A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Január 19.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Can, 17 Chen, 12 Manik

Selamat Jalwa! Minden jól és csodálatosan van Gaia-val! Azok akik ki lettek jelölve, hogy kézbesítsék a jó dolgokat nektek, ösztönözve lettek rá, hogy teljesítsék be ezt a nagyszerű feladatot. Vége a késedelemnek, mely hátráltatta ezen bátor harcosokat. A sötét oligarchia ledöntésének művelete folytatódik. Továbbá az új kormányzás felállításának a művelete teljes mértékben arra vár, hogy a kézbesítések elérjék a korábban megbeszélt mágikus számokat. Azon a ponton, a profi összeesküvés kormányok elbuknak, és gyorsan új elhivatott kormányok váltják fel őket. Ezek az új uralkodók felbomlasztják a törvényhozást és a bíróságokat, és elkezdenek egy eljárást, ami nagyon megváltoztatja ezen testületek jelenlegi felállását. Új választási szabályok és általános működési irányelvek állnak fel ezekben a nyilvános szervezetekben. Ez lehetővé fogja tenni ezen szervek számára, hogy a kormányzásuk valóban tudatos törvényhozókból és bírákból álljon, akik a Szokásjog becsületes parancsait követik. Ez hivatalosan jelzi, hogy a bankárok és szövetségeseik zsarnokságából való kiszabadulásotok lezárult.

A ti részetek ebben a nagy kalandban az, hogy megtanuljátok támogatni ezeket a kihívásokat, és üdvözölni jólétetek megkezdését. Ez azt is jelenti, hogy megkezdődik az új és szabadabb bank és pénzügyintézés. Gazdaggá fogtok válni, és egy olyan rendszer mesterévé, mely lehetővé teszi számotokra, hogy felállítsátok gyógyulásotokat, és lehetővé tegyétek a különféle humanitárius projektek számára, hogy segítsenek társaitokon, és megváltoztassák ennek a birodalomnak az ökológiai törekvéseit. Fajok millióit kell megvédenetek az elmúlástól, melyek ezen birodalom flóráját és faunáját képviselik. Ráadásul számos faj már készül a megtizedelődésre, a megóvása érdekében. Ki kell küszöbölni a hatalmas szennyezést. A hulladékprobléma, mely jelenleg betölti szennyvízcsatornáitokat és nem juttok miatta megfelelő mennyiségű ivóvízhez, könnyen helyreállítható. Képesek lesztek alkalmazni olyan technológiákat, amik átalakítják világotokat. Továbbá olyan eljárásokat fogtok bevezetni, amelyek megváltoztatják a szállítási rendszereitek nem biztonságos természetét. Egy új és dinamikus valóságba léptek!

Láthatjátok, hogy egy nagyon megújult valóság peremén álltok. Ez a birodalom új kormányzást fog alkalmazni, és egy sokkal átláthatóbb pénzügyi rendszert. Ez az eljárás végre elhozza Kínának és a világ többi részének az elismerést, melyet a nyugat régóta megtagadott tőlük. Ezek a régóta rosszul fizetett nemzetek képesek lesznek kifejleszteni és felépíteni olyan víz és szennyvíz rendszereket, amiket korábban túl költségeseknek tartottak. Ezek a humanitárius projektek át fogják alakítani világotokat, és lehetővé teszik mindenki számára, hogy élvezzék a tőlük régóta megtagadott modern élő rendszereket. Ebben az új birodalomban, az egész emberiség hozzájárulhat olyan projektekhez, amik át tudják alakítani a vizeteket, szárazföldeteket, és a levegőtöket. Gaia-nak olyan eszközöket hoztok, melyek helyreállítják az ő teljes egészségét, és lehetővé teszik az egész emberiségnek, hogy egy rendkívül csodálatos korban éljen. Ebben a megújult környezetben, mindenkinek jólétben kell lenni, tanultnak kell lenni, és képesnek egyenlő módon kivenni a részét ebben az új időben. Ez egy olyan idő, mely utak teljes skáláját hozza el nektek ahhoz, hogy Gaia Anya valódi szárazföldi őrzői legyetek! Mindez csupán csak egy felvezetője a mi hivatalos érkezésünknek.

