A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Október 4.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Manik, 10 Tzotz, 13 Caban

Dratzo! Akik ismerik ennek az öreg köztársaságnak a történelmét, örülnek, hogy ez az új biztosan a NESARA-ba fog kikötni. Az amerikai polgárháborút követő korszakban, a kongresszus elfogadta Washington D.C. reformját. Ez a legalizáció lett az alapja annak, hogy elfedjék a kegyeltek végleges csalását: az USA Vállalatot. Ez a vállalati hazugság tette lehetővé Amerika uralmát, és olyan becstelenséget ösztönzött, ami gúnyt űzött ennek a nemzetnek a bátor eredetéből. Ez az undorító csalás a lopás fellendüléséhez vezetett az olyan rettenetes szervezetekben, mint a Federal Reserve és az IRS. A sötéség hierarchiája pedig olyan pozícióba került, melyet Amerika megszületésekor soha nem gondoltak volna. Ez a nemzet vált olyan gonoszságok megszentesítőjévé, melyek csak sokszorozódtak, ahogy a 20. század a második világháború végétől a 21. századba haladt. Ennek a századnak az eleje demonstrálta ennek az illegális kormánynak a merészségét a 9/11-es rettenettel, és az azt hirtelen követő háborúk megjelenésével. Az USA olyan arisztokraták klikkjének bérencévé vált, akik teljes mértékben uralni és megtizedelni kívánták a bolygót. Ezeket csak egy kitartó erőteljes Fénygyülemlet tudta megállítani!

Ez a bámulatos csapat végül visszaállította az épelméjűség bizonyos mértékét. Ez tette lehetővé egy speciális katonai és civil koalíció számára, hogy feltámasszák a NESARA-t, és leállítsák azt a hatalmas rettenetet, amivé az USA Vállalat vált. Ez a növekvő nemzetközi együttműködés az amerikaiaknak egy olyan csoportot biztosított, ami segítségével gyorsan haladhatnak azon tervekkel, hogy leváltsák ezt a rettenetes rezsimet. Ez az eljárás eredetileg abból eredt, amit a NESARA elsőként törvénybe foglalt a 2000-es évek elején. Ez a művelet némiképp támadva lett a Közép-Keleti végtelen háborúkkal, melyek 2003 és 2011 között terjedtek. 2010 közepén ez a művelet újjáéledt, és ahhoz a projekthez vezetett, ami egyértelműen felállítja a NESARA kormányzást. Ennek az új intézménynek a kiemelkedése részét fogja képezni egy olyan világmozgalomnak, ami olyan új pénzügyi és kormányzati intézményeket állít fel, melyek a globális jólétet ösztönzik, valamint a kormányzati korrupció végét. Ez az eljárás most szisztematikusan lép működésbe, és lehetővé teszi, hogy a világ népei fellélegezhessenek. Van számos további előnye is.

A kialakuló valóság igazán a békéről, szabadságról, és a jólétről szól. Többé nem kell Amerikának a jövedelemadó gonoszságaitól aggódnia. Az amerikaiak meg lesznek jutalmazva egy fordulóponttal, ami lehetővé teszi, hogy  mindenki megtudja, hogy a sok fondorlatos lakás, autó, és más hasonló kölcsönt el fogják engedni. Amerika így megszabadul az adósságtól és mindattól amit az magával hoz. Ez egy olyan kor lesz, melyben az amerikaiak kezdhetnek ismét büszkék lenni kormányukra, és tudatába kerülhetnek, hogy ez a váltás hihetetlen dolgokat hoz a világba. Az összes külföldi bázist bezárják, amint Amerika képes lesz ismét élvezni azt a békét, melyet az ősei régen élveztek. Ez olyan idő lesz, amikor visszatér az, hogy minden dologban a kiválóságot keressék. Az Alkotmányos jogok teljesen helyre lesznek állítva, és sok ember kiszabadul a börtönökből, mivel nem lesz már bűnözés. Ez egy boldog idő lesz Amerikának. A hosszadalmas "mini háborúk" véget érnek. Ez egy olyan időszak lesz, melyben a kormány ismét a nép szavára válaszol, és újra minden kitűnően működik. A szabadság és jólét ideje lesz!

