A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Augusztus 23.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 Chicchan, 8 Uo, 13 Caban

Dratzo! Épp számos haladás történik. Az Ősök és az Előkelőségek csoportjait megmagyarázhatatlan módon erős aggodalom tölti el az iránt, hogy a sötétség esetleg valahogy kicselezte sorsát. Ezt erősíti, hogy ezen hatalmi csoportok miképpen tekintenek az összegek hatalmas kibocsátására. A mi feladatunk az, hogy bebizonyítsuk, hogy alaptalanok ezek az aggodalmak. Jelenleg a mi hatalmas programunk az, hogy sikeresen szembeszálljunk ezekkel a megalapozatlan elképzelésekkel. Az Ősök egyértelműen úgy  látják, hogy az összegek hatalmas tartalékkészleteinek a kibocsátása nem okoz semmilyen kudarcot. Bár a sötétség képes lehet ezen összegekből valamennyit ellopni, birtokunkban vannak azok az eszközök, amikkel gyorsan helyre tudjuk ezt hozni, és letartóztatni bárkit, aki részt vett ebben. Ezen bizonyított képességünk végett, az Előkelőségek és az Ősök végre készek újra megerősíteni a kibocsátási dátumokat. Így mélyen úgy érezzük, hogy a globális valutaátértékelés most megvalósítható, és ezért engedélyezik is a komplex valutaátértékelési eljárás megkezdését. Ezek a hatalmas cserék aztán a jólétcsomagok kibocsátásához vezethetnek, és az új kormányzáshoz!

Amint az új pénzeket kibocsátják, az rengeteg olyan finanszírozást előre fog vinni, amiket már hónapok óta visszatartanak. Ezek a feltartóztatások befullasztottak nagyon sok kötvényt, humanitárius finanszírozást, és más hasonló projektet. Arra számítunk, hogy a közelgő hetekben minden ilyen finanszírozás, amiket a kínai és európai Ősök segítettek, végre megindulhat, és kiosztható lesz azok számára, akiknek már oly régóta odaígérték ezeket a nagyon különleges pénzeket. A másik teendő a sötét összeesküvés kegyeltjeinek a semlegesítése, ami jelenleg ennek a birodalomnak a korrupt kormányzatát jelenti. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a döntések véglegesek, és lehetővé fogják tenni a világ számos társadalmának, hogy elárasszák őket több éve visszatartott pénzekkel. Ezek az összegek gyorsan pozitívvá tehetik a kulcsfontosságú közegészségügyi, vízügyi, és otthonteremtő projektek megkezdését. Véget kell vetni világotok Gaia természeti forrásaitól való függésének is. Ezek a projektek tartalmaznak más létfontosságú összetevőket is, vagyis véget kell vetni a természet öko-rendszerei lerombolásának. Mindez természetesen csak a kezdet!

Ez sok különféle módon hat az emberiségre. A stagnálás olyan rosszindulatú stratégiákat támogat, amikkel ennek a birodalomnak a vallási módszereit felhasználva, katasztrófákat tudnak teremteni. Ezek a potenciális katasztrófák sokakat aggasztanak, és a bolygó gazfickói örvendenek ennek. Számos lehetőség van most. A világotok gyorsan átalakul, és fontos, hogy a finanszírozások áramlása gyorsan megvalósuljon. Számos dolog áll készen, hogy végre véget vessen a réginek, és szilárdan meginduljon az új globális megoldás felé való menetelés. Látjuk, hogy növekvő tudatosságotokat új és csodálatos módokon gyakoroljátok. A régi eszmék kitörlődnek, és az új valóság lassan elkezd valóra válni. Ezen tudatossági váltás folyamatában reménykedve látjuk a ti új, és egyre növekvő valóságaitokat.