Az érkezésünk, mint azt különféle korábbi jelentéseinkben is már említettük, elhozza nektek a mi különleges mentorainkat. Mielőtt ők eljönnek, egy sor hivatalos oktatás szükséges a Felemelkedett Mesteritek által. Ezek az ülések lehetővé teszik számotokra, hogy részletesen tanuljatok valódi történelmetekről; tanuljatok annak okairól, hogy miért vagytok itt, és az Atlantisziak hogyan löktek korlátozott tudatosságba titeket. Meg fogjátok tudni azt is, hogy a különböző nyelveitek, kultúráitok, vallásaitok hogyan alakultak ki. Az Anunnaki és kegyeltjei korábbi szerepe is fel lesz fedve, és az is, hogy a teljes tudatosságba való átalakulásotok hogyan fog végbe menni. Amint magatokévá teszitek ezen igazságokat, akkor felkészültetek arra, amit a mentoraink őszintén el fognak mondani nektek. Mindez némiképp sokkoló lehet számotokra. A leglényegesebb pont az, hogy felfogjátok milyen összeköttetésben álltok egymással. Kulcsfontosságú, hogy valóban Szeressétek egymást. Ezen az új Szeretetteli módon gondoljatok egymásra, és legyetek képesek teljesen tisztában lenni azzal, hogy miképpen tudjátok óvni Gaia-t és egymást!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ez egy felettébb kedvező idő Gaia és az egész emberiség számára. Az Anunnakit és sötét kegyeltjeiket végre elszigetelik. Régen azelőtt, amikor a mi speciális utazásunkat megkezdtük, az emberiség szilárdan ennek a gonosz oligarchiának a kezei alatt állt. Időnként mindenhatóknak tűntek. A Mennyország irányítása alatt mi kitartottunk, és lassan elkezdtünk titkos társaságokat formálni, hogy segítsük a Fényt, és hogy elkezdjük az emberiséget visszajuttatni a Fénybe. Ez a hosszadalmas művelet évtizedekkel ezelőtt kezdett sikeres lenni, és lehetővé tenni a Fény számára, hogy biztosan megdöntse a sötét összeesküvést. Több mint egy évtizede, a Földben és a Mennyekben lévő segítőink, találtak egy módszert, mely most a tervek szerint sikerül. A lényeges pont itt az, hogy mindezért maradjatok pozitívak, és legyetek képesek teljes mértékben támogatni ezeket a nemes törekvéseket. Bámulatos dologok állnak valóban készen arra, hogy megtörténjenek!

Mindez pozitív bizonyítéka annak a becsületességnek, melyből a Mennyország áll. A sötét oligarchiák erősen elhatározták magukat az iránt, hogy gyalogokká tegyenek benneteket egy olyan módszerrel, hogy térben és Szellemben, örökre elválasztanak titeket családotoktól. Ezen lehetségességek most meghiúsultak. Azt kérjük tőletek, hogy maradjatok pozitívan támogatóak azzal kapcsolatban, amit szövetségeseink oly szorgosan űznek. Egy új pénzügyi rendszer az, ami teljes mértékben támogatja az állandó jólét állapotát, ami most gyakorlatilag hatályba lépett. Számos program van, ami gyorsan új és felvilágosult kormányzást hoz létre. Ezek a műveletek is végbementek, és készen állnak az aktiválásra. Ezek a nagy áldások csak a kezdetei annak, ahogyan ez a sötét valóság megváltozik. Ezért drága Szívek, a ti időtök végre rátok ragyog. Legyetek bölcsek döntéseitekben, és briliánsak tetteitekben.

Emlékezzetek rá, hogy kik vagytok. Nem azok vagytok, akik vidáman azon tetteket űzik, amiket belétek vésett a sötétség. Azok vagytok, akik valóban képesek meglátni a sötétség által rendelkezésetekre bocsátott torzításokat, hogy elferdítsék eszméiteket, hogy barátságosabbnak tartsátok az övéiket. Ez az idő a teljes megszabadulásé ezektől a sötét módszerektől, és egy hátraarc az igaz hitbe, mely a Fény erkölcsös útjaiba van belevésve! Ez az eljárás most történik, ahogy elfordultok a háborútól, és az új irány iránti akaratos elégedetlenségtől, ami a Fénnyel és az egymással való összeköttetésetek hiányát hangsúlyozza. Ez az egyre növekvő igazság képes összehozni, és sikeresen gondozni Gaia flórájának és faunájának a sok típusát. Büszkék vagyunk rátok, és felettébb boldogok, hogy felügyelhetünk benneteket. Ennek a nagyszerű birodalomnak a jövője igazán ragyogó, és megszentelt Fénnyel van tele!

Ma jelentésünket azzal folytattuk, hogy mi történik világszerte. Legyetek boldogok, és tudjátok, hogy nagy gazdagságotok, és a sötétségtől való rég aktuális megszabadulásotok ideje folyik. A Fény teszi lehetővé ezt, és a teljes tudatosságba való visszatéréseteket! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra

2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.
 
sition: absolute; top: 29px; width: 538px; z-index: 1; " />