A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. December 27.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
11 Batz, 14 Mol. 13 Caban

Selamat Jalwa! Ma egy rövid jelentéssel kezdjük az ügyek haladásáról. A kiosztásra kijelölt pénzek előkészítés alatt állnak. Tudjuk, hogy hosszú és bonyodalmas utazás volt ez mindenki számára. Ezért fontos tudnotok, hogy a különféle kiosztási szintek vezetői egy felettébb bámulatos eljárást készítenek elő. Amint ezt elindítják, és ha nem lesznek váratlan körülmények, az eljárás befejezése várhatóan egy hónapot vesz majd igénybe. Mint tudjátok, igencsak fárasztó út volt ez mindenki számára. A jólétalapok kiosztása csak a kezdeti szakasza ennek a bonyolult műveletnek. Mi tudjuk, hogy ennek az eljárásnak az elhúzódása nehezítette, hogy tisztességes keretek között és titokban tartsuk ezen tetteket. Ezért határoztuk el, hogy olyan lassan haladunk, amennyire csak szükséges. A célunk az volt, hogy együttműködjünk szövetségeseinkkel, és elégedettek is legyenek azzal ami kibontakozik. Körülények sora kényszerített minket arra, hogy nagyon lassan és megfontoltan haladjunk. Így a befejezése ennek a nagy és összetett projektnek két évtizedet vett igénybe. Örülünk, hogy látjuk, hogy a tudatosságotok lehetővé tette, hogy jobban megértsétek miről is szól ez az utazás.

Amikor először csodás partjaitokra érkeztünk, azonnal érzékeltük mi is történik. Még az Anunnaki volt ennek a felszínnek az ura, aki szigorúan, de kesztyűs kézzel bánt kegyeltjeivel. Nektek feltétel nélkül ezen keveseknek kellett engedelmeskednetek. Ez a tisztességtelen valóság sok fájdalmat okozott nekünk azzal kapcsolatban, ahogy veletek bántak. Azonnal felfedeztük, hogy ki áll a Mennyország Szent Fényének szolgálatában. Elsőre gyanakvóak voltak velünk kapcsolatban, de fokozatosan elkezdtek bízni bennünk. A Felemelkedett Mestereitek a pártfogóink voltak, és rajtuk keresztül tudtuk elmagyarázni a szent projektjeinket mindannyiuknak. Azonban két évtizedet vett igénybe az, hogy a projektjeink sikereihez szükséges bizalom kialakuljon. Amint ezt elértük, képesek voltunk olyan projekteket indítani, amikben a Mesterek titkos szent társaságai és az Agarthaiak is részt vettek. Ez idő alatt, megnöveltük hajóink számát a flottánkban, és elvégeztük a számotokra kijelölt mentor kiképzését. Ezek a projektek természetesen folytatódnak.

Elkezdtük felvázolni, hogy lenne a legjobb eltávolítani azokat a kegyelteket, akik a kormányaitok sorának részét képezik. Ez az eljárás általában össze volt kötve a hatalmas korrupció és a jelenlegi amerikai rezsim ellen folyó jogi eljárással. Ez a projekt először izolálta azokat a lényeges aspektusokat, akik ezt az illegális tettet vezérlik. A terv másik része fokozatosan valósítja meg az új legális köztársaságot, ami olyan dokumentumok sorára épül, melyek NESARA-ként válnak majd ismertté. Ez a művelet néhány komplikációt eredményezett, amiket teljes mértékben fokozatosan oldunk meg. Amerika új kormányzása gyorsan képes lesz világszintű keretrendszerként szolgálni az igaz kormányzás tekintetében. A mindenek felett álló cél az, hogy átalakítsa a jelenlegi szituációt egy sor jövőbeli bejelentés által. Stratégiailag, ezeknek a bejelentéseknek a pontos időzítését titokban kell tartani a nyilvánosság előtt. Ezért létfontosságú, hogy ez és a jólétprojektek titokban folyjanak addig az időpontig, ami a teljes közzététel számára megfelelő lesz. Közös politikánk az, hogy mindezt bizalmasan kezeljük egészen addig, míg az ezzel kapcsolatos biztonsági problémák teljesen meg nem oldódnak.

Ahogy ezek a fázisok titokban zajlanak, egyre közelebb kerülünk a közzétételhez. Sokkal könnyebb lesz számunkra úgy működni, amikor nyilvánosan beszélhetünk veletek, és körvonalazhatjuk a Mennyország rendelkezését nektek. Tudjuk, hogy létfontosságú a jelenleg szükséges ködösítéstől távol állva  működni. Összekötőink rávettek minket, hogy tartsunk bizonyos protokollt, ami kissé nehézkes. Főleg azért tarjuk fenn ezt, hogy megnyugtassuk partnereinket. A következő hónapokban ennek vége lesz, ahogy elkezdünk közvetlen módon szólni hozzátok. Az Anunnaki kegyeltjei által közzé tett klímaváltozás és szennyezés mértéke felettébb nyugtalanító. Ez okozott némi kiegyensúlyozatlanságot a légkörben, az óceánokban, és a szárazföldjeiteken. Ezeket helyre kell állítani. Számunkra ezek a feladatok egyszerű műveletek. Azonban akik a kormányokat kontrollálják, olyan politikákat tartanak fenn, amik ellenzik az ilyen procedúrákat. Meg kell várnunk, amíg a közzétételt hivatalosan bejelentik. Láthatjátok, hogy olyan események közelednek, amik megváltoztatják ennek a globális társadalomnak a működését. Halleluja! Halleluja!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az év ezen különleges időszaka örömmel hangsúlyozza azt, ami készül megjelenni. Közel van a pénzügyi szabadság nagy spirituális adománya. Ezért legyünk derűsek és vidámak. Ez egy olyan időszak is, amikor a spirituális megújulás energiája manifesztálódik. Tudjátok, hogy ez az energia a Mennyország azon új fogadalmának egy szimbóluma, hogy áldást és tetteket záporoz rátok. Ez a Mennyei Seregeknek a ti biztonságotok és megváltásotok iránti elkötelezettségét szimbolizálja, ami a birodalmon pozitívan átáramló energiákból ered. Vegye észre az egész emberiség, hogy ez a nagyon különleges kárpótlás manifesztálódik. Legyen ez az ünnepi időszak annak tudatában ünnepelve, hogy a veszedelmes gonosz monstrum tovaszáll. Az ünnepek legboldogabbja ez mindenki számára! Ez igazán egy örömmel és a Mennyországnak szóló szívbéli köszönettel várt idő! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Mint mindig, ez a dicsőséges idő is csúszásokkal és szokásos frusztrációkkal kezdődött. A tudatosság nagy reneszánsza a bolygón mindenütt újabb magasságokba juttatta Gaia felszíni birodalmát. Globális humanitárius projektek hosszú listája gyűlt össze, a véghezvitelükre felhalmozott összegekkel együtt. Ez egy olyan idő, amikor az emberek feszültségei nőnek, és egy új valóság áldásába olvadnak bele. Ez a dicsőséges bolygó látni fogja olyan csodák születését, melyek elhozzák a világbéke hajnalát, mely emelkedő nézeteiteken alapszik. Ezek az áldások fognak valóra válni, és kirobbanó tettek a világ új hozzáállását fogják láttatni, amit a bolygó növekvő tudatossága hajt. A Mennyország már rég elültette azokat a különleges magokat, amik lehetővé teszik ezt a nagyszerű eseményt. Az új valóság kialakulása csak a kezdet. Úgyhogy lépjetek várakozó állásba, és nézzétek ahogyan ez az új valóság gyorsan felveszi bámulatosan új formáját.

Mint azt láthatjátok, sok szép csoda peremén álltok. Mi Mesterek büszkék vagyunk arra amit tesztek, amikor végre megkapjátok majd szabadságotokat és jóléteteket. Ezen jelenségek sora meg fogja mutatni nektek, mennyi mindenre vagytok képesek. Türelmesen figyeltük, hogy az Anunnaki kegyeltjei milyen könyörtelen módon tartottak benneteket. Mindez most megváltozik, ahogy átalakítjátok ezt a szép gömböt, ami az otthonotok. Fogtok terveket kialakítani az új technológiák felhasználására, hogy megtisztítsák a vizeiteket, levegőtöket, és a földeteket. Amikor végül felfedünk sok alapigazságot nektek, még több csoda fog hirtelen valóra válni. Miután űrcsaládjaitok végre landoltak, képesek lesztek megmutatni, hogy tudatosságotok menyire megnövekedett. Az Agarthaiak is örülnek annak, amit véghezvittetek. Ez a csodálatos hely most újraegyesülhet a Belső Birodalmakkal, hogy egy új Gaia-t formáljon!

Ma heti jelentéseinket folytattuk. Az év ezen mágikus időszaka sok örömet hozott nekünk! A közelgő idő biztosan ragyogó csodák egész sorát hozza. Ez lesz annak ideje is, hogy csodás vízióitokat arra használjátok, hogy egy igazán bámulatos emberiséget manifesztáljon! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Vissza az előző oldalra

2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló