A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Január 5.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
6 Oc, 3 Chen, 12 Manik

Selamat Balik! Kezdjünk egy Mindenki számára Boldog Új Évet! Azok a hatalmas műveletek, amik megadják nektek különféle áldásaitokat, kissé elhúzódtak az ünnepek miatt. Ennek az előre betervezett csúszásnak most vége. A kézbesítések megkezdésére a következő hét során lehet számítani. Ezt a késedelmet most helyénvalónak érezték a különféle királyi családok és sok ősi család is. Egy sor last minute biztonsági ellenőrzést végeztek, és készítettek egy új kézbesítési menetrendet minden résztvevő számára. Mint azt utóbbi üzenetünkben említettük, a műveletbe került csomókat kibogozták. Azok a sötét kegyeltek, melyek a végső késleltetéssorozatot kieszelték, vagy már le vannak tartóztatva, vagy el lettek távolítva hivatali pozícióikból. Így ezek az összegek, és a kormánybeli váltás is jó úton halad, hogy valóra váljon előttetek. Összekötőink képesek voltak lerövidíteni ezeket a dátumokat, és lehetővé tenni számotokra, hogy egy sokkal korábbi időpontban történelmet lássatok. Jelenleg felügyeljük ezt az összetett eljárást, és úgy látjuk, hogy ezek a fejlemények terv szerint haladnak. Bárhogyan is, végre itt a vég a sötét összeesküvés számára.

Ahogy a béke és a szabadság ezen új korszakába léptek, legyetek mindig tudatában, hogy a csodák ezen ideje milyen könnyedén véget érhet. Nagyon fontos, hogy nagyon gondosak maradjatok ezekben az ügyekben. Emlékezzetek rá, hogy ezek az ajándékok még nagyobb felelősséghez vezetnek. Arra ösztönzünk benneteket, hogy állítsatok fel speciális "felügyelő" bizottságokat, és kérjétek meg őket arra, hogy mindenkit jól informálva tartsanak arról, ami valójában történik. A szabadság egy isteni adomány, melynek fenntartása a forrásaitok nagyfokú felhasználását igényli. Jefferson korábbi amerikai elnök azt mondta, hogy egyfajta állandó forradalomra van szükség. Az ilyen mértékű szorgoskodás, míg az nemes, nem illik bele a szociális médiába és az internetbe. Mint egy új Paul Revere, képeseknek kell lennetek olvasni a jeleket, és készen kell álljatok rá, hogy informáljatok mindenkit a pozitív cselekedetek idejéről. Ezek a társadalmi hálózatok kiszoríthatják az erőszak bármilyen igényét. Ezért szóljon az ébresztő, és használjatok nagy visszhangot, hogy világotokat a tömeges földreszállások és a teljes tudatosság felé haladva tartsátok. Ez az eljárás lehetővé teheti számotokra, hogy közös küldetésünket a pályán tartsuk, és szinkronban az Istenséggel. 

Amint segítettetek az új valóságot bebiztosítani, arra van szükség, hogy elkezdjétek megjavítani környezeteteket. Az első dolog az, hogy el kell törölnötök azt a sokféle szennyezést, ami jelenleg eldugítja globális környezeteteket. Használjatok olyan technológiákat, melyekhez hozzáfértek, vagy olyanokat, amiket korábban eltitkoltak és most elérhetőek számotokra. Használjátok fel ezeket úgy, hogy összetakarítsátok a sok kémiai, rádioaktív és más toxikus anyagot, melyeket ki kell zárnotok környezetetekből. Amint ezzel megvagytok, hozzá tudtok járulni a folyamatban lévő élelmiszer, víz, és otthonkrízisek megoldásához. Ebben az új világban meg fogjátok oldani a fennmaradó kríziseket. Ha képtelenek lennétek teljes mértékben megoldani ezeket a kérdéseket, be kívánunk mutatni nektek olyan technológiákat, melyek elkezdik újjáalakítani birodalmatokat egy olyanná, amiben igazán örömteli élni. Mindazonáltal létfontosságú, hogy elkezdjetek sikeresen együttműködni egymással. Az őseitek közel 900.000 évvel ezelőtt jöttek ide azért, hogy fenntartsák egy teljes tudatosságú birodalom életét és útjait.

Közös feladatunk, hogy előkészítsünk benneteket a korábbi Angyal-szerű állapototokba való visszatérésre. Mindegyikőtök ebben a csodálatos valóságban él. A mentoraink el fognak látni bármivel, ami a tudáshoz kell, miután be lettetek vezetve abba a tudásba, amit az Anunnaki nem adott át nektek. Valójában az ő hazugságaik és manipulációik voltak az elsődleges színterek ahhoz, hogy egy állandó rabszolgafajjá tegyenek benneteket. A Mennyország belekezdett egy eljárásba, hogy egy átalakító állapotba helyezzen titeket, mely küldetésünk sikeréhez kell. Ezen az úton haladnak a ti Felemelkedett Mestereitek szent munkái. Nekik kell felállítaniuk azokat a tanításokat, amikre szükségetek van, és amikkel a mentoraink a teljes tudatosság peremére tudnak juttatni benneteket. Ott lépnek be az Agarthaiak. A Belső Földön vannak olyan élő eszközök, amik befejezik átalakulásotokat. Ami akkor hátravan, az az, amit korábban már mondtunk, a különleges Kristályfény Kamra utáni speciális tréning, és az új csillagnemzetetek megalapítása. Több minden is jön, ahogy beteljesítitek fenséges rendeltetéseteket!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Mint láthatjátok, több fontos felelősséget kaptunk. Ezek közül a legnagyobb az volt, hogy kezdetben ellássunk titeket a Mennyország kegyével és könyörületével. Túléltétek a sötétséget, és bebizonyítottátok a Fény iránti nagy elkötelezettségeteket. A mi részünk az volt, hogy a Mennyország hírvivői legyünk. Ezt nagy örömmel tettük, és alig várjuk az ebből a 3D birodalomból való végső átmenetet.  Most azonnali feladatunk az, hogy vezessük azokat, akik sikeresen legyőzik és elszeparálják a sötétség kegyeltjeit. Ez a feladat új kormányzáshoz vezet, mely lehetővé teszi számunkra, hogy a szükséges tanításokkal szolgáljunk, melyekre még az előtt szükségetek van, hogy a mi mennyei hittestvéreink megérkeznek. Ebben az új birodalomban meg fogjátok tudni eredeteteket, és megkapjátok azokat az eszközöket, melyekkel egy igazán csodás birodalmat építetek! Ez a felvezetője lesz egy olyan világnak, ami a külső és belső Gaia újraegyesülésének lesz tenúja. Ez lehetővé fogja tenni, hogy kialakítsátok új csillagnemzeteteket.

Mi Mesterek, tudjuk milyen nehéz ez sokaknak közületek. Némiképp már elfogadtátok a rettenetes halált és az öregedési állapotot. Ez a valóságnak hívott dolog tette lehetővé számotokra, hogy engedjetek a sötétség korábbi hazugságainak. Most át kell formálnotok ezt a "valóságot", és gyorsan egy újat kell átvennetek. A mi szent feladtunk, hogy megmutassuk milyen más valóság is lehetséges. A galaktikus emberiség visszatérésének csodái fogják beteljesíteni ezt az isteni eljárást. Ezek a mentorok a mi tanításainkkal együtt, meg fogják mutatni, hogy ez az "üdvözlégy otthon" küldetés, hogyan is működik. Az első tény amit közöltek velünk, az ez a közelgő küldetés volt. Ez az isteni küldetés a miénkkel együtt, segíteni fogja a teljes tudatosságba való visszatéréseteket a mi jó cselekedeteink és a kegyességünk által. Számos évezredet követően, ez most tartalmazza a szent tanítást arról, hogy kik vagytok valójában.

Az érkező idő ezért a befejezője lesz a teljes tudatosságba való átmeneteteknek. Ez tudást, készségeket, és képességeket igényel, amiket szabadon megkaptok. Az első nagy lépés ebben a tanításban a Valódi Énetekről szól, és más világokból való eredetetek átfogó történelméről. Mindegyikünk ezen közel 13 évezredből érkezett, miután Atlantisz elsüllyedt, saját gonoszsága végett. A jelenlegi idő az, amikor ennek az elnyújtott rémálomnak vége, és egy olyan idő következik, mely a Fény ragyogó örömében él! Az Agarthaiak birodalmában éltünk, és nagy örömmel tudjuk, hogy mi vár rátok. Kezdjük meg ezeket a jelentős időket, és érezzük a Fény csodáját. Tudjuk, hogy a sötétség útjai a földi történelem hulladékgyűjtőjébe vannak szánva. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk üzeneteinket. A időhúzásnak vége. Egy új valóság gyorsan félrelöki a sötétet, melyre már régóta vártok. Ez egy új, végtelen pozitív lehetőségekkel, és természetesen szabadsággal teli valóság! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra

2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.