A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Január 26.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 Batz, 4 Yax, 12 Manik

Dratzo! Most egy nagy változás történik a Fény és a szövetségesei számára. Ez az újult erőfeszítés elhozza az emberiség szabadságát és egy csodálatos jólétet. A sötétség most felismeri rettentő kínos helyzetét. Speciális rendelkezések lettek kiadva arra, hogy el legyen végezve egy sor kulcsfontosságú projekt ezen Gregoriánus január hónap végére. Ez az idő tradíciók vége és egyben kezdete is. Ezen az úton egy különleges projekt következik, ami leállítja ezen birodalom felelőtlen oligarchiáját. Ez csak akkor válik köztudottá, miután sikerült megszabadítani a bolygót azoktól a gyalázatosoktól, akik ezt a földet az utóbbi fél évezred során pusztulásban tartották. Akkor az Anunnaki mesterek a felszíni emberiség feletti hatalmat nagymértékben átadták ezeknek a semmirekellőknek. Ez a hirtelen hatalmi átértékelődés évszázadokon át folyó kimondhatatlan romlottsághoz vezetett. Az elszabadult technológia a birodalmatokat egy olyan világba hajtotta, melyet végül a Fény vett át. Valójában a kegyeltek elővigyázatlansága állította fel a terepet saját vesztük számára.

Az utóbbi évszázad olyan szituációknak volt tanúja, melyek felállították a terepet az ezen színtérről való sikeres kilépésre. Az ő tetteik úgy voltak megtervezve, hogy visszaminősítsenek benneteket egy állandó rabszolga állapotba ezen meggondolatlan sötét szörnyetegek számára. Ehelyett, minden egyes lépés egy szonáta felvezetője lett, melynek titkos célja az volt, hogy szabadságot adjon nektek és sorsszerű uralmat a sötétek felett. Míg a felszínen úgy tűnt, hogy a sötétek bizonyos fokú előrehaladást tettek nagy céljaik irányába; a tény valójában az, hogy lassan elveszítik a felettetek való szorításukat. Ezek a sötét semmirekellők bevezettek olyan eszközöket, melyek lényegesek a digitális elektronikai kor kiemelkedéséhez, és a globális társadalmi média új korszaka számára. Ez az idő tartalmazott olyan kezdeményezéseket, melyek lehetővé tették a Mennyországnak, hogy elkezdje felgyorsítani az egyre magasabb tudatosság felé haladást. Ez a jelenség volt a jelenlegi tehetetlenségük kulcsa. Ez olyan adatokat szolágltatott földi szövetségeseink számára, amivel lehetőségük lett igazi történelmet csinálni.

Ez az a dátum, ami lehetővé tette, hogy szövetségeseink erőt gyűjtsenek, mely most gyorsan megváltoztatja világotokat. Ez látható a BIRCS nemzetek és különféle új uniók kiemelkedésében, melyek azon vannak, hogy leállítsák a körömönfont pénzügyi rendszer gonosz működését. Épp megjelenik egy új és átláthatóbb rendszer birodalmatokban. Ez az, ami segíti a jólétet és a humanitárius alapok globális kiosztását. Ezek az összegek azok, amik "valós értékű" valutát teremtenek. Ez a világszinttű pénzrezet meg fogja tisztítani birodalmatokat a sötétség értéktelen fiat valutája uralmától. Ez állítja fel a terepet az új kormányzás, és mindenek felett a NESARA számára! Ez a megvalósuló új korszak az emberiség számára az, ami lehetővé fogja tenni nekünk, hogy nyíltan a világ elé álljunk. Ez az isteni vízválasztó végbeviszi ezeket a kezdő lépéseket, melyek a teljes tudatosság felé hajtanak titeket. A régi sötét módszerek örökre meghiúsulnak.

Ebben az új időben, egyedülálló módon megtudjátok eredeteteket, és teljesen felfedezitek szent küldetéseteket, ami erre a csodálatos gömbre hozott 900.000 évvel ezelőtt benneteket! Ez a helyreállt látásmód az, ami gyorsan visszajuttat titeket a teljes tudatosságba. Valójában nagyszerű nép vagytok, mely a Mennyország hierarchiája által lett kiválasztva arra, hogy eljöjjön ide, és segítsen Gaia-nak és az ő testvérvilágainak. Átreformáltok egy csillagnemzetet. Ez a valóra váló csillagnemzet az, ami biztosítja a galaktikus békét, és hogy a Fény csodái teljesen láthatóvá váljanak ebben a galaxisban. Ezért szent küldetésetek van, amit ideiglenesen eltorlaszolt a sötétség. Itt vagyunk, hogy helyreállítsuk a Mennyország isteni mandátumát, és lehetővé tegyük nektek, hogy újra felfedezzétek kik vagytok, és mik vagytok valójában. Fizikai angyalokként, szent szerepet kaptatok abban, hogy a Fény hatalma gyorsan bontakozzon ki ebben a különleges galaxisban. Szimbólumai vagytok annak, hogy a sötétség által rabul ejtettek miképpen tudják helyreállítani a Fény szent energiáit!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Igazán büszkék vagyunk a különféle titkos társaságainkban lévőkre. A sötétség már régóta lehetetlennek vélte megdöntését. Ezen évszázad első évtizede második felének pénzügyi bukásaiban a sötétség vezető bankhatalmai nem voltak érintettek a kriminális csalásaik ellenére. Arroganciájuk már csak a múltté. A Fény elért egy olyan pontot, ahol bármilyen nagy incidenst letartóztatással, vagyonelvonással, és erkölcsi megvetéssel kell kezelni. Ez az a pillanat, amikor sok kulcsfontosságú pénzátutalás végre megtörténhet. Ez az amiért azt kérjük, hogy maradjatok pozitívra fokuszálva, és álljatok készen, amikor indulhattok és beteljesíthetitek álmaitokat. Nagy győzelmünk végre itt van! Következésképpen, legyetek magabiztosak azon egyszerű tényből kifolyólag, hogy az időtök elérkezett. A Mennyország velünk együtt van, és a régen sötét szövetségesek már nem fenyegetik szent törekvésünket. Hozsanna! Hozsanna!

Ahogy ez a rendkívül dicsőséges időpont közeledik, létfontosságú, hogy maradjatok pozitívak a kilátásaitok, és napi tetteitek tekintetében. Készüljetek fel, hogy olyan bámulatos események jelzőfényei legyetek, melyek átmossák ezt a földet. Tovább tartott annak a sok ravasz elemnek a legyökerezése, melyek az oligarchiák hatalmas kegyelthálózatát megtörik. Ez a feladat már majdnem lezárult,, és ennek ténye lehetővé tette, hogy akik őrzik a mérhetetlen mértékű globális vagyonokat, végre elkezdhessék kibocsátani ezeket a hatalmas összegeket. Ez az eljárás most felgyorsul, és a peremén állunk egy új valóságnak. Mi Mesterek, gondosan felügyeljük ezt a hatalmas és összetett műveletet. A sötét összeesküvés idejének vége. Végső terveik megsemmisülnek, és lehetővé teszik, hogy az új világ bankügyintézése, pénzügye és jóléte, kiemelkedhessen a hosszas titkolózás köpönyege alól.

Ez az új idő új felelősségek teljes skáláját nyújtja. Ezek az új kötelességek azt igénylik tőlünk, hogy tanítsunk egy valódi történelmet nektek. Ez nem sokkal az után fog történni, hogy az új kormányok világszinten megalakulnak. Az eredeteteket és ezen értékes bolygón lévő életeteket érintő tényeket oly módon kell átadni nektek, ami izgalmas és inspiráló is számotokra. Akkor a sötétségtől kapott tanításokat és szemléleteket fel lehet oszlatni, és egy sor igaz valóság kerülhet elő. Senki sem tudja lefullasztani ezt a tudatosságnövekedéseteket. Követelnetek kell az igazságot, és a Mennyországnak kell szolgáltatnia azt. Ez a művelet a teljes tudatosságba való visszatérésetek egy természetes kisarjadása. Áldjuk a Mennyország útjait, és készítjük magunkat, hogy szolgáljunk és vezessünk benneteket ebben az új Fénykorszakban! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk küldetésünket azzal, hogy olyan üzenetet adjunk nektek, mely elmagyarázza mi is történik mindenütt a bolygón. A következő rövid időszak alatt, néhány igazán bámulatos művelet kiemelkedését fogjátok látni, melyek örökre megváltoztatják ezt a birodalmat! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.