A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Április 26.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 Ik, 15 Kank’in, 12 Manik

Dratzo! Nagy haladás történt afelé, hogy megkapjátok áldásaitokat a megfelelő bankszámlákra. A sötétség továbbra is próbálja késeltetni ezt a műveletet, és javarészt nem sikerül neki. Mindazonáltal egy sor kulcsfontosságú fejlemény történt. Kína megkezdett egy eljárást az aranyszabvány felé azáltal, hogy bejlentette az arany Jüan-t Shanghai-ban. Az ifjú előkelőségek Európában jóváhagyták hatalmas pénzösszegek átváltását, és az ősi családok Kínában átmozgatták sok fenntartott aranyraktár legutolsó részét is a végső pozícióikba. Mint látjátok, meg is történtek azok a végső lépések, melyek az áldásaitok kézbesítéséhez kellettek,  amit speciális megállapodások sora tett lehetővé, melyeket minden szerződött nemzet végül aláírt tavasszal. Minden jelenleg egy isteni időzítésben halad, és a flottánk közelről felügyeli ezen összetett eljárások megtörténését. Arra számítunk, hogy minden szükséges procedúra időben végbemegy. Addig is legyetek nyugodtak, és tudjátok, hogy ezek a finanszírozások még néhány további lépés elvégzését igénylik. A sötétség végre kötélen táncol, és hosszadalmas uralmának már majdnem vége. Győzelmetek már látható!

Ahogy figyeljük ami napvilágra kerül, térjünk vissza azokhoz, akikről javarészt már el is feledkeztek ebben a hosszú és folyamatos eljárásban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik az utóbbi néhány évtized során felállított egy kicsi, de mindazonáltal sikeres együttműködő hálózatot. Ez a hálózat Afrikán, Latin-Amerikán, és Ázsián átívelve magként szolgál ahhoz, hogy pénzeket és ötleteket juttasson a bolygó legelhanyagoltabb és gyakorta figyelmen kívül hagyott részeire. Bátorságotokról nem feledkeztek meg földi társaink és mi sem. Köszönjük mi is, mindazoknak, akik fenntartottak egy sor lehetetlennek tűnő jogi ügyet, melyek most elkezdenek sikerre jutni. Ezen csapatok csodás önkénteseit végül meg fogjuk jutalmazni szolgálatukért és elképzelhetetlen jogi képességeikért, amiket a sötétség is elismert. Ezek a hatalmas erőfeszítések néhány nagyon erőszakos fenyegetés ellenére folytatódtak, és sokan akiket egyenlőre nem tudunk megnevezni, áldozatai lettek a hajthatatlan erőszak utolsó nyomdokainak. Ez most véget ér. Amerika új Köztársasága közel van, és nagy meglepetések sora is készen áll a megvalósulásra.

Most egy közös akció folyik, ami elsőként azt igényli, hogy egymás iránti bizalmat alakítsunk ki. Az ősi családoknak és különösképpen az előkelőségeknek a hasznára vált az a konspiratív légkör, amit egy hazugságokkal teli hosszabb periódus keltett életre. Közel két évtizedig tartott, hogy bizalmat kapjunk. Mi is belefutottunk a sötét összeesküvés arroganciájába és ostobaságaiba. Ez a csoport tényleg azt hitte, hogy diktatúrája örökké fog tartani. Ezért minket csak egy másik csoportnak tekintettek, akik végül megadják magukat az ő irányelveiknek. Ez a hitük véget ért, amikor bezártuk a sok földalatti bázisukat és megmutattuk nekik, hogy kik is vagyunk valójában. Ez megijesztette őket és azt okozta, hogy az összeesküvés kezdetben ellenálljon a Mennyországtól kapott első rendelkezéseinknek. Láthatjátok, hogy az első benyomása rólunk a különféle Fénycsoportoknak a velünk szembeni bizalmatlanság és rémület volt. Ezek a kezdeti benyomások akkor szűntek meg, amikor a Felemelkedett Mesterek és az Agarthaiak tanácsát kértük.

