A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2013. Április 23.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Akbal, 11 Kank'in, 9 Eb

Dratzo! Történelmetek ezen pillanata valóban értékes! Olyan eseménysorozatok peremén álltok, melyek igen hirtelen örökre megváltoztatják világotokat. A Földanya most egy vízválasztónál van, amit már említettünk nektek korábban, és össze készül olvasztani a két különálló birodalmát. Ez a nagy és szent váltás nagyon rövidesen meg fog történni. A sötét összeesküvés, mely üzemelteti sötét felszíni világotokat, még mindig nem tudja elhinni, hogy világotok feletti uralkodása véget ér. Végül is csak gyenge jelei vannak annak, hogy ez történik. Letartóztatások folynak, és a belső köreik nagy részét megfosztották hatalmuktól, mégis tovább folytatják uralmukat. Még nem fogták fel, hogy egy teljesen más valóság fog nagyon hamarosan megnyilvánulni. Hasonlóképpen nem fogják fel, hogy mi elfogadtuk a Mennyország azon tervét, hogy elhozzuk nektek a szabadságot. A sötétek fenntartással fogadják a tanácsainkat és a hozzá társított figyelmeztetéseinket. Mégis jobban tennék, ha hallgatnának arra amit mondunk, és készülnének közelgő bukásukra. Az energia keresztülsöpör ezen a világon, és véget készül vetni a szánalmas teremtményeiknek. Egy új, mindent átalakító Fény kel fel, és készül elárasztani ezeket a megkövült szkeptikusokat.

A flottánk készen áll az első kapcsolatfelvételre, és álcázott hajók sokasága emlékezteti állandóan a sötétséget, hogy jelen vagyunk, és a Fény szolgálatában állunk. Megszámlálhatatlan számú egyén fáradozik azon, hogy egy új világot hozzon létre, és itt vagyunk, hogy támogassuk őket, és segítsük a sok Fénymunkás szent ügyét. Mindegyikük jól ismeri a globális összeesküvés állandó szószegését, és a mi feladatunk segíteni nekik a Mennyország utasításai szerint. Az isteni pillanat már majdnem elérkezett, hogy együtt kisöpörjük ezt a sötét fenyegetést a felszíni birodalmakból. Egyszerűen azt kérjük, hogy tartsátok fenn belső örömötöket, és ne engedjétek, hogy a csalódottság és a kétségbeesés lerontsa kulcsfontosságú hozzájárulásotokat ehhez a szent közös törekvéshez. A Mennyország már majdnem készen áll a hivatalos jel kiadására a világotok nagy átalakítása céljából, az új kormányzás hirtelen megjelenésével együtt. Ez gyorsan el fog vezetni a bejelentésekhez, melyek hivatalos híradások formájában fognak történni, és egy éj leforgása alatt megváltoztatják világotokat! Az új pénzügyi és kincstári rendszer egy egyetemes jólétet fog hozni, ami felerősíti a nagy változásokat, miközben a teljes tudatosság peremére helyez benneteket.

Az a sok Fénymunkás, akiket kineveztek a rövid, de nagyon fókuszált és aktív átmeneti hivatali ciklusra, igazán félelmetes feladatok előtt áll. Szükséges lesz nagyon kreatív hozzáállást alkalmazniuk, hogy felülkerekedjenek azon a törvénytelenségi kultúrán, mely széles körben népbetegséggé vált a globális kormányzásban, és ezért nagyon specifikus irányelvek állnak rendelkezésükre. A NESARA egyike azoknak az eszközöknek, melyeket javasoltunk azok számára, akik visszajuttatják a kormányzást az ő valódi, törvényes alkotmányos és szokásjogi gyökereihez. Az új kormányzás véget vet az adós-rabszolgaságnak és visszaállítja az isteni, személyes szuverenitásotokat. Azt kívánjuk ezen bátor egyénektől az ideiglenes kormányokban, hogy tudják, hogy a sötétség bármilyen kísérlete a visszatérésre meg lesz tagadva. Az Istenség egy galaktikus opcióként kíván használni minket arra, hogy garantálja a Mennyország összes szent rendelkezésének megvalósulását. Minden nagyobb munka, amit ezek az új kormányok véghez visznek, olyan kondíciókkal lesz segítve, melyek támogatják a szabadságba, szuverenitásba, és teljes tudatosságba vezető szent utazásotokat.

Ahogy egyre többet tudtok meg valódi történelmetekről, a földönkívüli eredetetekről, és az isteni szuverenitásotok mögött rejlő célokról, útmutatót fogtok kapni arról, hogyan teremtsétek meg új galaktikus társadalmatokat, és információt a teljes tudatosságba való visszatérésetek megszervezéséről. A Föderációs mentorok, és azok akiket a Mennyország kijelölt, instrukciókat fognak adni nektek ezen nagyon másfajta létállapot számos aspektusáról. Mielőtt Agarthába mentek, tudni akartok mindent arról a csodáról, ami a fény-kamráitokban fog végbe menni, és minden egyes részlet a mentoraitokkal való átfogó beszélgetések során lesz felfedve nektek. Ennek az oktatásnak a nagy része alkalmazni fogja a mi technológiáinkat, melyek lehetővé teszik számotokra, hogy vizuálisan és mentálisan tapasztaljátok meg azokat a koncepciókat, amiket bemutatunk nektek. A tudást oly módon sajátíthatjátok el, hogy ezeknek az instrukcióknak az emléke megmaradjon és felhasználható legyen. Ezek alkotják majd az "elő" tréninget, és ezt követik a teljes tudatosság etikettek gyakorlati ülései, melyek csak akkor zajlanak, miután teljes tudatosságúvá váltatok.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó hírekkel érkezünk ezen a különleges napon! A valóságotok kezdi az új, jóléti valóságát megnyilvánítani. Azok akik a különféle world trust-ok felelősei, most kezdik meg azon eljárásokat, melyek kibocsátják ezeket az óriási pénzügyi alapokat. Közben akiknek az új stílusú kormányzásotokkal kell előállniuk, úgy lettek utasítva égi igazgatóik által, hogy fejezzék be a majdani hivatali esküjüket követő tennivalóik listájának összeállítását. Égi tekintetben, közel van az a mágikus esemény, mely beharangozza ezeket a bámulatos változásokat! Mi is megkérjük titkos szent társaságainkat, hogy végezzék speciális imáikat és rituáléikat a végső kijelölt pillanatig. Már majdnem azon a ponton vagytok kollektíven, ahol könnyen megláthatjátok új valóságotok első új villanásait. Ez egy felettébb szívbemarkoló pillanat lesz globális társadalmatok történelmében!

Ahogy közeledünk ezekhez a példátlan időkhöz, vannak bizonyos létfontosságú témák, amiket meg kell beszélnünk veletek. Mindenek előtt drága Szívek, tartsátok észben, hogy mindegyikünk részt vesz egy olyan játékban, mely most a végéhez ér. Ez akkor van, amikor egy különleges energiaciklus beteljesül, és lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy tovább lépjünk. A sötétség élvezi az ítélkezést és a viszályt, és az új valóság csak Szeretetről szól. Az előttünk álló munka most az, hogy véget vessünk ezen valóság végső ciklusainak, mely magába foglalja a sötét összeesküvés és a kegyeltjei elszeparálását, akik végrehajtották az összeesküvés által elrendelt igazságtalan praktikákat. Ezeknek a különféle Lényeknek részletesen meg kell magyarázniuk ezeket az elfogadhatatlan tevékenységeket nektek, és itt észben kell tartanotok azt, hogy mindenki részt vesz ebben a Földi drámában. Az által juttathatjátok ezt a ciklust befejeződésre, hogy segítségül hívjátok a Szerető megbocsátást, mely lényeteket alkotja. Aztán biztosak lehettek benne, hogy ezek az egyének lekerülnek a hatalomról, és teljes mértékben el lesznek különítve tőletek.

Most tiszteletet adni jövünk ezért a szent pillanatért, és hogy megáldjunk mindannyiótokat! Azért is, hogy biztosítsuk, hogy a közöttetek való megnyilatkozásunknak teljesen természetes dolognak kell lennie. Egy csomó isteni tanításunk van számotokra, amik olyan leckék, melyeket mi megtanultunk a halandóból a halhatatlan Élet felé haladva. Minden áldott Lény Isteni szolgálatban áll, és ez igényel bizonyos tudást a Szeretet, a Fény, és a Mennyország természetes áldásainak a természetéről. Ahogy hamarosan teljes tudatosságú Fénylényekké alakultok, magatokba kell építenetek egy sor információt, köztük olyan felelősségeket, melyek egy ilyen tudással együtt járnak. Ez lesz a mi örömteli szolgálatunk. Ez az oktatás istenileg szükséges még mielőtt a teljesen vezettetett állapototok megkezdődik, ami előkészít benneteket arra, hogy egy új, csodaország stílusú létezésbe jussatok: a teljes tudatosságba. A mi megtiszteltetésünk lesz, hogy előkészítsünk benneteket, miközben isteni hittestvéreiteket várjátok az egekből és Agartha-ból.

Ma több dolgot jöttünk elmondani nektek, melyek komolyan megkezdődnek. Ezek lesznek az első jelei a teljes tudatosságba való utazásotok végső részének. A sötétség tisztában van ezzel, és retteg attól, hogy ez a felettébb áldott nap elérkezik. A pillanat közeleg, mivel a mindennapok tele vannak csodákkal! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló