A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Április 19.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Men, 8 Kank’in, 12 Manik

Dratzo! Világotok lassan halad előre az USA vállalat elkerülhetetlen összeomlásának ígérete felé. Az amerikai rezsimnek sikerült elodáznia végzetét. Mindazonáltal eljön az ideje annak, hogy a világ fő kormányváltásai megvalósuljanak. Az egyenesség és nyíltság végül eléri célját. Az amerikai rezsimváltással szembeni folytonos makacsság már nem sokáig tartható. Túl sok kormány állt át a másik oldalra. Túl sok nagy gazdaság hagyott fel érdekeivel. Ez a de facto rezsim most megára maradt és napról napra távolabbra kerül korábbi barátaitól és szövetségeseitől. A világ is összeomlására számít, és hogy felváltja egy új, növekvő, és jóléti gazdasággal rokonszenvező rezsim. Ez remélhető, és ez a szándéka annak a sok lehetséges megoldásnak, amit most átnyújtottak ennek a kétségbeesett rezsimnek. Amerika nagytakarítást igényel. A régi módszerek már nem elképzelhetőek. Csak egy teljesen más nézőpont fog működni. A jelenlegi amerikai adminisztráció kezdi felfogni ezt az igazságot, és keresi ezen nemes cél elérésének eszközeit.

Ahogy Amerika korábbi erőszaka elhalványul, egy új nap, egy teljesen új, izgalmakkal és jóléttel teli birodalom kezd valóra válni. Szent Germain Gróf tudta, hogy számos esemény kell ahhoz, hogy létrejöjjön ennek az új birodalomnak az alapja. Ennek az évezrednek az elején, Amerika elérte legnagyobb hamis zászló műveletét, amit "9/11"-nek nevezett. Amerika a saját népe ellen fordult, és sokkal több emberéletet törtölt el annál, mint amit bejelentettek, hogy az uralkodó oligarchiája hamis biztonságérzetét megteremtsék. Ezt a biztonságot kettétörte egy kiemelkedőben lévő hajthatatlan erő, mely Amerika "győzelmét" egy olyan dologgá fordította át, ami végső felbomlásának fő okává válik. Ezek az események vezettek a pénzátértékeléshez és egy globális pénzrezet megkezdéséhez. Ezek a dolgok egy új pénzügyi rendszer magjai. Ez önmagában jelezte, hogy Amerika isteni hatalmának napjai véget érnek. Helyébe egy NESARA szülte új kormányzás és végtelen jólét lép. Ezek az elemek testesítenek meg egy új birodalmat, ami ET-kkel, Agarthaiakkal, és új célokkal van tele.

Ezt a tudatossági növekedést a Mennyország misztikus munkája inspirálta. Az 1970-es évek közepétől minden testőrző annak lett szentelve, hogy lassan de biztosan növelje a tudatosságot a felszíni emberek szívében és lelkében. Ezt a felgyorsult haladást az inspirálta, hogy az 1970-es évek elején a Nap majdnem összeomlott. A Mennyország ezt az asztrológiai eseményt annak jeleként tekintette, hogy az embereknek fizikai Angyalokká kell visszatérniük a korlátozott tudatosságról. Ezt a műveletet akkor kellett megkezdeni, amikor egy előre megjósolt majdnem katasztrofális esemény történik. Az eseményt a Föderáció hirtelen és hatalmas beavatkozása akadályozta meg. A Mennyország elrendelte, hogy kezdjük meg a beavatkozást, ami lassan hatalmas flottát hozott létre az 1990-es évek elejére. Ez a flotta fog együtt ide érkezni Gaia felszínére egy bizonyos időpontban a nagyon közeli jövőben. A Felemelkedett Mestereitek megbíztak titkos társaságokat, hogy amíg mindez megtörténik, teljesítsenek be egy olyan eljárást, ami még az 1800-as évek végén indult meg.

