A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Április 5.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
6 Imix, 14 Mac, 12 Manik

Dratzo! Legutóbbi jelentésünkben röviden megemlítettük az egyikét azon nyolc mutatványnak, amit a sötétség arra használ, hogy bizonyos mértékű káoszt tartson fenn. Ezeknek a rettenetes körülményeknek mind vannak megoldásaik, amik után sokan kutatnak már bolygótokon. A sötétség figyeli, hogy azok akik ezt a bolygót egy biztonságosabb és értelmesebb valóságba kívánják juttatni, miképpen működtetik furfangjaikat Gaia hat fő kontinensén. Ezek a "hősök" kövezik ki az utat olyan politikák számára, melyek végül összehozzák a felszíni világ népeit. Ehhez társulnak olyan programok is, amik az új bank és pénzrendszer kiemelkedését végzik. Amikor az új jólét ehhez hozzáadódik, egy fényes jövő kezdődik meg. A sötét összeesküvés tényleges pánikban van jól lefektetett terveinek kudarca miatt. Szerette volna felszítani olyan kisebb erőszakos incidensek sorát, amiket egyre nagyobb háborúkká kívánt fejleszteni. Mint tudjátok, nem ez történt. Helyette a sötétség azt látja, hogy a késleltetéseik csak kisebb akadályokat képeznek a jelenleg folyó dolgok számára. Rövid időn belül, egy új valóság kényszerül valóra válni, ami a teljes tudatosságba való haladásotok átmenetévé válik.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy elfogadjátok azokat a hatalmas változásokat, melyek jelenleg körülöttetek megjelennek. Hamarosan a világot megváltoztató sok finanszírozási program felszínre kerül. A tizenkilencedik és huszadik század végén, egy sor hihetetlen találmány kezdett megjelenni, amiket nevetségessé tettek a sötétség újságai és magazinjai. Röviddel ezután ezek a kezdeti felfedezések el is tűntek. A huszadik század folyamán sok ilyen eszköznek hasonlóképp "lába kélt", és aztán titokban tartotta az összeesküvés. Ennek az eljárásnak a fokozatos irányváltása készül megtörténni. Már számos ember jelentkezett felfedezéseivel. Ezek az eszközök annak az előfutárai, aminek jönnie kell. Világotokban van sok figyelemre méltó egyén, akik lassan megteremtik egy emelkedett tudatosságon alapuló új tudomány alapjait, mely gyorsan módosítani fogja fizikai éneteket. Ezek a változások és az abból eredő valóságok, lehetővé teszik számotokra, hogy tanúi legyetek ennek az új reneszánsznak, és lássátok, hogy igazán milyen csodálatos is a jövőtök!

A sötét összeesküvés hajthatatlanul folytatja a NESARA eljövetelének késleltetését. Mégis ahogy az új pénzügyi rendszer megalapítása és valutájának globális reformja előre haladt, egyértelművé vált, hogy a jelenlegi de facto USA rezsim olyan politikát folytat, ami nyíltan szembeszáll azzal, amit ezek a különféle reformok szándékoztak elérni. Ráadásul ez a kriminális szervezet finanszírozta az olyan terrorista bandákat és azok működését, mint az Al Qaeda és az ISIS, és illegálisan segítette a drogkartelleket. Ezek a tettek néhányak azon korrupció és gondatlan kezelés közül, amit ez a "kormány" titokban űz. Ezért létfontosságú, hogy ez az illegális szervezet gyorsan ki legyen téve az ügyletekből. Ezért egy sor speciális szervezet ezt megváltoztató megbeszélésekbe kezdett 2016 tavaszának elején. Azzal a szándékkal, hogy leváltsák ezt az illegális rezsimet még a tavasz vége előtt. Megállapodtak egy forgatókönyvben, hogy elérjék ezt a nagyon szükséges eredményt, és működésbe léptettek egy tervet egy különleges civil/katonai különítmény bevonásával.

