Az American Kabuki, americankabuki.blogspot.com szerkesztőjének a beszámolója:

“A konferencia előtt készítettem egy interjút Cobrával és találkoztam „Cobráné-val” is. Bezony a Cobrák párban járnak, és el kell mondjam mindketten nagy hatással voltak rám, egyszerűen elbűvölő, pompás emberek. Rég nem láttam egy ennyire közel álló és boldog párt. Nagyon tetszett a természetük és az energiájuk. Rendkívül kedves, jóindulatú, bájos teremtések.

Sok dolgot tanultam, amiről nem tudtam, cikkezni fogok ezekről, ahogy tudok. Ami biztos, Cobra egy tisztességes, jó ember, mellesleg 6 nyelven beszél, és akit alaptalanul támadtak néhányan. Kedvcsinálóként néhány dolgot említve elmondhatom, hogy az interjúban beszélgettünk az izraeli helyzetről, a Templom-hegyről ahol Salamon temploma állt, és ahol Mohamed felemelkedése történt, amiről mástól még nem hallottam. Igen, Mohammed is egyike a Felemelkedett Mestereknek, Jézussal, Buddhával, St Germain-nel együtt és Cobra állítása szerint járt Agarthában.”

forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu ‹- bővebb információk itt találhatók.

A Kapcsolatfelvétel Napja 2012:12:12

COBRA eredeti oldal blog bejegyzése 2012. December 9.
 (Részlet a http://2012portal.blogspot.hu/ weboldalról)

Itt a tettek ideje! Itt az idő, hogy saját kezünkbe vegyük a világunk sorsát! Ezért össze fogunk jönni kisebb és nagyobb csoportokban, egyénileg, és párokban, a napforduló pontos időpontjában, az 5125 éves Maya ciklus végén, december 21-én. Ezen a napon, a Galaktikus Központi Napból egy hatalmas energiavillanás éri el a földet, és megindítja a tartós változásokat. Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon, és kérni fogják a mi pozitív földönkívüli Csillagtestvéreink megjelenését és beavatkozását, ami segíteni fog minket a bolygónk sötét erők zsarnokságból való felszabadításának folyamatában, így történelmünk során első alkalommal esélyünk lesz megteremteni a Föld szabad polgáraiként való saját sorsunkat.

Tömeges erőfeszítéseink ezen a napon be fogják indítani a Terv aktiválását úgy, hogy az sikerre juthat. A mi cselekedetünk  ezen a napon a mi elhatározásunk a Fény Győzelme iránt. Tegyétek ezt közismertté! Osszátok meg világszinten! Tegyétek ki a weboldalaitokon és a blogjaitokon. Ha ismertek valamilyen alternatív médiát, küldjétek el nekik az információt. Készíthettek egy facebook csoportot a helyi népcsoportotok számára. Nekünk is szükségünk van egy fő facebook csoportra ehhez az eseményhez. Készíthettek video-t is erről a dologról, és feltehetitek a youtube-ra.

A kritikus tömeg ehhez az aktiváláshoz a kívánt hatás érdekében 118.000 olyan ember világszerte, akik valóban erre összpontosítanak. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs képességek nem tökéletesek, akkor 144.000 emberre van szükség a kritikus tömeghez.

Egy dolog olvasni róla, és teljesen más valóban részt is venni benne. Arra bátorítanálak titeket, hogy ahányan csak lehetséges, vegyetek ténylegesen részt benne, bár a világnak ezen a részén (Kanada), ez a kora reggeli órákra esik.


IGEN KÉSZEN ÁLLOK A KAPCSOLATFELVÉTELRE!
A SZERETETBEN ÉLŐ EMBERISÉG NAGYKÖVETE VAGYOK!
CSILLAGNEMZETEK KAPCSOLATFELVÉTELE

Mindannyian ugyanabban az időben fogjuk elvégezni az aktiválást, ami a téli/nyári napforduló pillanata, mely 2012 december 21-én délelőtt Greenwichi idő szerint 11:11 kor történik. 

Magyarországon ez nagyjából délben, 12 óra 11 percre esik.

Instrukciók - a December 21-én tartandó meditációhoz:

1.     Lazítsd el az elméd és a tested az által, hogy figyeled a lélegzeted néhány percig. Kapcsolódj a mi fő aktiváló csoportunkhoz, mely a Giza-i síkságon van Egyiptomban, és sok más csoporthoz világszerte, hogy Egy lényként működjünk együtt.

2.     Pozitív ET civilizációk hajói vannak a Föld körül, melyek szó szerint beborítják ez eget mindenféle helyzetekben és magasságokban. Ezek a hajók szabad szemmel nem láthatók, mert el vannak palástolva, hogy az Összeesküvés ne detektálhassa őket. Válassz ki egy hajót, ami közvetlen a tartózkodási helyed felett van, és lépj kapcsolatba energetikailag azokkal a lényekkel, akik a hajón vannak és valamilyen módon értetek dolgoznak.

3.    Vizualizálj egy ragyogó Fényoszlopot ami a hajóból ereszkedik le közvetlen a testeden át a Föld középpontjáig. Most kérd meg a hajót, hogy ereszkedjen le úgy, hogy közvetlenül feletted lebegjen, és vegye fel a kapcsolatot veled valamilyen megfelelő módon. Kérd meg a hajón lévő lényeket, hogy segítsék az emberiséget a felszabadítási eljárásban. Feltétel nélkül határozd el magad a Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel mellett, és ezt közöld velük. Ha 144.000 ember közülünk megteszi ezt, nagy dolgok lehetségesek!

4.  Kaphattok egy erős energiaválaszt, de készüljetek fel, hogy valamilyen formában fizikai kapcsolatfelvétel is megtörténhet. Maradjatok egyek a hajón lévő lényekkel egy ideig.

Ha egy emelkedettebb szinten kívántok kapcsolatba kerülni a kiválasztott hajóval, használhatjátok a CE-5 protokollt, amit Dr. Steven Greer fejlesztett ki. Instrukciókhoz csatlakozhattok a egy CE-5 csoporthoz itt:

www.etletstalk.org

Kitételek:

a, Ennek az aktiválásnak a dátuma (december 21.) NEM valószínű, hogy az, amikor az Esemény fog történni.

b, Ennek az aktiválásnak a dátuma (december 21.) NEM az a dátum, amikor a hivatalos Első Kapcsolatfelvétel / Tömeges Földreszállás fog történni.

c, Ennek az aktiválásnak a dátuma (december 21.) egyáltalán NEM az, amikor bármilyen negatív forgatókönyv (pólusváltás, katasztrofális Föld változások, két nap, bármilyen nagyobb összeesküvés általi titkos művelet...) fog történni.

További információk a befejezés idejével kapcsolatban, még december 21. előtt:

December 12-én, kilenc nappal a ciklus vége előtt, egy másik portál fog megnyílni. A 12:12:12 portál a mi összes földi életidőnk integrációjának és egyesülésének a végső portálja, és egy szükséges előkészítés a december 21-ei fő aktiválásunkra. Ezen a napon a Fény erőinek létfontosságú győzelme elérkezik. Ezen győzelemről szóló összes részlet most még titkos. December 12. egy nagyon jó nap arra, hogy csatlakozzatok bármely tömegmeditációs csoporthoz bolygó szerte, mivel ez jobban felkészít titeket december 21.-re.

December 12-én a 4179 Toutatis aszteroida igen közel fog elhaladni a Földhöz. Ennek az aszteroidának az átvonulása beindítja az egyesülés energiáját, és NEM fog semmilyen kataklizmikus eseményt produkálni.

A végső befejező időszak december 17 és 21 között van. December 17 az utolsó nagy csúcs az időhullámban, mint azt láthatjátok a grafikonon.2012 December havi Időhullám grafikon

December 18. minden évben az a dátum, amikor a fizikai Napunk együtt áll a Galaktikus Központi Nappal. Ez az együttállás egy erőteljes energiavillanást küld a központi Napból minden évben, és ez gyakran néhány napig tart. Ebben az évben ez csak a felvezetője lesz a 21-én történő energiavillanásnak.

Érdekességképpen, a december 17 és 21 közötti időszak egy intenzív részecskekísérlet időszaka is a CERN-nél.

http://beforeitsnews.com/2012/2012/12/cern-lhc-largest-ever-experiment-coincides-with-mayan-end-date-2440756.html

Ez végső kétségbeesett kísérlete az Összeesküvésnek arra, hogy megakadályozza december 21-én a Portál megnyílását. Szükségtelen mondani, hogy a kísérletük nem lesz sikeres, valójában ezek a kísérletek további löketet adnak a portál megnyílásának!..."

A magyar nyelvű oldal címe még egyszer: http://2012felemelkedes.blog.hu

Vissza az előző oldalrahttp://2012felemelkedes.blog.huhttp://2012felemelkedes.blog.hu19BE117F-71A7-4AFB-8F8D-D4C603CF0CD1.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló