, amikor a legtöbben közületek nem teljesen értették, hogy miért voltunk itt, és miért érkeztünk ilyen nagy számban ide. Ezért olyan eljárásokat kellett alkalmaznunk, hogy megnyerjük az összekötőinken keresztül azokat, akik a Fény oldalán álltak és már régóta ellenezték a sötétség taktikáit. Ez a sok titkos szervezet a Felemelkedett Mestereitek által volt felügyelve, akik nagyrészt Agartha Belső Földi birodalmaiban laktak. Az Agarthaiak nyíltan használták fel nagy hatáskörüket arra, hogy lehetővé tegyék számunkra, hogy bizalmat kapjunk. Ezek létfontosságúak voltak ahhoz, hogy minket olyan pozícióba helyezzenek, ahol ma vagyunk. Köszönjük a Fény mellett állóknak, akik lehetővé tették nekünk, hogy eljöjjünk ide és felállítsuk programjainkat, melyek jelenleg nagy győzelmetekhez vezetnek. Rövidesen be kívánunk mutatkozni nektek, és akkor kifejtjük, hogy hogyan fogtok teljes tudatosságúakká válni.

Egy eljárás van folyamatban, ami átalakítja azt, ahogyan ez a valóság működik. Régen ez a valóság a kegyeltek rendkívül arrogáns csoportjának a birtokában volt, akik nagyban ellenszegültek korábbi uraik kívánalmainak. Ez a földi csoport kezdetben képes volt mestereik tervét átvariálni azt megelőzően, hogy a terv egy évtizeddel ezelőtt a visszájára fordult. Jelenleg azt látjátok, ahogyan a világra szóló terveik ezeknek a megtébolyult oligarchiáknak befuccsolnak. Ez idő alatt, a Fény erői fenntartották annak hamis látszatát, hogy ezen birodalom nem egy átmeneti periódusban van. Ez az álcázás szükséges volt. Eldöntötték, hogy úgy vetnek véget az átmenetnek, hogy a többség számára ne legyen túl megrázó az ami történik. Ez biztosította, hogy a többség fokozatosan legyen informálva arról a radikális átmenetről, ami jelenleg keresztülsöpör ezen a birodalmon. Ez az új birodalom teljesen más lesz attól, amit jelenleg tapasztaltok. Így az egyre növekvő tudatosságotok egy új valóságot formál, és lehetővé teszi számotokra, hogy az összeesküvés elnyomásától és hazugságaitól mentes korban éljetek.

Amikor az új kormányzás átveszi jogkörét, a régi módszerek végre megfékeződnek. Az oligarchia bebiztosította, hogy valódi mestereik, a nagy bankok, és a multik, mindig előnyt élvezzenek a nép felett. Olyan törvényeket tartottak fenn, amik minden évben egyre nagyobb és nagyobb profitot tettek lehetővé cimboráiknak, és hogy támadják azokat, akik ki akarták szabadítani magukat ezen erősen illegális szabályok alól. Állandóan olyan történeteket találtak ki, hogy a kormányzás gátolva van patthelyzetek, nagy mértékű adósság, és "hamis költekezés" által. Az új kormányzás eltörli ezt a buta játékot, és megszabadít titeket ezektől a bábjátékosoktól. Megbünteti ezeket a csaló oligarchiákat, és letartóztat mindenkit, aki hazudott, csalt, és manipulált benneteket. Ez az új idő, egy új pénzügyi rendszert is bevezet, és végre véget vet az évtizedek óta folyó UFO álcázásnak. Akkor valóban szabadok, bőségesek lesztek, és tökéletesen a teljes tudatosság felé vezető úton lesztek! Ez lehetővé teszi, hogy landoljunk, és elkezdjünk vezetni benneteket.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Társaink most a végső fázisában vannak egy nagyon összetett kézbesítési műveletnek. A sok speciális intézmény, mely együttműködik ezzel a folyamattal, bebonyolította az eljárást. Tudunk róla, hogy a sötétség utolsó nyomdokai megpróbálják szabotálni az összegek kontinenseken és óceánokon való átjuttatását. Ezek, és más bonyodalmak ellenére, a művelet mindeddig képes volt ellátni a kijelölt feladatait. A következő hetekben arra számítunk, hogy képesek leszünk elvégezni mindezt, és sikeresen a helyére tenni az új kormányzást. Áldott módon köszönetet mondunk a Mennyországnak és az ő segítőinek, akik kegyesen támogatták ezen törekvéseket. Köszönetet mondunk mindegyikőtöknek is. Fenntartottátok a pozitivitást, amivel nagyban segítettétek ezt az isteni erőfeszítést. Most egy új megvilágosodott módszert alkalmazunk a dolgok elvégzésére, ami a keretét biztosítja majd új valóságotoknak! 

Ezt a pozitív törekvést meg kell tapsolni. A sötétség és oligarchiális kegyeltjei tengernyi fizikai pusztulást jelöltek ki széltében hosszában a bolygón. Mindazonáltal a negativitás ezen nagy óceánja nem gyengítette le komoly szinten vízióitokat és energiáitokat. Ez a bámulatos művelet egy áldott jel arra, hogy kik vagytok valójában. Növekvő tudatszintetek egyre több korlátot szab a sötétségnek, és bizonyítékokkal szolgál arról, hogy miért is fog ez az új kor hamarosan valóra válni. Mindegyikőtök azt demonstrálja, hogy ez a növekvő tudatosság megpecsételi a sötétek és kegyeltjeik sorsát. Fél évtizeddel ezelőtt, ez az isteni törekvés még lehetetlennek volt vélve. Most ez átfordult és bebizonyosodott, hogy a Fényt egy felettébb csodás győzelemre vezeti! Mindez egy igazán figyelemre méltó esemény.

A jövőtök olyan, amiben eléritek ragyogó céljaitokat, és visszajuttatjátok ezt a naprendszert és a galaxist a Fénybe. Közeledik az idő igazán csodás történésekhez! Ezek lehetővé fogják tenni, hogy végre szabadon megjelenjünk közöttetek. Akkor látni fogjátok, hogy mindezen nagy események nem csak szabadságot hoznak nektek, hanem újra felfedezitek valódi múltatokat és eredeteteket abban a sok világban, melyek a mi űrcsaládjainkat összetartják. Ebben az új tudásban, láthatjátok miért vagytok itt, és hozzáfoghattok isteni kötelességeitekhez. Együtt egy csodálatos új csillagnemzetet formálunk, és örömmel fogadjuk új felelősségek teljes skáláját. Ebben ott lesz a nagy átalakulásotok, és egy nagy örömünnep a Mennyország egészében! Valóban áldottak vagytok, és felkészültetek a legszentebb kötelességekre.

Ma tovább informáltunk benneteket arról, hogy ez a valóság hogyan alakult át és készült fel egy új birodalomra. A mi mennyei és űrcsaládjaink közelinek vélik győzedelmes nagy fináléjukat. Ez nagyon megváltoztatja majd ezt a valóságot. Maradjatok pozitívak, és teljesen felkészülve azokra a nagy örömökre, amik most nagyon közel állanak a megvalósuláshoz. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.