A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Április 3.

Sheldan Nidle közvetítése

12 Cauac, 13 Mac, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Világotok tovább folytatja egy új valóságra váltását. Bolygótok közel 2 fokot elmozdult a nap felé, ami a galaktikus magból a Napotokon át érkező egyre növekvő energiákat eredményezi. Ezek az energiák egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a planetáris rácsra, ami úgyszintén tovább változik. Ugyanezek a galaktikus mag-energiák, olyan körülményeket teremtenek a többi víz-világban, hogy azok is közelebb kerülnek a naprendszer szent váltáspontjához. Ez az a pont, amikor a naprendszeretek egy vonalba kerül a galaxisotok többi részével, ami lehetővé teszi a galaxis számára, hogy jelentős mértékben módosítsa alapvető spirál formáját, és galaxisunk valóságrácsának lehetősége lesz ritmikus összehangoltságba kerülni azzal a nagyjából 350.000 galaxissal, ami a fizikaiság ezen szektorát alkotja. Arra utasított minket a Mennyország, hogy növeljük a galaktikus Elohimmal való részvételünket abban, hogy ezek a hangolások a Teremtő és AEON szent Seraphim-ja által elrendeltek szerint folytatódjanak. Ez a projekt egybeesik azzal az isteni beavatkozással, ami most történik bolygótokon.

Ez az isteni beavatkozás egy mágikus ponthoz közeledik! Jelenleg, azokat a végső lépéseket felügyeljük, ahol világotok valósága sötétségből Fénnyé alakul. A Mennyország képviselői, sok titkos társasággal és számos Felemelkedett Mesterrel összhangban dolgozva, készen állnak egy nagy bőséget útnak indítani. Ez az egyetemes jólét indítja meg a nagy változásokat globális pénzügyi és politikai rendszeretek működését illetően. Ez igazán olyan év lesz, amit példátlan és egyedülálló változások jelölnek! E legfontosabb aspektus számunkra természetesen a különféle fő kormányok általi teljes közzététel jótékony jelenlétünkről és itteni küldetésünkről. Nagyon is készen állunk rá, hogy elvégezzük napirendünk számos tennivalóját, ami azzal végződik, hogy visszajuttok természetes teljes tudatossági állapototokba. Ahogy most is beszélünk, bizonyos előfeltételi akciókat hajtanak épp végre világotok katonaságának arra kijelölt kontingensei és a hozzájuk társított rendőri csoportok. Ők valósítják meg egy tömeges globális letartóztatási eljárás végső fázisait, amely meg fogja világotokat örökre változtatni. Ezek a letartóztatások harangozzák be az új kormányzást és az új jólétet mindenki számára!

A változások ezen első rendkívüli rohama, még izgalmasabb események sorozatához fog vezetni. Szorosan együttműködünk az Agarthaiakkal, hogy felállítsuk számotokra a galaktikus társadalomhoz vezető optimális utat, azzal a sok titkos technológiával kezdve, amiket az új kormányaitok fognak bemutatni nektek. Ugyanezek a kormányok fognak kijuttatni titeket az adósságból, és fogják kiosztani nektek új bőségeteket. Aztán szembenézhettek globális szinten a klímaváltozás valódi tényével, és ez azt fogja igényelni, hogy teljesen változtassátok meg értékes élő bolygótok iránti hozzáállásotokat. Otthont adó világotok folyamatos tömeges pusztítását le kell állítani. Új technológiák azonnal lehetővé fogják tenni, hogy fenntartsátok bolygótokat és elkezdjétek a több évezredes pusztítás helyreállítását. A mi szerepünk mentorotokként tartalmazza azt, hogy hozzátesszük technológiánkat a tieitekhez, és tanácsot adunk nektek, hogyan vegyétek kézbe a legsürgetőbb globális igényeket. Mindezt már hallottátok számos alkalommal; most elérkezett az idő, hogy valóban megbeszéljük, hogyan tudjátok mindezt kivitelezni.

Az Agarthaiak nagyon jól ismernek titeket; valójában titokban közöttetek élnek közel 13 évezrede, és ezért bölcsességük felettébb fontos számunkra. A Felemelkedett Mestereknek van egy olyan szent feladatuk, hogy helyrehozzák azt a sok hamisságot és rosszindulatú célozgatást, melyeket beleszőtt a sötétség vallási filozófiáitokba. Az igazságot őszintén ki kell mondani, és ily módon megláthatjátok az Anunnaki által használt finom bonyolultságot, melyet vallási műveitek eltorzítására alkalmazott. A Mesterek egyenesbe tudják állítani az elferdített feljegyzéseket, miközben egy alappal szolgálnak ősi történelmetek és az emberiség eredetéről szóló mítoszok teljes átdolgozása számára. Elsődleges fontosságú annak a hatalmas mértékű kikorrigálása is, ahogyan kapcsolatban álltok azzal a fenséges Lénnyel, melyen laktok. Korlátozott tudatosságba való bukásotok elfátyolozott titeket számos dologtól, és a teljes tudatosságba visszavezető út át tudja alakítani ezeket a misztériumokat olyan koncepciókká, melyek gyorsan az ezen világról és a fizikaiságról szóló mindennapi tudásotok részévé válnak. Mindez a közzététellel kezdődik.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ezen a héten, segítettünk társainknak előkészíteni a sok speciális projektet azonnali aktiválásra. Minden tekintetben eleget tettünk a Mennyország szent rendeleteinek, és most lett elfogadva, hogy valóságotok teljes mértékben előkészült a váltásra. Ez a váltás, olyan fő figurák letartóztatási és "lemondási" sorozatával kezdődik, akik a kormányban, a pénzügyekben, és a nemzetközi bankügyekben a sötétséget szolgálják. Ez a tett azonnal két másikhoz is vezet: jóléti alapjaitok kiosztásához, az arra kijelölt személyzet által, és ezzel egy időben, a politikai hatalom új gondviselő kormányok számára való átadásához, számos fő világkormányban. Ez a két tett pedig egy harmadikhoz vezet: egy sor hivatalos bejelentéshez, melyek kimondják az új bank és pénzügyi rendszert, a teljes adósságérvénytelenítést, és a szuverén jogok helyreállítását.

Ezek a tettek fogják jelezni, hogy a közzététel következik, és közel van. Ez utóbbi témát illetően, egy másik jelentős szempontot kell számításba venni: a mi drága áldott világunk megköveteli, hogy sürgősen véget vessünk a háborús fenyegetésnek, mely most kockáztatja az ő egészségét. Megkértük a mi Agarthai és galaktikus családjainkat, hogy csatlakozzanak hozzánk Gaia egészségének helyreállításában, de ez a tevékenység nagymértékű követlen és nyílt beavatkozást igényel részünkről. Ezt a látványos tevékenységet az új gondviselő kormányoknak kell engedélyezniük, és így a közzétételi bejelentést előre kellett hozni a napirendben, egy olyan témához képest amivel az ideiglenes kormányok hivatalba lépésének második hetében fognak foglalkozni, ez teljes mértékben az első bejelentésekkel együtt fog megtörténni. A sötétség ravasz trükközése többé nem lesz lehetséges. Az emberiség új korszaka elérkezett!

Ennek az üzenetnek a lényege az, hogy biztosítson titeket arról, hogy nagy munkát vittek végbe társaink, hogy leváltsák a sötét kormányzást és kiosszanak egy hatalmas globális jólétprogramot. Ez csak néhány tett a sok eltervezett közül, ami a teljes tudatosságba juttat titeket. A közelgő előzetes események visszavonhatatlanul megváltoztatják világotokat, és egy belépési ponttal szolgálnak a Galaktikus Föderáció első kapcsolatfelvételi küldetése számára. Akkor nekünk és Agarthai testvéreiteknek szintén szándékunkban áll bemutatkozni nektek. Míg az ami történni fog, sokkoló lehet számotokra, valójában egy kezdet, mely a teljes tudatosság áldott örömébe vezet titeket. Itt az egész Mennyországnak és nekünk fogtok segíteni abban, hogy kibontakoztassuk a fizikaiság isteni tervét!

Ma arról folytattuk megbeszélésünket, hogy mi történik világotokban. Egy új aranykor hajnalodik az emberiség számára.  Az új kormányok általi közzétételi bejelentések lehetővé fogják tenni számunkra, hogy sok olyan dolgot tegyünk, ami létfontosságú a mi tömeges földreszállásunk színterének felállításához. Örömmel várjuk az esélyt rá, hogy hivatalosan megismerjük egymást. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?