A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Július 7.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
6 Lamat, 6 Kumku, 11 Ik

Selamat Jarin! Világotok halad az új pénzügyi rendszer megvalósításával. Ez a rendszer kiküszöböli, vagy leredukálja azt a lopást, mely a régi rendszer alatt általános dolog volt. Továbbá számos kiigazítást kell végezni, hogy a pénzmosás gyakorlatilag lehetetlenné váljon. A tranzakciók minden fajtájának az átláthatósága alapszabály lesz. A közelgő hetekben arra számítunk, hogy nagyszámú kézbesítés fog történni. Így az áldásaitok megkapásának ideje gyorsan közeledik. Ez a nagy vagyonátmozgatás gyorsan elvezet az összeesküvés és a sok rejtőzködő társa lebuktatásához. Ezért az új kormányzás a NESARA égisze alatt már nincs túl távol. Ezek a tények lehetővé teszik számunkra, hogy tudjuk, hogy a bejelentéseink ideje gyorsan közeledik. Ez azt is jelenti, hogy a Felemelkedett Mesterek általi tanításaitok is egyre közelebb kerülnek. Sokan közületek türelmesen vártak erre az időre, mely most utolér benneteket. Míg mások időnként beleroskadtak ennek a hosszadalmas várakozásnak a szomorúságába. Bárhogyan is, legyetek pozitívak, és örüljetek annak ami körülöttetek folyik. Közeledik az idő végre a beindulásra, és az emberiséget segítő projektek megkezdésére!

Régen ezelőtt, mielőtt még az utolsó két nagy ciklus elkezdődött, Lemúria páratlan módon uralkodott Gaia és az ő sok öko-rendszere jótékony gondnokaként. Lemúria először szétszéledt mindenütt Gaia-n, hogy csillapítsa és pozitívvá fordítsa át azokat az energiákat, amikkel a felszíni birodalmat kormányozták. Aztán ezek az elkötelezett lelkek belülre mentek, és megalapítottak egy belső globális szárazföldet, ami az ő nyelvükön Agartha birodalom lett. A mi telepeseink alakították Gaia-t egy felszíni, valamint egy belső paradicsommá, mely állatok és növényi életformák végtelenségével volt tele. Közel 300.000 évvel ezelőtt, a telepesek egy speciális csoportja a Plejádokról költözött ide. Ez a csoport azokból a lázadókból alakult, akik abban hittek, hogy ők közvetítők a sötét Anchara kontinuum és egy sor olyan csoport között, melyek azzal szemben állnak, és alkalmasak a Fény terjesztésére a galaxisban. Ez az eszme aztán valamiképp befuccsolt, amikor először ideérkeztek. Ahogy a korábbi telepesekkel is volt, kezdetben kijelöltek maguknak egy felszíni territóriumot, melyen a Gaia-n való élethez alkalmazkodtak. Ez az első fázis szokatlanul hosszú ideig, közel 250.000 évik tartott.

Ekkorra telt le az utolsó két galaktikus évből az első. A Lemúriaiak tudták, hogy mit rendelet el a Mennyország, és a Mennyország legutóbb elrendelt rendelkezéseit kívánták véghezvinni. Az Atlantisziak érezték, hogy közeledik valami, ami két birodalmat teremt, egy belsőt és egy felszínit. Az Atlantisziak rendeltetése a felszíni birodalom uralma volt. Az Anchara birodalom ezt egy olyan pontra juttatta, hogy kapcsolatba lépett az Atlantisziakkal, és fokozatosan elérte, hogy annak helyességében higgyenek, amit ők kidolgoztak. Gaia lassan egy olyan helyzetbe lett manőverezve, ami arra késztette, hogy lejjebb vegye energiáit. Az utolsó Atlantiszi birodalom idején, több mint 15.000 évvel ezelőtt, egy veszedelem kezdett terjedni Gaia felszínén. Az Ancharások felállítottak egy forgatókönyvet egy korlátozott tudatosságú ember elszaporítására, valamint Atlantisz és szövetségesei megszüntetésére. Ez vezetett el ezen különleges emberek védett helyükről való kiszabadulásához, és egy új uralkodó csoport, az Anunnaki létrehozásához. Ez az új csoport felügyelte őket, és a megfelelő időben távozott. A Fény aztán visszatért, és helyreállítja ezeket az embereket korábbi teljes tudatosságú állapotukba!

