A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2014. Március 25.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Cauac, 2 Mac, 10 Caban

Dratzo! Visszatérünk! Több hírrel érkezünk a világotokban folyó eseményekről. Jelenleg egy világszintű újraindítás folyik, ami gyorsan sok fontos ajándékkal szolgál számotokra. A globális pénzügyi rendszer egy fontos állapothoz közeledik, ahol a régi rendszer megtartására vágyók dominanciájuk gyors elillanásával találják szembe magukat. Összekötőink azt jelentik, hogy ez a folyamat elérkezett egy olyan ponthoz, ahol az új rendszer kezd megnyilvánulni. A sötét összeesküvés most felfogja, hogy az új rendszernek kell teljes mértékben testet öltenie, és az akadályoztatásainak vége! Más fontos tekintetben, közel állunk ahhoz a szinthez, hogy az új kormányzást hivatalosan be lehessen jelenteni. Ahogy a galaktikus Mac hónap lejár, egy új valóság fog fényesen megjelenni előttetek. Az új valóságban egyértelműen hallani fogtok a világotok iránti jótékony küldetésünkről, és a csodás partjaitokon való tömeges landolásunkról! Akkor szólni kívánunk hozzátok, és áttekintést adunk arról, hogy miképpen fogtok visszatérni a teljes tudatosságba. Aztán az Agarthai unokatestvéreitek is bemutatják nektek a Belső Föld vidékeit.

Gaia azt mondta nekünk, hogy itteni küldetésünk közeledik egy olyan ponthoz, ahol dűlőre kell jutni a kapcsolatfelvételt késleltető dolgokkal, és csatornákat kell nyitni a kapcsolatfelvétel számára. A jelenlegi összeesküvés-kontrollált kormányzat mindössze csak annak egy rövid említését engedélyezte, hogy mi történt Roswell óta az utóbbi években. Ezt a nem együttműködő viselkedést le kell állítani, mivel Gaia alig várja, hogy újraegyesítse az ő külső és belső feleit. Időnként olyan dimenzionális működési hibák lépnek fel, amik rendellenes szituációkat hoznak létre. Ezek tragédiákhoz vezethetnek. Mi értjük amit Gaia elementáljai kifejeznek. Időnként nehéz egy folyton változó felszíni világot teljesen elszeparálni egy sokkal magasabb dimenziós valóságtól. Ez az interferencia okozhat olyan hatásokat, amik furcsa környezeti katasztrófákat hoznak létre. Ezen rendellenes interdimenzionális események fő térségei Délkelet Ázsia, Dél Afrika, Észak Amerika, és Nyugat Ausztrália partjai mellett találhatók.

Ilyen események történtek Malajzia partjai mellet egy utasszállító repülőgép körül. Ez az utasszállító hirtelen egy nyitott portálban ragadt, ami azt okozta, hogy számos elektronikus eszközük vagy tönkrement, vagy furcsa módon reagált. A legénység nem tudta, hogy mit tegyen, vagy hova menjen. A repülőt a portál, szó szerint kidobta a tengerre. Végül visszaállt "normálisra", és Agarthában találták magukat. A továbbiakat képzelhetitek. Csak azért említjük ezt a különös repülőjáratot, mert sokáig rejtélyként tartották számon. Azért mondjuk el ezt, mert ezek a különféle dimenzionális kereszteződések aktívabbakká válnak. Közelről figyeljük ezt, és tudatni kívánjuk veletek, hogy világotoknak újra egyesítenie kell magát. A sötét összeesküvés által vezetett erőket le kell győzni, és a nyomás drasztikusan átalakítja valóságotokat, hogy győzzetek. Ezért arra utasítottuk összekötőinket, hogy használjanak fel bármilyen erőt ami szükséges ahhoz, hogy egy új valóságot hozzanak Gaia felszínére.

