A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Szeptember 6.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
3 Cauac, 2 Zip, 12 Caban

Dratzo! Sok érdekes esemény történik most. A legfontosabb dolog, hogy a hatalmas összegű humanitárius finanszírozások kézbesítésének megbízottai cselekedni készülnek. Ez a hatalmas összegátutalás globális szinten azt ígéri, hogy megteremti ezen világ működésének az átformálásához szükséges eszközeit. A bolygó számos része hiányában van azon eszközöknek, melyekkel felépítheti a szükséges víz, szennyvíz, és modern szállítási rendszereket. Finanszírozással ezek a nemzetek, melyeket a régi pénzügyi rendszer kihasznált, vagy semmibe vett, elkezdhetik a kialakításuk és megépítésük összetett folyamatát. Ezek a különféle projektek gyorsan még a legprimitívebb régiókat is hozzájuttatják a szükséges vízellátáshoz, közegészségügyhöz, és elektromossághoz úgy, hogy modern és önálló részei legyenek ennek a világnak. Aztán egy kortársabb oktatási rendszerrel is tudnak szolgálni. Ezek a projektek biztosítani fogják, hogy a bolygó minden része kapcsolatban álljon a világhálózattal, és lehetővé válik mindenki számára, hogy meglegyenek azon dolgaik, amik részét képezik ennek a modern világnak. Így ezek a finanszírozások véget vetnek a korábbi pénzügyi valóság előnytelenségeinek!

Ahogy ezek a valóságok modernizálják ezt a világot, kibővülnek, és megóvják a sok öko-rendszert is. Az utóbbi két évszázadban az ősi flórát és faunát pusztította az emberiség. Ez a tömeges pusztítás vagy a régió természeti forrásainak megszerzése, vagy a "haladás" nevében történt. Az elsődleges cél jelenleg az, hogy olyan útra lépjünk, ami javítja az emberiség életminőségeit, és megóvja az öko-rendszereket, melyek létfontosságúak a vadvilág, a fák, és a talaj életéhez, mely szükséges fejlődésünkhöz. Ezek az újonnan felidézett restaurálások teszik lehetővé az élet természetes rendjének újbóli növekedését. Bátorít minket az, hogy kezdtek felhagyni olyan régi eszmékkel, melyek az ilyen valóságok létezését veszélyeztették. A régi gazdasági módszerek egy új és emelkedő jólét Fényében fognak semmivé válni. Egy másik tényező mindebben a ti egyre növekvő tudatosságotok.

Új szemléleteket és szándékokat is kezdtek alkalmazni, melyek szó szerint megváltoztatják ezen csodás gömb felszínét. Gaia nézi mit tesztek és mosolyog. Egy ragyogó Fényt hoztok a bolygó minden részébe. Akik korábban a technológiájukat arra használták, hogy a halál esszenciájával töltsék meg ezt a bolygót, azt látják, hogy az újabb technológiák visszaállítják az Életet adó esszenciákat, és ez megdöbbentő számukra. Mostanra biológusaitok csapatai számos jelentést állítottak össze és széles körben el is terjesztettek, egy folyamatban lévő globális kihalásról. Van most ez ellen egy javaslat, ami egy virágzó életről szól ezen a világon. Ez nagyban a ti újonnan megszerzett nézeteiteknek köszönhető arról, hogy miképpen tudnátok megváltoztatni azt, ahogyan a globális társadalom látja önmagát. Látjátok milyen könnyen helyreállítható ez a világ, amikor megváltoztatjátok azokat a módokat, ahogyan kezelitek a természeti forrásokat tartalmazó helyeket. Így felfedezitek birodalmatok összes különféle öko-rendszere életerejének fenntartását.

Ahogy tovább folytatjátok áttekintését annak, hogy mi elsődlegesen szükséges ehhez az új birodalomhoz, áttekintitek azokat a projekteket is, amiket elsőként kell elvégeznetek. Így hozzátok össze mindazt, amire szükség van a hozzájárulásotokhoz. Az összes nagyobb projektet a kormányok igényeinek megfelelően kell kezelnünk, és hogy az összegeket elkülönítsék számukra a keleti és a nyugati Ősök és Előkelőségek. A ti érdekeltségeitek azok a projektek, melyek megépítik a gyógyító központjaitokat és azokat amiket vállalkozásaitok és látomásaitok igényelnek. Ezek az események már el lettek fogadva, és sokan közületek arra számíthatnak, hogy megkapják az első kisegítő összegeket. Aztán heti, vagy havi összegeket kell kapnotok, ahogyan tervezitek a sok csodás elképzeléseteket. Mindezen finanszírozások fogják jelezni azt is, hogy a régóta várt jólétalapok kibocsátásra kerülnek. Ezen bámulatos események ráadásul lehetővé fogják tenni az új NESARA Köztársaság kinyilvánítását az újonnan kijelölt ideiglenes Elnök által.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az utóbbi néhány héten, a finanszírozási program kiosztásának kérdései áldott módon megoldódtak. Gyakorlatilag mindezen támogatások elérkeztek az ígért finanszírozási és kézbesítési stádiumhoz. Ez azt jelenti, hogy közös látomásunk sikeres. A sötétség semlegesítésre került. A Fény végül győzött. Meglettek azok az eszközök, melyek félre söprik ezt a hosszas késleltetési eljárást. Célunk felhasználni képességeinket, hogy biztosítsuk ezen birodalom jólétének megalapítását. Az első kulcs ehhez a széleskörű jólétprogramok. Végső kézbesítésük megbízást ad az USA Vállalat új NESARA kormányzat általi leváltására. Ennek végrehajtásához lesz egy sor nagyon fontos nyilvános bejelentés. Ez az új kormányzás helyre fogja állítani az Alkotmányt, és visszaállítja a Szokásjogot. Továbbá ez segít Kongresszust nyitni a kormányzásnak a nép felé.

Kollektív vizionálásotok és növekvő tudatosságotok mindezt lehetővé tette. Amerika helyre lesz állítva arra, amit megszületésekor szántak neki. Ez az eljárás azt igényli, hogy más fényben lássátok a kormányt. Részt kell vennetek napi szinten néhány kormányzati aspektusban. A sötétség vágya az volt, hogy egy olyan valóságot teremtsen, ahol ez az opció elképzelhetetlen. A NESARA elveszi ezt tőlük, és visszaadja a dolgokat a ti kezetekbe. Használjátok ezt az időt arra, hogy tegyétek a kormányt a ti valódi részetekké. Áldjátok ezt a kormányt napi szinten, és biztosítsátok, hogy olyan módszerekkel szolgáljon mindenki számára, amikkel egyetértetek. Ez azt jelenti, hogy nincs semmilyen hatalmaskodás a részéről. A kormány arra van szánva, hogy egy eszközként szolgáljon végső megoldásokra, és tettei elfogadottak legyenek mindenki számára! Ennek lényege az, hogy fenntartsa a szabadságot és az egyének hasznosságát. 

Ebben a közelgő időben, olyan jólétet szereztek, ami lehetővé teszi, hogy elérjétek álmaitokat és olyan kormányzást, ami tükrözi új valóságotokat. Mindig legyetek tudatában, hogy mi folyik körülöttetek. A kulcsa mindennek az összpontosítás, és hogy realizáljatok egy olyan látomást, melyet már régóta fenntartotok. A Mennyország mindig megjutalmazta azokat, akik jó munkát kívánnak végezni, és szorgalmuknak köszönhetően megkapják a Mennyország és a mi áldásainkat. Örök köszönetet mondunk nektek, hogy növekedtek spirituális potenciálban, és segítetek mindenkinek elérni céljaikat. Nagyon köszönjük mindazoknak, akik megértik szépségét annak, amit a Mennyország lefektet előttetek. Ez az új isteni idő megadja jóléteteket, szabadságotokat, és egy megújult felelősség érzetét. A teljes tudatosságba emelkedéssel, az emberiség vidáman csatlakozik nagy Fénycsaládjához! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk jelentésünket, melyeket hetente végzünk. Végre annak a peremén állunk, amit évtizedek óta mondunk. Használjátok ezeket a pillanatokat fel arra, hogy örüljetek, ünnepeljetek, és üdvözöljétek a szabadság és a mindent elsöprő jólét új korszakát! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php