A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Március 10.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
4 Ben, 6 Ceh, 12 Manik

Dratzo! Számos jele van számunkra annak, hogy a kezdeti humanitárius összegek a megfelelő számlákra kerültek Európában és Észak Amerikában is. Ezen összegek adományozása az első felvezetés számunkra. Ezek a példák azt demonstrálják, hogy tényleg lehetőség van nagy összegek átjuttatására. Teljes mértékben arra számítunk, hogy ezek az összegek bizonyossá teszik, hogy a sötét összeesküvés páncélkesztyűje felhasadt. Ami ezt követően történni fog, az a végső kiosztások egyéni számlák sorára. Ez egy jel lesz arra, hogy szövetségeseink megkezdik a jóléti alapok kiosztásának összetett véghezvitelét. Ez bevezeti a NESARA kiemelkedését először az USA-ban, majd végül a GESARA globális beiktatásra kerül. Afrikában és Ázsiában egy sor létfontosságú infrastruktúra projekt létrejön és elkezdődik. Ez fogja jelölni olyan hatalmas globális projektek megkezdését, melyek véget vetnek a víztisztasággal és a közegészségüggyel kapcsolatos aggodalmaknak a vidéki térségeken. Világotok ráadásul felállítja az eszközeit annak, hogy felügyelje ezeket a nagy pénzügyi projekteket. Kisebb "közösségi termelőhálózati" operátorok lesznek teljes mértékben alkalmazva. 

Ez a "kicsi szép" megközelítés már bebizonyította hatékonyságát az utóbbi fél évtizedben Afrikában és Ázsiában, és Amerikában is. Ez a művelet kibővül, amint az új pénzügyi rendszer teljes működésbe kerül. Földi szövetségeseink kifejlesztettek egy eszközt arra, hogy könnyen kioszthassák ezeket a létfontosságú projekteket az úgynevezett harmadik világban. Ez a térség, mely az emberiség nagy többségét érinti, a legnagyobb figyelmet igényli. Ezért nagy dilemma volt, hogy miképpen lehet elkezdeni a sikeres átalakítását bolygótok legelhanyagoltabb részének. Továbbá ez a régió az, ahol a legtöbb visszaélés történt Gaiaval. Amint szabadon utazhatunk az égboltotokon, szeretnénk technológiánkkal korrigálni ezt a természeti forrásokkal való visszaélést. Ez az összetett régió az olyan természeti katasztrófák elsődleges színhelye, melyek napi szinten történnek szépséges élővilágotok szerte. Amint ezeket megjavítjuk, a jelenlegi kihalási ciklus hivatalosan korrigálható. Akkor majd az ektogravitációs energiáitok újra szóba kerülhetnek!

Ahogy elkezdtek szó szerint kiemelkedni az évezredes adósrabszolgaságból, Gaia is kiemelkedhet az évezredes kizsákmányolásból. Gaia hosszú időn át megosztva létezett az ő külső és belső önmaga között. Gaia fel akarja gyorsítani a két felének a nagy újraegyesítési eljárását. Szent Germain és Quan Yin a Mennyország segítségével biztosította a tudatosságnövekedés eszközeit. Ez a belső növekedés a csakráitok és az idegrendszeretek módosítási sorozatával kombinálódott. Ez a sok változás abban tükröződik, amit Gaia most a felszíni birodalommal tesz. Valójában Agartha belső birodalma kiterjeszkedik ezen felszíni birodalmon túlra. Most a birodalmatoknak hatalmas frekvenciafrissítésre van szüksége. Így amint emelkedtek tudatosságban, Gaia is növeli valóságotok vibrációs mértékét. Ez lehetővé tette, hogy növekedjetek, és elfogadjatok olyan dolgokat, amiket korábban ez a felszíni populáció nagymértékben helytelenített. Ez lehetővé tette, hogy elfogadjátok, hogy mi létezünk, és a Felemelkedett Mesterek valósak.

