A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Október 18.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Imix, 4 Tzec, 13 Caban

Dratzo! A Fény Győzelme erősödik. Világotokon mindenütt az új pénzügyi rendszer kerül felszínre, valamint a jólét véget nem érő hullámai. Ezen csodás változásokkal egyetemben, a béke kikiáltása majdnem nem történt meg. A végső pillanatban a sötétség megpróbált, de képtelen volt felbujtani egy globális háborút. Szerencsére az összekötőink és földi társaik megakadályozták ennek megtörténését. Ez a felszíni világ gyorsan halad az első kapcsolatfelvétel felé. Egy olyan korba léptek, amikor a pénz szükségessége gyorsan feledésbe merül. Ezt a ti és a mi technológiáink fogják segíteni, melyek bevezetik az egyetemes processzort. Ez a csodás eszköz átalakítja az elavult mezőgazdaság, gyártás, és Gaia természeti forrásainak felhasználása iránti igényt. Így globális társadalmaitok megszabadulnak attól, hogy populációjukat ezen fárasztó és veszélyes feladatoknak szenteljék. Gaia számíthat rá, hogy láthatja földjeit visszatérni eredeti környezetükbe. Ez az eljárás lehetővé teszi a füves térségek, az ingoványos helyek, és az erdők kiterjeszkedését. Ezért egyre több része lesz átalakítva környezeteteknek, hogy sok élőhelyet biztosíthasson. 

Ezek a változások javítják a levegő minőségét, lehetővé teszik, hogy az óceán ismét temérdek halpopulációt tartson fenn. A tavak és folyók vizei is tisztábbak lesznek. Meg kell tanulnotok használni személyes processzoraitokat arra, hogy ételeket készítsenek, és olyanra cseréljék bútoraitokat, amilyenre épp vágytok. Ez a sok változás lehetővé teszi Felemelkedett Mestereitek számára, hogy tanítsanak benneteket múltatokról, és előkészítsenek érkezésünkre. A mentoraink ezt az új tudást szándékoznak tovább bővíteni magatokról mind egyéni és kollektív szinten. Globális társadalmaitoknak teljesen fel kell mérniük ennek a módszernek a működését. Nagy diverzitásotok egy lehetőség arra, hogy helyreigazítsátok azt, hogy az emberiségnek hogyan a legjobb önmaga tekintetében előre haladnia. Akkor egy olyan átmeneti világban lesztek, ami felfogja, hogy ezek a változások miket eredményezhetnek. Ez lehetővé teszi, hogy meglássátok Gaia kettéosztott birodalmát, és lehetővé válik, hogy bemutatkozzanak az Agarthaiak ennek a külső birodalomnak. Ez önmagában egy óriási lépés a megfelelő irányba. Ez azt jelenti, hogy az Atlantisziak által elkezdett és az Anunnaki által fenntartott esztelenséget végre félresöprik. 

Mindez része egy eljárásnak, ami az 1960-as évek közepén kezdődött meg az emberiséggel. A fiatalok hirtelen elkezdték megérteni, hogy mik voltak a Mennyország rendelkezései. Egy új tudatosság megszületésének érzete nyilvánvalóvá vált sokuk számára. Amerikában ez a "Szerelem Nyara"-ként vált közismertté. Ez a felébredés gyorsan rövidre lett zárva a hallucinogén drogok bevezetésével, a mozgalom gurui által.  Ezek az egyetemi guruk sikeresen félrevezették a tudatossági haladást, és a drogfüggőség rémisztő korszakát idézték elő. A tetteik gyorsan megállították a tudatossági haladást. Ezek csak az Ancharaiak (pl. a napotok közelében lévő nova) sötét tettei voltak, melyek lehetővé tették, hogy beavatkozzunk, és segítsük ennek a tudatossági növekedésnek lassacskán a helyreállítását. A beavatkozásunk segített eltéríteni a sötét mesterek tervének következő részét, a hamis ET inváziót. Ez lett volna az az eszköz, amivel hatalmas katonai akciók hosszas sora vitte volna végbe a felszíni emberiség rabszolgaságának állandósulását. 

Ezen hamis zászló tettek hirtelen feltámadása vezette a Mennyországot arra, hogy felkérjen minket, hogy kezdjünk egy a sötétség szándékai elleni hatalmas beavatkozásba. 1990-ben egy nagy Tudományos és Felderítő flottát küldtünk ki, hogy felügyelje a tudatosságváltást, amit a Mennyország kezdeményezett. Ahogy felidézzük az ezt követő két és fél évtizedet, azok olyan eseményeket tartalmaznak, amiket már leírtunk sok múltbéli jelentésünkben. Aztán egy rövid tanulási ciklus kezdődött el. Végül szerveztünk egy Fénycsapatot, ami az isteni szolgálat iránti elkötelezettségében, képes volt véget vetni a sötétség azon nagy tervének, hogy állandó rabszolgaságban tartson benneteket. Ez az eljárás vezetett a sötétség végső szabadulási terveihez, a 2016-os amerikai elnökválasztáshoz, és azon majdnem sikeres kísérlethez, hogy egy nukleáris háborúval való ijesztgetést próbáljanak meg kialakítani. Ezt a háborúskodást a NESARA Köztársaság kinyilvánítása természetesen megnyirbálja. Ez az új entitás lefullaszthatja a választásokat, és befagyaszthat bármilyen potenciális nukleáris háborút. Most a közzététel peremén álltok, a nagy béke idején, és egy mérhetetlen jólét hajnalán! A régi valóság fogyatkozik, és egy új valóság áll szilárdan a helyébe! Halleluja! Halleluja! 

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Világotok valósága átalakul. Kezdeti feladatunk itt az, hogy megáldjunk mindenkit aki lehetővé teszi a szabadság, béke, és jólét új korszakának megszületését. Azokat akik oly régóta kontrollálták a felszíni birodalmat, most elszigetelik tőletek. Lelketek hosszú sötét éjszakájának már majdnem vége! Előttetek egy olyan idő áll, hogy eléritek álmaitokat, és látni fogjátok napvilágra kerülni a hosszú listányi betiltott technológiákat. Mindez az isteni kegy állapotában hajtódik végre, igazán nagy isteni könyörülettel. Őszintén köszönjük mindenkinek, aki szent látomásával segít ezt lehetővé tenni. Legyetek áldottak, és tudjátok szívetekben, hogy az öröm és az ünneplés fenséges valósága készül a tiétek lenni! Rövidesen találkoztok velünk, és sok mindent tanultok eredetetekről, és rég elfeledett történelmetekről. Most szánjunk egy pillanatot rá, hogy köszöntet mondjunk a Mennyországnak, és ezen világ nagyszerű hangszereléséért, és másokért. A szabadság ideje felé közeledtek. Engedjétek most ezt a nagy jólétet megkezdődni! 

Készülünk találkozni azokkal, akiket Mi, a ti Felemelkedett Mestereitek, már évezredek óta ismerünk. Ezek a ti korábbi Lemúriai unokatestvéreitek a Belső Földről, Agarthából. Velünk együtt, egy menedéket fognak biztosítani az emberiségnek a sötétektől, és egy olyan hellyel szolgálnak majd, ahol a szent kegy és jóindulat alkalmazható. Hálásak vagyunk azért is, hogy kaptunk egy otthont, ahol ősi rituálék biztosítanak szívünknek igazi örömet és Szeretetet. Itt készítettük elő azon küldetésünket, hogy segítsünk nektek, és itt találtunk rá azokra, akik ha szükséges, velünk jönnek, hogy segítsenek nekünk. Áldjuk ezt az új korszakot az emberiség számára, és tudjuk, hogy hamarosan mindenki egyesülni fog a teljes tudatosságban, a külső birodalom visszatérésével. Akkor a galaktikus emberek, vagyis ti, látni fogjátok a Külső és a Belső Föld egyesülését. Akkor a Mennyország adni fog mindannyiunknak új, isteni rendelkezéseket. 

Örömmel látjuk amit a Mennyország nevében vittetek végbe. Szilárdan kitartottatok vízióitokban, és biztosítottátok mindazt az energiát, ami pozitívan módosítja ezt a birodalmat. Jótetteteket megjutalmazzák. Kiszabadítanak benneteket a korszakok óta tartó adósrabszolgaságból, és a szabadság örök Fényében sütkérezhettek. Nálatok kell legyenek a szükséges javak, hogy egészségesek legyetek, és jól érezzétek magatokat ismét. Képesek kell legyetek megkezdeni a megfiatalodási eljárásotokat is. Továbbá nálatok lesznek a boldogulásotok eszközei, és ez egy rendkívüli forrás ahhoz, hogy elérjétek álmaitokat. Mindezért áldunk benneteket, és csak a legjobbakat kívánjuk nektek. Régen azelőtt, azért Teremtett meg minket a Mennyország, hogy enyhítsük azt a zordságot és vészjósló ütlegelést, amivel a sötétség kegyeltjei napi szinten kezeltek titeket. Most ez a küldetés egy újba megy át. Mi fogjuk felügyelni visszatérési eljárásotokat, hogy újra Galaktikus Emberek legyetek. Ezúttal biztosan csordultig tele leszünk örömmel, és lesz egy módszerünk rá, hogy könnyedén kommunikáljunk veletek! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna! 

Ma folytattuk dicsőséges feladatunkat. Azért adtuk ezt a jelentést, hogy jobban megértsétek azt a módszert, amivel ez a világ átalakul. Bepillantást adva új birodalmunkba, élvezzük ami körülöttetek mindenütt előtör! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!) 

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat 
és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, 
mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php