A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Augusztus 2.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Kan, 7 Pop, 13 Caban

Selamat Balik! Minden láthatóvá válik! A kulcs az amerikai pénz. Épp nyomtatják és számlálják az új Pénzügyminisztérium számára. Ezek a nemesfém hátterű pénzek jelzik, hogy ez a fertály is csatlakozott a Kelethez. Ez a pénz fogja felállítani egy globális átértékelés első fázisát, ami az alapja lesz egy új és tisztességesebb bankrendszernek. A jóléthez szükséges, hogy ezek a bebiztosított összegek legyenek a felszíni világ jólétének stabil alapjai. Ez a jólét sikerre viszi az új világvalóságot. Sok meghökkentő találmány, melyet az ősi rezsim titokban tartott, ki lesz bocsátva, ami forradalmasítja a gyógyítást és azt a világnézetet, ami már az emberiség számára nem megfelelő. A mi vágyunk az, hogy időnként segíthessük ezt a növekedést az által, hogy tudatjuk veletek, mi a legjobb ezen új technológiák tovább bővítéséhez. A mi gyakorlatiasságunk és iránymutatásunk lehetővé tudja tenni, hogy gyorsan elérjétek vágyaitokat. A fő cél itt az, hogy segítsünk nektek felfedezni, hogy az univerzum hogyan működik, és megismerni annak bámulatos elektromos eredetét, hogy megváltozzon a valósárszemléletetek.

Most kezdtek belépni egy elektromos valóságba, amit az őseitek már ismertek. Az elektromosság fontos volt a Keleti és Nyugati Félteke népei számára egyaránt. A legfontosabb mindebben az, hogy az univerzum elektromos kreációja olyan valami, amit a legtöbb társadalom, mint az Egyiptomiak, Maják, és a Sumérok is jól ismertek. Az Indiai és Kínai ősi szövegek is dokumentáltak néhány csodát és katasztrófát, melyek alkalmanként létrejöttek. Ezen csodákat leállították, amikor az ősi égi mestereitek elrejtették ezt a tudást előletek háromezer éve. Az Anunnaki azt hitte, hogy ezek az eszközök szemben állnak azzal, amit ők tudatni akartak veletek. Számos ősi kultúra mítoszai említik ezeket az eszközöket, amiket elvettek tőletek, és ez az egész szent bölcsesség hirtelen el lett rejtve előletek. Nagyjából két évezreddel ezelőtt lett lehetővé téve, hogy néhány ilyen bölcsesség visszakerüljön hozzátok. Jelenleg azon a ponton vagytok, ahol több mint kétezer évvel ezelőtt voltatok. A növekedésetek ezen a téren most a Felemelkedett Mesterek és mi általunk van felügyelve.

Létfontosságú, hogy elkezdjétek új módokon látni ezt a birodalmat. A régi sötét rend kétségbeesetten akar visszakényszeríteni benneteket az utálkozó, megosztó, gúnyolódó módszereibe. Mindazonáltal a különlegesen megkonstruált hamis zászlós műveleteik, mint a korábbi is, befuccsoltak. Ráébredtünk milyen nehéz nyugodtnak maradni, tudatában ennek az erőszaknak. A sötétség alkalmazottjai edzettek már a mély belső neheztelést kiváltó eseményekben. Az ebből eredő bosszankodás és erőtlenség érzés az, amitől azt remélik, hogy végül oda vezet, amire a sötétség mélyen vágyik, valamiféle katonai akcióra. Összehoztatok egy olyan valóságot, ami az egyre növekvő tudatosságát arra használja, hogy erre ne haraggal és dühvel válaszoljon. Ez a folyamatos késleltetett reakció lehetővé teszi szövetségeseinknek, hogy felkészüljenek egy olyan eseménysorozatra, ami végre megváltoztatja ezeket a forgatókönyveket. Minden nap késleltetve vannak az ilyen erőszakos reakciók, és ez teszi lehetővé az új kormányzás megjelenését, és az átfogó változást ebben a ormótlan, és potenciális veszélyt jelentő eseménysorozatban. Ezen üdvözítő változások ideje közeledik.