Most a sötétségnek megmondták, hogy adja meg magát és tegye lehetővé egy új jólét és egy új kormányzat megalakulását. Készek azok az események valóra válni, amik gyorsan elhozzák ezt a kormányzást. Azt kérjük mindannyiótoktól, hogy hatalmas kollektív energiáitokat használjátok fel arra, hogy ezt előidézzétek. Globális társadalmaitok elért egy olyan ponthoz, ahol sok változás megtörténése lett elrendelve. Mi segítünk Földi szövetségeseinknek ezt a bűnös összeesküvést kitenni a hatalomról. Kérjük szövetségeseinket, hogy tartsák a kontrollt felszíni világotok felett, és juttassanak benneteket üdvözítő győzelembe. Sok különféle jelenség készen áll intenzíven megmutatni egy ilyen mozzanat mögötti bölcsességet. Ahogy növekedtek tudatosságban, egyre nehezebbé válik a sötétségnek és kegyeltjeinek fenntartani bármilyen fajta status quo-t. Ez a tavasz valóban ideális idő egy új csoport felbukkanására, ami a Fény nevében, be tud vezetni benneteket abba a szabadságba és szuverenitásba, ami valójában midegyikőtök tulajdona. Ebben az új birodalomban végre megismeritek a spirituális és űrcsaládjaitokat!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Eljövünk annak tudatában, hogy sok dolog ugrásra kész állásban van birodalmatokban. Ezek egy a sötét összeesküvés vezetői és azok közötti titkos konfliktusnak köszönhetők, akik elkötelezték magukat a már rég lejárt határidejű változások iránt a pénzügyi világban. A globális gazdaságnak hatalmas átalakításra van szüksége. Ezek a változtatások áldások, amiket be kell vezetni. Társaink és más hasonlóan gondolkodó csoportok elhatározták, hogy bevezetik ezeket a változásokat most! Amint ezek a dolgok hivatalos bejelentésre kerülnek, gyorsan előbbre léphetünk a többi isteni napirenddel, hogy egy új kormányzással váltsuk fel a jelenlegi korrupt kormányzást. Ez lehetségessé teszi, hogy engedélyezzék nekünk Agarthában, hogy előlépjünk és szabadon elmagyarázzunk számos dolgot nektek. Társaink  komolyan azt állítják, hogy ezek a különféle pénzügyi dolgok folyamatban vannak. Ez meg fogja nyitni az utat annak, hogy vége legyen a jelenlegi nehézségeiteknek.

Mind változások közepette vagytok a fizikai testeiteket illetően, ami a teljes tudatosságba való visszatérésetek bevezetője. Az új kormányzás új technológiák sokaságát fogja nyújtani számotokra, és információk kibocsátását is az eredeteteket és a történelmeteket illetően. Mindez kombinálódik annak csodás megkezdésével, amit tanítani kívánunk nektek. Ennek alapja az, hogy mindannyian egy hatalmas összekapcsolódott egység része vagyunk, amit Életnek neveznek, és ami a Teremtőtől áradó végtelen Szeretetből és Fényből ered. A fizikaiság csak van! Valójában nincs kezdete. Része a Teremtő, és a Legfelsőbb Energiák által kifejezett valóságokból ered. Ez a nagy Szeretet az, ami összehoz minket. Ti valóságnak tűnő rettenetes illúziók világában éltek! A mi szolgálatunk az, hogy módosítsunk ezen, és együtt olyanná változtassuk ezeket az illúziókat, ami Szeretettel, Fénnyel, Szabadsággal, és Jóléttel van tele!

Gyakran kell szembenéznetek kellemetlenséggel. Ez a rémisztő illúzió okozhat bánatot, rossz egészséget, és hirtelen hatalmas félelmet. Legyetek erősek, és tudatosítsátok, hogy nem vagytok egyedül. Az Isteni Fény nagy Szeretete, és támogatók vesznek körül benneteket. Merüljetek el magatokban és érezzétek át belső erőtöket. Fogadjátok el a Mennyországtól érkező segítséget, és tudjátok szívetekben, hogy ez a birodalom valóban megváltozik. A mai nap eseményei egy új Fényt hoznak, ami ragyogni fog és bevilágítja a sötétséget. Az ő idejük lejárt. Jó úton van egy új kor az emberiség számára. Bátorítson benneteket ami történik, és készüljetek, hogy megosszátok nagy Szereteteteket és nagy adományaitokat mindenkivel. Az üzenetünknek belsőleg meg kell örvendeztetnie benneteket, és álljatok készen, hogy ugyanezt tegyétek egymással. Jó idők manifesztálódnak! Valóban itt van egy csodás jólét! A mi reakciónk erre egy egyszerű frázis! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk üzeneteinket. Egy Szeretettel és Fénnyel teli világ vesz körül titeket. Ti mégis csak a sötétséget és annak manifesztációit látjátok. Együtt, át tudjuk alakítani ezt a sötétséget szabadsággá és jólétté! Mindannyiunk számára eljön az ideje, hogy Fénnyé változtassuk ezt a sötétséget! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló