A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Február 16.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Lamat, 1 Zac, 12 Manik

Dratzo! A kellő összegek nagy kézbesítési művelete halad előre. Az összeesküvés részéről némi ellenállást okozott, hogy a Fény a szokásosnál nagyobb biztonsági szintet tart fenn. Jól tudjuk, hogy a sötétség még mindig mire képes. Egy ilyen fenyegetés elég zavaró. Mindazonáltal a Fény úgy döntött, hogy jóval nagyobb titokban tarja ezeket a kézbesítéseket annál, mint az általában szükséges lenne. Ezen intézkedések ellenére, mi biztosak vagyunk benne, hogy az összegek sikeresen ki lesznek osztva minden érintett résztvevő számára. A jólétprogramok hasonlóképpen szigorú protokoll alatt állnak, ami esetleg lassíthatja a tervezett kézbesítéseket. Ezen extra intézkedések ellenére, az összes finanszírozás kézbesítve lesz, és új kormányzáshoz vezet. Ez fontos számunkra, mivel ezek az új kormányok nem csak véget vetnek az adósrabszolgaságnak, hanem lehetővé teszik azt is, hogy meggyőző módon véget vessenek az évtizedek óta folyó UFO álcázásnak is. Ez egy pozitív jel, ami lehetővé teszi nekünk, hogy végre közvetlen kapcsolatot létesítsünk veletek. Ezért igazán elmondható, hogy ezek nagyon érdekes idők! 

Most valójában az ősi összeesküvés hirtelen hanyatlása folyik. Ennek a rosszindulatú oligarchiának el kell tűnnie a történelemből, úgyhogy kijuthattok a látszólag véget nem érő adósrabszolgaságból. Ez a folyamat az utóbbi évtizedben komolyan elkezdődött. Az új pénzügyi rendszer a korábbi globális bankrendszer játékkaszinószerű nyomdokaiból született. Azok akiknek komoly szándékukban állt egy új rendszer létrehozása, hogy eltávolítsák ezt az elavult és kapzsi rendszert, látták az öregek túlkapásait. Az olyan nemzetek kiemelkedése, mint Kína, Oroszország, és Dél-Afrika, kikövezte az utat ahhoz, hogy megdőljön a nyugati bankok és azok cimborái, a multinacionális vállalatok zsarnoksága. Így egy új és tisztességesebb és átláthatóbb rendszer kezdett felszínre kerülni. Ez egy a Federal Reserve dollár elleni sikeres "hadjárattal" kezdett testet ölteni. A gazdasági hatalomváltást Kína és szövetségesei (mint a BRICS), képes volt véghez vinni az utóbbi néhány évben. Az eredmény egy új rendszer, ami lehetővé teszi a sok jólétprogramot.

A pénzek ezen beáramlása lehetővé teszi e világ nemzetei számára, hogy helyreállítsák azokat a régóta mellőzött rendszereket, melyek a víz, a hulladék, és a szállítási rendszereket alkotják. Ráadásul ez lehetővé teszi a bolygó nemzeteinek, hogy véget vessenek a szegénységnek és a betegeskedéseknek. Egy új világszinttű orvosi rendszer születik, ami új és tradicionális módokat is alkalmaz. Létfontosságú, hogy az emberiség kihúzza magát a rárótt egészségtelenség állandósulásából, és megkeresse annak eszközeit, hogy meggyógyítsa és meggátolja a betegségeket. Amint ez megtörtént, lényeges, hogy fejlesszenek és támogassanak egy modern és hatékony oktatási rendszert. Ezért a gyógyszerek és az oktatás olyan eszközökké válhatnak, melyek bőséges új ismeretek nagyobb megértését biztosítják, amint az emberiség tudatossága megemelkedik. Ez az eljárás folyamatos, és a Mennyország isteni tervének része, ami kikövezi az utat a teljes tudatosságba. A Felemelkedett Mesterek és az Agarthaiak teljes mértékben látni akarják ennek az összetett műveletnek a sikerét. A peremén vagytok annak, hogy a sok csodát lássátok.