A következő kölcsönhatásainknak teljesen másak voltak a reakcióik. Azok az egyének állították össze a titkos szent társaságok bátorító politikáját, akik elkezdtek bízni bennünk. Lassan ezek a különféle elkötelezett egyénekből álló csoportok is kezdtek bízni bennünk. A sokukkal való egy évtizedes szoros együttműködést követően, most tiszteletben tartják a tanácsainkat, és nagy lépéseket tettek az utóbbi években, ami ennek a koalíciónak az eredménye. Továbbá felépítettünk egy fő bázist Agartha fővárosa mellett, és ott részletes tervkidolgozó ülésekbe kezdtünk. Agartha nagy Tanácsa és a Felemelkedett Mesterek látogatták ezeknek a szent titkos társaságoknak a vezetőit. Ez a viszony tovább fejlődött ezeknek a találkozóknak az izgalmas eredményei végett. Jelenleg biztosítva vagyunk róla, hogy a mi fő isteni célunk, amiért eljöttünk ide, tiszteletben van tartva, és a sikere a korábbi mestereitektől, a sötét összeesküvéstől való megszabadulásotokhoz vezet. Teljes mértékben arra számítunk, hogy rövidesen látni fogjuk azt a sok csodás dolgot ami érkezik. Hozsanna! Hozsanna!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Azért jövünk ezen az örömteli dátumon, hogy informáljunk róla benneteket, hogy a különféle áldások a kézbesítés végső fázisában vannak. Hamarosan ezek az áldások nálatok lesznek. Vége azoknak a dolgoknak, amiket a sötétség arra alkalmazott, hogy blokkolja ezen összegeket. Köszönet a Mennyországnak és dicsfényének ezért! Hamarosan belépünk egy olyan korba, ahol ezek a sötét semmirekellők már nem lesznek láthatók. Ezek a gazemberek le lesznek tartóztatva és új köztársaság lesz kinyilvánítva, elsőként Amerikában, majd ezen isteni bolygó többi részén is. Ezek az események a vártnál tovább tartottak. Köszönjük mindannyiótoknak a folyamatos vízióját és a mély spirituális támogatását közös törekvéseinknek. Gaia is felettéb örül, hogy fenntartottátok ezt a nagy látomást az összes frusztráció ellenére, amivel találkoztatok. Sok csodálatos dolog jön. Álljatok készen a Mennyországtól és az ő segítőitől érkező nagylelkű áldások özönére.

Fontos, hogy tudatosítsátok milyen erőteljesek is vagytok valójában. Az egyik kulcsfontosságú aspektusa ennek a hosszú eljárásnak számotokra az, hogy ismerjétek el legbelül, hogy a látomásotok most valóra válik. A sötétség megfosztott ettől benneteket, amikor az őseiteket elsőként találomra korlátozott tudatosságba ejtette. Kezdetben ez egy falat hozott létre a két elsődleges aspektus, a Spirituális és a Materiális Én között. Ez a megosztottság pánikot teremtett, és ebben a különleges pillanatban adtátok át hihetetlen hatalmatokat másoknak. Ez egy olyan idő, amikor képesek lesztek egy eszközzel szolgálni, ami utat nyit ahhoz, hogy elkezdjétek visszaszerezni ezeket a személyes képességeket. Ahogy gyakoroljátok a mindennapi vizionálást, lassan elkezditek manifesztálni ezeket az elveszített személyes erőket. Ahogy megkapjátok ezeket az áldásokat és a kegyeltek eltűnnek környezetetekből, ezek az elvesztett képességek elkezdenek kiemelkedni ismét. Ez tovább folytatódik, ahogy realizáljátok víziótokat, és párbeszédbe kezdtek kijelölt mentoraitokkal.

Mi is része leszünk ennek a mentális és spirituális eljárásnak. Jobban meg fogjátok érteni ezt, amint gyakoroljátok azt a sok ceremóniát, amiken mi napi szinten részt veszünk. Át fogjátok tekinteni ezeket velünk és a mentoraitokkal. Mi arra számítunk, hogy ez a kijelöltnél hosszabb lesz. Végül elértek egy olyan ponthoz, ahol elkezditek meglátni, hogy hogyan is áll minden össze. Amikor eléritek az "áhhá…" pillanatot, szükségetek lesz ránk (mentorokra és Mesterekre), hogy javaslattal szolgáljunk nektek, és felkészítsünk az utolsó szükséges lépésekre. Amint ez megvan, készen álltok a Kristály Fénykamrában eltöltendő időtökre. Abban a pillanatban, nekünk teljesen ki kell értékelnünk ezt a birodalmat, és használnunk kell azt az utolsó ceremóniát, ami szükséges ahhoz, hogy ezt a bolygót a végső átalakulási pontjára juttassa. Akkor a végső időbeosztás elrendeződik, és mindannyian szigorúan azt fogjuk követni. Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk heti üzeneteinket arról, ami történik. Ezek a jelentések dicső végükhöz közelednek. Egy olyan pont érkezik, amikor AEION Szent Kilence szól hozzátok, és egy sor nagyon fontos bejelentést tesz. Mi addig folytatjuk ezeket a heti levelezéseket! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.