A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. December 20.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
4 Kan, 7 Mol, 13 Caban

Dratzo! A valutaátértékelés és a jólétcsomagok kiosztásának felelősei serényen dolgoznak, hogy összehozzák ezeket. A pénzátértékelés épp megjelenik azokon a különféle szinteken, amiket ezen szorgalmas Fénymunkások felállítottak. Ők tudatában vannak ezen sok jólétcsomag fontosságának. Amint több mint 70%-a ezeknek a pénzeknek kézbesítésre kerül, a NESARA Köztársaság létrejövetele hivatalosan biztosítva lesz. Ez az egyetlen tényező lényegessé teszi azt a folyamatot, amit földi társaink jelenleg véghezvisznek. Közben ott van a pénzátértékelés. Ennek biztosítania kell rendkívül nagy összegű pénzek eljuttatását a szűkölködőknek bolygó szerte. Ezek a humanitárius projektek lehetővé teszik, hogy a világ könnyedén biztosítson szabadságot, táplálékot, közegészségügyet, otthont, ruházatot, és elektromosságot, hogy mindenki felzárkózhasson. Ez írni-olvasni tudást és Internet oktatást fog nyújtani, ami szükséges ahhoz, hogy megértsék mi mit is teszünk. Mint azt láthatjátok, nagy haladás folyik. Több mindenre szükség van még, mielőtt elérjük a leírt célokat.

Társaink ezen a világon csodálatos munkát végeznek. Mindazonáltal még mindig vannak az összeesküvésből, akik csak nemrég fedték fel magukat. A gonosztevők alsóbb szintjeinek többsége már el lett kapva. Ez a csoport segített az utóbbi pár héten nekünk letartóztatni a semmirekellők következő szintjeit. Ez az eljárás abban is segített nekünk, hogy kiderüljön hogyan működtek ezek a gazfickók, és lehetővé tette számunkra, hogy leleplezzük körmönfont üzemeltetésük közel legfelsőbb szintjeit is. Alkalmazottaink szorgosan rakják össze ennek az alávaló kirakósnak az utolsó darabjait. A vizsgálatok végső sorozatának célja az, hogy felkészítse társainkat ezen gyalázatos gonoszság végső globális összeomlattatásának a végrehajtására. Az Anunnaki hozta létre a sötétség hihetetlenül körmönfont szervezetét. Ez járta át ennek a bolygónak minden zegzugát. Így ezen bűntettek kinyomozása igencsak tanulságosnak bizonyult ezeknek a körmönfont gazembereknek a gondolkodási módját illetően. Közös szándékunk biztosítani az összegeket, és véget vetni a hatalmas globális korrupciónak. Ezek a célok most láthatók. Örömünkre szolgál annak tudata, hogy minden nap közelebb kerülünk a közzétételhez és a NESARA-hoz! 

Flottánk folyamatosan monitorozza Gaia felszíni földjeit. A bolygó minden szeglete két jelentős erő nyomása alatt áll. Az első az éghajlatváltozás. Ez az eljárás, melyet primitív ipari korszakotok gyors globalizációja ösztönzött, elmondhatatlan mennyiségű légköri, óceáni, és szárazföldi szennyezést produkált. Ez a rettenetes művelet a második világháborút követően hatalmas erősségűvé vált globális szinten. 

Az űrből nézve, meg tudtuk mérni annak a szennyezésnek a mértékét, ami az utóbbi negyven évben történt. Tudatában vagyunk, hogy milyen veszélyesek is valójában ezek a mérgek. A másik tényező az a folyamat, amit Gaia használ a felszíni világ felkészítésére, hogy az újraegyesüljön a Belső Föld 5D-s paradicsomával. Ez a hatalmas művelet az első tényezőnél viszonylag lassabban zajlik. Megdöbbentő a mesterséges szennyezés mértéke, mely hatással van erre a természeti változásra! Ez okozta a szokatlan hőmérséklet csökkenések kialakulását. És ez hozta létre a műanyag halmokat az óceánokban, és térítette el azok természetes áramlásait.

