A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Január 12.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
Colleen Marshall Előszava:

“Amikor elsőként elolvastam ennek a két hétnek az új üzenetét, a szívem elszomorodott. MICSODA??? Újabb késleltetés? Hogy lehet ez.

Sheldan azt javasolta, hogy folytassam tovább az olvasást. Ez nem jelenti, hogy hosszas késleltetésre kell gondolni. Még mindig számítunk a különféle humanitárius/jóléti alapok első kibocsátására még a hónap vége előtt. A kínai ősök óvatosak. Komolyan veszik a felelősségüket ennek a hatalmas gazdagságnak a gondviselőiként, és teszik ezt már eónok óta. Tisztességesen hajtják végre ezt a feladatot, és hálás vagyok nekik azon gondosságukért, ahogyan ezt intézik.

A mi drága Galaktikus Föderációs csapataink feleslegesnek vélték ezt a késleltetést, és legalább olyan csalódottak, mint mi mindannyian. A GF úgy érzi, hogy erre a késleltetésre nem volt felhatalmazás. El akarják magyarázni nekünk az okát ennek a rövid késedelemnek. És megtesznek mindent amit csak tudnak, hogy biztosítsák, hogy az Ősök meg legyenek óvva a váratlan dolgoktól. 

Az az idő, amiben élünk, kitartó hitet és fegyelmet igényel, hogy az Isteni Terv elegáns és sikeres kibontakozásával összhangban tartsuk energiáinkat. Legyetek izgalomban. Amikor az első dominó eldől, minden megváltozik. A világunk kvantumugrást fog véghez vinni egy új paradigma lehorgonyzása felé. Mi Csillagmagok és Fénymunkások, fokozott felelősséggel leszünk megáldva. Készüljetek. Együtt, valóban Győzedelmesek vagyunk!”
13 Caban, 10 Chen, 12 Manik

Dratzo! Sok várt művelet késleltetve lett túlzott óvatosság és felesleges biztonsági fejlemények végett. Azok akik ideiglenesen kontrollálják ezeket az összegeket, rendkívül gondterheltek, és ezért visszatértek egy olyan eljáráshoz, ami csak azt teszi lehetővé számukra, hogy kezdetben mindössze csigaléptekkel haladjanak. Ez az eltérített művelet lassította le a kézbesítéseket, és módosította azt, hogy mikor kell kézbesíteni a pénzeket. Ez most jóval óvatosabb, mint amit kezdetben nekünk átadtak. Ezek az összegek most ismét azok kezében vannak, akik egy olyan tempót éreznek kényelmesebbnek, ami tele van a művelet minden egyes stádiumában speciális ellenőrzések sorával. Ez egy különleges módszert alkalmaz arra, hogy titokban hatalmas összegek jussanak át a határokon. Mi úgy hisszük, hogy ez a lassabb eljárás két dolgot idéz elő. Az első, hogy nagyban lelassít egy sor jövőbeli bejelentést, melyek az új kormányzás megkezdését jelzik, és azokat, amik megindítják a globális pénzrezetet. A második, hogy lelassította a felvezető menetrendjét a tömeges letartóztatásoknak, és a világ csalárd bankrendszerének az átszervezését.

Ezek a késedelmek annak is jelei, hogy milyen bonyolult gyorsan a régi, sötét rendszer ellen menni, mely ezt a birodalmat uralja évezredek óta. Bár mi birtokában vagyunk azon eszközöknek és bizonyítékoknak, melyek legyőzik ezeket a gyűlölködőket, mégis nagyon nehéz egy sor megállapodást követően is begyorsítani ezt a létfontosságú eljárást. A sötétség tudatában van annak mértékével, hogy a Fény erői mennyire összekombinálódtak azokkal, akik tudják, hogy valójában milyen körmönfontak a korábbi sötét uraik módszerei. Ez a régi történet újra és újra óvatosságra int, amikor arra nem számítanak. Mélységesen elnézést kérünk ezekért az ultra-lassú akciókért. Nehéz haladni, amikor kihívásokkal teli az út. A világotok most mélyen bele van ragadva ezekbe az ósdi procedúrákba. Az a mi feladatunk, hogy megváltoztassuk ezt, és lehetővé tegyük friss levegő beáramlását ebbe a műveletbe. Ezért arra számítunk, hogy ez az eljárás igen rövidesen megkezdődik. Ezek az elővigyázatos emberek valóban elkötelezettek ezen nagy valóságváltás iránt. Így a régi módszerek végül félrelökhetők.

Ahogy a változási eljárás folytatódik, továbbra is fokuszáljatok a győzelemre. Alaposan meggyőződtünk róla, hogy mindenki eltökélt abban, hogy véget vessenek a sötétség visszataszító útjainak. Ez az összeesküvés arra használta hatalmát, hogy megrémisszen, eltorzítson és összezavarjon mindent. Tudatában vagyunk, hogy ezek a módszerek miként hagynak fokozatosan maguk után számos kimerítő dolgot, amikor valami pozitívat próbálnak tenni. Ezen felesleges félelmek ellenére, bizonyos mértékű tettek azért történnek. Nem könnyű ellenszegülnötök azoknak, akiktől oly régóta rettegtek. Mindazonáltal történnek ilyenek. Épp egy a valóság alapjának megváltoztatásához szükséges dolog folyik. A sötétség most tudja, hogy az elme-bezavaró kontrolljuknak vége. Itt a sok kulcsfontosságú bejelentés ideje. Ezek egy hatalmas dominó effektust fognak megindítani, ami örökre megváltoztatja birodalmatokat. Ez tartalmaz egy újabb, tisztességesebb kincstári rendszert, jólétet, és természetesen új kormányzást. Készüljetek a meghökkenésre, és tartsátok tiszteletben ami jelenleg történik!