Ezek az elemek mind azon valóságváltások magjai, melyek módosítják világotokat az által, hogy bőséget, új pénzügyi rendszert, és kormányszövetségeseket hoznak nektek. Ezek az események egy új valóságot fognak képezni, ami megteremti az új "Önmagatokat", és belehelyez benneteket ebbe az új valóságba. Az Agarthai családotok képviselői és az összekötőink szorgosan dolgoznak azon, hogy minden olyan gyorsan történjen, amennyire csak lehet. Ez a közös művelet a tetőpontjára jut, amint az ősi családok és az érintett fenségek szorosan együttműködhetnek Felemelkedett Mester tanácsadóikkal. Ennek a szent koalíciónak van egy csatája a sötét oligarchiával, ami nem igazán az ő hatalma, gazdagsága, és presztizse nélküli világot vizualizálja. Dilemmájuk csak lassította az elkerülhetetlent. Ezért volt egy kezdeti késleltetési sorozat, ami az ősi családok aggodalmaival és félelmeivel társult, mivel a nagy összegek sikeres kézbesítésének biztosítására új procedúrákat alkalmaztak. Mindazonáltal az új valóság ezen elemei most a helyükre kerülnek.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sokan közületek nem nagyon láttok az öregedésen és a halálon túlra. Mi Mesterek ezen tényeken túljutva élünk évezredeket. Elsődleges feladatunk egyszerűen a megbocsátás és a könyörületesség által felügyelni az emberiséget. Ez az isteni feladat az, amivel állandóan tanácsot adunk nektek arra, hogy miképpen legjobb élni az életeteket. Jelenleg a Mennyország és az őrangyalaitok is módosítanak benneteket. Ez felkészít a felemelkedésetekre, hogy ismét fizikai Angyalok legyetek. Így küldetésünk ezen változások felügyelete is. Jól haladtok. Mindazonáltal ezek az események néhány nehéz pillanattal is szolgálnak. Mi könnyítünk ezeken az által, hogy isteni kegyelemmel beavatkozunk, amikor az szükséges. Mindegyikőtök számos módját birtokolja életetek alakításának. Figyelembe vesszük ezeket az előírt alternatívákat, és ezen életbe szőjük azokat. Ez által, minimális nehézséggel juttok el a fizikai Angyalságotokba való megjövendölt visszatérésetek peremére.

Mint azt mostanra már tudjátok, minden Felemelkedett Mester átment egy különleges ceremónián, melyen a Mennyország elnökölt. Valójában ugyanez felé tartotok. Csak ebben az esetben ez egy különleges Kristály Fénykamrában lesz. Ez végre visszafordítja azt, amit Atlantisz tett veletek közel 13 ezer évvel ezelőtt, amikor a laborjaikból kikerültetek és bebiztosított magának benneteket. Ez a váratlan tett szabaddá tett benneteket az Anunnaki komoly manipulációi számára. Minden ilyen őrület most lassan visszafordítódik. Mi Felemelkedett Mesterek, felügyeljük ezeket a változásokat, és biztosítjuk a megfelelő kimenetelüket úgy, hogy az életszerződésetek szerint sikeres legyen. Meg fogtok tudni számos tényt és beteljesedett csodákat, ahogy közeledtek időben ezen nagy átalakulás szent pontjához. Űrcsaládjaink készek elfogadni a Fénybe való visszatéréseteket és új kötelességeiteket, melyeket véghez fogtok vinni!

Ezen szent feladatokat ezek az Űrcsaládok és a Mennyország állítja fel, és először a vagyon és a pénz paradigmáitok feloszlatásán visznek keresztül benneteket, majd felügyelik, ahogy teljesen felkészült szárazföldi őrzőkké tértek vissza. Ez az isteni eljárás számos fázist tartalmaz, mivel nagyon távol áll attól amit most ismertek. A célja ennek és más közelgő fázisoknak az, hogy megváltoztassa a belső alapszemléleteiteket. Amit a Mennyország tesz, az távolra juttat benneteket a korlátozott tudatosságtól, és előkészít arra, hogy örömmel fogadjátok új tudatosságú felelősségeiteket. Ahogy beleszoktok ezekbe, elfogadtok egy feljavított birodalmat. Ez része az átalakító ceremóniátoknak. Minden egyes év közelebb juttat azokhoz az eseményekhez, amik arra lettek kialakítva, hogy lehetővé tegyék szó szerint új és fenséges köpönyegetek viselését. Csodálatosan haladtok! Sok Szeretet és nagy Halleluja mindannyiótoknak!!!

Ma sok mindent el lehetett mondani és örvendezni. Egy népként haladtok előre nagy felemelkedésetek felé. Azok a dolgok, amik az utolsó pillanatban késedelmeket okoztak, már megoldódtak és elmúltak. Szövetségeseink a Belső Földön, az űrben, és a Mennyekben velünk vannak. Ez a kezdete egy ragyogó időnek az egész emberiség számára! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.