A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Július 14.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
13 Men, 13 Kumku. 11 Ik

Selamat Jalwa! (Legyetek Örökké tartó Örömben!) Több hírrel érkezünk ezen a napon a körülöttetek folyó dolgokról. Az új pénzügyi rendszer megalapításának összetett eljárása a saját tempójában előre halad. A BRICS Fejlesztési Bank üzemel, és mint a kínai AIIB is, nyitva áll az ügyletek előtt. Ez csak a kezdete annak ami jön. Azok az események, melyek a Globális Valutaátértékelés (GCR) felállításához kellenek, hasonlóképp a nyilvánosságra hozatalra készülnek. A világszinttű jólétalapok kézbesítése ennek egy szükségszerű bevezetője. Ezen eljárásnak a megbeszélése épp most folyik földi társainkkal. Akkorra van beütemezve, amikor a kezdeti humanitárius finanszírozások sikeres kifizetésre kerültek. Ez az eljárás szépen halad, és arra számítunk, hogy rövidesen látjátok is néhány eredményét. Továbbá jelenleg egy olyan módszert hozunk létre, ami által be tudunk avatkozni, amikor az szükséges. Már titokban figyelemmel követtünk egy sor vagyonátutalást, és felfedeztük, hogy ha szükséges, miképpen tudjuk biztosítani a kézbesítések sikerességét. Az összeesküvés valójában a végéhez ért annak, hogy a Mennyország által várt kimenetelt halogathassa.

Ezek az első lépések a jólét és az új kormányzás felé, lényegesek a néhány hónappal ezelőtt földi szövetségeseink és általunk átvett teljes tervhez. Ez a művelet valójában veszélyezteti azokat az illegális és titkos módszereket, amikkel ez a globális pénzügyi rendszer működik. Ezen régi és erőteljesen manipulált pénzügyi rendszer ósdi módszereinek lassú magújítási módja már nem tolerálható. Jelenleg átnézzük és megvitatjuk azon módszerek sorát, melyek kiütik az összeesküvést, és az új rendszert behelyezik. Az összeesküvés beütemezett egy sor találkozót, hogy részlegesen javítson a jelenlegi rendszer néhány hibáján. Ez a további foltozgatás elfogadhatatlanná válik. Ezért szükséges megtudnunk, hogy ez az adósságot meglovagoló rendszer hogyan váltható le. Az amerikai de facto rezsim hajthatatlan abban, hogy valamiképp befoltozza ezt a kriminális rendszert, és hatalmát arra használja, hogy elriassza a potenciális ellenfeleket. Ez a helyzet gyengül, ahogy a láthatóan szemellenzős rezsim mereven a jövője felé tekint, és látja, hogy milyen katasztrofális ez az ostoba politikája. Most egy olyan mozzanat zajlik, ami lesöpri az útról ezt a rettenetes rezsimet.

Mint azt láthatjátok, egy aktívabb szerepet veszünk fel. Földi szövetségeseink fenntartják azon állásfoglalásukat, hogy a forradalom komolyan rajtuk áll. Ez a csendes forradalom azért történik, mert mi megakadályoztuk, hogy az összeesküvés megindítsa az ellenálló erők globális "megleckéztetését". Ez sokak számára tette lehetővé a Fény koalíciójában, hogy eskü alatt nyilatkozatokat tegyenek, amik lehetségessé tesznek olyan tetteket, amik épp most kezdenek valóra válni. A mi pozícióinknak mindenkor a nagyobb jót kell képviselnie. A földi családjainkkal és különféle elhivatott egyénekkel való szövetségünk egy olyan frakcionalizmussal van fűszerezve, amit korlátozások járnak át abban a tekintetben, hogy földi szövetségeseink hogyan közelíthetnek meg minden egyes végkimenetelt. Egészen mostanáig, egy viszonylag semleges pozíciót tartottunk fenn azzal kapcsolatban, hogy hogyan járjunk el. Arra utasított minket a Mennyország, hogy állítsunk fel néhány határidőt. Ezt kívánjuk tenni. Egy sor kézbesítés történik. Látni kívánjuk azok kézbesítésének sikerét. Túl sok időbe telt egy olyan menetrend, hogy minden megfelelően végre legyen hajtva. A mi célunk azt tenni, ami ahhoz kell, hogy gyorsan előre haladjon a fő landolási forgatókönyv.

Legutóbb röviden megbeszéltük az ősi történelmetek néhány részét. Kezdetben ez egy szabványos Galaktikus Föderációs gyarmatügyi eljárás volt. Harmonizáltuk a globális ökológiát, létrehoztunk egy Belső Földi rezidenciát, és előkészítettük az emberi populáció átköltöztetését erre az újonnan kiegészített Belső Földi birodalomba. Az Atlantisziakkal más volt a helyzet. Régóta a Plejádok csillagnemzetei a galaktikus háborúk számos stádiumának a központjai. A másik pedig az Orion övben volt. A nagyobb csaták ezen a két helyen folytak. Az eredeti Atlantiszi gyarmatosítók közül sokan furcsa módszereket vettek át a sötét Ancharásoktól bizonyos problémák megoldására. Csomószor együttműködtek a sötétséggel. Ez a módszertan nagyon ellenkezett azzal a tervvel, amit a mi globális tanácsaink elrendeltek. Ez akkor tornyosult, amikor Atlantisz eldöntötte, hogy dominanciát követel a felszíni birodalom felett. Ez a hirtelen jogtalan támadás arra késztette a globális tanácsokat, hogy hagyjanak fel a Belső Földre való költöztetéssel. Így beletörődtetek, hogy ebben a kellemetlen helyzetben éljetek, ezen felszíni birodalmak jellegzetességeihez alkalmazkodva.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Egy nagy megbocsátással teli küzdelem végén jövünk hozzátok, mely azok között zajlik, akik meg akarják változtatni ennek a most sötét birodalomnak a velejét. Sok megbeszélés folyt arról, hogy mi legyen a rend a fő jólétalapok bevezetése terén. Ehhez hozzájött az úgynevezett Pénz-Újraértékelés időzítése, elsődlegesen Irakból és Vietnamból. Ezek a különféle stratégiák át lettek vizsgálva, és eredményt értek. Öröm közepette arra várunk, hogy lássuk ezen tettek eredményeit. Űrtestvéreink most jobban akarnak támogatni minket, mint valaha abban, hogy felállítsuk ezen események idejét. Csodás pozitív fókuszunkat arra kívánjuk használni, hogy biztosítsuk, hogy ezek a felettébb szükséges események valóban az új időbeosztás szerint történjenek. Áldottak vagyunk, és nagyon boldogok, hogy a Mennyország tovább folytatja ezeknek a nagy jólétcsomagoknak az eljuttatását mindegyikőtök felé. Köszönetet is mondunk mindenkinek, aki életét ezeknek az áldott eseményeknek kötelezte!

A jelenlegi idő korai napjaiban, figyeltük ahogyan az Anunnaki megteremti az özönvizet és aztán lassan feloszlatja azt. Egy rettenetes időt hagyott ez maga után, melyben az emberiség nagy része elpusztult. Azok a kevesek, akik életben maradtak, lassan újjáépítésbe kezdtek. Az Anunnaki eljött, és instrukciókat adott a túlélőknek, hogy hogyan a legjobb újjáépíteni. Elvesztek azok a nagy hálózatok, amik által az emberiség beszélt egymással és az Anunnakival. Egy személyes megújulásra volt szükség. Az Anunnaki lejött, és az emberiség feletti "tulajdonjogát" ismételgette. Mi, az áldottak, ellenálltunk. Ez volt a kezdete egy sok évezredes spirituális konfliktusnak. Spirituális tagjaink száma fokozatosan emelkedett. Mindazonáltal a sötétség és számos kegyeltje domináns maradt. Azt mondták nekünk, hogy a mi feladatunk vezetni és megnyugtatni az emberiséget. Érkezni fog egy olyan idő, amikor a Fény kiemelkedése győzedelmeskedik! Ez a pillanat végre eljött!

Itt állunk ebben az időben, és a Mennyország által áldottnak érezzük magunkat. A világ kezd megváltozni. Számos jele van annak, hogy ez a nagy változás áldottan közeli. Fókuszáljatok Kedveseink erre a felszabadulásra! Erők dolgoznak rajta, hogy megváltoztassák ezt a bolygót. A sötétség kínlódik. A számotokra pislákolni látszó Fény valójában egy ragyogás. Ez valójában a Mindenható áldott lámpása, mely teljes fényre vált. Az ezt biztosító események formálódnak épp. A sötétség ideje ezen a különleges bolygón véget ér. Egy nagy beavatkozás pillanata közeledik. Ez a világ túl sokáig volt két részre vágva. Az egyesítés pillanata érkezik. Spirituális és űrcsaládjaitok itt vannak. Naponta körüljárják a bolygót. Ez az áldott pillanat a sötétség tőletek való eltávolítása előtt. Ez a rendkívül áldott elszeparálás biztosítja szabadságotokat, és jóléteteket. Ezért álljatok készen az örömre, és hogy átérezzétek a szabadság fenséges érzetét. Halleluja! Halleluja!

Ma rövid áttekintéssel folytattuk arról, ami világotokon történik. Egy nagy változás ideje érkezik, ami Szeretettel egy új birodalomba helyez benneteket. Számos esemény még mindig titokban történik, melyek örökre megváltoztatják ezt a birodalmat, és újraegyesít titeket a Belső Földön (Agarthában) lévő családotokkal. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és a Mennyország soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra


2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt. ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változatTudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!

Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.