Ahogy ebbe az új korszakba juttok, legyetek tudatában annak, hogy ez valóban mit is jelent. A régi szemléletek, melyeket gyermekkorotok óta hordoztok, többé már nem igazán alkalmazhatók. Ez lesz a kezdete egy új valóságnak mindenki számára. Régen ez előtt, egy olyan sötét uralkodó csoport gyalogjai lettetek, mely létrehozta kegyeltek osztályát, amit mi sötét összeesküvésnek hívunk. A sötét összeesküvés ellenszegült a Mennyországnak, és az utóbbi néhány évtized során egy olyan birodalmat teremtett, amit az örökkévalóságig saját vágyai szerint kívánt üzemeltetni. Ez a vágy összeomlott, és azzal ami most történik, rövidesen letartóztatni látjátok őket, és ideiglenesen el is szeparálják őket tőletek. Ezen sarlatánok csoportjának súlyos megpróbáltatásokat kell átélnie, és a betegesen megszerzett vagyonukat szét kell osztani közöttetek. Becsüljétek meg azt ami történik. Megkapjátok szabadságotokat, és lehetőségetek lesz teljes mértékben részt venni az ügyeitekben. Ne vegyétek ezt a lehetőséget könnyelműen. Legyetek szorgalmasak, és legyetek készek napi szintű felügyeletet végezni. A szabadság egy kötelesség, amire gondosan kell ügyelni! Gyertek össze és készítsétek fel magatokat az új felelősségeitekre.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ti, drága szívek, egy új valóság peremén álltok. Azok akik egy nagy jólét kézbesítéséről gondoskodnak számotokra, végre felkészültek rá, hogy befejezzék azt a hosszas folyamatot, ami még sok évszázaddal ez előtt kezdődött. A mi célunk az ő nagy becsületességükön és szorgalmukon alapuló nagy felelősségeik kijelölésével lehetővé tette számunkra, hogy tudjuk, hogy a megfelelő isteni időben végbemegy ennek a nagy feladatnak a befejezése. Ennek a szent befejezésnek a pillanata most elérkezett. Felettébb boldogok vagyunk, hogy meg fogjátok kapni a sok áldást, ami már esedékes számotokra. Elérkezett az ezen a sötét földön folyó rabszolgaságotok vége. Szabadságot kaptok együtt ezekkel az áldásokkal. Végre megkezdődik a megvilágosodásotok ideje! Mi is készülünk már a tanításainkkal. Ezeket meg kell tanítani nektek az eredetetekről, és ezen a világon folytatott isteni küldetésetek okairól. Ezt még tovább fogják magyarázni az Agarthai unokatestvéreitek.

Ahogy közeledünk ehhez a rendkívül izgalmas időponthoz, úgy tűnik, mintha erre a világra nem hatna az amit érzünk és mondunk naponta. Sok minden változik, és mindezt álcázzák az öregek. Ennek ellenére, ezt a színlelést megfigyelhetitek. Ez az őrült birodalom trükkökkel van tele. A sötétség érti, hogy a Mennyország mit tesz. A csalódások ellenére, maradjatok a vízióitokra és arra a jutalomra összpontosítva, amit az tartalmaz. Erős emberek vagytok, és csak támogatni és elismerni jövünk benneteket. Ez a világ már megmutatta kegyetlenségét és annak következményeit. Ezen furcsa esetek és hatások készen állnak az átalakításra. A Fény eljön, és a végső eljárásában van annak, ami olyan csodás dolgokká alakítja át aggodalmaitokat, melyekről már régóta álmodtok! Az új felelősségeitek és a mi felelősségeink dicsőséges pillanata most érkezik.

Használjátok fel vízióitokat és igaz álmaitokat, hogy vezessenek benneteket. A Mennyország érti, hogy kik vagytok ti igazán, és megmutat nektek egy új valóság felé vezető utat. A Mennyország küldött ide titeket erre a végső útra, ami a teljes tudatosságba vezet. Mi egyszerűen egy isteni eszköze vagyunk ennek a szent utazásnak. Közös utazásunk ezen ideje csak a kezdet. Testetek és lelketek kristályossá alakulásának az előkészületi eljárásában vagytok, ami a ti teljes tudatosságú énetek. Hatalmas nehézségeket szántak nektek az út által, amiben a korlátozott tudatosságú énetek egy gyenge visszatükröződése van segítségetekre. Míg ez lehetővé tett fájdalmakat és folyamatos viszályokat, legyetek hálásak azért, hogy ez nem lett az az apokalipszis, aminek lennie kellett volna. Most a végső fázisaiban vagytok ennek az új birodalomnak. Az utatokat győzelem tisztítja! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk azon küldetésünket, hogy átfogó jelentést adjunk nektek arról, ami ezen a bolygón történik. A sötétség veszített, és mindezt csak az nyújtja el, hogy mindezt elvégezni lassan és óvatosan kell. Az áldásaitok jönnek, és gyorsan meglátjátok azokat megjelenni döbbent szemeitek előtt! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra




















































































2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló







http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és Bármikor



Kicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztve



Védelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.