Az összekötőink felügyelik mindennek a kibontakozását, és állandó kapcsolatban vagyunk a Felemelkedett Mesterekkel és Agarthai unokatestvéreinkkel. Az ő közös visszajelzéseik, hogy sok különféle irányban növekedtek. Amire valójában szükség van, az a bölcs felügyelet. Fel kell fedeznetek történelmeteket, amit szépen eltüntetett az Anunnaki és rosszindulatú kegyeltjeik. Ez az eljárás olyan valami, ami a Felemelkedett Mesterek fognak elsőként biztosítani. Mi majd tovább részletezzük ezeket a jelenleg titokban tartott eseményeket nektek egy sor beszélgetés alkalmával, amiről a mentorotok fog nektek szólni. Kezdetben az Anunnaki használt fejlett technológiát, majd megengedte a kegyeltjeinek, hogy ezt a technológiát ők is használják félelemkeltésre és hatalmuk fenntartására. A múlt ezen rengeteg epizódja részletes áttekintést igényel. Olyan történelmünk van, amit a legjobb "időutazással" elmagyarázni. Minden nagyon zavaros lehet. Úgyhogy legyetek tudatában, hogy még sok minden el lesz mondva nektek. Ezek az igaz történetek állítják fel a terepet a teljes tudatosságba való visszatéréseteknek.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Elégedettek vagyunk azzal ami ebben a világban történik. Mindenütt egy új táguló tudatosság jelentős tényezővé válik. Túlléptek azon amit a sötétség tanított nektek, és alig várjátok, hogy új gondolatokat és új módszereket alakítsatok ki magatoknak. Ezzel együtt ott vannak azok az ósdi nézetek is, amik hozzátok tapadtak. Kérjük használjátok közös szándékotokat arra, hogy túljussatok ezeken a bonyodalmakon. Gondoskodjatok róla, hogy új utakat állítsatok fel, és közös tapasztalataitokat felhasználva érjetek el bámulatos lehetőségeket. Pozitivitásotok a kulcs, miként azok vízióitok. Ezek a dolgok segíteni tudnak olyan célokat produkálni, amiknek véghez vitelére vágytok. Úgyhogy legyetek bátrak, és akarjatok felvállalni járható eshetőségeket. Ezek a minőségek lehetővé teszik, hogy nagy tetteket valósítsatok meg!

Mindegyikőtök a maga saját módján növekszik. Legnagyobb vágyaitok legjobb elérési módszerére kell koncentrálnotok. Ezek egyike, hogy újra kell fokuszálnotok, hogy miképpen kívánjátok véghez vinni terveiteket. Más szavakkal, készítsetek egy "vizuális gondolattérképet". Ez megmutatja nektek lépésről lépésre, hogyan a legjobb összehozni víziótokat. Sokan a Mesterek közül állandóan ezt teszik. Mi aztán ezeket tanácsadóként használjuk, hogy valóban azt alkalmazzuk, ami ezen áldott tervek beteljesítéséhez kell. Ahogy kiügyesedtek a tervek kimunkálásában, létre tudtok hozni és könnyedén valóra váltani bármit amire szükségetek van, és megfigyelhetitek, hogy a folyamatotok hogyan működik. Az egyik legjobb mód erre az, hogy egyszerűen lépésekre osztjátok az alapelképzeléseteket. Aztán megnézitek, hogy a folyamat ebben a vízióban hogyan működik. A többit már könnyedén meg tudjátok csinálni!

Az összes ilyen belső folyamat fontos ahhoz, hogy jobban megértsétek hogyan lehet legjobban elérni azt amit akartok. A másik kulcsfontosságú elem az, hogy egyszerűen felfedezitek, hogyan dolgozzatok és kommunikáljatok magatokkal. Ennek felfedezése a kulcs ahhoz, hogy sikeresen dolgozzatok együtt másokkal is. Minden esetben pozitívnak kell maradnotok, és sikeresnek kell tartanotok a projektjeiteket. Egy másik tényező, hogy erős része kell maradnotok a kollektívának. Ami ebből kibontakozik, az valójában egy kollektív vállalkozás. Bámulatos pozitív vízióitok, együtt a mi törekvéseinkkel, sikerre juttatnak benneteket. Sok egyén valósít meg nagy bravúrokat csak azért, amit ti tettetek meg, hogy felállítsátok a terepet számukra. Engedjétek, hogy megköszönjük mindannyiótoknak, és áldjunk benneteket az energiákért, amiket szabadon adtok ezeknek a projekteknek, hogy átalakítsák Gaia-t és az ő népeit. Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk, hogy jelentést adunk, melyben kifejtjük mi is történik bolygó szerte. Mindezen események pozitív látomásaitok végett váltak lehetővé. Most van az ideje ezeknek a nagy változásoknak! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php