Azért adtuk át ezt a rövid történetet, hogy megfelelő perspektívában lássátok a jelenlegi időket. Amit Földi szövetségeseink most tesznek, az befejezi azt az eljárást, ami még a kegyeltekkel kezdődött, akik nem akarták megérteni az Anunnaki távozását, mint a közelgő dolgok előjelét. A Fény támogatta azokat, akik szembe kívántak szállni a sötétséggel a II. világháború óta. Együtt a Felemelkedett Mesterekkel és az Agarthaiakkal, segítettünk ennek a felvilágosultakból álló csoportnak. Ez az évtizedekig tartó hosszú küzdelem most fog gyümölcsözni. A közelgő idő egy új pénzügyi rendszer kiemelkedéséről, megfelelő hátterű pénznemekről, és új kormányok soráról fog tanúskodni. Ez valójában csak a kezdet. Előttetek áll az érkezésünk, a mentoraitokkal való találkozás, és a Felemelkedett Mesterektől érkező bölcs leckék megkapása. Mindez végül abban az átalakulásban fog tetőzni, ami a nektek kijelölt Kristály Fénykamráitokban töltött három nap során fog végbemenni. Ahogy a régi korok letűnnek, "derűs napok jártak, de viharosak is". Tekintsetek előre ezen világ csodás jövője és a ti csodás jövőtök felé!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok áldást hozunk nektek! Csodás pozitív gondolatok sokaságával nagyban segítetek minket, melyeket napi szinten adtok. Felettébb hálásak vagyunk ezen nagylelkű szeretetáradat végett. Ahogy nőtök tudatosságban, megtanuljátok, hogy az univerzum hogyan működik. A pozitív érzelmek segítenek, amikor az megfelelő módon van összpontosítva a sötétség feloszlatására. Áldásaitokat arra használtuk, hogy arra a változásra fókuszáljunk, amire ennek a birodalomnak nagy szüksége van. Együtt folytathatjuk a sötétség kirakását, ami még mindig átjárja ezt a birodalmat. A témák egyike, amire közösen fókuszálunk, a pénzügyi rendszer megváltozása. Az energiáitok most segítenek, ahogyan a sötét összeesküvés globális adósságrendszere befuccsol. Társaink már majdnem végeztek ennek valóra váltásával. Rövidesen ez következik. Ez az egy esemény lehetővé fogja tenni az új kormányzás bevezetését, és a rendkívül tisztességtelen nemzetközi bank-kartellek sokaságának az átalakítását. Ez képes önmagában megváltoztatni a világot!

Azt kérjük, hogy továbbra is merüljetek el magatokban, és legyetek készek elfogadni néhány új paradigmát. Amikor mi először halhatatlanná váltunk, megtanultuk, hogy mindegyikünk milyen pozitívumra képes. Mindegyikünk lelkében egy nagyon gondos "szív" van. Ez az a potenciál, amiről beszélünk. Mióta megszülettetek, a valóságotok nem igényelte tőletek, hogy ezeket a rejtett képességeket használjátok. Azt kívánjuk, hogy mindegyikőtök leljen rá ezen rejtett képességekre, és kollektíven alkalmazza azokat az emberiség támogatására. Ahogy a tudatosság mértéke nő bennetek, keressétek meg újdonsült potenciálotokat, és tudjátok meg hogyan tudjátok azt a legjobban alkalmazni az emberiség pozitívumainak fokozására. Derítsétek fel közösen, hogyan tudjátok legjobban felhasználni belső potenciálotokat arra, hogy egy gyorsabb levezető utat találjatok erről a hosszú és kanyargó ösvényről a teljes tudatosság felé. Mutassuk meg együtt a Mennyországnak, hogy milyen komolyan kívánjuk magunkra ölteni ezt az áldott köpönyeget.

A szerető emberiség egy felettébb egyedülálló, áldott csoportja vagytok. Mégis sokan vannak közöttetek, akik az erőszakot keresik, és a régi sötét módszerek folytatását. Használjátok ismét növekvő tudatosságotokat fel arra, hogy tartsátok észben ezeket, és kezdjétek el megreformálni őket. Közösen mutassuk meg nekik az új erőszakmentes szeretetteli viselkedést. Olyan csodák, mint ez, működtek a múltban is, és komoly hozzáállással el tudjuk végezni ezen sötét seregek Fénnyé alakítását. Legyetek tudatában képességeiteknek, és ragadjátok meg ezt az erőt, hogy kifejezzétek szereteteteket Gaia és az egész emberiség iránt. A Szeretet ezen nagy tárháza, és a megbocsátás, szó szerint hegyeket mozgat! Így, egy nagyon gondos emberiség képes megváltoztatni a jelenlegi valóságát, és felállítani a terepet a mi spirituális és űrcsaládjaink érkezéséhez. Ezért ennek a jelenlegi "rossz" időnek a peremén állunk, és belépünk egy Szeretettel, Fénnyel, és jóléttel teli valóságba. Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk jelentésünket arról, ami valójában történik körülöttetek. Az új valóság ideje elkezdődött. Ezúttal lélegezzétek be ezt a csodát, és készítsétek fel magatokat azok érkezésére, akikkel már nagyon régóta nincs közös élményetek. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt.
Oxigénnel
teli

ÉLŐ VÍZ
a Csapból!JÓ a TESTNEK, 
a LÉLEKNEK.
a KÖRNYEZETNEK!
ENERGIA
ÁTALAKÍTÓ

a NEGATÍV ENERGIÁK ELLEN!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.phphttp://www.porthologos.hu/