A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Március 24.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Akbal, 1 Mac, 11 Ik

Selamat Jarin! Eljövünk, miközben a Földanya táncra perdül azoktól a hatalmas energiáktól, amiket a Mennyország küld ide. Ez az energia egy szimbóluma a Mennyország azon igényének, hogy Gaia megoldja a jelenlegi problémákat, amikkel a Fény szembekerült. Jelenleg még mindig a nagy változások peremén álltok. Vajában ezek a változások az előjelei egy sor eseménynek, amik készek megtörténni. Ezen energiák azok a villámcsapások kell legyenek, amik kritikus változások hatalmas körét indítják meg. A pénzügyi rendszeretek a kezdő pontja ezeknek a változásoknak. Már beüzemelték az eszközeit egy új és tisztességesebb bankrendszernek. Ezek a változtatások jelenleg teszt alatt állnak. Eddig a siker biztosított. Időközben az a sok bank, mely a régi rendszerhez tartozik, az új rendszer elfogadására kényszerül. Sok nemzet Európában, Ázsiában, és Amerikában egyetért. Sok ilyen szervezet bolygó szerte úgyszintén csatlakozik. Arra számítunk, hogy még több bank hoz létre egy igazán csodálatos hálózatot, ami a bankügyintézést hatékonyabbá és tisztességesebbé teszi világszinten. Ezek a változások végül azt igénylik, hogy a NESARA-t kihirdessék Észak-Amerikában. Az erők ezen célért dolgoznak.

A globális bankrendszeretek változásai csak a kezdete egy világszinttű törekvésnek, hogy a bankügyintézést azzá az eszközzé tegyék, ami nem korlátozza, hanem segíti az emberiséget. Az évek során figyeltük, ahogyan a bolygó nagy bankjai és azok különféle multinacionális partnerei háborút  folytattak az emberiséggel, és világszinttű dominanciát akartak felettetek. Az eszmék és pénzek ezen csatájának valójában vége. Az általuk jegyzett fiat pénzek veszítettek, és az első lépés, az új típusú globális valutákra való felbujtás megkezdődött. Ezek a változások a globális pénz-újraindítást célozzák, majd végül egy új arany-szabvány újbóli megalapítását. Ott vannak ezen pénzek világszinttű tiszta átváltásáról szóló új szabványok előfutárai is. A sötét összeesküvés, mely felügyelete alatt tartott benneteket, most elhalványodik. Hatalmas erejét elvették tőle. Annak a küszöbén álltok, hogy lássátok amint a fő figurái ennek a hajdanán mindenható monopóliumnak letartóztatásra kerülnek, és eltávolítják őket hivatalaikból. Azok a kormányok, melyek hajdanán nekik engedelmeskedtek, meg lesznek változtatva a NESARA végrehajtásának nyomása alatt.

Ez az új birodalom egy áldott átmenet lesz. Egy globális jubileumnak lesztek tanúi, és látni fogjátok ezen új kormányok általi közzététel hivatalos nyilatkozatát. Ezek a hivatalos bejelentések végre lehetővé teszik számunkra, hogy eljöjjünk elétek, és nyíltan kinyilatkoztassuk a menetrendünket nektek. Akkor bejelenthetünk néhány előzetes landolási instrukciót. Azt akarjuk, hogy legyen valami elképzelésetek arról, hogy mennyi felderítő hajó landolását terveztük el csodás partjaitokon. A mentoraink is általános párbeszédbe szeretnének kezdeni veletek. Fontos, hogy együtt kezdjünk beszélgetést valódi történelmetekről. Sok minden abból amit tudtok, csak improvizált spekuláció. Az Atlantiszban történt korlátozott tudatosságba zuhanásotokat, annak fényében kell látnotok, hogy mi is folyt Atlantisz elveszett birodalmában. Még az Atlantisziak is vitatkoztak egymás között arról a politikáról, hogy a lázadókat hogyan kell büntetniük. Ezért ez a politika a földjük vesztét okozta, és elhozta végső pusztulásukat. Ismernetek kell ezt a történetet, és valós fényében kell látnotok. Az összeesküvés már túl régóta manipulált titeket!

