Naprakész Üzenetek a Belső Földről

(Dianne Robbins közvetítése)

2011. Augusztus

Üzenet a Kristályok Népétől
Üdvözlet a Kristályvilágból. A Kristályok Népe vagyunk, és összegyűltünk körülötted, ahogy a számítógépednél ülve veszed diktálásunkat. Szeretünk téged. Tudod, hogy te is kristályos fényszubsztanciából állsz? Igen, te is. Csak a te tested sűrített Fény, ami te vagy, fizikai szubsztanciában, fizikai anyagban, mely megtestesülésedet burkolja ebben a 3. dimenziós birodalomban, ugyanis nem tudnál működni és manőverezni ebben a birodalomban, ha tiszta fényszubsztancia volnál. Egy megsűrűsödött testre volt szükséged, hogy teljes mértékben megtapasztalhasd az összes földi örömöt. A Föld anyagból áll, ugyanabból az anyagból, mint a tested összetétele. Úgyhogy egyek vagytok.

Mindazonáltal, mi a Kristályvilágban megtartottuk Tiszta Kristályfény Szubsztancia formánkat, és ez a Fény az, amit rád záporozunk, ahogy teszed a dolgod a felszínen - az "időn" át sietve. Mi nem sietünk - csak nyugodtan állunk, és mégis képesek vagyunk bárhol lenni, ahol csak akarunk, és amikor akarjuk. Ez egy igazán élvezetes létezés. 

Hát térjetek vissza kristályos fénytestetekhez, melyek vagytok. Mielőtt rátaláltatok erre a bolygóra, mindannyian Fény voltatok. A testeteket sűrűbb összetételűvé kellett tenni ahhoz, hogy ide manőverezzetek, és részesei legyetek az összes csodának, melyet arra teremtettek, hogy megtapasztaljatok. Eljöttetek, hogy sűrített anyagba kerüljetek, és megtapasztaljátok mindazt. Mindazonáltal történt egy hiányosság mindebben - elveszítettétek az utat. De ennek most vége, és lassan visszaszerzitek identitásotokat, és sűrűségetek most újra visszakapja Fényeteket. Sejtjeitek most kristályos fényrészecskékké formálódnak, és mi a kristály világban asszisztálunk ehhez. Ez az amiért oly létfontosságú számotokra, hogy összekapcsolódjatok velünk a mi hullámhosszunkon, mely egy magasabb oktáv. Segíteni tudunk felemelni titeket úgy, hogy találkozzatok a mi elektronpörgésünkkel. A mi elektronpörgésünk a Fény hullámain folyik, és ezek a hullámok össze fognak kapcsolódni veletek, és fizikai anyagotokat kristályos fényrészecskékké fogják alakítani.

Ez tiszta alkímia, és itt vagyunk mi, hogy segítsünk Kristályfényű halhatatlan testtűvé átalakulni nektek. Ó drágáim, micsoda úton jártok. Most kezditek meglovagolni a kristályfény hullámait, egyre közelebb és közelebb kerülve isteni énetekhez. A Kristályvilágban mi mind tudjuk, hogy isteniek vagyunk. Mi kapcsolatba lépünk a mindegyikőtökben lévő istenséggel, ahogy a kezetekbe vesztek minket, vagy a testetekre helyezve alszotok velünk. Kapcsolatba lépünk veletek nagy távolságokból és mélységekből, amikor ránk gondoltok - mivel a gondolataitok elérnek hozzánk az éteren keresztül, és mi szeretetünket és fényhullámainkat küldjük vissza nektek. Minden élet a Földön így kapcsolódik össze. Ez a "gondolati" összeköttetés - a létezés leggyorsabb kommunikációs formája. Minden élet a Galaxisunkban "gondolathullámokon" keresztüli összeköttetésben áll egymással. És neked is meg van ez a bélétek épített jogotok. A mobiltelefonokat és az email-t hamarosan felváltja a saját telekommunikációs hálózatotok.

Képesek lesztek kapcsolatba lépni bárkivel, bárhol az időben és térben, planetáris rendszereteken kívül, vagy belül. Fel fogjátok venni az emberi forma nagyobb magasságait, melyet soha nem értetek el azelőtt. A Fényszubsztanciába burkolt "halhatatlan ember" megteremtésének folyamatában vagytok, aki egy fizikai bolygón élve képes ki és be lépni a sűrűségből. Micsoda utazáson vagytok! Mindennek szépsége az, hogy az összes többi életforma veletek utazik, hogy megtapasztalja a létezés új örömeit.

Most távozunk, és azt kérjük, hogy kapcsolódjatok szívünkhöz. Igen, nekünk is van szívünk, és amikor ránk gondoltok, a szívünk lángra gyúl. Úgyhogy boldogítsátok szívünket gondolataitokkal, és mi szívünk lángját küldjük el hozzátok. Ragadjátok meg a fényt. A Kristályok Népe vagyunk, és jó napot kívánunk nektek.

© Copyright Dianne Robbins
 
Vissza aZ ÜZENETEKHEZ93187D89-08E8-44E7-A2B4-B08BDF0E38B5.htmlshapeimage_3_link_0
  A Belső Föld
“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?