Ezen szent titkos társaságok találkoztak velünk, amikor elkezdtük tanulmányozni az 1990-es évek elején a landolás helyzetét. Ezen évtized során, elkezdtünk fejleszteni egy csapatot ezzel a sok csoporttal, és szoros együttműködésbe léptünk, ami jelenleg szoros barátsággá is alakult. Rajtuk keresztül képesek vagyunk megkezdeni a "nagy kép" forgatókönyvet, hogy bemutassuk ezt a két évtizedet (1990-ről 2010-ig). A tervünk az volt, hogy szaktudásunkkal egyszerűen támogatjuk a Mesterek és az Agarthaiak szándékait. Ez a terv most a siker peremére juttatott minket. A sötét összeesküvés lényegében vesztett, és már csak az van hátra, hogy gondosan kidolgozzuk azokat az eljárásokat, amik lehetővé teszik, hogy minden sikeresen megvalósuljon. Amint ez kész, és a Mesterek átadták tanításaikat, kitűzzük a csodás partjaitokra való földreszállásunk időpontját. Akkor bemutathatjuk nektek mentorainkat, és elkezdhetjük a végső lépéseket, melyek a személyes Kristály Fénykamráitokba vezetnek benneteket! Akkor gyorsan ki lesztek képezve arra, hogy teljes tudatosságú Fénylényekként sikeresen éljetek! Halleluja! Halleluja!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Elérkezett egy speciális idő a hosszú és fárasztó utazásunkon, mely életeink sötét periódusán keresztül vezetett. Egy a Mennyország által megjósolt új hajnal érkezik. Az Anunnaki távozott, és erkölcstelen kegyeltjei a kihalás szélén állnak. AEON kegyessége és megbocsátása végett csak egy dicsőséges Fénykorszak lehet. Ennek pillanatában a Fény isteni terjedése egy nagy átalakulás isteni ritmusán át halad. Ez az átalakulás felszabadulást és egy régóta azok által beígért jólétet hoz, akik érzik ezen új életritmusok örök áramlását. Kérjük maradjatok pozitívak, és használjátok ezen isteni pillanatokat fel arra, hogy tervezzetek, és készítsétek fel magatokat arra, ami jön. Mi mesterek évezredekig vártunk erre a szent időpontra. Terveink most a Fény szent társaságai által megvalósulnak. Ez a pillanat, hogy kimásszatok a sötétségből, és elszakadjatok tőle. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ez egy felettébb különleges szent pillanat számotokra. A kulcs az, hogy maradjatok pozitívak és erősen támogassátok víziótokat. Ez a birodalom most megváltozik az ő saját isteni időzítésében. Ez az ő örökké fejlődő természetes ritmusában zajlik. Ne engedjétek, hogy ez a fejlődés megzavarjon benneteket. Valóban változás történik! Tudjatok erről és tudjátok szívetekben, hogy egy új szabad világ és jólét nyílik meg előttetek. Ez az új periódus formálódik, és azok támogatják, akik útnak indították pozitív látomásukat és most ezek valóra válnak. Ezért fontos, hogy megerősítsétek ezeket a víziókat az által, hogy folyamatosan segítitek azokat. Mi Mesterek minden napot egy sor olyan imával kezdünk, melyek támogatják törekvéseinket. Közös erőnk megcsinálja a változást. Sétáljunk együtt be ebbe az új időbe, és tegyük ezt úgy, hogy tudjuk, hogy segítünk megerősíteni ennek az új időnek a ritmusát!

A változás valóban egy hatalmas átalakító folyamat. Ez a művelet valójában egy változás abban, ahogy szemlélitek ezt a birodalmat. Ez az oka annak, hogy egyesekre erőteljes hatással vannak vízióitok. A mi részünk ebben a tömeges műveletben az, hogy az új világ pozitív vízióját teremtsük és tartsuk fenn, melybe majd együtt lépünk be. Mindegyikünk része ennek a fenséges kollektívának. A mi módszerünk pozitívan tartja fenn ezt a nagyszerű látomást. Szent társaink végzik ezt a spirituális látomást, és megvalósulásra fordítják azt. Mondhatjuk, hogy együtt tartjuk fenn az isteni lenyomatát ennek a dolognak. Lépésről lépésre válik valóra ez a vízió. Mindazonáltal, az a mi általunk közösen teremtett és fenntartott ritmusokat alkalmazza. Így köszönetet mondunk nektek bámulatos energiáitokért, és azt kérjük folytassátok míg ez a nagy cél el nem érkezik. Namaste!

Ma folytattuk, hogy heti jelentést adunk az új valóság felépüléséről. Ez egy kemény és nehéz utazás volt. Mindazonáltal mindannyian kitartottatok. Ez az út most nagyban ki lett kövezve, és arra számítunk, hogy rövidesen néhány csodálatos hírt hallunk. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.