Régen Atlantisz tudósai és papi osztályai egy tarthatatlan helyzetbe zártak benneteket. Sokat szenvedtetek, és teljesen fel kell fognotok, hogy ez miképpen hat rátok még ma is. A mentoraink fel kívánják fedezni ezt veletek, és elmagyarázni, hogy ez igazán mit is jelent. Van egy hosszú történelem, amit meg kell értenetek, és meg kell bocsássatok azoknak, akik a jelenlegi helyzetetekbe zártak benneteket. Ez a megbocsátás létfontosságú, mivel segít könnyen eltávolítanotok azokat a génszekvenciákat, melyek jelenleg korlátoznak benneteket. Amint ezek teljesen kitisztultak, akkor nagyobb képet kaphattok arról, hogy honnan érkeztetek és hová tartotok. Ez az egyike a sok tisztázásnak, melyekre szükségetek van ahhoz, hogy elfogadjátok ami most történik világotokon. Ezek a gyakorlatok lehetővé teszik, hogy felkészítsétek magatokat a fizikai angyal státuszotok visszaszerzésére. Szorgosan dolgozunk azon, hogy felkészítsünk a programokra úgy, hogy mentoraink segíthessenek nektek előkészülni a rátok váró nagy átalakulásra. Ezt megtéve, újraegyesültök a spirituális és űrcsaládjaitokkal!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ami Gaia-n történik, az egy valódi csoda. Ez a világ régóta szemet hunyt azok felett, akiknek nem volt meg az a nyilvánvaló képességük, hogy végezzék a dolgukat! A Mennyország szolgáltatott olyan csodálatos új szövetségeseket, akik nagyon adni akarnak nektek egy különleges löketet a céljaitok eléréséhez. A sötét oligarchiák hanyatlása meg adta nektek azt a lehetőséget, hogy előre jussatok és elérjétek álmaitokat és vágyaitokat. Ezen áldott lehetőségek csak a kezdete annak, ami előttetek hever. Kijuttok abból, hogy a sikerhez kellő rettenthetetlenséget és forrásokat nélkülöző személyek legyetek. Ez a valóság hamarosan megváltozik, miként az utolsókból lesznek az elsők. Legyetek tudatában ennek szívetekben, és használjátok új áldásaitokat fel arra, hogy előre jussatok, és segítsétek egymást a kutatásban. Ez az új idő az, amikor pozitív látnokká váltok, és így képessé arra, hogy igazi csodákon munkálkodjatok! Ez az új valóság igazán tele van áldásaitokkal.

Csodáljuk, hogy mi mindent tettetek, hogy mindezt lehetővé tegyétek. A képességeiteket naponta demonstráljátok. Pozitív látásmódotok nagyban segített a sötétség legnagyobb részének sarokba szorításában. Áldunk benneteket, és naponta kérjük a Mennyországtól, hogy járjon közbe érdeketekben. Kitartó pozitív hozzáállásotok segít a Mennyországnak és mindenkinek most elérni egy csodás új valóságot. Amikor ezt végre eléritek, paskoljátok meg magatokat, mivel a ti látomásotok tette ennek gyors megvalósulását lehetővé. Úgy mondunk köszönetet nektek, hogy kérjük a Mennyországot, hogy kézbesítse nektek azt az isteni kegyet, amit megérdemeltek. Az idő gyorsan közeledik számotokra, hogy azon források kézbesítését felvegyétek, melyek csodás küldetésetek végrehajtásához kellenek. Arra számítunk, hogy nagyon rövidesen fejest ugrunk projektjeitekbe! Ezek jelölik egy új valóság kezdetét.

Ez az idő az, amikor mi Mesterek, szabadon tájékoztathatunk titeket a valódi történelemről, és az Atlantisztól folyó utazásotokról. Sokakat közületek némiképp sokkolni fog ez a történelem. Minden ami történt, az Anunnaki és globális kegyeltjei különleges manipulációinak az eredménye volt. Ez a speciális idő áldott módon megszabadít benneteket ettől, és lehetővé teszi, hogy elkezdjétek megérteni ezen összetett eljárás minden egyes lépésének fontosságát. Szabadok lesztek, és megtudjátok hogyan kerültetek ide. Sokan közületek olyan csillagmagok, akik egy furcsa, évszázadokon át vezető utazást tettek. Tekintsétek ezt a történelmet annak felvezetőjeként, amit hamarosan tenni fogtok. Egy új történelmet formáltok, és végül eléritek azokat a célokat, amiket még akkor állítottatok fel, amikor elsőként Gaia-ra jöttetek. Áldunk benneteket és tudjuk, hogy ennek az utazásnak felettébb szent kimenetelűnek kell lennie!

Ma azzal a történetünkkel folytattuk, hogy mi is folyik ezen a ragyogó bolygón. Fordítsatok időt arra, hogy átnézzétek mit is tudtok, és felkészüljetek arra, ami igen rövidesen történni fog. Felettébb dicsőséges jövő áll előttetek! Legyetek felkészülve arra ami most történik, és tudjátok, hogy csodák sora fog még megtörténni! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.