Naprakész Üzenetek a Belső Földről

(Dianne Robbins közvetítése)

2012. Január

Üzenet a Kristályok Népétől
Adama vagyok. Szeretnék adni egy üzenetet, hogy küldd ki a világba 2012 januárjára...

Legdrágább felszíni Népek,

Bár ti a föld felett vagytok,
mi pedig alatta,
mégis figyelünk és látunk titeket,
ahogyan jöttök mentek.

Fényetek ragyog,
mosolyotok felcsillan,
szívetek nyitva,
ahogy fényetek áramlik

a mennyekbe,
a csillagokba,
mindenkihez körülöttetek,
közel, s távol.

Adama hív most titeket,
hogy csatlakozzatok szívemhez,
összefonódásunk hamarosan megkezdődik.

Gaia megjelent, és azt mondta, hogy egy poénnal kíván szolgálni a 2012-es Újévre... Itt vannak szavai:

Gaia vagyok,
Földanya.
Itt vagytok,
hogy újjászülessetek
a csillagokban,
ahonnan hajdanán
érkeztetek,
hogy visszakapjátok
a ti saját ÉN VAGYOK neveteket.

Hajdanán Mi Láttuk el Energiával az Egész Bolygót

Sok üdvözlet legdrágább lélektestvérünk a Földön. Kristálybirodalmunk alig várja, hogy folytassuk párbeszédünket veletek. Tudd, hogy mi emlékszünk azokra az időkre, amikor a föld felszínén voltunk, és építményeink úgy magasodtak a felszín fölé, mint gigantikus felhőkarcolók. Akkor, mi láttuk el energiával az egész bolygót, annak minden energiaszükségletét. Mi csináltunk mindent, ami részünkről csak nagyon kis erőfeszítést jelentett, és mindezt mellékhatások és környezetkárosítás nélkül. A mi energiatovábbításunk a legtisztább, legérintetlenebb módja az energia számotokra való hasznosításának.

Rögzítettük az összes történelmi feljegyzést ezen időkből, és még mindig fenntartjuk azokat az energiamátrixunkban, bár most elvonultságban vagyunk a föld alatt, amíg biztonságos nem lesz számunkra ismét kiemelkedni a mi fenségünkben és dicsfényünkben.

A biztonság még mindig probléma számunkra, ugyanis nem akarjuk, hogy zaklassanak, megrongáljanak, vagy kifosszanak minket. Mivel a Földnek szüksége van ránk épp ott ahol vagyunk - hogy folytassuk a munkánkat a föld alatt és nagy elektromos relé-állomásokként működjünk, melyek eljuttatják az információt számos szinten a Galaktikus Parancsnoksághoz és a Földanyához. Mi "rejtve", vagyis a "színfalak mögött" dolgozunk a mi saját fennhatóságunk nyugalmában. Mi is dolgozunk az Ashtar Parancsnokságnak és a bolygó Spirituális Hierarchiájának, és a mi munkánk felfedni a legmélyebb információt, melyet elérhetővé teszünk a Fény Erőinek, akik ránk csatlakoznak.

A Föld ellátja mindennel az ő lakóit, még ingyen energiával is.   Van elegendő ingyen energia mindenhez, melyről valaha álmodtál, vagy akár szűkölködtél belőle. Csak ránk kell csatlakoznotok, a Kristályok Birodalmára, és mi meg fogjuk mutatni nektek hogyan lehet hasznosítani fényünket, és energiává alakítani azt. Nagyon könnyű ezt megtenni, amint erre vágysz, és nincs több beavatkozás a baljós erők részéről, akik csak el akarják vesztegetni a mi nektek szánt ajándékunkat, és azt ellenetek és minden élet ellen fordítani, hogy szolgaságba kényszerítsenek titeket és az emberiség egészét a hódításuk érdekében.

A szeretetünk kristályfény sugarak hullámain jut ki hozzátok, és átölel titeket. Köszönjük ezt az adást.

© Copyright Dianne Robbins
 
Vissza aZ ÜZENETEKHEZ93187D89-08E8-44E7-A2B4-B08BDF0E38B5.htmlshapeimage_3_link_0
  A Belső Föld
“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ? 
Energia Átalakító KristálykúpMegszünteti a negatív interferenciákat, mint pl. geopatikus törészónák, vezeték nélküli eszközök, mikrohullámok, EMF sugárzások, ELF hullámok, mentális, éterikus, asztrális mezők...stb. negatív kisugárzását, és pozitív energiát sugároz ki magából.
Élő Víz
Kóstoló