Rendkívül hálásak vagyunk ezért a Fénykoalícióért és amit az már véghezvitt. Az új pénzügyi rendszer a végső fázisában van annak, hogy felváltsa a nagyon korrupt SWIFT rendszert, és most lehetővé teheti nagy összegek biztonságos átjuttatását egyik kontinensről a másikra. Rendbe hoztak valutákat, hogy új nemesfém hátterű pénzeket tudjanak nemzetközileg bevezetni. Egy új pénzügyi rendszer áll épp össze. Ennek az eljárásnak a beteljesítése egyértelműen azt igényli, hogy a NESARA bevezetésre kerüljön az Egyesült Államokban, és ez a struktúra terjed ki egy sor hasonlóan korrupt rezsimre bolygó szerte. A közeli jövőben, valóban tanúi lesztek egy halom új kormány kiemelkedésének. Ez nagyban segíti az UFO álcázás világszinttű végét. Ez a művelet segíthet nekünk megfelelő módon megjelenni előttetek. Akkor segíteni tudunk azoknak, akik részt vesznek világotok sugárzási és különféle ipari szennyezéseinek a kitisztításában. Ez lehetővé teszi Gaia sok lakója számára, hogy visszatérjenek egy szinte érintetlen kondícióba. Szabadok lesztek, bőségben, Gaia őrzőiként! Halleluja!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az elmúlt év a nagy késleltetésekről volt híres, és annak tényéről Drágáink, hogy a nektek szánt finanszírozás is tovább halasztódott. Ennek a rettenetes időnek már majdnem vége! Már csak egy kis pozitív összpontosításra van szükség. Használjátok ezt a pillanatot fel arra, hogy vizualizáljátok ezen pénzek felhasználásának tervét. Határozzátok el szívetekben, hogy ez az egész, pontosan hogyan kerüljön napvilágra. Legyetek felkészülve a másokkal való munkára, hogy közösségeket teremtsetek a gyógyítás számára, és adjátok hozzá mindehhez a finanszírozásokkal kapcsolatos vízióitokat. Álljatok tettre készen, de jól gondoljátok ki annak módját. Létfontosságú, hogy egy vízió és egyben energiaközpontként lássátok magatokat. Tudjátok Szívetekben, hogy a tervetek sikeres lesz, és hogy amint a finanszírozások megkezdődnek, megtaláljátok azokat, akik segíteni fognak benneteket ebben a nagyszerű törekvésben. Ne hezitáljatok, amint a helyére került ennek a részletes tervnek az egésze. Meg kell mutassátok mindenkinek a valódi célját és hathatósságát annak amit tesztek. Hozsanna! Hozsanna!

Ahogy haladunk a végső megállapodások felé, fontos megkérni mindannyiótokat arra, hogy maradjatok pozitívak, és végső győzelmetekre összpontosítsatok. Nagyon összetett tárgyalások folynak jelenleg globális Fényerőink különféle aspektusai között. Ezek a megbeszélések állítják fel azokat a protokollokat, melyek létfontosságúak az új bank és pénzügyi rendszer valóra váltásának módjaihoz. Az első része ennek azt tartalmazza, hogy miképpen vezessük be az összegátutalási eljárást, és melyik banknak kell egyszerűen engedélyeznie azt, hogy ez az új rendszer felváltsa az Egyesült államok által kontrollált SWIFT műveletet. Aztán ott van annak ügye, hogy hogyan legyen a bankszabályzás nemzetközileg végrehajtva. Ez csak két olyan dolog a sok közül, ami még mindig részletesebb tisztázást igényel. Mint láthatjátok Gyermekeink, ezen dolgoknak haladniuk kell gyorsan, a ti imáitok és vizualizációitok által. Nagyon méltányoljuk az összes támogatást amit adtok. Nagy Áldások Mindannyiótoknak!

Az egyik legfontosabb spirituális ügyünk, hogy ti birtokában vagytok pozitív vizualizációtok erejének. Mint mondtuk, megkérünk benneteket, hogy folytassátok ezt, hogy erősítsétek a győzelmet, mely végre közel van. Használjuk együtt fel ezt a spirituális erőt győzelmünk morális fegyvereként. Amikor Atlantisz hirtelen elsüllyedésekor az emberiség a Földön a sorsára maradt, ezen felszíni világ sötétebb elemeinek a könyörületére lett bízva. Közel 13 ezer évig hazudoztak nektek és manipuláltak titeket. Most itt az idő, hogy ez átfordítsa ezt a színlelést, és csak a Fény nagy energiája ragyogja be ezt a bolygót. Itt az elismerés ideje, és hogy lehetővé váljon ennek a sötétségnek a Mennyország általi kitisztítása. Mi Mesterek érdemesnek tartjuk magunkat rá, hogy ilyen lelkek csoportjaival dolgozzunk együtt. Áldunk benneteket és tudjuk, hogy nagyon rövidesen találkozni fogunk, és megünnepeljük ezt a győzelmet! Halleluja! Halleluja!

Ma megbeszéltük mi az ami napvilágra kerül ezen a bolygón, hogy biztosítsa jól megérdemelt győzelmeteket! Sok dolog készül történni, és ezek örömet, jólétet, és sok Szeretetet hoznak nektek! Ezek az idők sikereteket ígérik, és soha nem szűnő csodákat. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.