Elsődleges célunk felvilágosítani benneteket minderről, és felkészíteni a teljes tudatosságba való visszatérésetekre. A sok mentorunk tudja ezt, és a Felemelkedett Mestereitek segítségével alaposan fel fognak készíteni titeket a teljes tudatosságra. Ez a szent eljárás először azt igényli, hogy elhagyjatok sok hamis koncepciót, melyet az Anunnaki adott nektek, és aztán azt ismételgették a kegyeltjeik. A jelenlegi sötét összeesküvés nagyon részletesen ismeri ezt a történetet. Az évezred során, az ősök ezeket a hamis meggyőződéseket juttatták érvényre, és úgy használták azokat, hogy kontrolláljanak és manipuláljanak benneteket. Valójában szabad Lények vagytok, akik a Fény isteni szolgálatának vannak elkötelezve Szeretetben és Fényben. Ez a szolgálat félbe lett szakítva egy sor Atlantiszi tudós és pap machinációja által. Hamarosan újra folytatni fogjátok ezt a nagy szolgálatot. Sok mindent véghez kell vinnünk együtt. Üdvözöljük a nagy csillagnemzetetek visszatérését. Sok nemzet, mely hajdanán a sötét Anchara Birodalom része volt, örömmel és vágyakozással várja az irántuk, és valójában az egész fizikai termetés iránti isteni szolgálatotok végrehajtását. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Most nagy hírekkel jövünk! Az elmúlt néhány évtizedben, figyeltük, ahogyan társaink jogi és pénzügyi gyakorlataikat felhasználva egy olyan forgatókönyvet teremtenek, ami sarokba szorítja a sötét összeesküvést, hogy a különféle titkos módszerek véget érjenek. Akadályok végtelensége lett elhelyezve társaink ösvényén a sötétség által. Mindazonáltal űrcsaládunk flottájának érkezése végül egy másik konklúzióhoz vezetett. Ezek az űrből jött nagykövetek arra használták fel növekvő pozícióikat, hogy végül egy alternatívát teremtsenek mindarra, ami rendszerint történt. Bírók hirtelen aláírtak papírokat, és végrehajtottak speciális bírói parancsokat. A hosszas eljárás most előre halad, csakúgy, mint azt számos mennyei prófécia is sugallata. Az évezredekig tartó hosszú utazásunk elérkezett oda, hogy megkezdődik a Fény ezen fizikai birodalom számára lefektetett céljának elérése. Rendszeresen találkozunk összekötőikkel Agarthában. Az emberiség sikerének menetrendje gyorsan alakot ölt.

Ez az eljárás eredetileg lassan kezdődött, majd lendületet nyert. Így volt. Csak ezen ezredforduló első évtizedének a végén kezdtünk el valódi haladást látni. A sötét összeesküvés párbeszédbe kezdett velünk, mert úgy érezte, hogy egy bizonyos ponton könnyedén felülkerekedik rajtunk. A sok Galaktikus Föderációs kapcsolattartónak köszönhetjük, hogy ez a sötét elképzelés elkezdett befuccsolni. Ahogy a második évtized megkezdődött, a sötétség kezdetben visszavont és megszakított minden tárgyalást. Egy évvel később, a kapcsolattartók rákényszerítették őket, hogy gondolják át a dolgot. Ennek fényében, megint tárgyalásba kezdtünk. Az eredmény ugyanaz maradt, mint a sok azt megelőző tágyalásokon. Ekkor a megbeszéléseket a sok ősi család egyre növekvő hatalma és lelkes hozzájárulása mentette meg. A sötétség arra kényszerült, hogy beismerje, hogy többé már nem kerekedhet felül!

Áldottak vagyunk ezen események által, és örömteliek attól, amit ezek a keggyel-teli családok és az isteni űr-nagykövetek közötti állandó kölcsönhatások produkálnak. Rájöhettek Áldottaink, hogy a sötétség lassan elkezdett hozzájárulni a kéréseinkhez. Ez vezetett oda, ahol most vagyunk. Az újabb nemzetei ennek a világnak olyan nemzetek égisze alatt gyűltek össze, akik egyesített hatalmukat arra használják, hogy egy felettébb áldott szövetséget kovácsoljanak! Most abszolút a kapujában állunk egy új birodalomnak, és a következő gyors lépések megtörténését várjuk. Őrlődik a sötét globális oligarchia.  Többé már nem ezen világ eleje és vége. Lecsökkent csupán egy résztvevőre. Áldjuk a Mennyországot, és hálás köszönetet mondunk mindazoknak, akik erejüket és forrásaikat az emberiség segítségére használták. Teljes Fényben és Örömben maradunk mindaz miatt, ami most bolygó szerte folyik. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk tájékoztatásunkat a bolygón történő eseményekről. Egyre közelebb kerülünk egy megoldáshoz, és ahhoz az időhöz, amikor a Mennyei és űrcsaládjaink közel kerülhetnek hozzánk. Még mindig sok tennivalónk van. Szánjuk ezt az időt arra, hogy lehetővé tegyük a szükséges változásokat. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt.
Oxigénnel
teli

ÉLŐ VÍZ
a Csapból!JÓ a TESTNEK, 
a LÉLEKNEK.
a KÖRNYEZETNEK!
ENERGIA
ÁTALAKÍTÓ

a NEGATÍV ENERGIÁK ELLEN!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.phphttp://www.porthologos.hu/