Nem csak a béke, szabadság, és jólét van a láthatáron, hanem lesz egy olyan pont is, melyen a közzététel is megtörténhet. Hosszasan dolgoztunk összekötőinkkel azon, hogy egy olyan légkört teremtsünk, ami sok hivatalos bejelentéshez vezet, melyek bemutathatnak minket nektek. A II. világháború vége óta, a sötét kegyeltek konspirációja létezik, mely tagadja a mi létezésünket. Ez az ostobaság meghatározó volt a médiában és a filmek korában. Sötéteknek voltunk lefestve, akik inváziós és világuralmi tervekkel rendelkeznek. Ez távol áll az igazságtól. Mennyei küldetésünk részeként, vállaltuk a kezdeményezést, hogy segítjük a Fényt világotokban. Galaktikus beavatkozásaink a Mennyország rendelkezései által két évtizeddel ezelőtt kapott különleges küldetésből erednek. Mindegyikőtök vissza lesz juttatva teljes tudatosságra. Ez is egy másik felfedéshez fog vezetni, melyet már régóta tagadnak kormányaitok: Agarthához! A mi érkezésünk nem csak felkészít sorsotokra titeket, hanem bemutatja unokatestvéreiteket, az Agarthaiakat is. Elkezdtek egy csodálatos jövőt megragadni!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Örömben jövünk, mivel tudjuk, hogy az lett elrendelve, hogy új kormányzás legyen a térség törvényhozója. Ez a NESARA-ból fog eredni, ami csak a kezdete a sok változásnak azzal kapcsolatban, ahogy Amerikára a világ tekint. Amerika Függetlensége idején, mi Mesterek támogattuk és segítettük ennek a fiatal nemzetnek a megszületését. Amerika egy műküdő prototípusnak volt szánva azzal kapcsolatban, hogy a bolygónak mire van szüksége. Egy olyan nemzetnek kellett lennie, melynek tettei szemben állnak az európaiak tetteivel. Ez az eszme szomorú módon rövidre lett zárva azon amerikai rezsimek szerencsétlen politikái által, melyek Amerika felettébb tragikus Polgárháborújának végét követték. A pénz és pozíció hatalmas urai vették át Amerika nemes célja feletti uralmat, és kisiklatták azt. Most a ti ragyogó vízióitoknak és kegyes összpontosításotoknak köszönhetően, ez a nagyszerű nemzet újjászületik. Dicsőség minden érintettnek!

Az események, melyek következnek, be fogják mutatni kollektív energiátok bámulatos hatalmát, és a Mennyország általi csodákat. Kegyes szívünkből köszönetet mondunk a ti és a Mennyország csodálatos munkájáért. Ez az idő most  kollektív nagyszerű tetteitektől fog ismertté váli. Hálásak vagyunk a Mennyország rendelkezéseiért is, melyek lehetővé tették a mi űr és spirituális családjaink számára, hogy segíthessenek. Amikor mindent elvégeztünk, mind megvalósítjátok majd legmélyebb álmaitokat, és ez a birodalom végre megszabadul a sötétség bilincseitől, melyek miatt már túl hosszú ideig bánkódtatok. A szabadság és jólét új kora részben a ti csodás munkátok. Teljes mértékben dicsérjük mindannyiótok folyamatos munkáját és örök reményét. Legyetek kegyesek, és jóakarattal segítsétek Gaia-t és az ő sokszínű öko-rendszereit. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Mindezen dicsőség a tiétek lesz. Ne veszítsétek el a reményt. Nézzétek mi formálódik a Mennyország nagy adományaként. Több ezer évvel ezelőtt nagy Fény tükröződött vissza erről a világról. Azóta is ez visszhangzik. Most képes materializálódni, és - voilá - a csodák új kora megszületik. Csodás lehetőségetek van rá, hogy megismerjétek ezt megint. Ez egy olyan idő is, amikor mi Mesterek elmondjuk nektek valódi történelmeteket. Fogadjátok be ezt, és értsétek meg fenségességét. Régóta eltitkolt találmányok és ismeretek fognak megjelenni. Véget vettek Életetekkel, Szeretteitekkel, és Valóságotokkal kapcsolatos hosszas frusztrációtoknak. Hagyjátok, hogy ez az energiacsere eggyé váljon veletek, és aztán egyszerűen csak örüljetek. Ez a fura sötét birodalom véget ér. A Mennyország és Angyalok, és őrzők hatalmas csoportja alakítja át azt. Legyetek Egyek Szeretetben!

Ma folytattuk heti jelentéseinket! Nagy Fénymagok vannak körülöttünk, melyek Fénnyé alakítják ezt a sötét birodalmat. Ezen időkben a régi dicső próféciák valóra válnak, hogy felkészítsenek Galaktikus Ember Korszakotokra benneteket! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat 
és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, 
mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php