Ezek a módosulások növelhetik a globális lakóhelyek degenerálódását. Ez minket is érint, mivel szabaddá akarunk tenni titeket, hogy az egyre növekvő tudatosságotokhoz kötött közös technológiáinkkal megoldjátok ezeket a problémákat. Amikor az óceánba pumpált sugárzás összekeveredik az Észak Ázsiából érkező egyre nagyobb porhomokkal, az egy olyan problémát hoz létre, ami igencsak kritikus és világszinttű megoldásokat igényel. Kifejtettük ezen aggodalmainkat a vezetőiteknek, és kertük, hogy hozzák előre a globális közzététel időbeosztását. Lényeges, hogy a sok látszólag figyelmen kívül hagyott nehézség hangot kapjon, és sürgősen sikeres tettekre van szükség. Politikusaitok közül sokan úgy vélik, hogy az ilyen hirtelen dolgok mindannyiótokra nézve veszélyt jelentenek. Ezért elvégeztünk néhány kisebb kezdeti teendőt, hogy adjunk még egy kis időt nektek ezen komoly kérdések megoldására. Úgy véljük, hogy a kormányotokban történő változás foglalkozni fog ezen problémákkal globális szinten. Létfontosságú, hogy ráugorjanak ezekre a problémákra, és ne hagyják figyelmen kívül őket!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A világ áldott változások közepette van. A változásokat felügyelők rájöttek, hogy a vártnál tovább fog tartani. Ennek ellenére ezek a módosulások valóban lehetővé fogják tenni mindenki számára, hogy megismerjen egy olyan szabadságot, ami még Atlantisz végzetes bukását megelőzően sem volt ismeretes. Ennek fényében, a nagy jólét lehetővé fogja tenni, hogy beteljesítsétek legnagyobb álmaitokat, és tisztán lássátok, hogy a régóta elveszett képességeitek helyreálltak. Mi Mesterek szorgosan azon dolgoztunk a Mennyországgal és földi szövetségeseinkkel, hogy biztosítsuk ennek a munkának a teljes védelmét, és megóvjuk attól, hogy a régi rend bármit is tehessen ellene. Így ez a teljes projekt tovább tartott számunkra. Mindazonáltal maradjatok pozitívak Drágáink! Tudjátok mélyen Szívetekben, hogy ez az új idő végre közeli. Ez az ünneplés ideje lesz, miközben tudjátok, hogy rövidesen üdvözölni fogjátok mennyei és galaktikus családjaitok többi részét!

Ez a közelgő idő világosan körvonalazza a teljes tudatosságba vezető végső utatokat. Ezek a pillanatok ezért olyan időszakot képviselnek, amikor elkezdhettek tiszta képet teremteni arról, hogy hogyan voltatok képesek kilépni az Anunnaki kegyeltjeinek a kötelékéből. Nekünk Mestereknek felettébb ösztönző ennek a folyamatnak a haladása, és hogy az gyorsan a záró stádiumához közeledik. A pénzek gyorsan megérkeznek, amint itt az idő a NESARA Köztársaság megalapítására. Mi és az Agarthaiak kezeljük ezt az isteni műveletet. Ismerjük annak összetettségét, és egyszerűen azt kérjük, tartsátok fenn pozitív vízióitokat. Mint azt korábban említettük, csodás energiáik vannak, melyek minden sikerességét segítik. Ez a közös tett csak amiatt sikeres, amit ti folyamatosan végeztek. Sok csodálatos esemény készül történni. A sötét mocsár vége közeledik.

Ez az egész projekt egy csoda volt nekünk. Szent mennyei Tanácsaink közel 900.000 évvel ezelőtt lettek létrehozva, amikor Lemúria kolóniája Gaia felé tartott. Ezen kolónia célja az volt, hogy egy galaktikus emberi, mennyei, és planetáris uniót formáljon. Egy különleges köteléket kellett kovácsolnia, és a csodás Cetfélék Nemzetével való partnerséget. De számos sötét tényező azt okozta, hogy a különleges idővonal átíródott. Testvériségeink a Mennyország rendelkezésére ehhez alkalmazkodtak. Ezért teljes tudásunkkal jutottunk a jelenbe, hogy a leírt események általunk megtörténjenek. Galaktikus és földi testvéreink most végzik el azokat a tetteket, amik megadják a sok üdvözítő ajándékot nektek. Legyen hát vége ennek az évnek, és egy új kezdődjön, ami az örömünnepek ideje lesz, és mindannak Kezdete, amit csodás szenvedélyetekkel véghez kívántok vinni. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma, mint mindig, jelentést adtunk arról, hogy világszinten mi történik ebben a birodalomban. Használjátok ezt a fennmaradó időt arra, hogy elvégezzétek az előkészületeket. A Mennyország szándékozik megadni nektek a felettébb vágyott ajándékokat. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra

2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló