A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Május 24.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
2 Muluc, 2 Pax, 12 Manik

Selamat Jarin! Világotok gyorsan felkészül egy meglepetésre, ami igazán sokkoló lesz mindenki számára! A Fénynek ki kell várnia a megfelelő időpontot a lecsapásra. Jelenleg a sötétség és az ő fő kegyeltjei az USA Inc. rezsim néven ismertté vált üzlettársaival karöltve, bizonyos mértékű halasztást kapott. Ez lehetővé tette számukra, hogy néhány sáros ügybe keveredjenek globális szinten. A Fény készen áll arra, hogy véget vessen a történelem ezen sajátságos részének. A sötétség azt hiszi, hogy a Fény képtelen valamiféle nagy ellentámadást indítani, hogy gyorsan véget vessen trükkjeiknek. Közben a flottánkat arra utasította a Mennyország, hogy pontosan ezt tegyük. A mi esetünkben ennek titokban kell történnie, a szimpatizáló katonai erők közös akcióival burkolva. Ezen közös akciók korábban képesek voltak korlátozni a sötétség által szponzorált terrorista erők hatáskörét. A cél az, hogy végre legyengítsük és végül kiirtsuk ezen sötét elemeket, melyek az instabilitást akarják fenntartani bolygótok bizonyos helyein. Időközben a Fény készül támadásaival, melyek végre leállítják az USA Inc.-t és annak szövetségeseit.

Az összegek gondosan és kellő módon regisztrálva lettek, és most készülnek a megfelelő pillanatban kézbesíteni nektek. Ezek a projektek tovább tartottak annál, mint azt korábban reméltük. A sötétségnek és a hozzájuk társuló elemeknek a bankokba való beszivárgásának mértéke valójában sokkal nagyobb annál, mint azt földi szövetségeseink először gondolták. Mindazonáltal ezek a korábbi úttorlaszok kezelve lettek, és lehetővé vált számos dolog elvégzése. Lényeges, hogy a NESARA kormányzás legyen bevezetve, és képes legyen erős felügyelőjévé válni számos projektnek. Az első teljesen megújítja a hibásan használt és erősen korrupt Egyesült Államok kormányt. Ez a csendes forradalom véget vet ezen sötét kormány gonosz befolyásának azt illetően, hogy háborúkat és konfliktusokat tart fenn a bolygó kulcsfontosságú részein, vagyis a Közel-Keleten és Latin-Amerikában! Akkor be tudjuk vezetni a globális stabilitást és jólétet. Ezzel együtt vége szakad a globális UFO álcázásnak. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy tudjunk közvetlenül beszélni hozzátok az első kapcsolatfelvételről és az ellenőrző programunkról.

A sötétség sokáig azt hitte, hogy nem teljesen mértük fel milyen nagy és mély volt az emberiségnek a sötét Anunnaki általi befolyásolása az 1990-es években történ távozásukat megelőzően. Tájékoztattuk új szövetségeseinket ezen 1990-es évek közepén történt Anchara Megállapodás előtti dolgokról. Első kézből tudjuk milyen mélyen ivódott be pszichétekbe a propagandájuk. Az első dolog azt volt, hogy a Mennyországgal és az új társainkkal együtt azon dolgozzunk, hogy elkezdjük közömbösíteni azt, ami évezredek óta bele lett ültetve az újszülöttek fejébe és elméjébe. Az új csillagmagok, amint megszülettek, lassan ellentmondtak ezeknek a "normáknak". Ráadásul sokan voltak, akik elkezdték tájékoztatni az embereket arról, hogy ez a gonosz propaganda mire is van, és miért is olyan rossz. Ez egy sor bátor perhez és más eszközökhöz vezetett, amik megváltoztatják ezt a halmozódó eszetlenséget, és egy igazabb és járhatóbb valóságra cserélik őket. Ezek a csodálatos projektek most le tudják váltani az USA Inc.-t, és egy új pénzügyi rendszert tudnak teremteni, mely együttműködik új jólétetekkel.

A vágyunk az, hogy véget vessünk ezeknek a hamis hiedelmeknek, melyek lehetővé teszik a sötétség és kegyeltjei számára, hogy kontrolláljanak már közel 13 évezrede benneteket. A kulcs ehhez a hatalmas tudatossági növekedésetek. Ez az egy elem képesebbé tett benneteket arra, hogy a Fényt támogassátok és annak számos tettét, melyek véget vetnek a sötétség és kegyeltjei hatalmának ebben a felszíni birodalomban. Ez az ügy vált az elsődleges tettünkké. A NEASRA kormányzás hatalomra kerülésének lehetővé tétele igencsak fontos a sikerünkhöz. Ez ügyben küldtünk összekötőket, hogy napi szinten konferáljanak szövetségeseinkkel, és összehozzanak olyan közösen szponzorált akciókat, amik most a siker szélén állnak. Egy sor akció most folyik, melyek a végső sikert ígérik számunkra. A sötétség egy igencsak ravasz ellenség. Olyan késedelmeket teremtett, amiket kezdetben lehetetlennek véltünk. Ez a sunyi rugalmasság bele lett véve a terveinkbe. Szándékunkban áll rövidesen bejelenteni, hogy sikerrel jártunk. Azzal kontroll alatt, biztostani tudjuk a Felemelkedett Mesterek kellő tanításait ezen birodalom számára!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az általatok ismert világ megváltozik. Ez a pozitív módosulás a vízióitoknak köszönhető, amiket kollektíven fenntartotok velünk. Igen büszkék vagyunk az összpontosítás mértékére, melyet az utóbbi néhány hónap során fenntartotok. Ezek az energiák demonstrálják azt, amit a Mennyország kieszelt még amikor az egész projekt megkezdődött, az 1990-es évek elején. Rádöbbentetek hatalmatokra, és a közös ügyünk támogatására használjátok fel azt. A múlt hónapban sokan elkezdték ugyanezt a szándékot mutatni. Ezek a műveletek demonstrálják, hogy milyen erősekké váltok, ahogy használjátok képességeiteket, és azon dolgoztok, hogy valóra váltsátok ezeket a csodás meditációkat. Ezek nagyon segítenek nekünk Mestereknek növelni azokat a változásokat, melyek ebbe a valóságba érkeznek. A sötétség is észlelt benneteket, és egyre inkább felfogja, hogy vágyai már nem beválthatók. Ezen évezredek vége látható! Hozsanna! Hozsanna!

Mindegyikőtök örömet jelent kollektív szívünknek. Tudjuk milyen távolról jutottatok el ide ebben a két évtizedben! Olyan úton vagytok, ami a sikerbe visz, és elhozza, hogy visszakerültök a teljes tudatosságba. Ez az eljárás sokkal kevesebb időt vett igénybe annál, mint azt a társaink kezdetben várták. Így bölcs dolog informálni benneteket ezekről a változásokról, és megkérünk titeket, hogy tovább mélyedjetek el és fókuszáljatok, és használjátok vizualizációtokat arra, hogy felgyorsítsátok haladásotokat. Ti drága Szívek, egy csodálatos csoport vagytok, mely csak kezdi megmutatni hatalmas potenciálotokat. A Mennyország általi változások következő fordulója fel fogja gyorsítani mentális és érzelmi képességeiteket. Mint tudjátok, a szívetek egy hatalmas elektromos központ, ami számos esetben az agyatokkal vetekszik. Ez az eljárás folytatódik, miközben veszitek agyatok és a szívetek csakráinak változásait. Ezek ünnepelni fogják újonnan meglelt potenciálotokat, és jobban felkészítenek titeket arra, hogy galaktikus mentoraitokat megismerjétek.

Ezen változások új ismeretekkel fognak kombinálódni, amiket közölnünk kell. Régen azelőtt, egy sor rettenetes kísérlet Atlantiszban az őseiteket hirtelen amnéziába sodorta. Minden amit gondoltak, hirtelen látszólag meghaladta képességeiket. A mi feladatunk hamarosan emlékeztetni benneteket arra, amit az őseitek elveszítettek, és megmutatni nektek hogyan tudjátok azt visszaszerezni. Akkor lesz egy újraegyesülési eljárás az unokatestvéreitekkel, az Agarthaiakkal. Közel vagytok ahhoz, hogy megismerjétek őket, és a mentorotokkal és a mennyei őrzőitekkel együtt Agarthába menjetek, és használjátok Kristály Fénykamráitokat arra, hogy elvégezzétek a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. Vidáman tekintünk előre, hogy csatlakoztok hozzánk egy végső konferencián, ami felállít egy új csillagnemzetet, és szent küldetésekkel indul útnak, amiket a Mennyország isteni kegye ad mindannyiunknak!

Ma folytattuk jelentésünket arról, hogy mi történik bolygó szerte. Sok haladás történt, hogy felálljon jólétetek és létrejöjjön a NESARA kormányzás. Teljesen arra számítunk, hogy ez a közelgő időpont lesz az, ami végre tükrözi, amit korábban mondtunk nektek. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.