Világotok most egy ciklus legtetején van, melynek valóra válása sok időbe telt. Azok akik készülnek az új birodalomban gyülekező eseményekre, tudatában vannak, hogy ezen pillanatoknak olyan gyorsasággal kell készen állniuk, ami képes megakadályozni bármilyen potenciális tévedést. Könnyű idő előtt lépni. A rezsimváltás természete gyorsaságot, nesztelenséget, és precízséget igényel. Kétségek nélkül kell lépni a kijelölt pillanatban. Ezen események felelősei tudják ezt, és létrehoztak olyan mozzanatokat, amelyek arra lettek kialakítva, hogy amikor megindulnak, gyorsak legyenek. Gyakran létfontosságú, hogy ezek a kritikus események először létrehozzák a szükséges lendületet. Ilyen idő kezd most megjelenni. Ez épp a szövetségeseink és mi általunk jósoltak szerint alakul. Azok akik követték az utóbbi néhány hónap eseményeit, tudják, hogy a megfelelő idő közel van. Még néhány dolgot korrigálni kell, hogy időben megfelelően süljön el. Ez egy nagyon különleges momentum, amit csak kevesen értenek. Számos műveletet koordinálni kell, és aztán teljesen új szemléletek kerülnek bevezetésre! Hozsanna! Hozsanna!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ez a valóság jelenleg jobbá válik. Társaink szorgosan dolgoztak azon, hogy kétségtelenül bebizonyítsák, hogy ez a világ sok valótlanságon és hazugságon alapul, amiket az Anunnaki közel 8.000 évvel ezelőtt implantált az emberiségbe. Azelőtt, az emberiséget jóformán feláldozta ugyanez az Anunnaki, amikor azt hitte, hogy a felügyelői nagyon nem engedelmeskednek neki. A nagy özönvíz után, az emberiség egyszerűen magára maradt, és majdnem kipusztult az esztelen viszályok és háborúk soraiban. Az életben maradtak összeállítottak egy technológiát, amivel nagy birodalmakat és egy olyan valóságot teremtettek, ami mindig a teljes pusztulás határán állt. Ez a különleges civilizáció állandó degenerálódásban volt, és belőle lettek a ma ismert Egyiptom, Suméria, India, és Kína társadalmai. Ezeknek a társadalmaknak a sarjai megtalálhatók a Nyugati Féltekén és a Csendes Óceán területén is.

Ti vagytok azok, akikre ezen 8.000 éven át felügyeltünk. Sok ősötök elpusztult azokban a háborúkban, amikre az előző paragrafusban utaltunk. Az emberiségnek van egy olyan történelme, amit teljes egészében el kell mondani. Mindegyikőtök egy szent lélek, melyet a Mennyország gondosan művelt ki. Használjátok fel megcsapolatlan nagy hatalmatokat, hogy összeálljatok, és erőtöket alkalmazva kollektíven segítsétek ezt a nagy eljárást, ami felkészít benneteket a teljes tudatosságba való visszatérésetekre. Bizonyos időnként, minden egyes Felemelkedett Mestert felkért a Mennyország, hogy segítsen nektek halandóból halhatatlan Lénnyé való növekedésetekben. Értsétek meg, hogy a sötétség még mindig miképpen használja csökkenő hatalmát arra, hogy késleltesse ezt a szent feladatot. Készüljetek megtudni, hogy ez az idő egy lepke bábjához hasonlítható. Sok fontos fázisra van szükség. Az utolsó ebből a Kristály Fénykamrátokban fog végbemenni. Ebben a szent, élő entitásban, visszajuttok azzá a Lénnyé, ami az ősi Atlantiszban voltatok, és aki Lemúriában az új gyarmatosító volt.

Ezen új Önmagatok megteremtése létfontosságú a Mennyország számára, és számunkra. A múltban sokszor majdnem kipusztultatok, vagy bántalmazott benneteket az akkor még sötét Anunnaki. Életben maradtatok, mert van egy dicsőséges sorosotok, amit a Mennyország adományozott kegyesen nektek. Tudjátok mindannak ellenére ami még mindig történik veletek, hogy ezúttal egy új korszak leg-premén álltok. Találkozni fogtok őseitekkel ezen galaxis környékéről, és azokkal akik a Belső Földön, Agarthában élnek. Igazán csodálatos idők állnak előttetek. Olyan dolgok, melyekre homályosan emlékeztek, újra meg fognak jelenni, és megadják nektek a hozzávalót, hogy egy új korszakba lépjetek, mely jóléttel és mérhetetlen belső örömmel van tele. Kiváltságosak vagyunk, hogy Azok lehetünk, akiket arra jelöltek ki, hogy végső sikerre juttassunk benneteket. Sokat remélnek mindegyikőtöktől. Ezen mennyei ajándékok begyűjtésének ideje elérkezik. Tisztelgünk nektek, és tudjuk, hogy újraegyesülésünk készen áll valóra válni!

Ma átnéztük mi történik a világban. Mint azt láthatjátok, ez valóban a csodák és csodás tettek ideje. Ne hagyjátok, hogy a végső késleltetések elbátortalanítsanak benneteket! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php