A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Október 25.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
12 Lamat, 11 Tzec, 13 Caban

Selamat Jalwa! A terület emberi élősködőktől való kitakarításának folyamata tovább folyik. Könnyű megtalálni és letartóztatni a birodalom kegyeltjeit. Ők igazából azt hiszik, hogy a Fény nem tudja akadályozni hatalmi pozícióikat. Rövidesen rájönnek egy szörnyű igazságra. Téves módszereiket már nem lehet tovább tűrni. A sötétség uralma gyorsan véget ér, és a "GESARA" különféle verziói veszik át a helyét. Amikor ennek a szentségtelen csőcseléknek az eltakarítása véget ér, akkor akik az összegek birtokában vannak, könnyedén tudják útnak ereszteni ezt a mérhetetlen vagyont a bolygón. Olyan bőséget fogtok kapni, ami örökre véget vet a sötétség és a bolond kegyeltjei gonosz célú készleteinek. Soha ne felejtsétek el, hogy a sötétség milyen ördögi módon akadályozta, hogy megkapjátok azokat a forrásokat, amik sürgősen kellenének, hogy átalakítsátok ezt a valóságot. Létfontosságú, hogy ezt a hatalmas vagyont álmaitok valóra váltásának módszereként tekintsétek. Sikeres és magabiztos álmodozásotok fogja lehetővé tenni, hogy elengedjétek feloldatlan félelmeiteket, és azon hiteteket, hogy kevesebbek vagytok másoknál. Mindannyian a lehetőség csodás egysége vagytok, amit mindenféle módokon valóra kell váltani.

Legyetek képesek magatokat ezen globális egység jelentős tagjaként tekinteni, és tudjatok álmaitok valóra váltásával kapcsolatos szuverén jogotokról. Így tud a kollektíva megoldásokat teremteni egy új valóság számára. Mély bölcsesség lapul bennetek. Ne gondoljátok, hogy álmaitok méltatlanok. Fontos részei vagytok a felszíni emberiségnek. Legyetek állandó összeköttetésben egymással, és így felfogjátok, hogy ez a folytonos áramlás, miképpen járul hozzá az egész megváltozásához. Olyan pozíciót vesztek fel, hogy intuitívan rájöttök, hogy ez a soha véget nem érő művelet foglalja keretbe új valóságotokat. Itt vagyunk, hogy mint a Mennyország is, felügyeljük ezt az eljárást. Szabadon járuljatok hozzá ezen szerves egész csodásságához. Hagyjatok fel régi módszerekkel és eszmékkel. Ez egy új idő lesz, mely szabadsággal és jóléttel van tele. El kell engednetek azokat a kontrollált dolgokat, amiket oly aprólékosan ültetett el bennetek a sötétség. Üdvözöljük a Fény játékosságát, és annak felfedezését, hogy milyen bámulatosak vagytok ti valójában. Ez csak egy felvezetője a spirituális felfedezések új korának!

A felfedezések új kora annak megértéséről szól, hogy a Fény hogyan teremti valóságait. Gyorsan megtanuljátok ezt, és bepillantást nyertek annak tökéletes bonyolultságába is. Ez az új életetek az álmaitokra fog épülni, és a bennetek való Fény működésére. Sokáig meg volt tagadva tőletek, hogy megtanuljátok, hogyan kell valóban önmagatokká alakulni. Régen azelőtt, belső kreativitásotok képmása voltatok. A korlátok először, melyeket a körülöttetek lévők tanítottak nektek, azért voltak, hogy gátoljanak benneteket. Aztán a korlátok azokká a falakká váltak, melyek most közrefognak titeket. Ezeket a rátok rótt korlátozottsági érzéseket fel kell törni, és kiszabadítani, és teljesen fel kell hagyni velük. Inkább egy új prototípusra van szükség. Egy olyanra, ami újra megmutatja alapvető játékosságotokat, és meg is ragadjátok azt. Némiképp úgy érezhetitek, hogy ez nem helyénvaló. Véget kell vetnetek ennek az érzésnek. Inkább azt kell látnotok, hogyan tudtok illeni az egészbe. Ez ott van bennetek. Amikor megszülettetek, a szellem nektek adta ezt. Minden ami kell az az, hogy tudjátok ezt felismerni. Ez a feladat az, amit a mentoraink meg akarnak értetni veletek.

Ezért fel kell fedeznetek, milyen érzés korlátlannak lenni erőforrásaitokban. Tűnődjetek el ezen azzal a szándékkal, hogy alaposan fel akarjátok fedezni minden egyes álmotok prioritását, és hogy azok miképpen illenek a bámulatos egészbe. Használjátok fel ezt a nagy keretrendszert arra, hogy meghatározzátok miképpen kívánjátok valóra váltani azokat. Ez természetesen csak a kezdet. Nézzetek körül és beszéljétek át mindezt legközelebbi barátaitokkal és családotokkal. Szeretnénk teljesen kiterjeszteni ezt bennetek. A mentoraink első feladata az lesz, hogy lehetővé tegyék, hogy elengedjétek a félelmeket és bármilyen más mély nézetet, mely korlátozhat titeket. A vágyunk az, hogy felfedezzétek milyen bámulatosak is vagytok. Ez az eljárás azt igényli, hogy képesek legyetek elengedni régi nézeteiteket. Mindig tartsátok észben, hogy mérhetetlen potenciállal rendelkeztek, ami bármire kiterjedhet, amit képesek vagytok elképzelni. Ez a potenciál egy alapvető elem, amit a mentorotok fog kialakítani, és aztán veletek együtt felfedezni. Ennek a műveletnek a teljes megértése időbe telhet. Ezért szándékozunk megmutatni nektek, hogy ez a terv hogyan képes megnyitni benneteket arra, hogy átfogó módon teljesítsétek be álmaitokat. Ebben rejlik hatalmas potenciálotok kulcsa!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Azért jövünk, hogy hangsúlyozzuk a tényt, hogy birodalmatok jobbá válik. Azoknak, akik kételkednek ebben a változásban, csak körül kell nézniük és meglátják, hogy a sötétség és kegyeltjei pózolása semmit sem ért, csak a sikerük felesleges reménye volt, ami most igazából elfogadhatatlan. Lényeges, hogy akik velünk hasonlóan vélekednek, tudatában legyenek, hogy ez az új világ már valóban közeli! Megkérjük együtt először a Mennyországot, aztán a kormányunkat, hogy egy új kormányzati rendszert iktassanak, amit mindenki láthat. A Mennyország egy menetrendet állít fel a sötétséggel kapcsolatban. Közelinek látszik az idő Drágáink, amikor ez a csoda valóra válik. Ezért álljatok készen, hogy amikor elérkezik, elmagyarázzátok az örömteli módszereket! Ennek örömében, zavartalanul elhagyhatjuk a frusztráció éveit. Engedjétek el a körülöttetek lévő tragédiákat. Ez az idő, amikor álmaitok valóra válnak, és a régi módszerek véget érnek. Szóljon a szabadság harangja ismét, újra ebben a birodalomban!

Gyermekkorotoktól fogva mindegyikőtöknek vannak különleges kívánságai, melyek ahogy idősödtök, az idők folyamán módosulnak. Szabadítsátok ki ezeket a nagy látomásokat. Tudatosítsátok milyen mélységesen nagy örömet hozhatnak nektek. A Mennyország őszintén arra vágyik, hogy mindez megtörténjen. A vagyon és azok az előnyök, melyek ezt valósággá teszik, az amit a Mennyország véghez akar vinni. A mindenség magaszos Teremtője évezredek óta elrendelte ezt. Mint azt korábban említettük, egy időbeosztás van hatályban. Ez istenileg lett beállítva. Ez a szent idő már közeli. Mi Mesterek, megteszünk mindent, ami szükséges, hogy elhozzuk ezt a dicsőséges pillanatot Gaia-nak. Fejlemények vannak folyamatban, melyek elérik ezt a szent eseményt. Ezért fontos, hogy hozzátok elő fényeteket, hogy ez az esemény most kibontakozhasson. Lényeges, hogy mindenki szorgoskodjon az utolsó nagy esemény valóra váltásán. Kérjük legyetek kitartóak ebben a feladatban.

Régen azelőtt, ezen birodalom felszíne rendkívül komornak látszott. Az Anunnaki volt mindenütt. Sötét magjai uralták a mindennapokat, amiket rituális gyilkosságok és állandó háborúk erősítettek. Az utóbbi másfél évszázadban, ez a sötétség elkezdett lassan emelkedni. Most a Fény Korának peremén álltok. Ami egykor elképzelhetetlennek tűnt, az most meg fog történni. Most ez a növekvő tudatosság általános tudássá vált, és mennyei csodákat ért el, melyek következnek. Folytassátok a Fényért való munkát! Tudjátok, hogy a sötétség tovaszáll! Mi Mesterek, felfigyelünk erre minden nap. Legyetek még biztosabbak ebben. A sötétség arra kényszerült, hogy lemondjon kínoztatásotokról. A potenciális háborúk nem fognak megvalósulni. A béke aurája emelkedik erre az áldott földre. A csodás események ideje hirtelen megjelenik előttetek, ami már közel van. Soha ne veszítsétek el hiteteket! Maradjatok pozitívak, és számítsatok rá, hogy még több csoda fog történni!

Ma ismét jelentést adtunk arról, hogy mi bontakozik ki ezen az értékes bolygón! Sok régóta várt bejelentés készül! Új idő ér utol mindannyiunkat! Legyetek felkészültek ennek felettébb örömteli részére! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat 
és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, 
mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php